icon

Oslovenie v klube narušilo dôveru vo vzťahu

3. nov 2025

Len v skratke po strasne dlhej dobe sme isli s babami na damsku jazdu do klubu. Nie som zrovna typ ktory chodi po vonku atd. Skor uprednostujem domace prostredie alebo kaviaren. No k veci, boli sme teda v tom klube bavili sme sa a samozrejme , ze obcas za nami prisli nejaki muzi. A teda konkretne za mnou prisiel vyrazne mladsi muz a pozval ma na drink . Zobrala som to dost vtipne a prijala som to. Prehodili sme par viet podakovala som mu a odisla spat za kamoskami. Samozrejme , ze mi to aj zalichotilo kedze mi typol o 10 rokov menej.
No takze toto som povedala mojmu partnerovi doma ako vtipnu prihodu , ze sa ma pokusil zbalit “zajacik” ale teraz pocuvam len vycitky. Citim sa kvoli tomu trapne aj ma to mrzi lebo nikdy by som ho nepodviedla. Asi som si to mohla odpustit 🙄 Myslim , ze to asi narusilo jeho doveru ku mne a mam strach , ze to teraz budem mat na taniery stale. A este tie reci , ze aj on to teda bude robit, nech si najdem mladsieho ked sa mi to tak paci.. No asi som sa potrebovala len postazovat a teda pocut nazor ci ma partner pravdu a prehnala som to ?

Strana
z4
anonym_d856e4
5. nov 2025

No jeden drink, nech sa neblázni, ved môže byť rád že poznáš hranicu a za ten drink nejdeš, ak si teda s nim nejako neflirtovala a pod. Mne príde dosť žiarlivý (lebo mesiac to riešiť) a úplne nesebavedomy. A že prídeš kvôli tomu o vzťah? toho sa neboj ak je normálny, a ak nie tak len dobre ze sa rozidete, nie?

anonym_6846ae
5. nov 2025

Keby som mala kazdykrat hovorit manzelovi kto a kde ma bali tak neviem kam by to dospelo 🤣🤣 Pravdou je, ze sa nenecham pozyvat na drink od ziadneho muza- som vydata tak mi to pride divne davat nadej inemu. Ani jeden muz nechce a nepotrebuje pocuvat, ze nas balia ini a pozyvaju nas na drinky. Ak nechces mat problem doma tak si to nechaj pre seba a ak si chces dvihnut ego tak to povedz kamoske, nemusis to vesat muzovi na nos, aby vedel, ze je o teba zaujem 🤛😉

anonym_fccc0a
5. nov 2025

@anonym_autor chyba dievča, zbytočne si si skomplikovala zivot

drahusa333
5. nov 2025

@anonym_autor vtipne by to bolo pre partnera, ak by ta mlady pozval a ty by si ho odmietla.....takto pocuvat ze si pila drink s mladym chlapikom ho isto zamrzelo....uz mu takr veci nehovor 😉

ejanjelik
5. nov 2025
@anonym_autor

@madeincssr samozrejme , ze som sa na to pozrela aj z tejto strany , preto pisem , ze ma to mrzi a , ze som si to mohla odpustit. Ale zas si nemyslim , ze by som taku hlupost partnerovi vycitala mesiac v kuse.

@anonym_autor horšie by bolo keby mu to zatají a on na to príde

beronsche
5. nov 2025
@anonym_b3730d

Vy ste ake mimo 😳 ale kvalitne ….

Keby mala normalneho chlapa , bol by s tym ok .
Ale trpi velmi nizkym sebavedomim ked takto reaguje ….

Ja som stretla znameho asi po 15r , pokecali sme , hodil ma domov , mojmu som to natesene povedala ,a cudujte sa vsetky , moj chlap to uplne normal zobral.
Cudne ze ?😂

@anonym_b3730d vieš, co je čudné?
Že nevidíš rozdiel medzi stretnutím starého známeho a tým, že sa necháš "zbalit" cudzím chlapom, ktorý ťa volá na drink z určitého dôvodu - a spomínať na staré čase to asi nebude, že?

minutka
5. nov 2025
@anonym_b3730d

Vy ste ake mimo 😳 ale kvalitne ….

Keby mala normalneho chlapa , bol by s tym ok .
Ale trpi velmi nizkym sebavedomim ked takto reaguje ….

Ja som stretla znameho asi po 15r , pokecali sme , hodil ma domov , mojmu som to natesene povedala ,a cudujte sa vsetky , moj chlap to uplne normal zobral.
Cudne ze ?😂

@anonym_b3730d preco by malo muzovi vadit, ak ides so ZNAMYM na drink? Pokojne moze ist aj on.

Autorka isla s neznamym. Citis ten rozdiel?

stanislavicenka
5. nov 2025
@madeincssr

@anonym_autor nikdy nehovor nikdy. Tieto panske ci damske jazdy, divoke tanecky, alkohol... su pre zadanych ludi vysoko rizikove, treba si to priznat. Predstav si, ze by on bol na panskej jazde a pozvala by ho na drink nejaka pipka... bolo by to pre teba v pohode?

