icon

Oslovil vás niekedy atraktívny muž?

10. júl 2025

Zaujima ma, ako to mate ostatné a ci mate rovnake skusenosti ako ja a moje kamosky :D stalo sa mi uz velakrat, ze som sla s kamoskami vecer na vinko, pokecat si a oddychnut od prace. A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze. Nakolko mi neboli ani sympaticki a prislo mi to proste otravne. Podotykam, ze to boli muzi, s ktorymi som absolútne v podniku neudrziavala kontakt, ani s nini neflirtovala. Moje kamosky maju podobne skusenosti. V 95% pripadoch to boli proste priemerni, az podpriemerne atraktivni muzi. Nestalo sa mi, zeby moj vztah zacal s tym, zeby ma oslovil nejaky muz takto v meste. Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju. Zvlastne je, ze chlap, ktory bybsa ti aj realne pacil, to nespravi, ale taky, co je o viac urovni nizsie, ten nema problem. Davam tu taku anketu, staci dat like k odpovediam. Rada si vypocujem aj vase realne skusenosti 🙂

autor
10. júl 2025
@ankare

@anonym_autor Chlap, ktorý je o viac úrovni nižšie.... 🤦🤦🤦 Je mi Ťa ľúto.

@ankare myslela som vyzorovo. Ci ako by si to napisala? Ci mi chces povedat, ze vsetci su vyrovo rovnako atraktivni? Ked se zena o seba stara, chodi do fitka, tak sa nema v žiadnom pripade vyjadrit o muzovi, ktory nepozna kadernika, ma kila navyse a este smrdi? To ma klamat a povedat, ze dakujem, ze si za mnou prisiel, si velmi krasny?:D ci taka napriklad angelina jolie je rovnako atraktivna ako ed sheeran?:D to naozaj? Su pekni ludia a su aj ti skaredi. To ked nejaka zena povie, ze sa povazuje za peknu a aj naozaj pekna je, tak to v ziadnom priade nesmie povedat, lebo ostatnych zien sa to natolko dotyka, ze porrebuju robit dramu?

biba_18
10. júl 2025
@anonym_autor

Dakujem za veľmi prinosne odpovede a ze ste aj zahlasovali v ankete 🙂 pri kazdej idpovedi je az nula like :D ale zato ste ma stihli dourazat, ako sa len dalo 🙂 mna kritizujete za to, ze slusne vyjadrim nazor, ze ma velakrat oslovili muzi, ktori boli vyzorovo o urovne nizsie, ako som ja, ale to, ze vy kritizujete mna, to je uz zrazu v poriadku? Preco sa vas tak velmi dotyka, ked zena na seba povie, ze je atraktivna a aj sa tak citi? Ci chcete, aby zeny na seba hovorili, ze su skarede? Tak potom preco sa vyjadrujete k prispevkom, ze zena ma byt sebavedoma? A ked teda samu seba pochvalim a citim sa atraktivna, tak pridete hneď pisat, ci som naozaj taka krasavica a ze som hlupa :D ja som tu položila normalne otazky a vase rralne skusenosti. Zopar tu ich napisalo, ale nechapem ostatnym, co ma tu prisli kritizovat :D preco neodpovedate k teme? Ale mate potrebu vyjadrovat sa na moj vyzor a na moje preferencie a pisat mi, ze nebudem mat nikdy vztah :D Vy nemate ziadne preferencie na partnerov? Alebo ked zena povie, ze bejaky muz je skaredy, tak automaticky si nezasluzi vztah? To sa vas tak dotyka, ked niejto sa oovazi bapisat o atraktivite? Trosku pokrytecke ;)

@anonym_autor ty nehovoríš iba že ty si PODĽA SEBA na úrovni - ale že oni nie sú…

autor
10. júl 2025
@biba_18

@anonym_autor ty nehovoríš iba že ty si PODĽA SEBA na úrovni - ale že oni nie sú…

