icon

Odpustenie nevery

27. feb 2026

Dievčatá opíšem svoj problém rýchlo nebudem ísť do detailov. Vydatá som mám 29 rokov. Manžel 34. Malý sme pekne manželstvo až kým som sa nedozvedela že mal pomer zo starou kolegyňou 6 mesiacov. Vraj problém bol moja váha ale neskôr som schudla a to pokračovalo. Bol ten typ chlapa kde mi vyznával lásku doma ma miloval starostlivý vždy doma načas žiadne meškanie nič. Vraj 3 mesiace už nič spolu nemajú. Manžel dal výpoveď práci. Čím oľutoval. Je to 3 deň od kedy som sa to dozvedela a neviem čo robiť. Odpustili ste neveru? Oplatí sa to? Manžela milujem.

Strana
z2
anonym_fb4f74
27. feb 2026

@anonym_autor Ľahko sa nám radí " od stola". Váha manželky je vysoko citlivá vec,ale hrá obrovskú rolu.Naozaj veľa mužov to odradzuje od manželky, stáva sa potom, že tú potrebnú " nádobu" atraktivity mu naplní iná žena,ALE TO HO NEOSPRAVEDLŇUJE,a neznamená to, že má podvádzať.Mal by zabojovať za vzťah.
To ako keby manželka nemá naplnenú citovú"nadobu" , že muž si ňu nespomenie pri jubileach,neprinesie kvety nepomôže v domácnosti,alebo slušne finančne nezabezpečí rodinu,malo komunikuje, zľahčuje pocity manželky.
A môže sa nájsť muž, čo to tej žene naplní a už...." môže byť oheň na streche" .
Každé manželstvo je trošku iné.Ked dal výpoveď v práci,tak to vyzerá na taký ústretový krok.Problem je, že zase hľadať potom druhého,ten tiež nebude ideálny.Ked ho ľúbiš, skús to s ním aj nadalej.
Ale dobre by možno bolo,keby sa môžeš poradiť s nejakým fakt dobrým manželským poradcom,alebo,keby ťa na určitý čas doprevadzal,aby si zase nejak nešla pod svoju dôstojnosť.Rozdebatovat to s manželom.

A skúsiť zainvestovať okolo 12€ do knihy pre manželov: Moje túžby,tvoje túžby.
Je to výborná kniha,lebo je tam veľa konkrétnych príbehov a minimum omáčky.Jedna kapitola je tam venovaná práve - Atraktivite.Co to z mužom robí, keď sa žena zanedbáva.
Ale aj pre muža sú tam príbehy - čo to robí zo ženou, keď ju nemá na prvom mieste, keď s ňou poriadne nekomunikuje, keď mu nemôže žena dôverovať, keď málo zarobí. Nech aj vidí, že nie je dokonalý.
Proste nemusíš sa hneď rozvádzať, uvidíš ako sa bude váš vzťah vyvíjať - o pol roka,o rok.

anonym_fb4f74
27. feb 2026
@anonym_fb4f74

@anonym_autor Ľahko sa nám radí " od stola". Váha manželky je vysoko citlivá vec,ale hrá obrovskú rolu.Naozaj veľa mužov to odradzuje od manželky, stáva sa potom, že tú potrebnú " nádobu" atraktivity mu naplní iná žena,ALE TO HO NEOSPRAVEDLŇUJE,a neznamená to, že má podvádzať.Mal by zabojovať za vzťah.
To ako keby manželka nemá naplnenú citovú"nadobu" , že muž si ňu nespomenie pri jubileach,neprinesie kvety nepomôže v domácnosti,alebo slušne finančne nezabezpečí rodinu,malo komunikuje, zľahčuje pocity manželky.
A môže sa nájsť muž, čo to tej žene naplní a už...." môže byť oheň na streche" .
Každé manželstvo je trošku iné.Ked dal výpoveď v práci,tak to vyzerá na taký ústretový krok.Problem je, že zase hľadať potom druhého,ten tiež nebude ideálny.Ked ho ľúbiš, skús to s ním aj nadalej.
Ale dobre by možno bolo,keby sa môžeš poradiť s nejakým fakt dobrým manželským poradcom,alebo,keby ťa na určitý čas doprevadzal,aby si zase nejak nešla pod svoju dôstojnosť.Rozdebatovat to s manželom.

