Odpustili by ste neveru?
Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?
Aj tak by som ju natrela nech jej muz vie co ma doma
Áno, bolo to u nás jednorazové. Mala som rizikové tehu, a proste nejak sme si nerozumeli. Nalepila sa na nho jedna v práci. A potom to už šlo, ona otehotnela dokonca, myslela som že je to manželovo, no nieje, je to jej muža, nemôžem posúdiť ako je to uvas, vieš, nepoznám vás. No ja som si napríklad istá, že u nás teda u môjho to bol skrat, proste on má strašne rád sex, najradšej by sexoval od rána do večera, a zrazu nemohol 9 mesiacov...
@juliet86 on mi to zdôvodnil tak ze nám chcel dopriať viac. Ze myslel ze to chcem Preto veľa makal. A ze nie všetky obchody vychádzali, niektoré dlhšie trvajú kým rozbehnú. Tak sa cítil previnilo a preto,, odreagoval,, inde. Ale ja som nič nechcela. Som spokojná s tým co mame.
Ja už neverím ničomu
Ja by som ani náhodou neodpustila a úprimne nechápem ženy ktoré toho schopné sú a ďalej žijú ako keby nič 🤷
@emma323 my sme obaja takí. Králiky. Ale nikdy som s tým nemala problém. Sex sme si vždy užívali. Fakt som ho nezanedbavala ani po pôrode. Preto nechápem
Poznam pary, ktore neveru prezili a funguju dalej. Ale tie zeny total muzov zboznovali a mali jasno v tom, ze tych chlapov chcu za kazdu cenu...len v jednom pripade to nevyslo...ostatni zostali spolu...
Nechcem nikoho súdiť ale keď si myslíš že ti chcel dopriať viac a preto ťa podviedol asi si hlúpa. Tvoj chlap by ti povedal hoci čo a ty ho tak lubiš že mu uveríš 🤦🏽♀️ a on si je toho tak vedomí, že ťa klame ďalej. Chudáčik veď za to vlastne môžeš ty, že ťa podviedol lebo si myslel, že chceš vic a on ti to chcel dopriať 😅😅😅. Prosím ženy rozmýšľajte a hlavne toto bol skrat? Z jeho strany určite nie, podľa toho čo si písala.
Predovsetkym na vine je tvoj chlap, vobec by som sa nezaoberala tou zenou ci to jej muz vie ci nie, uprac si vo vlastnom kurine, snad chlap sa ocitol len tak v posteli inej? Fuj si predstav ako daco robite si myslis, ze to vyfiltrujes, zbalila by som mu veci nech ide kde chce, svoj organ si nema co vetrat inde, ziadny stres ani rozpravky starej matere ho neospravedlnia
Odpustila som, no nezabudla. Uz to nie je take ako to bolo predtym. Vzdy je tam to ,ale....tiez som si myslela,ze neveru neodpustim nikdy. No ked sa to stalo, odpustila som. Dala som mu sancu a zatial nelutujem. No u nas to bolo na zaciatku vztahu. U teba je to ine. Neviem,ci by som toto odpustila..
@martinaju nemyslím si ze som hlúpa. Píšem co vraví. A aj to ze už ničomu neverím. Za chudacika ho vôbec nepovažujem.
Neviem či by som odpustila. Ale udivuje ma ako hrdinsky a rázne by všetky tu na MK zbalili svojmu mužovi kufor.
Každý robí chyby, ty poznáš svojho muža. Ak ho úprimne mrzí čo urobil (možno si niektorí naozaj až takto uvedomia čo v živote majú a môžu stratiť) oplatilo by sa mu odpustiť…
@mousegirl ďakujem. Budem rozmýšľať
Preco ste sa nezobrali? Ked ho to mrzi, moze ti to teraz naozaj dokazat...
Myslim si, ze mu odpustis. Zeny odpustaju neveru z ekonomickych dovodov a smeruju svoju nenavist na tu druhu.
Podľa mňa to bolo nie jednorazové ale.... Už keď sa to prevalilo tak najmenej boli keď to povie tak....
@number19 ďakujem 😊
to co je ze tlak :D debilko ked mu doma nic nechybalo ale mal tlaky tak si isel zasukat...grc, neviem ci by som odpustila a ak hej tak by si to vyzieral asi kazdy den cize by to aj tak nemalo zmysel.....jo a mimochodom oboznamila by som aj pana manzela dotycnej ked sa tak rada vyjadruje ako by ta nasrala tak naser aj ty ju 🙂
@leuchtturm ja som po ekonomickej stránke na tom dobre aj sama. Nepotrebujem zatvárať oči pred niečím kvôli prachom
cize hadze vinu na teba kvazi??? a preco sa nemohol odreagovat sexom s tebou? cize in chce dobre tebe a dcere tak sa vyspi s inou? wtf? to je neuprimne nelogicke a debilne... chodte do poradne... a tym ze jej skonci zmluva to nijako negarantuje ze sa nebudu riesit aj nadalej. co by na to povedali jeho a tcoji rodicia? ja byt tebou riesim to plosne
@number19 ja som už raz rozvedená. Nepovazovala som to za tak dôležité.