@biba_18 ale ja pisem stale, ze sa jedna o vyzor:D to mi chces povedat, ze ked je napriklad zena modelka, stara sa o seba, tak nesmie odmietnut muza, ktory je proste neatraktivny, nestara sa o seba a este smrdi?:D a v ziadnom pripade to nesmie povedat nahlas, lebo ju zozeru za nazor?:D ty si nikdy v zivote nepovedala na ziadneho muza, ze je skaredy?:D to vazne ste take pokrytecke?

biba_18
10. júl 2025

smie všetko čo chce. a odmietnuť niekoho kvôli tomu že sa ti nepáči je ok. ale nie že on úrovňou nižšie. v tejto diskusii nie je problém reálna úroveň - ale tvoja domnelá úroveň…

minka201
10. júl 2025

@anonym_autor Myslím, že tí najväčší fešáci si nájdu priateľku veľmi rýchlo aj medzi ženami, ktoré už trochu poznajú. Nemusia oslovovať cudzie random dievčatá v baroch. A záleží aj na tom, aká atraktívna si ty. Sebavedomí fešáci si trúfnu na tie najatraktívnejšie dievčatá.
Keď ťa osloví niekto, kto ti nie je sympatický, stačí ho slušne odmietnuť, nemusíš ho zhadzovať len preto, lebo si myslíš, že máš na krajšieho.

autor
10. júl 2025
@biba_18

smie všetko čo chce. a odmietnuť niekoho kvôli tomu že sa ti nepáči je ok. ale nie že on úrovňou nižšie. v tejto diskusii nie je problém reálna úroveň - ale tvoja domnelá úroveň…

@biba_18 ty o com stale tocis? To akoze clovek nemoze realne zhodnotit vyzor?:D tvrdit, ze vsetci ludia su rovnsko atrakyivni, je to iste ako tvrdit, ze vsetci ludia a svete su rovnako vzdelani :D to, ze viem realne zhodnotiť, ze ma oslovi muz, ktory je proste skaredy, este neznamena, ze robim nieco zle. Iba to pomenujem uprimne.

autor
10. júl 2025
@minka201

@anonym_autor Myslím, že tí najväčší fešáci si nájdu priateľku veľmi rýchlo aj medzi ženami, ktoré už trochu poznajú. Nemusia oslovovať cudzie random dievčatá v baroch. A záleží aj na tom, aká atraktívna si ty. Sebavedomí fešáci si trúfnu na tie najatraktívnejšie dievčatá.
Keď ťa osloví niekto, kto ti nie je sympatický, stačí ho slušne odmietnuť, nemusíš ho zhadzovať len preto, lebo si myslíš, že máš na krajšieho.

@minka201 ale ja nikoho nezhadzujem. Ja by som si nedovolila povedat muzovi, ze fuj, chod prec. Toto je cisto debata, ktora ni ide v hlave a ked sne sa s kamoskami o tom bavili a povedali si svoje skusenosti alebo aj zazili spolu, ze kto za nami prisiel a deje sa to casto, preto som otvorila tuto diskusiu. Nevytvarajte si, prosim vlastne scenare. Moja otazka znela velmi jasne a stacilo len napisat svoje skúsenosti.

ha_ha
10. júl 2025

A prečo si z toho podráždená? Ako sa má chudák "škaredý" zoznámiť? Veď ho slušne odmietni, ak sa ti nepáči. Bez toho, aby si to brala, že ťa otravuje. Pekný, keď urobí presne to isté, nie je otravný? Lebo je pekný? Čo má teda ten neatraktívny akože urobiť? Oslovovať len "škaredé", ktoré sú na jeho úrovni?