A skúsiť zainvestovať okolo 12€ do knihy pre manželov: Moje túžby,tvoje túžby.
Je to výborná kniha,lebo je tam veľa konkrétnych príbehov a minimum omáčky.Jedna kapitola je tam venovaná práve - Atraktivite.Co to z mužom robí, keď sa žena zanedbáva.
Ale aj pre muža sú tam príbehy - čo to robí zo ženou, keď ju nemá na prvom mieste, keď s ňou poriadne nekomunikuje, keď mu nemôže žena dôverovať, keď málo zarobí. Nech aj vidí, že nie je dokonalý.
Proste nemusíš sa hneď rozvádzať, uvidíš ako sa bude váš vzťah vyvíjať - o pol roka,o rok.

@anonym_fb4f74 .....nemyslela som rozdebatovat s manželom dôstojnosť,alebo toho poradcu,ale čo cítite, čo sa vo vás odohráva a pod.

autor
28. feb 2026

Priznal sa sám a každému aj v rodine a ľutuje to

anonym_2feb37
28. feb 2026
@anonym_autor

Nemyslím si,že ho niekedy opustíš.Ani nabudúce, keď ťa podvedie, lebo nabudúce príde. Hneď ako sa dozvieš,že fungoval dlhodobejšie v 2 vzťahoch naraz , tak cítiš okrem bolesti to,že ho nechceš stratiť.Si na ňom úplne závislá. To nie je o tvojej váhe.Pokojne schudni, ale kvôli sebe.On ťa podvedie,aj keď budeš mať o 10 kg menej. Buď sa s tým zmieriš,alebo budeš trpieť,ale neverím,že odídeš.Max teatrálne na pár týždňov a to ani robiť nemusíš, je to trápne a nič to nerieši.Inak to s váhou je tak smiešny argument.Verím,že týmto chlapom nikdy pupok nenarastie a gebuľa neoplešatie.V dobrom ,aj v zlom, v zdraví, aj v chorobe sú len prdy vo vetre pre takých gerojov.

kristina2412
1. mar 2026

Neodpustila a nie pre tú neveru samotnú ale pre to, ako to prezentuje. Hádže vinu na teba a núti ťa niesť spoluzodpovednosť, vyviňuje sa a ešte to rozpráva všade naokolo. Problémom nie je tvoja váha, ale to že nedokázal udržať penis v gatiach a skočil na prvú ktorá išla okolo a navyše to nebolo jednorázové.

vilma7
1. mar 2026

Jednorazovu neveru ano, dlhodobu v žiadnom prípade.

zuzubb007
1. mar 2026

Fuj dogrcala by som sa, len pri pomyslení mať niečo s takým chlapom, pre boha si mladá baba ihneď zajtra rieš rozvod, mohol by sa aj plaziť u mňa toto nemá šancu, budeš mi ešte dakovať, že si tak spravila, tam niekde na teba čaká normálny chlap čo ťa nebude mať za obyčajnú chuderu ako tvoj muž teraz, že ľutuje? Pol roka mal vzťah to nieje jednorazovka, mohol by sa priznávať komu chce, úprimne ak niesi padnutá na hlavu odkopneš ho, že veľmi ho ľúbim? To myslíš túto vetu teraz vážne?

tiezjedna
1. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor urobil to raz, urobí to znova... A ešte je aj trápne teatrálny🙄

anonym_6e8fd1
1. mar 2026

Podvadzal ta 6 mesiacov. Vraj kvoli tvojej vahe. To si pribrala na 130 kil a viac?
Ak ho milujes, tak by som mozno skusila manzelsku poradnu. Ak o tom vie cela rodina, tak to asi urobi viac skody ako osohu.

