icon

Ako sa opýtať priateľa na jeho správanie?

1. dec 2024

Ahojte, nedavno som sem pisala v jednej diskusii:

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatel-a-tajomstva-komunikacie-na-whatsapp/

nechala som to odvtedy cele nejak tak a neriesila.. ale dnes rano som nahodou natrafila na instagrame na profil jednej slecny, ktoru moj priatel sleduje a pred dvoma dnami jej komentoval fotku so slovami, ake je krasne ziena.. tak som si ju pozrela aj na facebooku a aj tam jej ,,osrdieckoval,, vsetky jej fotky pricom mna si na fb ani do priatelov stale nepridal.. viem co mi vsetky poviete a suhlasim s vami uz vopred, uz som si chvalabohu zlozila ruzove okuliare, len moje srdce to stale nechce velmi prijat ale hlava vie kolka bije a co treba robit.. len nechapem jednu vec - preco to robi? Co z toho ma? Alebo to naozaj taha na viac stran? 😔
Chcela by som sa ho na ten komentar tej zene opytat priamo ale neviem vobec ako, neviem ako zacat proste a ani nic lebo ,,naoko,, je vsetko ok.. cert nam bol dlzny vsetky tieto socialne siete, hoci asi to nie je ani tymi sietami samotnymi ako nim…

janka_23
1. dec 2024

Jasne ze ti klame. Mala som kedysi vzťah s podobnym typkom a už nikdy viac. Myslím ze teraz si už akurát tak dá väčší pozor a nebude komentovať ale rovno písať tým babám správy aby si nič nevidela.
Prepáč jeho argument ze je to kamoska ktorú 10 rokov nevidel je trápny. Po 10 rokoch jej v rámci prvého kontaktu napíše ty si ale pekne žieňa? 😂😂😂 pobavilo

enmery
1. dec 2024

Chodiaci red flag....ja viem, že pravdepodobne kvôli niečomu u mužov hľadáš potvrdenie svojej hodnoty, ale práve preto si bola toľkokrát sklamaná z mužov.

misiak7777
1. dec 2024

@autorka napísal by jej ako sa má, ako rodina..
Stretneš muža ktorý si ťa bude vážiť a milovať, ale nemyslím si že toto je ten muž...

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
sella38
1. dec 2024

Prosim, len uz necuvni a kasli nanho...
Ved si to zober zo svojho pohladu... ak by si niekoho spoznavala (ako on teba) a natrafila na znamena po 10tich rokoch... tak tvoj prvy komentar by bol: ty si ale pekny muzicek??
Zablokovat, zhasnut a zamknut dvere..... je to stary blbec,kzory ma urcite aj v Nemecku nejaku pipinu....
A.ako som.pisala, pre mna nepouzitelny muz,ktory v najlepsich rokoch v podstate nic nema... a kecami o sporeni by u mna neobstal. Sporia si 20 rocni v Anglicku, nie 40 rocny chlap,ktory stale nema svoje byvanir a mukluje v Nemecku zrejme ako nejaky robos.... Mne sa hnusi len o nom.pisem svoje domnenky 😁

enmery
1. dec 2024

A najviac vždy použijú slovo "kamarátka".Taký ani netuší, čo to slovo znamená. Pre nich je to random krajšia pipka, ktorú by radi fikli. Len nemá záujem alebo si oni na ňu neveria. Kamarátstvo je o niečom inom, ako komentovať vzhľad "kamarátky". Ale baby, ako ty im to ochotne zožerú. A to ste len na začiatku vzťahu, kde by mal kvôli Tebe hory prenášať, chcieť vidieť Tvoj FB, poslať Ti žiadosť /keď Ti na tom tak záleží/, ale nie toto. Mne je z takých už iba úprimne smiešne.😄

autor
1. dec 2024

Dakujem vam zeny, jasne ze sa nedam obmakcit, uz to len nejako s graciou ukoncim - kvoli mne nie kvoli nemu ☝️ ja musim mat veci vypovedane aby som ich v sebe uzavrela a mohla sa pohnut dalej

ankare
1. dec 2024

Neváži si Ťa a hra na rôzne strany. On asi potrebuje vzruso, jedna žena mu asi nestačí.
Asi to nie je chlap do budúcnosti pre Teba. Máš na lepšieho! Držím palce!

autor
1. dec 2024

@ankare dakujem krasne, este ze som sem napisala, inak by som asi spravila nestastne rozhodnutie a vobec by som ho s tym nekonfrontovala

betulinka1
1. dec 2024

Stretli ste sa len 3x. Som myslela, ze normalne spolu chodite aspon par mesiacov. No tak to je potom uplne jedno komu co lajkuje. Stretnut sa 3x, to je este iba spoznávanie sa.

autor
1. dec 2024

@betulinka1 mne to nie je jedno, vyzadujem uctu aj ked ide len o zaciatky

vilma7
1. dec 2024

Ako ja by som dala na pocity ktoré v sebe , k sebe prechovávate keď ste spolu.

Svoj postoj k lajkovaniu si mu v reálnom živote oznámila? Lebo on to podľa mňa až tak hrozne nemyslel...možno ozaj len okomentoval nejakú známu, podľa mňa by ju v 40.rokoch takto trápne určite nebalil. Snáď ma na viac.