autor
10. júl 2025
@doriiis

Ani sa nečudujem,že si single.A snáď aj zostanes

@doriiis mam 24 rokov a za sebou dva vazne vztahy 🙂 este nieco?:D

sense
10. júl 2025

Keď som mala 20+ oslovovali má muži rôzneho veku aj vzhľadu, keď sa mi vyslovene nepáčil ani nebol sympatický tak som nemala problém odmietnut, inak z niektorých boli kamaráti , alebo aj nejaký ten vztah, 30+ som mala malé dieťa a nemala som potrebu chodiť po baroch, 40+ na žiadne vínko posedieť nechodím nakoľko alkohol nepijem a mám iné záľuby ako vysedávanie po baroch. A áno môj partner má oslovil v práci, pozval na kávu a je z toho vztah.
Osobne si myslím že ti atraktivny muži buď sú už zadaný , alebo majú iné vady že ich ziadna atraktívna a rozumná žena nechce. A tak ako sú muži ktoré skúšajú na každú, sú aj ženy ktoré vezmú každého pretože zúfalí ľudia robia zúfalé veci

anonym_e2e7fe
10. júl 2025
@anonym_autor

@biba_18 ty o com stale tocis? To akoze clovek nemoze realne zhodnotit vyzor?:D tvrdit, ze vsetci ludia su rovnsko atrakyivni, je to iste ako tvrdit, ze vsetci ludia a svete su rovnako vzdelani :D to, ze viem realne zhodnotiť, ze ma oslovi muz, ktory je proste skaredy, este neznamena, ze robim nieco zle. Iba to pomenujem uprimne.

@anonym_autor ďalšia ktorá tu rieši kto dostal, aký počet laikov 😁 taká tu už bola asi pred týždňom. Strašne prežívala laiky. Žeby náhoda?

sevrin
10. júl 2025
@anonym_autor

Dakujem za veľmi prinosne odpovede a ze ste aj zahlasovali v ankete 🙂 pri kazdej idpovedi je az nula like :D ale zato ste ma stihli dourazat, ako sa len dalo 🙂 mna kritizujete za to, ze slusne vyjadrim nazor, ze ma velakrat oslovili muzi, ktori boli vyzorovo o urovne nizsie, ako som ja, ale to, ze vy kritizujete mna, to je uz zrazu v poriadku? Preco sa vas tak velmi dotyka, ked zena na seba povie, ze je atraktivna a aj sa tak citi? Ci chcete, aby zeny na seba hovorili, ze su skarede? Tak potom preco sa vyjadrujete k prispevkom, ze zena ma byt sebavedoma? A ked teda samu seba pochvalim a citim sa atraktivna, tak pridete hneď pisat, ci som naozaj taka krasavica a ze som hlupa :D ja som tu položila normalne otazky a vase rralne skusenosti. Zopar tu ich napisalo, ale nechapem ostatnym, co ma tu prisli kritizovat :D preco neodpovedate k teme? Ale mate potrebu vyjadrovat sa na moj vyzor a na moje preferencie a pisat mi, ze nebudem mat nikdy vztah :D Vy nemate ziadne preferencie na partnerov? Alebo ked zena povie, ze bejaky muz je skaredy, tak automaticky si nezasluzi vztah? To sa vas tak dotyka, ked niejto sa oovazi bapisat o atraktivite? Trosku pokrytecke ;)

@anonym_autor ja som sprvu s tebou aj chvíľu súcitil, ale pri vete "Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju." som k tebe stratil akýkoľvek rešpekt. Toto je asi tá najarogantnejšia veta akú som tu kedy čítal a preto som nakoniec na tvoj celý príspevok reagoval len tak, že "Ty budeš ešte veľmi dlho sama."

Žiadny muž nemôže za to ako vyzerá a považovať oslovenie za otravovanie je prízemné až primitívne, len preto, že tebe sa nepáči. Čo majú všetci tí muži robiť? Sedieť v kúte a čakať pokým ich osloví nejaká éterická bytosť ako ty? Pri zoznamovaní obyčajne muži musia spraviť ten prvý krok a nie je to ľahké, pretože muž sa odváži osloviť ženu len ak sa mu niečo páči na nej a dobre vie, že na základe jej odpovede sa mu môže zmeniť život. Ty si sa koľko krát odvážila osloviť tých 5% krásavcov? Aspoň raz? Ani raz, že, čo keby ťa polali doprdele, že neotravuj. Keď muž osloví ženu a ona povie Áno, môže z toho niečo začať a pokračovať až do konca života. Samozrejme, pre teba je to len otravovanie, tak dúfam, že raz v starobinci opustená a zabudnutá budeš iba spomínať ako ťa muži celý život len otravovali.

