Ona má 21, on 63
Len čisto názor. Ona 21 on 63. Nie nieje to troll ide o človeka v mojom okoli.. neviem ako reagovať
Môžeš si povedať jasne on jej môže byt starý otec . Ale pokiaľ nejde o tvoju dcéru (aj keď aj tej v tom veku by si mohla maximálne tak povedať svoj názor ), nerieš . Nie je to tvoja vec
co si ma kto mysliet, ved to je kazdemu jasne 😂
Ze je to obchod. Ona doopatruje a potom dostane "zaplatene". Win-win.
Toto nie je vzťah ani láska ale biznis, výmenný obchod. On má prachy a ona telo.
Nič viac
Normalne slusne pozdravis odzdravis . Pomysliet si mozes co chces ale reagovat na nieco co sa teba nijak netyka nemusis .
Ja by som do takeho vztahu nikdy nesla. A ak by sa nieco take vyskytlo v mojom, zalezi od vztahu, v akom sme s dotycnymi. Ak by to bol niekto, koho poznam len letmo, bolo by mi to jedno a spravala by som sa ako obvykle. Ak by to bol niekto, na kom mi zalezi, spytala by som sa preco, co na tom cloveku vidi a ako si predstavuje buducnost.
Bože to pri takých témach si vždy spomeniem ako sme sli po Michalskej a oproti za ruku, dedo 80+ a zaba max 25 a dali sú pusu…ešte teraz mi je zle 😂
Je to nechutný biznis. Ľutujem jej rodičov.
Je mi ich luto oboch - jej preto, ze bud je to chudera, co sa inak nevie dostat k prachom a musi hrat toto divadlo, alebo ma nejaku poruchu, ze ju pritahuju stari chlapi, a jeho preto, ze je to bud naivny trulo, ktory naletel na prislub lasky, alebo chlap, ktory ma nejaky problem s egom, a takto si ho musi dvihat (okrem ineho, teda).
Ak vyzerá aspoň ako phillipe Dumas tak je všetko v poriadku 😂
Susedia? Rodina? Kolegovia? Priatelia? Susedia a kolegovia by ma nezaujimali, ani by som nereagovala. U rodiny a priatelov by ma zaujimal pribeh ich "lasky"😁
To je brutál rozdiel, ale je to o konktrétnych ľuďoch, o ich hodnotách a nastavení a od toho čo od vzťahu očakávajú oni...ak sú s tým oni v pohode, tak ostatných do toho nič....
Kebyze ich stretnem spolu tak si ich oboch premeram pohladom a patrične sa pousmejem...to ak su mi cudzi.
Ak by to bola moja dcera tak ide z domu.
Vcera v MHD nastupili dve pekne slecny asi 17 r.rozpravali sa a jedna ked uz tretikrat povedala do pi,i tak som sa otočila a riadne sa na ňu pozrela.Je mi uplne jedno čo si potom o mne šuškali.Ked budeme vsetci tolerovat akekolvek spravanie bez akejkolvek reakcie tak to tu potom aj tak vyzerá.
A na čo chceš reagovať? Je to tvoje dieťa? Ak nie, nič ťa potom nie je. A ak by to aj bolo tvoje dieťa, čo s tým spravíš...Myslieť si môžeš čo chceš
Ži a nechaj žiť
Kebyze ich stretnem spolu tak si ich oboch premeram pohladom a patrične sa pousmejem...to ak su mi cudzi.
Ak by to bola moja dcera tak ide z domu.
Vcera v MHD nastupili dve pekne slecny asi 17 r.rozpravali sa a jedna ked uz tretikrat povedala do pi,i tak som sa otočila a riadne sa na ňu pozrela.Je mi uplne jedno čo si potom o mne šuškali.Ked budeme vsetci tolerovat akekolvek spravanie bez akejkolvek reakcie tak to tu potom aj tak vyzerá.
@janinah môj názor, ja som rovnaká. Vôbec si nemyslím, že by sme mali určite veci tolerovať. Kedysi ľudia vychovávali aj cudzie deti na ulici. Dnes je vraj všetko každého osobná vec. Aj je a aj nie je. Lebo al budeme mať generáciu grazlov, tak to ovplyvní aj mňa.
