icon

Odpustenie nevery

27. feb 2026

Dievčatá opíšem svoj problém rýchlo nebudem ísť do detailov. Vydatá som mám 29 rokov. Manžel 34. Malý sme pekne manželstvo až kým som sa nedozvedela že mal pomer zo starou kolegyňou 6 mesiacov. Vraj problém bol moja váha ale neskôr som schudla a to pokračovalo. Bol ten typ chlapa kde mi vyznával lásku doma ma miloval starostlivý vždy doma načas žiadne meškanie nič. Vraj 3 mesiace už nič spolu nemajú. Manžel dal výpoveď práci. Čím oľutoval. Je to 3 deň od kedy som sa to dozvedela a neviem čo robiť. Odpustili ste neveru? Oplatí sa to? Manžela milujem.

Strana
z2
enmery
27. feb 2026

V živote by som sa už nepozrela na chlapa, ktorý na svoje zlyhanie povie vetu ako problém je tvoja váha. To sa prekrásne ukázal jeho nulový povrchný charakter. Fuj

Partner má komunikovať, podporiť, pomôcť. Áno, aj keď mu vadí váha. Poznať dôvod. Tento podrazí pri každom probléme. Proste slaboch.

Je mi ľúto, prajem Ti veľa síl, aby si sa z toho čo najskôr spamätala.❤️‍🩹 A správne rozhodla. Správne pre Teba.

pralinka25
27. feb 2026

@anonym_autor nie a naco?

anonym_9a5a5e
27. feb 2026

@anonym_autor Ja som jednoznacne na jeho strane... Ako mozes chciet od neho lasku a sex ked si pribrala.. Akoze kde sme.. A ci so starou, alebo zo starou je jedno.

enmery
27. feb 2026
@anonym_9a5a5e

@anonym_autor Ja som jednoznacne na jeho strane... Ako mozes chciet od neho lasku a sex ked si pribrala.. Akoze kde sme.. A ci so starou, alebo zo starou je jedno.

@anonym_9a5a5e 🥰😂

januska12323
27. feb 2026

@anonym_autor mesiace trvajúci vzťah nie je nevera ale paralelný vzťah a to jeho prepáč neopraví.

minenkaa
27. feb 2026

Chces s ním ostať ostan,nechceš neostan
Ako ti tu odpovede pomôžu

anonym_79acc0
27. feb 2026

@anonym_autor moj mal tiež problém s mojou váhou, pritom som mala celý život 48-50kg.
Keď som vychudla na 44kg(nie koli nemu) aj tak mal pripomienky.
Vtedy mi docvaklo že keby som aj miss zemegule vždy si niečo nájde, aby na mňa hodil svoje zlyhanie
Lebo on krásavec 135kg si to mohol dovoliť

anonym_7249cf
27. feb 2026

Ako môžeš milovať niekoho, kto ti takto ublížil?

anonym_1cd857
27. feb 2026

Odpusti mu... Raz, druhy raz... Stale mu budes iba odpustat...

anonym_9a5a5e
27. feb 2026

v realnom svete to funguje aj takto.... For every 10 pounds the wife gained during the marriage, she would lose $10,000 in alimony.

biba_18
27. feb 2026

@anonym_9a5a5e koľko detí by sa rodilo 😏

autor
27. feb 2026

Doma v sexe to fungovalo perfektne. Nezistila som nič, nijak sa nezmenil ani doma sa nič nezmenilo. Ako ho môžem milovať? Neviem ale veľmi ho ľúbim a bojím sa že o neho prídem. Jeho rodičia stoja pri mne nech sa rozhodnem ako chcem.

beata_k
27. feb 2026
@anonym_autor

Doma v sexe to fungovalo perfektne. Nezistila som nič, nijak sa nezmenil ani doma sa nič nezmenilo. Ako ho môžem milovať? Neviem ale veľmi ho ľúbim a bojím sa že o neho prídem. Jeho rodičia stoja pri mne nech sa rozhodnem ako chcem.

