Odradí ženy muž so zbraňou?
zeny odradil by vas chlap so zbranou ? nie ze by to doniesol len koli rande ale koli tomu ze to nosi stale so sebou . ( VZDY A VSADE ) mam pocit ze ked to nova partnerka zistila pri objimani tak ako keby sa zmenila a prestala mat zaujem . som dobry clovek nikdy by som zenu neudrel . samozrejme zbran mam v legalnej drzbe takze aj podrobne psychotesty za sebou . mam 35rokov
Nie nevadilo by mi keby chlap pri sebe nosí legálne držanú zbraň a však ideálne aby ju nosil tak aby som o tom ani nevedela. Veď si ju môžeš normálne zabezpečiť v taške a stačí o tom že máš zbraň a nosíš ju pri sebe informovať aj neskôr (nie je to vec ktorú nutne musíš hovoriť na prvom rande).
Dôležité by pre mňa bolo aký postoj má k tomu chlap. Ak by robil zo seba dôležitého, frajera, predvádzal sa tým, stále o tom rozprával tak by to pre mňa bola určite stopka a ďalej by som sa s takým človekom nestretávala.
Ak by mi normálne medzi rečou na 2-3 rande spomenul že má zbrojný a zvykne pri sebe občas nosiť zbraň. Tak by som sa spýtala pár otázok a keby odpovie normálne tak by som to brala vpohode.
Pokial nie si policajt v sluzbe tak nosit zbran nonstop je chore. Nikdy v zivote by som nechcela chlapa ani len keby mal zbran doma v pivnici, nieto psychosa co s nou bezdovodne beha po vonku.
@martin103 ano odradilo, zbran so sebou musi nosit iba psychopat...pochopim kaser, boxer, ale strelnu zbran nie.
@tamitamitami ako v taške? V igelitke?
@tykat Toto si úplne presne vystihla, pôsobí to veľmi zle že daný človek je nastavený že musí mať zbraň pri sebe vždy a všade.
@lenkasarka su aj puzdra na skryte nosenie zbrane takze ju nevidno
@lenkasarka Však normálne v batohu/pánskej taške, zbraň vloží do malého prenosného trezoru, náboje dá osobitne (proste sa postará o to aby zbraň bola riadne zabezpečená). Alebo teda potom tak ako píše
@jovka.
Netvrdím že nosiť pri sebe zbraň vždy a všade je potrebné a normálne, je to už paranoidné. Ale mať zbraň, mať adekvátny zbrojný preukaz a nosiť ju pri sebe na obranu je za mňa vporiadku za predpokladu ak je človek normálny a má to v hlave upratané (hlavne v dnešnej dobe).
Nevadilo by kí zr mame.zbran, ale áno nosiť ju stále.pri sebe je pre.mna cez.
Mala som spolužiaka, ktorý nosil zbraň vždy a všade. A raz s ňou takto frajeril pred nejakým kamarátom... Nechcem písať podrobnosti, ale dnes sú obaja mŕtvi.
@martin103 aj ja mám zbraň v legálnej držbe, môj muž tiež. Ani jeden z nás nenosí zbraň stále so sebou. A to bývame v Prahe. Či by ma to odradilo neviem, ale asi áno. Prišiel by si mi nevyspytateľný, hoci rozumiem tvojim protektívnym dôvodom a netvrdím, že by sa niekedy fakt nehodilo mať ju pri sebe. Na druhej strane udalosti, na ktoré sa odvolávaš tú tak ojedinelé, že naozaj nie sú dôvodom na glocka za opaskom nonstop.
Pomyslela by som si že si mafián alebo čosi z takýchto kruhov a viac by som ťa určite nechcela vidieť.. a báchorka o tom že sa bojíš že stretneš medveďa by ma asi aj namotivovala si ťa zablokovať
@h2 Práve nosenie zbrane môže doviesť do zbytočných nepríjemnosti, boli aj prípady, že sa zranili aj pri čistení zbraní.
Na riešenie bežných problémov nie je treba zbraň a kto má pocit, že aj toto musí riešiť zbraňou alebo pomôže mu mať zbraň pri sebe, tak je veľmi nesprávne nastavený.
@jovka je v poriadku čo píšeš,mame ho doma. Bez puzdra je vidieť menej resp. Nevidiet tu zbran takmer vôbec čo je dôležité pre neho. A to bolo podstatou môjho komentára, nie aké puzdra su či nie sú.