@janinah môj názor, ja som rovnaká. Vôbec si nemyslím, že by sme mali určite veci tolerovať. Kedysi ľudia vychovávali aj cudzie deti na ulici. Dnes je vraj všetko každého osobná vec. Aj je a aj nie je. Lebo al budeme mať generáciu grazlov, tak to ovplyvní aj mňa.
@zuzana76 presne tak.napr.nekupujem si listok na MHD za 1 euro,aby som musela počùvať vulgarizmy
21-ročnej rozumiem... my muži sme sexy, charizma je príťažlivá... ale nerozumiem tomu chlapovi, lebo s takou mladou šuškou ani sex nie je bohviečo...najlepší sex je so ženami 30+
@morpheuss pekny deň..a pekne cestovanie v limuzîne
PS ta harpia pi-ovať a otravovat svoje okolie vulgarizmami nezačala...
@janinah a zazeranie po ľuďoch nie je otravovaním okolia? robíš svet krajším, keď na ľudí zazeráš? Staraj sa o seba a nie o ostatných, či aj mne plánuješ hovoriť do toho ako mám rozprávať?
Ja by som nezazerala a nesudila, lebo za prvé ma je prd do toho a za druhé mame v rodine podobný prípad, trosku menší vekový rozdiel, ale stále je to v desiatkach rokov a majú už dlhé roky pekný vzťah, deti, žijú pekne, mohli by ísť príkladom iným. Tiež spočiatku bojovali s odsudzovanim hlavne starších členov rodiny, ale ubránili sa a žijú pekne. Peniaze v tom neboli. A on tým, že je už starší, má nadhľad a venuje sa krásne deťom, užíva si ich. Myslím si, že celkovo v čomkoľvek posudzovať iných ľudí je úplne nemiestne, každý máme k dispozícii jeden svoj život a pokiaľ niekto neublizuje druhým, tak nech si ho žije, ako chce.
@janinah a zazeranie po ľuďoch nie je otravovaním okolia? robíš svet krajším, keď na ľudí zazeráš? Staraj sa o seba a nie o ostatných, či aj mne plánuješ hovoriť do toho ako mám rozprávať?
@morpheuss akcia vyvolava reakciu...ale ty si zjavne nemozes odpustit komentovanie mojej osoby..
Zaujimave.ze po mojom pohľade už vulgarizmus nezaznel..takze ano.urobila som krajsi svet a cestovanie prijemnym pre dalsich spolucestujucich..
Treba ešte niečo vysvetliť?
@janinah mňa by zas nasralo, keby na mňa nejaká harpia v MHD zazerala pre to ako rozprávam... preto radšej MHDéčkou nechodím...
@morpheuss mňa by nasralo, že musím počúvať také sprosté reči , aj od teba. Neplatime si MHD aby sme v nej trpeli takéto hovädá. Áno, snažíme sa robiť lepší svet, a to zazretie pomohlo. Lepšie ako oplatiť im to rovnakou mincou, alebo sa správať takisto.
Mne pripadal par so 48 rocnym rozdielom zvlastny, tiez som nevedela ako reagovat. Neskor sme sa spriatelili, medzi nim vznikol i silny zvazok, bolo o neho postarane do posledneho momentu. Nikdy nevies, kto a preca je s niekym, ako spolu vychadzaju, co prezivaju, co kto obetuje pre toho druheho..Ber to v pohode, kadejake predstavy ututlaj v zarodku
@morpheuss mňa by nasralo, že musím počúvať také sprosté reči , aj od teba. Neplatime si MHD aby sme v nej trpeli takéto hovädá. Áno, snažíme sa robiť lepší svet, a to zazretie pomohlo. Lepšie ako oplatiť im to rovnakou mincou, alebo sa správať takisto.
@cacianka tie holky si zasa neplatia MHD, aby na nich nejaké hovadá zazerali
@morpheuss ze ty pouzivaš take slova svedči o tvojej urovni ...nik nebude zazerat.ak sa vies spravať slušne...
Ale zjavne maš problem s pochopením tak nasadni do svojej limuziny a bež na vylet.nebudes predsa zabijat cas s nejakou zazerajucou dochodkyňou....
PS odteraz budem zazerať viac.vyzera.že trafena hus zagága...

A prečo potrebuješ reagovať? Je to tvoje dieťa / otec alebo iný blízky príbuzný? Pýtala sa osoba na názor? Ak nie, nerieš. V podstate ak sa to netýka priamo teba, len ich jednoducho poznáš, nie je to vôbec tvoja vec.