Odpustili by ste neveru?
Baby rada by som vedela váš názor.
S partnerom máme ročnú dcérku. Mali sme super vzťah. O všetkom sme sa vedeli rozprávať. Aj v pracovných veciach sme sa podporovali. Sex bol skvelý. Ani po pôrode som ho v tomto smere nezanedbavala.
Ale asi pred polrokom nastala zmena. Jednoducho nemal chuť. Vždy keď som sa snažila o niečo, bola odpoveď, že je unavený, že má veľa prace.
Je pravda, že práce má. Zobral si do hlavy, že máme málo a chce viac. On pochádza z veľmi bohatej rodiny.
Takže stále nové obchody atď.
Pred polrokom mi zavolala nejaká žena a povedala, že má niečo so svojou obchodackou.. Pri ničom ho nechytili, ale ze je medzi nimi nejaké iskrenie. Tak som sa ho na to pýtala. Prisahal že nič. Dotyčná je vydatá. A vraj sa pred inými koleginiami vyjadrila, že aj by sa s ním vyspala aby ma nasrala. Nechcela som aby ju vyhodil, aby som nebola za stihacku.
Ale dnes som sa dozvedela od kamarátky, že ho videla párkrát počas pracovnej doby parkovať pred bytom obchodacky. Ona je dlhodobo PN.
Tak som sa ho na to spýtala. Najprv zatlkanie, že si vymýšľam. Nič nechcel priznať. Normálne som sa zosypala. Povedala som mu, že všetko dojebal. Ze všetko zničil.
Potom mi volal a povedal ze ho mrzí co spravil, že všetko pokaslal. Ze bol na neho veľký tlak a bla bla.
V prvom rade som povedala aby to ukončil.
Ale čo ďalej?
Strašnú krivdu cítim. Odpustiť?
@elizabet173 aj to je možné. Alebo aspoň rozbije nie len našu rodinu ale aj druhú
Myslíte si, že si mladá dá povedať, keď jej vraj povedal, že nikdy s nou nebude?
Tym chlapom v 50tke fakt hrabe. Si tu nieco s viagrou dokazuju, akoze naberaju druhy dych, alebo co....
Ona je mladsia ako ty? Ma deti?
@number19 asi o 10-12rokov je mladšia. Vraj ma dcéru skolkarku
Ty si myslíš, že on odolá lebo to povedal?
@saraxyz práve kvôli deťom by som s ním nezostávala, ale chyby robíme všetci, to ej fakt
Ja by som určite isla za jej mužom. Tak, aby o tom ani jeden nevedel. Oznámila by som mu to a nechala na ňom, ako s touto informáciou nalozi. Len nech jej nevravi , ze to ma odomna. Pripadne by som s nim bola v kontakte, keby som mala opäť podozrenie, ze mi klame tak by som sa aspoň presvedčila. Riešila by som to s jej mužom poza ich chrbty.
Ci by som odpustila, neviem. Ale ako písali baby vyššie, mozno sa len niekto o tom musi presvedčiť, aj za cenu ďalších 2 rokov.
Drzim prsty
ja by som ju neriešila, neponižuj sa
@martinaju ja nemyslím šuky fuky. Ale ze hneď na začiatku jej povedal ze aby s ničím nepočítala, že zobrať si ju nezoberie ak by sa rozviedla
Ja poznam pripady, kedy sa to ustalo a vztahy prezili. Ale on musi chciet to skoncit, a ty musis byt silna odpustit a zabudnut....inac neviem...
@number19 toto som mu povedala, keď sa mi ospravedlňoval, že v prvom rade to musí skončiť.
Očividne sa ona moc snažiť nemusí a keď bude chcieť tak sa posnaží a ja si nemyslim, že on jej povie nie ja som to už slubil žene 🤷🏽♀️
Veď zobrať si ju nemusí len či s nou ukončí vzťah len preto, žr si na to prišla alebo sa to zopakuje. Treba si zvážiť či mu budeš veriť.
Neponizuj sa a určite nič nerieš s tou pani a ani s jej mužom. Tvoj muž má vedieť, že ak ma raz rodinu, tak nespava s cudzími ženami.
toto je otázka na ktorú neviem a dúfam ani nebudem musieť nad tým niekedy rozmýšľať 🙂 asi by záležalo od veľa veľa faktorov
Nehnevaj sa, ale to čo je za výhovorku, že bol frustrovaný, lebo ti chcel dopriať viac a nedarilo sa? To sa frustrácia rieši tak, že pretiane obchoďáčku? A to bolo niekoľkokrát, nebol to z jeho strany iba nejaký jednorázový skrat. Z toho frustrovaný nebol, keď potom prišiel domov a klamal ti do očí? A čo sa týka dotyčnej, ak by takáto žena ešte mala tú drzosť na moju adresu mať nejaké zbytočné poznámky, miesto toho, aby sa stiahla a uznala chybu, tak by som jej narobila teda parádne ródeo, aby sa naučila pokory.
Hned na zaciatku jej povedal, aby s nicim nepocitala, ked sa rozvedie? Tak veru, toto isto nebola jednorazovka. A chlap v 50r myslim, ze vie co robi..ma kusok viac rozumu ako "poblazneny" 30tnik. A teda ta jeho vyhovorka, to ozaj uz stupidnejsie sa nedalo argumentovat? No ja neviem, neodpustila by som. Resp ako sa poznam, urcite by som to vyhadzovala na oci, takze o com?
On ti povedal, ze ona by sa kvoli nemu rozviedla?
"Ale ze hneď na začiatku jej povedal ze aby s ničím nepočítala, že zobrať si ju nezoberie ak by sa rozviedla"
@martinaju musí to ukončiť. To je prvý krok aby som vôbec o niečom uvažovala. V opačnom prípade nech sa páči, dvere zamykat nebudem
@saraxyz co je na tom ponižujúce? Myslím že ponizeni sú práve tí podvedeni, z ktorých robili somarov a mozno ešte aj budi robit naďalej. Preco by mala autorka ostať ako podvedena žena s malým dieťaťom, trápiť sa a po nociach plakať, zrútil sa jej cely svet a nevie co ďalej so životom, ale tí dvaja ktorí sa po večeroch trtkali tak len nech sú oni chránení a 🙏len nech s jej muž nedozvie? Prečo by nemali niest zodpovednosť a niest následky? Prepecie sa im to a spokojne môžu pokračovať ďalej.
Na tom nie je nič ponižujúce.
Tak snad by si s nim nebola, keby to neukoncil... (aj ked poznam aj taky pripad).
@number19 že jej povedal hneď na začiatku, že nech nad rozvodom ani neuvažuje. Ze s nou žiť nebude
Ked jej toto povedal, tak tvoj chlap išiel vedome do mileneckeho vzťahu a je to poriadny debil.
Prepáč za úprimnosť..ale mne prídeš strašne naivná podľa toho čo píšeš 😟
@maximilie kokot to je. Sorry za výraz
@dollyzv tvoj názor
V tvojom prípade mas dnes právo nadávať ako len chceš, myslím, ze dnes ti to každý odpustí 😔
Akoze to ti este tvoj muz povedal, aby si ju ,,chudiatko" do toho netahala?? Akosi sa mi zda, ze ju brani...to sa mi nepaci...nech si to vyzerie ...ja by som vsetko krasne povedala jej muzovi
A babo ste planovali?

@akbara77 😂😂😂