Odpustili by ste chlapovi, ktorý by vás dourážal a zbil?
Ahojte žienky, odpustili by ste chlapovi keby vás slovne dourazal a ešte by vas aj zbil?
Mam 44r
Raz by zdvihol ruku a už by ma nikdy nevidel.
A nie ze zbiť a zmaľovať.. To sa vazne pýtaš?
A to co žiješ aký život..oddtrihnut všetko aj kamarátky len preto aby ta opäť neurazal nebil..prec od neho!!
Ako ťa môže bolieť rozchod s "človekom", ktorý ti nadáva a bije ťa? Veď odísť je to najlepšie, čo pre seba môžeš urobiť a mala by si byť šťastná a nie smutná a ubolena 🙄🙄🙄
Nestrpela by som ani urazky, nie to bitku. Nie neodpustila, toto nebyva jednorazova vec a urcite sa to bude opakovat. Preco by si nemohla mat kamaratky, ci chodit von bez chlapa, to je vsetko v jeho chorej hlave, ty sa mu vobec nemusis prisposobovat, aj tak nikdy nebude dobre.
On neni Slovak, že? Keby "len" bitkou to skončiloJa mam štastie na članky krasna blondina, počerny priatel, žiarlivy, najprv len zbil a potom sa to skončilo smrťou..To je jedno či UK, Nemecko, teraz naposledy v Australii zomrela takto 26ročna mamička syna, muž ju proste uškrtil
A toto ma na tom celom desí.
Ja som odpustila. Ale predtým opustila 🙂
Odíď od neho. Zbláznila sa pri ňom. Máš kam ísť? Ak sa ho bojíš, choď akože na návštevu domov na Slovensko a už sa k nemu nevracaj
Si na tom az tak zle ze sa rozhodujes ?
Nikdy v živote.

pomocobetiam.sk chod k lekarovi nech mas proti nemu dokazy. nasledne na policiu aj keby ti hocico sluboval nevrat sa.predstav si ze by sa tento muz takto choval k nejakej zene co lubis k sestre k mame k dcere