Opustil ma priateľ
Ahojte, pred pár dňami ma opustil priateľ, nechal ma s dcérou samú. V podstate odišiel bez vysvetlenia a doteraz poriadne neviem, kvôli čomu. Ževraj mu vadila moja práca (normálna práca, nič pohoršujúce nerobím). Neviem, asi som ja čudná, ale mne to nepríde ako dôvod na to, aby odišiel od nás.
Neviem, vy by ste opustili rodinu kvôli tomu, že by ste neboli stotožnené s partnerovou prácou? Je to dôvod na rozchod? Teraz vôbec neviem čo mám robiť, ako to sama s dcérou zvládnem,som naozaj sklamaná.
@janka286 a aka je to práca, keď mu tak prekáža?
Normálna práca je napríklad v úrade do cca 16:00 aj v hypermarkete alebo reštaurácii do 22:00 aj niekde v továrni alebo pekárni na tri smeny, aj v nemocnici denná/nočná. To všetko je normálna práca a pritom každá je iná.
Ked ta spoznal, bola si prezidentka a teraz si smetiarka? (Nič proti smetiarom) jedine nejakú drastickú zmenu by som MOŽNO pochopila, inak to bude výhovorka
Len akceptuje ,že ta nechce,nič iné nerieš a chod ďalej
Buď má inú alebo ho nebaví byť otcom ... každopádne je to slaboch ... mnohí muži si nezaslúžia mať vlastnú rodinu ... viem, že je to ťažké, no snaž sa pozerať dopredu, o takéhoto muža nemá zmysel bojovať ...
@janka286 je to obyčajný chudák
@janka286 keby bol najomny vrah, tak to by mi vadilo. alebo by mi vadilo tiez, kebyze pracu NEMA ( rozumej pecival)
za tym bude nieco insie, typek hodil chybu na teba ale je naozaj chyba v tebe? nepozname Vas, tu je tazko sudit.
a co konkretne mu na tvojej prace vadi?
@bluka2 Keď ma spoznal, končila som strednú, potom predavačka. Teraz robím financie
@janka286 že opustil teba, je jedna vec, ľudia sa rozchádzajú… Ale, že kvôli tomu opustil dieťa?
Inak, píšeš, že robíš financie… Čo si pod tým máme predstaviť? Lebo úprimne, pyramída “napíš mi a ja ti poviem ako zarobíš za deň veľké prachy”, to by asi aj mne prekážalo… Ale dieťa by som kvôli tomu neopustila.
@janka286 že opustil teba, je jedna vec, ľudia sa rozchádzajú… Ale, že kvôli tomu opustil dieťa?
Inak, píšeš, že robíš financie… Čo si pod tým máme predstaviť? Lebo úprimne, pyramída “napíš mi a ja ti poviem ako zarobíš za deň veľké prachy”, to by asi aj mne prekážalo… Ale dieťa by som kvôli tomu neopustila.
@gab1sol oj*by na ľudí nerobím
V mojej práci ľuďom hovorím, ako využívať ich finančné produkty v ich prospech. Aby nedotovali banky a poisťovne
Preco ta vlastne zaujima dôvod prečo ta opustil,veď to je uplne zbytocne
@gab1sol oj*by na ľudí nerobím
V mojej práci ľuďom hovorím, ako využívať ich finančné produkty v ich prospech. Aby nedotovali banky a poisťovne
@janka286 a teda, čo presne robíš? Však musíš byť niekde zamestnaná, mať živnosť, alebo oficiálne podnikať. Ono, napísať “robím financie” neznie až tak zlé, ale tvoj partner asi presne vie, čo robíš. A s tým fungovať nevie…
trejdovanie
@rozculena to je co
@balerina2025 v skratke-odrb,ale zaobalené do slov,že nechajte pracovať svoje peniaze,naučila som sa ja,naučím to aj teba...
Chlapi sú divní a aj v udani dôvodu na rozchod . A opustiť ta a svoje dieťa je nezodpovedné. Ani sa nečudujem ze si sklamaná.
Ja si myslim, ze moze aj nemusi byt praca ten dovod, ak ale nemal za potreby s tebou o tom hovoril, bol jz rozhodnuty. Kazdopadne, ty pojdes dalej, alimenty si pytaj. Snad sa o decko aspon bude zaujimat
Pozri,keď máš kde s dcerkou bývať a máš prácu a prijem, tak si vlastne vyhrala. Ale na dieťa peniaze si určite pories, pokiaľ je on otec.
Tak toto je výhovorka roka, že práca!!!!
tak sme sa dozvedeli, že stredoškoláčka s praxou predavačky pracuje ako finančná poradkyňa pre širokú klientelu mimo bánk a poisťovní, teda nebankový sektor čo pravdepodobne zahŕňa telefonáty a osobné stretnutia s klientami 24/7 s čím sa jej priateľ nestotožnil a preto ju opustil.
@janka286 vies co, na kazdej práci sa dá ofrflať a zhovadit, na kazdej práci sa dá povedat: mala si ....to a to a vidís, keby si bola to..., nebolo by toto. Ja nemam cas ani na danovych , financných poradcov a anketárov, ktorí telefonujú. Sama by som s takým človekom nikdy v zivote nebola. Mal teda predtým merat, nez rezal. Ak by som chcela na sporenie bankovy produkt, radsej si vyberiem banku, a aj sama. Ak mi volajú a robia prieskumy, dotazniky a ankety, ihned skladám. Ak by som mala mat financ.poradcu za priatela, alebo anketara telefonistu, uz by sme na prvej káve skoncili, viac by sme sa nedopracovali dalej. Keby chcel, riesil by s tebou iné zamestnanie pre teba, nie zdúchnut od vás. Urcite si nájde nejakú s atraktívnym zamestnaním, lebo toto patrí ku uplne spodnej časti v globále, iná vec je, ze ste mali spolu vztah, city a taketo zamestnanie, sa dalo aj doladiť.
Nečudujem sa mu.Toto nie je práca,ktorá má budúcnosť a udržateľnosť.O morálnom aspekte radšej pomlcim

A dcera je jeho dieta? Ja by som bola sklamana uz z toho, ze ma nechcel za manzelku, ale sto ludi sto chuti, pre niekoho je to okej. Nuz takto sa mu jednoduchsie odchadza 🤷 asi vedel co robi.
Hlavu hore kvoli dcere, zvladnes to, jasne ze Tvoja praca nie je dovod. Bud mal inu, alebo ho uz otravovala zodpovednost za frajerku a dieta tak zdupkal. Pozri, neurobis nic, uz sa len vzchopit, to das. A poucit, aby si si nenasla nieco velmi podobne aj dalsi raz... Drz sa.