Lebo podľa mňa to ty berieš extrémne vážne hneď od začiatku, vzhľadom k tvojim zlým skusenostiam sa z teba môže stať ozaj veľmi nepríjemná, spehujuca osoba, trošku zvolni. Keby sme sa kvôli zlým skusenostiam všetci takto správali, bolo by na zemi peklo...ja by som s nim určite išla na ďalšie stretnutie, kúpila príjemnú maličkosť pod stromček a tam sa v kľude o tom s nim porozprávala.

mariska1989
1. dec 2024

Okomentovala by som komentár priateľa ale schválne v čase keď budete spolu a môže vysvetľovať aspoň hneď

mimka1402
1. dec 2024

@simona20201309 Kedysi bola nevera keď chlap dal inej žene svoju fotku, to je dnešné novodobe srdieckovanie. 🙂 vyjadrenie sympatii. Ale napísať takéto čosi cudzej babe?

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
1. dec 2024

@vilma7 ja to beriem vazne od zaciatku na zaklade toho, ze nam spolu bolo dobre a po cely cas mi vyjadroval svoju naklonnost, nic som si nenamyslala a on to tiez so mnou myslel/mysli vazne.. preto som ostala velmi zaskocena ked som uvidela ten komentar a nasledne ze jej olajkoval vsetky foto na instagrame a tiez aj na facebooku kde pridaval na jej fotky reakcie s otvorenymi ustami ten smajlik ze ,,zasnem,,…

autor
1. dec 2024

@mariska1989 spolu budeme (alebo aj nie) najskor o par tyzdnov a dovtedy by ma roztrhlo od nevedomosti

autor
1. dec 2024

@dharmasanata nie inu nema, to som si zase ista ze popri mne iny vztah nema, ale ci napr nepise inym to sa nedozviem

mariska1989
1. dec 2024

Aha . No tak to nezávidím tvoju situáciu teda

autor
1. dec 2024

@mariska1989 ja uz som mu o tom povedala, napisal nejake veci na svoju obhajobu typu ze je to len kamaratka ktoru doho nevidel a ze sa mi ospravedlnuje atd, no klasicke chlapske omacky… a po asi tretej sprave som mu uz neodpisala tak je momentalne ticho a asi sa to tym tichom aj tak nejako uzavrie…

timea301196
1. dec 2024

Tak mne by bolo už divne že každému tá baba odpísala a jemu nie?

mariska1989
1. dec 2024

Tak ak mu na to nedáš reakciu tak bude ticho . Ty musíš vedieť či to chceš riešiť ešte alebo uvidíš časom . No môže sa stať že ťa zablokuje a neuvidiš už nič

autor
1. dec 2024

@timea301196 pozrela som to potom este raz a bolo tam viac komentarov na ktore neodpovedala, ale to je v podstate jedno, nejde tu vobec o nu, ale o neho

autor
1. dec 2024

@mariska1989 ja uz v tom mam jasno, sme spolu moc kratko na to, aby som sa citila ponizene (co by sa nemalo stat nikdy)

vilma7
1. dec 2024

A kedy jej to komentoval?
Ja som ti už v tvojej prvej téme písala, že u mňa a manžela to bolo podobne, len s tým ze ja som v zahraničí.
Vieš, ono keď človek niekoho spoznáva, tak je podľa mňa úplne normálne, že si píše aj s inými, sama som to tak praktizovala tým, že keď to nevyjde s jedným, stále je možnosť spoznať iných.
My čo sme vonku, v zahraničí to vidíme trocha inak, hlavne ak chceme rodáka...
Ale vidíš, predtým bol doma ledva za rok 2x, teraz od leta už 2.razy, tak asi ťa má záujem spoznať.
Ale či tomu dáš šancu, je už len na tebe.

autor
1. dec 2024

@vilma7 pred dvoma dnami jej to komentovat.. ano ved po prvej zalozenej diskusii som si povedala ze som mozno zbytocne paranoidna a ze to necham plavat… ale zial toto uz beriem ako varovny signal a bojim sa ze keby som uz ignorovala aj toto, tak by sa mi to ozaj casom vo vztahu s nim mohlo vypomstit a trapila by som sa o to viac 😔🤷‍♀️

enmery
2. dec 2024

Prosím Ťa, kašli naňho-dovolím si tvrdiť, že tých pár báb, čo Ti tu niečo v tomto zmysle napísali, Ťa majú radšej ako on. On ani nepozná význam slova kamarátka. A keby to bol "náhodou" super chlap, tak sa to dozvieš vďaka jeho činom a že Ti to dá najavo veľmi silnée a veľmi dlho /čo si nemyslím/.

autor
2. dec 2024

@enmery to je dovod preco som sem napisala, aby som videla triezve pohlady ja vec, lebo sama by som asi racionalne uvazovala len tazko.. samozrejme ze neverim jeho slovam..

la_dolce_vita
2. dec 2024

Ozval sa? Komunikujete? Ja by som sa odmlcala a zaujimalo by ma, ako bude reagovat. Aj to vela napovie..

autor
2. dec 2024

@la_dolce_vita vcera som po tretej sprave neodpisala a odvtedy ani on nic nenapisal