icon

Ona má 21, on 63

2. máj 2025

Len čisto názor. Ona 21 on 63. Nie nieje to troll ide o človeka v mojom okoli.. neviem ako reagovať

eva8
3. máj 2025
@morpheuss

@cacianka tie holky si zasa neplatia MHD, aby na nich nejaké hovadá zazerali

@morpheuss ako robis krajsie toto forum pouzivanim vulgarizmov?

eva8
3. máj 2025

@janinah
@zuzana76
Uz zazeral niekto na vas, ked ste sa prechadzali so svojim partnerom? Uz zazeral niekto na vas, pretoze "vyzorovo", ale vekovo nesplnate "normy"? Citili ste sa pri tom vyborne?
Co sa tyka inych veci, ako nasilie na verejnosti a pod, tiez reagujem

cacianka
3. máj 2025
@morpheuss

@cacianka tie holky si zasa neplatia MHD, aby na nich nejaké hovadá zazerali

@morpheuss tie holky si neplatia MHD aby mali právo na vulgárne hladné reči s otravovanie cestujúcich. Nech si huby nevymachane otvárajú pred rodičmi. Buď im dajú po papuli alebo sú rovnakí. A o naše zazeranie nemaj obavy, 99% času v MHD mám na tvári úsmev , slušne s ľuďmi komunikujeme a neotravujeme okoliu vzduch

morpheuss
Odpoveď bola odstránená
morpheuss
3. máj 2025
@cacianka

@morpheuss tie holky si neplatia MHD aby mali právo na vulgárne hladné reči s otravovanie cestujúcich. Nech si huby nevymachane otvárajú pred rodičmi. Buď im dajú po papuli alebo sú rovnakí. A o naše zazeranie nemaj obavy, 99% času v MHD mám na tvári úsmev , slušne s ľuďmi komunikujeme a neotravujeme okoliu vzduch

@cacianka ani ty si neplatíš MHD, aby si mala právo na ľudí zazerať a otravovať tým cestujúcich... Ty stále nedokážeš pochopiť, že tvoje zazeranie je sto krát horšie ako nejaké slovíčko? Tak to ťa potom úprimne ľutujem.. a ľutujem aj tých ľudí, na ktorých sa usmievaš

cacianka
3. máj 2025
@morpheuss

@cacianka ani ty si neplatíš MHD, aby si mala právo na ľudí zazerať a otravovať tým cestujúcich... Ty stále nedokážeš pochopiť, že tvoje zazeranie je sto krát horšie ako nejaké slovíčko? Tak to ťa potom úprimne ľutujem.. a ľutujem aj tých ľudí, na ktorých sa usmievaš

@morpheuss ty vôbec ale že vôbec nedokážeš pochopiť medze slušnosti a úrovne správnej kultúry.
Zazeranie vidno iba z očí do očí, ale vulgárne slová počuť široko ďaleko a urážajú slušných ľudí.., aj desiatky. Ale s tebou škoda písať, inteligent pochopí, ty nie.

morpheuss
3. máj 2025
@cacianka

@cacianka Poviem ti ešte jeden príklad, ktorý sa mi stal tento týždeň. Ukončili sme spoluprácu s firmou s ktorej zamestnancami sme si vykali, slušne písali, atď... a prešiel som k firme, s ktorej majiteľom a zamestnancami si tykám, používame v debate expresívne výrazy atď... a vieš prečo? Lebo máme osobnejší a bližší vzťah, pritom sa poznáme len krátko... proste viac človeku dôverujem, ktorý má gule pri mne používať expresívne výrazy ako niekomu, kto sa pri mne hrá na slušňáka...

morpheuss
Odpoveď bola odstránená
janinah
3. máj 2025
@morpheuss
Odpoveď bola zmazaná

@morpheuss fakt ti nedochadza ako sa tu strapňuješ?

janinah
3. máj 2025
@eva8

@janinah
@zuzana76
Uz zazeral niekto na vas, ked ste sa prechadzali so svojim partnerom? Uz zazeral niekto na vas, pretoze "vyzorovo", ale vekovo nesplnate "normy"? Citili ste sa pri tom vyborne?