@lenkasarka ok , ja som zle pochopila tvoj koment , ze igelitka :D lebo niektore odpovede tu od ostatnych bab , mi ostava rozum stat v akej realite respektive bubline ziju
Kolko psychopatov malo zbran legalne? Vzdy a vsade? Ani nahodou ☹
Bola som raz na navsteve. Este mi ju aj domaci ukazali. Fuuuuh stuhlo mi v krku.
@jovka aha jaj🙈 to zas som ja nepochopila autorku na ktorú som reagovala, že v akej taške má nosiť človek zbran.
Ano, keby si si na rande priniesol zbran, odradilo by ma to. Naco ti je zbran na rande? Ak by si mal zbran zabezpecenu v trezore, bola by som s tym ok. Ale ak mas potrebu ju nosit vzdy a vsade so sebou (ako sorry, ale na rande si vezme zbran len magor), je to u mna znak agresie a nadradenosti a uz by som sa s tebou asi viac nestretla.
Vždy a všade s takýmto odôvodnením, samozrejme že odradilo. Dokonca by som sa až zamyslela či to nie je kompenzácia nejakého komplexu.
Máš to už hromadu odpovedí, vieš si spraviť štatistiku. Dáš k tomu nejakú odpoveď? Celkom by ma zaujímalo, či ti tieto odpovede aj niečomu pomohli 😊
Ano, za mna zbran po ruke dost ulahcuje jej pouzitie. A ja som pacifista
Ja mám k zbraniam pomerne pozitívny vzťah. Mám zbrojný pas a aj dáke tie strelecké skúšky a hodiny na strelnici. Je viac než pravdepodobné, že by som v prípade potreby nejakú tú muchu v letku odstrelila. Napriek tomu je pre mňa človek, ktorý má potrebu "vždy a všade" nosiť so sebou zbraň zvlášť nebezpečný psychopat, ktorý patrí na uzavreté oddelenie.
@martin103
ked nemqš gule ani pistol ti nepomôže.
Ak aj ju mas legálne, nemas opravnenie nosit ju vzdy a vsade ! Tak max z obyvačky do kuchyňe, ty dobry človek 🙈
Hore pani uz trefne napisala, ze rozne druhy psychopatov testami prejdu ako nič, a je to tak.
Ked si taky geroj záchranár, mas aj specialne vlastnosti a schopnosti, patriace k pouzivaniu zbrane v meste plnom ľudí??
Alebo si ken trenival na atrelnici na ciel, okolo ktoreho siroko daleko nebolo ani nohy !?
Moj kamarat je vojak, sluziaci v armade. Bol v Iraku aj Afganistane. Ma rodinu, deti. A to najpodstatnejsie, co ty nemas - gule!
A preto nema potrebu nosit zbraň zo sebou vzdy a vsade aj ked ma na to povolenie - narozdiel od teba!
A ano odradilo by ma to v tvojom pripade, ako si uz po precitani mozno pochopil.
@svetlonos tak mozno je cerstvy drzitel ZP a mysli si,ze mu to niekedy pomôze....suhlasim s tym,co si napisala.Jedna vec je mat zbran pri sebe a druha vediet ju pouzit.Napr.pri necakanom stretnuti s medvedom,by ju nestihol, ani z puzdra vybrat,ale velmi vela ludi,ma take skreslene predstavy,ze neviem ci mam plakat alebo sa smiat.🙈
Neviem, ako je na tom aktualna legislativa,ale este v 90- rokoch nebolo take jednoduche ziskat ZP na nosenie zbrane.
@tundra tiež tvrdím,že pri nečakanom strete s medveďom sa stihne akurát pocikat na pištoľ aj zabudne

Zbrojny preukaz vlastnim od 18 rokov.Nosit zbran stale pri sebe, je velmi tenky lad.Moze sa stat,ze niekto pouzije plynovu pistol (staci len na niekoho mierit),dotycny pouzije ozajstnu,zabije cloveka a uprimne by som nechcel byt ten, co pouzil ozajstnu zbran...Zakon hovori o nutnej obrane a krajnej nudzi,ale sme na Slovensku a nie v USA.Z mojho pohladu,je lepsie tu zbran nemat pri sebe,ako ju raz pouzit a doplatit na to.
Nikto nemusi so mnou suhlasit,ale zial tak to je.