minenkaa
10. júl 2025

@anonym_autor ľudia sú na určitých úrovniachNekakame všetci rovnakou dierkou? Či ty máš na hovienka len ústa,lebo tieto sracky čo si vypustila

minka201
10. júl 2025
@anonym_autor

@minka201 ale ja nikoho nezhadzujem. Ja by som si nedovolila povedat muzovi, ze fuj, chod prec. Toto je cisto debata, ktora ni ide v hlave a ked sne sa s kamoskami o tom bavili a povedali si svoje skusenosti alebo aj zazili spolu, ze kto za nami prisiel a deje sa to casto, preto som otvorila tuto diskusiu. Nevytvarajte si, prosim vlastne scenare. Moja otazka znela velmi jasne a stacilo len napisat svoje skúsenosti.

@anonym_autor Príspevok si napísala trochu nešťastne: "A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze." Toto pôsobí arogantne a to spustilo vlnu negatívnych komentárov. Nuž, pozvať ťa predsa môže, len ty to nemusíš prijať. Ale chápem, čo si tým myslela. Aj som ti dala lajk na jednu z možností. Jasné, sú atraktivni aj menej atraktivni ľudia. Veľa mužov to skúša práve na ženy, ktore sú v rebríčku krásy vyššie ako oni.Veď za to nič nedajú a možno raz motyka vystrelí. Mozno sa spoliehajú na to, že ju nezískajú svojim výzorom ale niecim iným, v com sa cítia dobrí 🙂

motylik2559
10. júl 2025

Ahoj autorka, z mojho uhla pohladu si to tu zle vypalila tou detskou anketou, na co robis anketu vlastne? ved skusenosti ti mozu napisat aj normalne do komentarov...a toto nechap zle, podla mna si to vzala zo zleho konca. Dalsia vec, to ze sa pokladas za atraktivnu, ja osobne nevidim na tom nic zle, je to ok...ALE sudit chlapov ako menej atraktivnych sa mi zda uz kusok namyslene🤷‍♀️ a preto si dostala reakcie ake si dostala. Pre kazdeho moze atraktivita byt niekde inde a napr.to,ze tebe sa zakazdym nezdali atraktivni tí muzi, neznamena,ze pre nejake ine zeny by takymi neboli. Netoci sa vsetko len a len okolo vyzoru...si predstav,ze by si k tebe sadol pre teba atraktivny chlap, ale bol by taky nudny, ze by si ani nevedela o com sa mas s nim bavit-to by bolo uz v poriadku? A mozno kebyze das sancu na prisadnutie k stolu aj pre teba menej atraktivmemu, tak by ste sa nasmiali donemoty...ved predsa z takehoto vecera nemusis s tym muzom hned ist do vztahu, alebo sa s nim vyspat🤷‍♀️mozes zazit len pohodovy vecer, plny smiechu a zabavy a mozno by si ziskala aspon kamosa, co ty vies? Ci aj kamos musi byt pre teba vzhladovo atraktivny podla tvojich meritok? to uz by bolo trosku z cesty, nemyslis? Ono niekedy sa treba trosku zamysliet aj nad sebou skor ako nieco vypustis do eteru...a neviem teda kolko mas rokov, ale pride mi,ze si este nevyzreta, ked takto ponimas veci. Ta tvoja atraktivita,ze si pekna atd totiz nezarucuje patent na vyzrete zmyslanie. Skus prehodnotit trosku niektore veci a uvidis ako sa ti bude lahsie pozerat na ludi okolo🙂

evcagabi
10. júl 2025

Mne sa prihovarali atraktivni aj ti menej. Sama som /hlavne bola/ atraktivna tak som si vyberala - asi ako kazda si vybera, nie?