@eva8 nie.nik na nas nezazeral.asi preto,ze nie sme mladica a starý dedko s 40 r rozdielom...

morpheuss
3. máj 2025
@janinah

@janinah vidíš, presne o tomto hovorím...ty máš aké právo moralizovať a hovoriť o tom, či sa strápňujem alebo nie? Že je niečo trápne tebe, neznamená, že je to všeobecne platný názor. Dokážeš vôbec pochopiť, že ty nie si lakmusovým papierikom toho, čo morálne je a čo nie je? Si len jedna zo 8 miliárd ľudí na tejto planéte, ktorá navyše kazí ľuďom deň tým že nanich zazerá a hovorí im ako sa strápňujú len preto, že používajú iný slovník ako ona sama...

eva8
3. máj 2025
@janinah

@eva8 nie.nik na nas nezazeral.asi preto,ze nie sme mladica a starý dedko s 40 r rozdielom...

@janinah kedze na teba nik nezazeral kvoli vyzoru, nevies, ake to je neprijemne. Nikdy nevies, aky pribeh sa skryva za vyzorom, aj vekom.

eva8
3. máj 2025
@janinah

@morpheuss je smutne, ze vulgarizmy sa stali beznym slovnikom ludi. V tom suhlasim s @janinah .

lienka.7
3. máj 2025

@autorka ona iste vyzerá na 40 a on tiež 👌🤣

aurelia2000
3. máj 2025
@janinah

@janinah Nedochádza mu, poziadaj o jeho zablokovanie. Ja som už požiadala. Nemám rada vulgarizmy nielen vyslovené, ale ani napísané.

alickapusinka
3. máj 2025

Napisala si všeobecne.Ine by bolo ak by sa jednalo o tvoju dcéru, neter alebo pribuznu a nie že sa len tak pýtaš že si videla cudzich dvoch že spolu chodia.S takým vekovým rozdielom

janinah
3. máj 2025
@eva8

@janinah kedze na teba nik nezazeral kvoli vyzoru, nevies, ake to je neprijemne. Nikdy nevies, aky pribeh sa skryva za vyzorom, aj vekom.

@eva8 tak moment,ja som nikdy na nikoho nepozerala ani nezazerala kvoli jeho vyzoru,velmi dobre viem ako cloveka móze zmenit napr.choroba .a to je teda rozdiel...ty úz pleties hrusky s jablkami

morpheuss
3. máj 2025
@aurelia2000

@janinah Nedochádza mu, poziadaj o jeho zablokovanie. Ja som už požiadala. Nemám rada vulgarizmy nielen vyslovené, ale ani napísané.

@aurelia2000 čo mi nedochádza? Ak je 2000 tvoj rok narodenia, mám pravdepodobne odžité takmer 2x viac ako ty a robíš tu zo mňa nepríčetného. Vieš, mojim slovám napríklad taký maďar ani nebude rozumieť. Ale skysnutému zazeraciemu pohľadu porozumie každý človek na tejto planéte... To skôr tebe nedochádza, že povedať že je niečo hlúposť a že je niečo ch**ina, nie je žiaden rozdiel. Tak ako nie je rozdiel v tom, či nejakému človeku poveš, že je k**t, alebo na neho len ticho škaredo zazeráš... už rozumieš, že to nie je forme, ale o tom, akú emóciu prenášaš na toho druhého? Či ešte potrebuješ odžiť nejaký ten rok, aby si toto pochopila?

bielasovicka
3. máj 2025

Ako by som reagovala? Takto

sticker
mandzula
3. máj 2025
@morpheuss
Odpoveď bola zmazaná

@morpheuss kde ty tu vidis nejaku cicianku?

morpheuss
3. máj 2025
@mandzula

@morpheuss kde ty tu vidis nejaku cicianku?