autor
2. mar 2026

Ja už som schudla medzi tým dievčatá mala som 90 kg mám 69 a idem ďalej. Neviem možno som naivná ale on sa zmenil. Ak si to vezmem aspoň trošku z jeho strany urobila by som to isté ak by mal 100 kg na jeho výšku. Neviem ale ďakujem vám za rady. Urobila som to kvôli dcérke oca miluje

anonym_b503fe
3. mar 2026

Ja teda neviem ale.. Mne sa zdá ze tým chlapom to j**be v dnesnej dobe. Sorry ale.. Hneď súkat kolegyňu keď si pribrala? Ako toto vážne fakt?????? Či to je nejaký vtip alebo ja neviem čo už si myslieť . Je mi normálne zle z toho.
Kde je láska vernosť.. A keď budeš tehu a budeš mať o 30kg viac čo potom?
Alebo budeš chorá rakovina vlasy vylezu.. Čo potom zas nebudes dostatočne krásna lebo mas hoľu hlavu? Bože chlapi. Prosím vás prestante.. Prestante.. Budte ľudia nie prasata

ibrunova
3. mar 2026
@anonym_b503fe

Ja teda neviem ale.. Mne sa zdá ze tým chlapom to j**be v dnesnej dobe. Sorry ale.. Hneď súkat kolegyňu keď si pribrala? Ako toto vážne fakt?????? Či to je nejaký vtip alebo ja neviem čo už si myslieť . Je mi normálne zle z toho.
Alebo budeš chorá rakovina vlasy vylezu.. Čo potom zas nebudes dostatočne krásna lebo mas hoľu hlavu? Bože chlapi. Prosím vás prestante.. Prestante.. Budte ľudia nie prasata

@anonym_b503fe a pointa - ani tí chlapi nemladnú, niektorí majú očakávania ako na anglickú princeznú, ale oni reálne nič neponúkajú, čo by stálo za reč..

enmery
3. mar 2026
@anonym_b503fe

@anonym_b503fe Čo chlapi, ale ešte keď sa ženy pridajú a vlastne ho chápu a môže za to žena, tento svet smeruje do...

domix147
3. mar 2026

No neviem ..ja síce vždy odpustiť ale ostať s ním by som asi neostala...neviem stratila by sa ťa dôvera...
A najmä to že si si to ani nevšimla
...Bože ženy...to fakt sa toto deje ?🥺🥺🥺
Ako sa dá na toto prísť ? Keď aj autorka píše z všetko fungovalo tip top?
Autorka a ako si sa to dozvedela ????

domix147
3. mar 2026

Inak ženy ja by som straaasne chcela vidieť tých krásavcov co podvadzaju ženy..
Ukážte ich sem...čo sú to za chlapi???
Ktori sú to???lebo ja žiadnych,ale fakt žiadnych fešákov nevidam...a ešte rozmýšľam s akými zmenami to podvadzaju ???lebo ženy tiež veľmi.prkne nevidam...
Teda myslím tie vydáte
..jasné že nie 18tky..
Tých je krásnych kopu...

anonym_f74ff3
3. mar 2026
@anonym_79acc0

@anonym_autor moj mal tiež problém s mojou váhou, pritom som mala celý život 48-50kg.
Keď som vychudla na 44kg(nie koli nemu) aj tak mal pripomienky.
Vtedy mi docvaklo že keby som aj miss zemegule vždy si niečo nájde, aby na mňa hodil svoje zlyhanie
Lebo on krásavec 135kg si to mohol dovoliť

@anonym_79acc0 toto mi presne robil moj ex a sucasny partner...a bolo jedno, ci som bola uplne chuda alebo pribrata...stale nejake pripomienky...az kym som sa nenastvala a zacala sa poriadne o seba starat a vyzeram celkom k svetu, ale s nim uz odmietam akykolkvek intimny vztah a zrazu som aka pekna a ako mu je luto, ze uz nemame sex a bla bla...

ibrunova
3. mar 2026
@domix147

Inak ženy ja by som straaasne chcela vidieť tých krásavcov co podvadzaju ženy..
Ukážte ich sem...čo sú to za chlapi???
Ktori sú to???lebo ja žiadnych,ale fakt žiadnych fešákov nevidam...a ešte rozmýšľam s akými zmenami to podvadzaju ???lebo ženy tiež veľmi.prkne nevidam...
Teda myslím tie vydáte
..jasné že nie 18tky..
Tých je krásnych kopu...