Z vlastnej skusenosti uz nikdy by som neveru neodpustila. Zazila som skoro to iste co ty par mesiacov po porode, plus 2starsie deti a on si zacal len tak s kolegynou. Ziaden problem sme nemali vsetko bolo "dokonale" (par hadok kvôli blbostiam neratam) a on uplne znicil vsetko co sme budovali. Uz su tomu skoro 2r.ja som nezabudla nikdy este stale ma chytia stavy ked si nato vsetko opat spomeniem. Moje city k nemu su zamknute, som chladna, lasku mu nedokazem prejavit skoro 2r som mu nepovedala lubim ta. Ako fungujeme " normalne" rozpravame sa, srandujeme, aj ma objime, nehadame sa ale proste ja uz nie som ta co som byvala. Som viac uzavreta, tichsia, nevyvolavam mu, nestve ma uz zrazu ze s nami netravi cas ani ze je dlho v praci. Takze za seba keby sa mne vtedy dalo odist odisla by som hned a nikdy nevratila. Ja ked budem mat moznost a istotu ze uzivim svoje deti tak idem prec.
Vies preco si pes lize gule? Lebo moze.
Snad mu tie debiliny neveris.
tu urobil chybu hlavne on. A pekne hodil na Teba vinu. Máš iba dve možnosti: skúsiť to s ním, alebo bez neho😉 akékoľvek rozhodnutie urobíš, pre daný moment bude správne 😉 odpustiť sa nedá zo dňa na deň. Bude to dlhá cesta. Dávaj pozor, aby ťa strach (že to urobí znova)nestiahol dolu.
Veď si sa sama pýtala či to môže byť kvôli tomu. Prosím ťa nie nemôže to byť kvôli tomu. Poslala by som ho do riti soravil to raz spravi to znova len si da lepší pozor.
A ako keby ma podviedol v tehotenstve tak to už by som vobec neodpustila (to iba k tomu čo niektoré su ochotné tolerovať).
Pre niečo hľadaľ inde ale nie kvoli tomu aby ste sa mali lepšie. Doma mu nič nechýbalo, nemala si problém mať sex jednoducho toto skrat určite nebol po prvé bolo to viac krat.
A tiež by som oboznámila manžela dotyčnej. Prečo veď ona sa vyjadrila že by to spravila len aby ťa naštvala, hm tak ty to oznam aby si naštvala ty ju. A muža, by som zbalila a mohol by ísť.
Ale bola by to prilezitost vyzistit ze o co tvojmu partnerovi ide...ak teda mas zaujem...
@juliet86 on ma iba mamu, cudzina. A mojich rodičov nechcem zaťažovať
Ja som si v zivote zazila kadeco, aj som dokazala odpustit, aj som dokazala s novorodenym dietatom po nevere zabuchnut dvere. Myslim si, ze maloktora vieme presne, co by sme urobili. To su len domnienky, kym sa nam to v realne nestane. Kazda nevera je uplne specificka, v inom case a inom nastaveni, aj keby islo o rovnakych partnerov. Drzim Ti palce, nech sa rozhodnes spravne. Dostan hlavu do kludu a potom pocuvaj, co Ti hovori srdce.
@saraxyz presne toho bojím
Nie neodpustila. Nevera, následné klamanie do oči, to ze niekde trtka a potom príde domov akoby nič.... Ale to som ja, neodpúšťam, neviem to jednoducho som v tomto veľmi "prísna"... Žiadny nátlak, ani zlý vztah, ani alkohol u mňa niesú ospravedlnenie na neveru..
Poznám viacero párov kde bola snaha o odpustenie, ale časom išli od seba, proste tam už nebola dôvera.
Na druhú stranu poznám prípad kde nevera bola odpustená, ale to je celkovo špecifický vzťah, žena veľmi dobrá, milá, srdečná, chlap v podstate tiež nie zlý až na toto.. Myslím že boli aj svoji prví frajeri navzájom. Ona odpustila, založili si rodinu, pravdepodobne všetko klape doteraz. Ale teda to je 1 prípad z milióna..