@anonym_autor To zalezi iba a iba od teba. Nebudes ani prva a ani posledna, ktora by odpustila/rozviedla sa.

anonym_7249cf
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak mu odpusť, keď o neho nechceš prísť. Ale nemáš nikde záruku, že sa to nebude opakovať. A je nerozumné milovať niekoho, kto teba nemiluje.

anonym_9c6996
27. feb 2026

kolegyňa tiež takto odpustila. A on na oplátku ju podvádzal s každou ktorá sa okolo neho len mihla.
autorka - máte deti? ak nie tak nemáš čo riešiť. on sa nezmení.
a to počkaj ešte v neskoršom veku - chlapi okolo 45tky si radi dokazujú akí sú oni ešte "borci".

terezia74
27. feb 2026

@anonym_autor
1. Odpusti
2. Rozveď sa

anonym_3f9d36
27. feb 2026

@anonym_autor Preco sa chces rozvadzat s niekym koho milujes? Alebo ho nemilujes? To je zlyhanie sa moze stat kazdej. Vsak je tu o tom kopec clankov. Rozhodni sa podla seba a nie co ti tu pisu. Ak sa sprava k tebe dobre a ty sa citis pri nom dobre tak co. Ako si mu vlastne na to prisla? Priznal sa sam, aktivne, alebo to bola detektivka?

rachel36a
27. feb 2026

@anonym_autor ja nie...pre mňa je nevera, alkohol, drogy a násilie neakceptovateľné . ...uz by som dávala žiadosť o rozvod...

ibrunova
27. feb 2026

Ako si sa to dozvedela? On sa ti priznal?

anonym_d8e48e
27. feb 2026

Ja by som mu dala šancu, sme ľudia a robíme chyby. To neznamená, že to schvaľujem, alebo zľahčujem, v žiadnom prípade.

astrobot
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nerieši hlúposti,tak zasunul inde,je to len sex 90 perc ľudí to robí.len to treba robiť tak,aby sa to druhá strana nedozvedela..si šťastná,fungujete doma?tak nerieš.pripadne si občas úlet aj ty a hotovo🙂život je krátky...

anonym_85ec3a
27. feb 2026

90 percent ľudí to robí?? Ako vieš?

pr85
27. feb 2026
@anonym_9a5a5e

@anonym_9a5a5e Si sa zbláznil(a)? Za to, že pribrala, tak ma právo ju podvádzať?

enmery
27. feb 2026
@pr85

@anonym_9a5a5e Si sa zbláznil(a)? Za to, že pribrala, tak ma právo ju podvádzať?

@pr85 Ešte aj dodal, že si nezaslúži ani lásku...nabudúce stratí vlasy pri chemo a tiež to budete dôvod ju podviesť. Ptimitív je jej muž, aj autor tohto komentu. Aj takí jednoduchí a povrchní ľudia medzi nami žijú.

anonym_e39e56
27. feb 2026

je to chruno lebo to nebolo koli tebe. Spravil to lebo to chcel spravit…… nech nezvaluje vinu na Teba. Slaboch. Idoustika by som iba v oripade ze by znenil svoj pristup k zivotu a zobral zodpovednost do svojich ruk. Nech dospeje! chce aby si mu odoustila????? akebo na postoj ze kedze he to tvoha vina tak ani netreba odoustit

minenkaa
27. feb 2026
@pr85

@pr85 veď to je irónia

pr85
27. feb 2026
@minenkaa

@pr85 veď to je irónia

@minenkaa Tak potom OK.

anonym_a0c80d
27. feb 2026

@anonym_autor bude sa to opakovať a vždy si nájde inú výhovorku. To je dosť hnusné: "Podviedol som ťa, lebo si pribrala". Vlastne sa mu ty máš ospravedlniť, že ťa podviedol... Znižuje tvoju seba hodnotu, že to urobil preto, lebo ty nie si dosť dobrá. Kto chce psa biť palicu si nájde. Možno ti raz povie že ťa podvádza, lebo si stará... Vážne sa chceš nechať takto ponižovať? Odpusti mu, odpusti sebe, že si mu verila aby si mohla uzavrieť túto kapitolu. Odíď od neho. Vzťah bez dôvery nemá cenu a tomuto človeku už nemôžeš dôverovať, takže nestojí za to aby si míňala na neho energiu.

anonym_d4a47a
27. feb 2026

Je to na tebe či to dáš alebo nie

anonym_75c0e5
27. feb 2026

@anonym_autor váha ako ospravedlnenie na neveru? Keď priberieš zo zdravotných dôvodov, keď zostaneš tehotná, keď zostarnes a telo sa zmení... pokažde si nájde inú, chudšiu? Keby ste mali problémy, hádky, nefungovalo by to v posteli alebo iné vážne veci prečo vzťah nefunguje, tak to proste hľadal inde... Nie je to ospravedlnenie ale dá sa tomu porozumieť. No nájde si inú lebo žena pribrala? Tak dúfam, že aspoň 40kg. Tento ta bude podvádzať celý život, porozmýšľam ci ho naozaj tak veľmi ľúbiš, že mu to budes ochotná tolerovať....

Strana
z2