momoftwo
10. júl 2025

Vyzor nie je vsetko draha autorka. A ak sa pri vybere partnera budes orientovat hlavne na tento atribut, nemusis dopadnut dobre. Chemia je dolezita to ano, ale mala by si trochu popracovat aj na vlastnych vnutornych hodnotach a kvalitach, napr. aj na tom, co ty vies okrem vyzoru ponuknut. Tvoje kastovanie muzov ze on je o triedu nizsie, ja som o level vyssie totiz v tejto diskusii u ludi moze vzbudit dojem, ze si dost povrchna.

bielasovicka
10. júl 2025
@anonym_autor

@ankare myslela som vyzorovo. Ci ako by si to napisala? Ci mi chces povedat, ze vsetci su vyrovo rovnako atraktivni? Ked se zena o seba stara, chodi do fitka, tak sa nema v žiadnom pripade vyjadrit o muzovi, ktory nepozna kadernika, ma kila navyse a este smrdi? To ma klamat a povedat, ze dakujem, ze si za mnou prisiel, si velmi krasny?:D ci taka napriklad angelina jolie je rovnako atraktivna ako ed sheeran?:D to naozaj? Su pekni ludia a su aj ti skaredi. To ked nejaka zena povie, ze sa povazuje za peknu a aj naozaj pekna je, tak to v ziadnom priade nesmie povedat, lebo ostatnych zien sa to natolko dotyka, ze porrebuju robit dramu?

@anonym_autor ty možno raz niekedy budeš rada, keď si nájdeš aj niekoho, kto bude o viac úrovne nižšie od teba. Ale to nebude teraz.

vilma7
10. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor prihovoril sa mi muz, ktory sa mi velni pacil, ale chcel len sex

@anonym_autor a skade mam akože vedieť, že chce len sex?
Ty si asi už dlho nemala priateľa, alebo?
Lebo takéto kraviny riešiť na fóre, dokáže ozaj len vysoko inteligentná žena!!!

biba_18
10. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si nepísala že tebe sa nepáči, ale že si úrovňou vyššie. a stále to omieľaš dookola a ani len netušíš o čom píšem…

autor
10. júl 2025
@minka201

@anonym_autor Príspevok si napísala trochu nešťastne: "A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze." Toto pôsobí arogantne a to spustilo vlnu negatívnych komentárov. Nuž, pozvať ťa predsa môže, len ty to nemusíš prijať. Ale chápem, čo si tým myslela. Aj som ti dala lajk na jednu z možností. Jasné, sú atraktivni aj menej atraktivni ľudia. Veľa mužov to skúša práve na ženy, ktore sú v rebríčku krásy vyššie ako oni.Veď za to nič nedajú a možno raz motyka vystrelí. Mozno sa spoliehajú na to, že ju nezískajú svojim výzorom ale niecim iným, v com sa cítia dobrí 🙂

@minka201 dakujem za konecne normalnu odpoved na urovni 🙂

autor
10. júl 2025
@motylik2559

Ahoj autorka, z mojho uhla pohladu si to tu zle vypalila tou detskou anketou, na co robis anketu vlastne? ved skusenosti ti mozu napisat aj normalne do komentarov...a toto nechap zle, podla mna si to vzala zo zleho konca. Dalsia vec, to ze sa pokladas za atraktivnu, ja osobne nevidim na tom nic zle, je to ok...ALE sudit chlapov ako menej atraktivnych sa mi zda uz kusok namyslene🤷‍♀️ a preto si dostala reakcie ake si dostala. Pre kazdeho moze atraktivita byt niekde inde a napr.to,ze tebe sa zakazdym nezdali atraktivni tí muzi, neznamena,ze pre nejake ine zeny by takymi neboli. Netoci sa vsetko len a len okolo vyzoru...si predstav,ze by si k tebe sadol pre teba atraktivny chlap, ale bol by taky nudny, ze by si ani nevedela o com sa mas s nim bavit-to by bolo uz v poriadku? A mozno kebyze das sancu na prisadnutie k stolu aj pre teba menej atraktivmemu, tak by ste sa nasmiali donemoty...ved predsa z takehoto vecera nemusis s tym muzom hned ist do vztahu, alebo sa s nim vyspat🤷‍♀️mozes zazit len pohodovy vecer, plny smiechu a zabavy a mozno by si ziskala aspon kamosa, co ty vies? Ci aj kamos musi byt pre teba vzhladovo atraktivny podla tvojich meritok? to uz by bolo trosku z cesty, nemyslis? Ono niekedy sa treba trosku zamysliet aj nad sebou skor ako nieco vypustis do eteru...a neviem teda kolko mas rokov, ale pride mi,ze si este nevyzreta, ked takto ponimas veci. Ta tvoja atraktivita,ze si pekna atd totiz nezarucuje patent na vyzrete zmyslanie. Skus prehodnotit trosku niektore veci a uvidis ako sa ti bude lahsie pozerat na ludi okolo🙂