@mandzula mám erotickú dyslexiu, za všetkým vidím neslušné slová 😂

zuzana76
3. máj 2025
@eva8

@janinah
@zuzana76

@eva8 nie, pretože sa správam slušne na verejnosti. Ako dieta ma určite napomínali, ak som sa nesprávala adekvátne. Vyrastala som v generácii, kde ma napomenuli aj cudzi ľudia a moji rodičia sa hneď neohradzali, te môžem všetko, lebo som individualita.

zuzana76
3. máj 2025
@eva8

@eva8 okrem toho, nevravim, že treba zazerať, ale ak sa nespráva niekto slušne, mladsi napr nepustí sadnúť staršieho kľudne mu to poviem. Ak jo nepustí sadnúť ani tak, tak sa postavím ja 50-tnicka

staryjarec
3. máj 2025

Keď sa dvaja majú radi, na pohlaví nezáleží.

margotka17
3. máj 2025
@martinka13

Je to nechutný biznis. Ľutujem jej rodičov.

@martinka13 prečo lutujes jej rodičov? Oni jej ho nedoviedli, že tu máš dcéra naša, s ním budeš žiť. Tiez neviem pochopiť, čo ich spája. To už je aj myslenie iné v ich veku.

vilma7
3. máj 2025

Tiež poznám a mam teda jednu kolegyňu, koľko je medzi nimi rozdiel netuším, len som jej zahliadla foto na mobile a tak som sa opýtala, že či otec.
Keď povedala ze priateľ, tak som sa opýtala, že či mala nejaký problém vo vzťahu s otcom.
Odpovedala že áno a že ja som jediná, ktorá bola aspoň priama.
Reagovať nemusíš, ty s nim nechodíš, je to jej rozhodnutie. Keby to bola moja dcéra, nadšená by som nebola ale bo čo už...budu deti dospelé, rozhodnú samé.

betulinka1
3. máj 2025

Moj nazor je taky, ze nech zije, randí a neviem co este kazdy clovek s kym chce. Ak by sme mali v rodine babu, co si donesie 61 rocneho alebo opacne, budem sa k nemu ako cloveku spravat, tak isto ako k inemu cloveku co ma 25. Pokial je ta osoba stastna, nie je tam nasilie, bitky, citové vydieranie, ekonomické tyranie a ine zle veci a slusne sa sprava, je mi uplne jedno kto ma kolko rokov a nestaram sa do toho.

margitaf
3. máj 2025

Ja som vedela o vzťahu 13 a cez 50.....a ťahali to teda dosť dlho ,do jej dospelosti a ešte o čosi dlhšie ...toto je choré

katarkka
3. máj 2025

Netusim, preco 63 rocneho chlapa oznacujete za stareho a predstavujete si ho hned ako nejakeho deda o palicke 🤣 Moj ocino ma 61 rokov, vie sa super obliect, upravit, ma prijemne spravanie. Vyzera naozaj super a nehodnotim ho tak pozitivne len preto, ze je to moj ocino. Vela ludi mu jeho vek ani netipuje. Dnes uz ludia po 60tke nevyzeraju ako kedysi 🙂

V kazdom pripade, nech si kazdy zije podla seba 🙂 Zi a nechaj zit 🙂

eva8
3. máj 2025
@janinah

Kebyze ich stretnem spolu tak si ich oboch premeram pohladom a patrične sa pousmejem...to ak su mi cudzi.
Ak by to bola moja dcera tak ide z domu.
Vcera v MHD nastupili dve pekne slecny asi 17 r.rozpravali sa a jedna ked uz tretikrat povedala do pi,i tak som sa otočila a riadne sa na ňu pozrela.Je mi uplne jedno čo si potom o mne šuškali.Ked budeme vsetci tolerovat akekolvek spravanie bez akejkolvek reakcie tak to tu potom aj tak vyzerá.

@janinah nemiesam hrusky s jabkami. Reagovala som na to, ze horeuvedeny par si premerias zhora dole a patricne sa usmejes. Nepozname pozadie, a domyslami si