icon

Oľutovali ste rozhodnutie o rozvode bez vážneho dôvodu?

5. feb 2025

Ahojte, chcem sa spýtať, či tu je niekto, kto sa rozviedol s manželom/manželkou kvôli tomu, že si prestali rozumieť, začali sa vo vzťahu cítiť nešťastní. Teda, že tam nebol žiadny iný závažný dôvod ako nevera, násilie, alkohol...
Neolutovali ste niekedy toto rozhodnutie?
Aby som uviedla viac informácií, tak sme spolu 17 rokov, máme dve deti a už cca 5 rokov je to zle, posledné 3naozaj zle...boli sme aj v poradni, aj sme sa snažili niečo zmeniť, ale stále to akosi nejde, stále jeden od druhého čakáme to, čo akosi nedostávame a obaja sme v tom vzťahu nešťastní...

Strana
z6
margotka17
6. nov 2025
@anonym_autor

@luccija deti, keď sme sa bavili, tak by trval na striedavke a deti by migrovali medzi nami, tým, že máme hypotéku, tak jeden z nás by ostal v dome a jeden si našiel podnájom, nakoľko by nám to nevychádzalo platit obaja nájom a ešte hypotéku k tomu, aby deti ostali doma a my sa striedali pri nich...a mňa toto neskutočne desí, to že ani tam a ani tam nebudú mať zázemie...a aj rodina, proste rodičia oboch sú stará škola a nechápu rozvody, pokiaľ má nebije alebo podobne...ale tak, asi nebude inej cesty, ak to bude ďalej pokračovať...budem sa musieť postaviť za seba a svojim spôsobom aj za deti, lebo toto není fajn, čo vidia...s každým z nás majú dobrý vzťah, ale keď sme spolu a je to zle, tak to nevplýva dobre ani na nich

@anonym_autor trávite čas aj s riatelmi spolu, nejaká grilovačka v lete, wellnes, turistika, narodky...? Či ste len stále vy dvaja spolu? My to máme tak, že sme aj doma aj v práci spolu 24/7.

autor
6. nov 2025
@allia28

Ahoj, dostala som sa dnes k tejto diskusií a zaujímalo by ma ako si na tom s manželom dnes? Rozvádzate sa alebo si ešte nenašla odvahu? 🙂

@allia28 ahoj, rozvadzame sa

autor
6. nov 2025
@margotka17

@anonym_autor trávite čas aj s riatelmi spolu, nejaká grilovačka v lete, wellnes, turistika, narodky...? Či ste len stále vy dvaja spolu? My to máme tak, že sme aj doma aj v práci spolu 24/7.

@margotka17 už čas spolu netravime.

allia28
7. nov 2025
@anonym_autor

@allia28 ahoj, rozvadzame sa

@anonym_autor Tak si nabrala odvahu, to je dobre, držím palce. Ako idete vyriešiť starostlivosť o deti?

autor
7. nov 2025
@allia28

@anonym_autor Tak si nabrala odvahu, to je dobre, držím palce. Ako idete vyriešiť starostlivosť o deti?

@allia28 ďakujem 🙂 ideme striedavkou, nakoľko muž nepristúpil na to, že by boli zverené deti mne a on mal neobmedzený kontakt

allia28
7. nov 2025
@anonym_autor

@allia28 ďakujem 🙂 ideme striedavkou, nakoľko muž nepristúpil na to, že by boli zverené deti mne a on mal neobmedzený kontakt

@anonym_autor Ako sa cítiš? Si rada, že si sa odhodlala? Ako to prežívajú deti? Prežívam niečo veľmi veľmi podobné.

autor
7. nov 2025
@allia28

@anonym_autor Ako sa cítiš? Si rada, že si sa odhodlala? Ako to prežívajú deti? Prežívam niečo veľmi veľmi podobné.

@allia28 napíšem Ti ss

Strana
z6