@motylik2559 dakujem za tvoju odpoved 🙂 konecne nieco na urovni 🙂

lilika72
10. júl 2025
@minka201

@minka201 Ak je niekto atraktívny pre teba (niekoho), nemusí byť atraktívny pre iné. A naopak. Toto platí všeobecne. Príspevok v žiadnom prípade nemieri na teba.

jesenzima
10. júl 2025

@anonym_autor o úroveň nižšie? Ty si sem prišla vyprovokovať ženy, na 18 strán príspevkov, ako tá uboziacka zo včera? Alebo si to rovno ty? Lebo príspevok je úbohý veľmi ...

brrunetkaa
10. júl 2025

A možno on išiel na istotu, že si dosť úrovni pod ním a zaboduje 😀

gab1sol
10. júl 2025

@anonym_autor je fakt, že nie každý chlap/žena môže byť pre iného atraktívny/atraktívna. Je úplne v poriadku, že nie každý chlap sa ti páči… A je aj v poriadku, že samu seba považuješ za atraktívnu. Ale čo nie je v poriadku, je to, že delíš ľudí na úrovne. Že dokážeš o niekom kvôli výzoru napísať, že je pod úroveň.
Krása je realitný pojem. Ja si zasa skôr myslím, že človek priťahuje to, čo vyžaruje. Tak možno kým ty sa považuješ za atraktívnu, v očiach iných môžeš pôsobiť (použíjúc tvoje slová), že si na rovnakej úrovni s nimi.

denkabemommy
10. júl 2025

Jeden z tých, čo ma oslovili je môj manžel 😅 ale v drvivej väčšine prípadov ma oslovili pohľadní muži. Dokonca jeden pred nedávnom, keď som bola behať. Čo zahrialo pri srdci, že upotená, červená a po 2 deťoch som atraktívna 😅

letfenixa
10. júl 2025
@anonym_autor

@minka201 dakujem za konecne normalnu odpoved na urovni 🙂

@anonym_autor ty to s tými urovnami riadne prežívaš.

hefo
10. júl 2025

Na ktorejsi zoznamke robili výskum, a zistili (o.i.), že vnímanie toho, čo je "priemerný muž", je u žien značne skreslené, priemer umiestňovali až niekam k ôsmemu decilu...

lenka.25
10. júl 2025

Samozrejme sa to aj mne aj mojim kamoskam stalo viackrát . Keď sme boli ešte mladé a bezdetne a chodili sme na diskotéky , večer na vínko atd … Vôbec sa mi to nezdalo divné .
Divne mi to príde až teraz , keď ma oslovia chlapci vo veku mojej staršie dcéry 🫣 …asi majú radi Milfky 🤣

sevrin
10. júl 2025
@lenka.25

Samozrejme sa to aj mne aj mojim kamoskam stalo viackrát . Keď sme boli ešte mladé a bezdetne a chodili sme na diskotéky , večer na vínko atd … Vôbec sa mi to nezdalo divné .
Divne mi to príde až teraz , keď ma oslovia chlapci vo veku mojej staršie dcéry 🫣 …asi majú radi Milfky 🤣

@lenka.25 a ktože by nemal 😇