@domix147 úplne tuctoví chlapi aj ženy.. Niekedy by človek naozaj nepovedal.

anonym_79acc0
3. mar 2026
@anonym_f74ff3

@anonym_79acc0 toto mi presne robil moj ex a sucasny partner...a bolo jedno, ci som bola uplne chuda alebo pribrata...stale nejake pripomienky...az kym som sa nenastvala a zacala sa poriadne o seba starat a vyzeram celkom k svetu, ale s nim uz odmietam akykolkvek intimny vztah a zrazu som aka pekna a ako mu je luto, ze uz nemame sex a bla bla...

@anonym_f74ff3 potrebujú podupať cudzie sebevedomie, lebo sami žiadne nemajú.
Teším sa, že si to pochopila tiež, lebo to nie je láska, robia to s vedomím ublížiť, človek s neustálou kritikou stráca sám seba, prestane sa brániť, podceňuje sa, neverí si a pritom dotyčného stačí poslať do bažín.
A hneď je život krajší.

enmery
3. mar 2026
@anonym_f74ff3

@anonym_f74ff3 Prečo si s ním?Zaslúžiš si viac, oveľa viac.

tiezjedna
3. mar 2026
@anonym_autor

Ja už som schudla medzi tým dievčatá mala som 90 kg mám 69 a idem ďalej. Neviem možno som naivná ale on sa zmenil. Ak si to vezmem aspoň trošku z jeho strany urobila by som to isté ak by mal 100 kg na jeho výšku. Neviem ale ďakujem vám za rady. Urobila som to kvôli dcérke oca miluje

@anonym_autor urob to kvôli sebe primárne...

anonym_f74ff3
4. mar 2026
@enmery

@anonym_f74ff3 Prečo si s ním?Zaslúžiš si viac, oveľa viac.

@enmery áno viem, máš pravdu...ale ja som si ten moj život nejak upratala...a som celkom spokojna...praca, konicky, vnucata, priatelky...ja som celkom spokojna...uz si tak veci neberiem, ako kedysi...a nejak sa mi uz v tomto veku nechce riesit odchod a delenie penazi atd...ale mozno raz pride aj to..momentalne mi to takto vyhovuje...

anonym_ca359f
4. mar 2026

Vieš o tom, že tvoja váha ešte bude určite skôr či neskôr stúpať? :D Potom mu dáš čo, kameru na vtáka nech máš prehľad kde zasúva?

enmery
4. mar 2026
@anonym_f74ff3

@enmery áno viem, máš pravdu...ale ja som si ten moj život nejak upratala...a som celkom spokojna...praca, konicky, vnucata, priatelky...ja som celkom spokojna...uz si tak veci neberiem, ako kedysi...a nejak sa mi uz v tomto veku nechce riesit odchod a delenie penazi atd...ale mozno raz pride aj to..momentalne mi to takto vyhovuje...

@anonym_f74ff3 Ja stále hovorím, takýchto emočných mrzákov vysídliť na jeden ostrov, nech si tam terorizujú sami seba navzájom.
Prajem Ti už iba pekné dni. A veľa smiechu.

lukma
4. mar 2026

@anonym_autor Veľmi si všímaj, či naozaj ľutuje to, čo urobil. Všímaj si, ako reaguje, keď spolu pozeráte televíziu a je tam táto téma. Fandí nevernému človeku? Považuje to za hru? Bola som neverná manželovi, ale hlboko to ľutujem. Môj otec je neverný mojej mame, nikdy to skutočne neľutoval. Opakuje sa to roky. Jeho postoj je jasne vidno, keď je táto téma vo filme alebo seriály. Mama sa mala rozviesť, kým na to mala silu 😞

Strana
z2