@madeincssr jedovat sa kvoli pozvaniu od inej zeny?🙂 snad nie

mikadooo
5. nov 2025

@anonym_autor no holt chvíľu by som si to vyžierala a potom by som proste vybuchla na neho a poslala by som ho do teplých krajín, že už nech mi dá s tým pokoj, že som sa mu už trikrát ospravedlnila, že som pochopila, že som to prehnala a on dokedy plánuje hrať ublíženého teraz? Akože ja som taká. Uznám si chybu, ale keď pridlho je to, tak mi rupnú nervy. Potom sa druhá strana sfučí, odfučí, potom sa normálne o tom pobavíme, poviem mu normálne, že sorry, už sa to fakt nezopakuje a on prestane. Ale toto čo si spravila, sa u nás proste nestalo. Ja by som sa tiež nenechala pozvať, resp. mooožno keby som sa aj nechala v nejakej alkoholicky pomätenej chvíli, mlčala by som o tom. Toto nepatrí do uší môjho manžela. Nech ma balí mladý/starý muž/žena/lietadlo, toto doma nikdy s mužom neriešim. Proste načo??? 🤷. On je pre mňa jediný, žiadny iný ma nezaujíma, von chodím čisto len s kamoškami a kvôli kamoškám... 😉.

lentakyterapeut
5. nov 2025
@beronsche

@anonym_b3730d vieš, co je čudné?
Že nevidíš rozdiel medzi stretnutím starého známeho a tým, že sa necháš "zbalit" cudzím chlapom, ktorý ťa volá na drink z určitého dôvodu - a spomínať na staré čase to asi nebude, že?

@beronsche ved a co je na tom ze po dvoch poharikoch sa jej zacali kuceraviet myslienky? Chlapec videl branku chcel.dat gol.

lentakyterapeut
5. nov 2025
@mikadooo

@anonym_autor no holt chvíľu by som si to vyžierala a potom by som proste vybuchla na neho a poslala by som ho do teplých krajín, že už nech mi dá s tým pokoj, že som sa mu už trikrát ospravedlnila, že som pochopila, že som to prehnala a on dokedy plánuje hrať ublíženého teraz? Akože ja som taká. Uznám si chybu, ale keď pridlho je to, tak mi rupnú nervy. Potom sa druhá strana sfučí, odfučí, potom sa normálne o tom pobavíme, poviem mu normálne, že sorry, už sa to fakt nezopakuje a on prestane. Ale toto čo si spravila, sa u nás proste nestalo. Ja by som sa tiež nenechala pozvať, resp. mooožno keby som sa aj nechala v nejakej alkoholicky pomätenej chvíli, mlčala by som o tom. Toto nepatrí do uší môjho manžela. Nech ma balí mladý/starý muž/žena/lietadlo, toto doma nikdy s mužom neriešim. Proste načo??? 🤷. On je pre mňa jediný, žiadny iný ma nezaujíma, von chodím čisto len s kamoškami a kvôli kamoškám... 😉.

@mikadooo ved ale stat sa moze aj skusenej ze raz po poharikoch zakopne. A vtedy treba mlcat ako partizan.

beronsche
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@beronsche ved a co je na tom ze po dvoch poharikoch sa jej zacali kuceraviet myslienky? Chlapec videl branku chcel.dat gol.

@lentakyterapeut ja píšem o niečom inom.. 😉

mikadooo
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@mikadooo ved ale stat sa moze aj skusenej ze raz po poharikoch zakopne. A vtedy treba mlcat ako partizan.

@lentakyterapeut no hej, však som nenapísala že sa nikdy nestane... Len že sa nikdy nestalo...🤷. A presne ako píšeš, keby aj, tak muž je posledný, komu to poviem. A keby aj, no tak odtiaľ potiaľ s tým urazeným egom.

lentakyterapeut
5. nov 2025
@mikadooo

@lentakyterapeut no hej, však som nenapísala že sa nikdy nestane... Len že sa nikdy nestalo...🤷. A presne ako píšeš, keby aj, tak muž je posledný, komu to poviem. A keby aj, no tak odtiaľ potiaľ s tým urazeným egom.

@mikadooo zatlkat je jedina rada na stastie v rodine

huxy
5. nov 2025

Hmmm. To že niekto ťa pozval na drink, na tom by nebolo nič zlé. Však nemohol vedieť, či si single... Ale, čo je pre mňa osobne neakceptovateľné, že si na ten drink šla. Teda ak by šlo o môj vzťah a spravil by to priateľ (za seba viem povedať, že by som to nespravila). A žvásty o nízkom sebavedomí atď.sú totálna kravina. Jednoducho každý je iný má inak nastavené hodnoty a čo akceptuje od partnera. Pre mňa by to bolo veľmi veľké naštrbenie dôvery, a reálne by som rozmýšľala, či s takým človekom byť. Keď už niekto takto zadaný prijme pozvanie od muža, očividne za účelom zbalenia.

anonym_b2e4c5
5. nov 2025

@anonym_autor ja nechapem, ze naco si prijala pozvanie na drink, ked od ineho muza, v nocnom klube, ked mas partnera??
Vsak to keby moj partner si zapisal tel.cislo inej zeny, lebo mu to zalichotilo.

Fakt, si tak velmi potrebovala ten drink?

Nie t.j problem, ze ta oslovili, ale to ako si sa zachovala, a co si nevedela zajacikovi povedat, dakujem za pozvanie, ale mam priatela.

Nemas problem, tak si ho vyrobis!

Nehovorim, ze sa nemas bavit s muzmi, ale prijat pozvanie na drink, pre muza sa = ano, aj ja ta mam v zaujme spoznat!

Keby moj partner toto spravi aj ja by som robila doma cirkus, toto nie je o egu, to je tym, ze si ho svojim spravanim ponizila.

petkavka
5. nov 2025

Proste sa s partnerom rozid. Radsej teraz ako neskor. Evidentne niekde v podvedomi mas potrebu hladaj niekoho, kto ti bude sediet viac. Preto si s nim isla - mohol to byt ten pravy. Az ho najdes, tak pozvaniu na drink sa pousmejes a odmietnes.

anonym_70e5f8
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@mikadooo zatlkat je jedina rada na stastie v rodine

@lentakyterapeut mozno tak v tvojej. V normálnych vzťahoch a rodinách je úprimnosť základným pilierom. Ale to treba mat v povahe a prioritách 🙃

Strana
z4