icon

Oslovil vás niekedy atraktívny muž?

10. júl 2025

Zaujima ma, ako to mate ostatné a ci mate rovnake skusenosti ako ja a moje kamosky :D stalo sa mi uz velakrat, ze som sla s kamoskami vecer na vinko, pokecat si a oddychnut od prace. A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze. Nakolko mi neboli ani sympaticki a prislo mi to proste otravne. Podotykam, ze to boli muzi, s ktorymi som absolútne v podniku neudrziavala kontakt, ani s nini neflirtovala. Moje kamosky maju podobne skusenosti. V 95% pripadoch to boli proste priemerni, az podpriemerne atraktivni muzi. Nestalo sa mi, zeby moj vztah zacal s tym, zeby ma oslovil nejaky muz takto v meste. Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju. Zvlastne je, ze chlap, ktory bybsa ti aj realne pacil, to nespravi, ale taky, co je o viac urovni nizsie, ten nema problem. Davam tu taku anketu, staci dat like k odpovediam. Rada si vypocujem aj vase realne skusenosti 🙂

Strana
z6
ankare
14. júl 2025
@tramtada31

@ankare nechcem traposiť, že tu budem zverejňovať jeho meno, ale fakt fesak, veľmi štýlovo sa oblieka, ma pekne a drahe auto, nemal v tom čase frajerku podľa IG. Minulý tyzden som videla v obchode, že robi tvar jednej značke, tak som si na neho spomenula, že tento chlap by veru stal za hriech😀 hold smola…

@tramtada31 prosiiiim, aspoň do správy mi napíš 😁

gab1sol
14. júl 2025
@tramtada31

@ankare nechcem traposiť, že tu budem zverejňovať jeho meno, ale fakt fesak, veľmi štýlovo sa oblieka, ma pekne a drahe auto, nemal v tom čase frajerku podľa IG. Minulý tyzden som videla v obchode, že robi tvar jednej značke, tak som si na neho spomenula, že tento chlap by veru stal za hriech😀 hold smola…

@tramtada31 teraz budú všetky rozmýšľať, kto kde robí akú reklamu… 😂

autor
15. júl 2025
@ejmi25

Ako nic v zlom ako aj muži aj ženy su prienerne ,alebo atraktívnejšie.Muz atraktívny je premna ten co sa o seba stará, je stredobodom kam príde, vyžaruje z neho šarm.. Priemerný v montérky co v nich ide aj domov ,proste ano aj to tak delím..Urážať autorku nechápem!!!ked je pekná stará sa o seba ,pracuje je šikovná, inteligentná.. Môže si vyberať!aj muži si vyberajú pomaly každá aby bola fitness s vyspilenou ritou,opálená aby sa s ňou pysil.Mlada .

@ejmi25 ja sa uz len zabavam :D levo uz som neni ani pekna, pretoze peknym zenam sa neprihovara :D som uz aj hlupa :D aj neschopná. Len preto, lebo som napísala, ze sa vačšinou prihovaraju muzi, ktori nevyzeraju atraktivne. Myslim tym, ziadne fitko, ziaden barber, dentálna hygiena nic a pod. Ale vidis, co ro spustilo. Iba obyčajná projekcia. Lebo tolko nesebavedomych zien pokope, sa len tak nevidi. Zena alebo muz, ktory sa nema rad, neznesie ludi, ktori to maju inak 🙂

autor
15. júl 2025
@karolinakr

ja vždy mužom radim, aby oslovili ženu o ktoru maju zaujem inak ostanu sami čiže v tomto s tebou nesuhlasim, že ťa nemaju oslovovať, lebo je to otravne...ked si vyberu o triedu vyššie, lebo sa im pačiš a ty tiež nepozeraš po škaredšich, ale chceš niečo lepšie..možno ti super atraktivni muži chcu niečo lepšie od teba, alebo su tak rozhyčkani ženami, že nemusia vynaložiť namahu, lebo same ženy sa im hadžu k noham čiže on nema potrebu oslovovať

@karolinakr ale ja netvrdim, ze nemaju o mna zaujem atraktivni muzi :D iba som napisala a taky nazor ma vela zien, ze vacsinou sa prihovaraju ti skaredsi. A ti pekni radsej napisu na socialnej sieti. Boze, zeny....m

anonym_1c9b15
15. júl 2025
@anonym_autor

@karolinakr ale ja netvrdim, ze nemaju o mna zaujem atraktivni muzi :D iba som napisala a taky nazor ma vela zien, ze vacsinou sa prihovaraju ti skaredsi. A ti pekni radsej napisu na socialnej sieti. Boze, zeny....m

@anonym_autor atraktívni muži zrejme radšej oslovia atraktívne ženy 😂

karolinakr
15. júl 2025

to je asi tak v prirode, že každy chce partnera o ligu vyššie, lebo sa ti páči, chceš ho dostať, tak možno pre nich si tá princezná alebo nemaju žiadnu sebakritiku, ale zas chodiť oslovovať len škaredych ludi, aby som si dokázal, že som pri zemi, tiež neni cesta..chémia vždy musí byť!
raz som zaniesla bezdakovi jedlo, a oni si mysleli, že mam ine umysly, tak chlapi su vymleti od narodenia a zrejme to ego, čo sa v nich hyčka odmalička im našepne, že každa baba, ktora je o 4stupne od nich lepšia, ide z nich do kolien...

eva8
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je rozdiel "skaredsi" muz a muz, ktory nedodrziava hygienu, alebo je opity. Je rozdiel, ci sa niekto slusne prihovori, alebo ked niekto na teba pokrikuje, pripadne vypiskuje.
Tusim, co chces napisat, ale nevyjadrujes sa adekvatne (ovsem, ak "nekastujes" ludi) Pre kazdeho je atraktivny niekto iny. Aj na zeny sa chlapi pozeraju rozne. Niektoru mozu povazovat za lacnu stetku a pritom sa sakramentsky mylia. Niekto (muz, zena) moze vyzerat atraktivne a zistia, ze maju uplne ine zaujmy

eva8
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pekni napisu na socialne siete? A aj na stretnuti su pekni 🙂 Pekni muzi su nezadani, ze potrebuju byt na socialnych sietach? Alebo az privelmi zadani? Neviem si predstavit, ako atraktivni muzi oslovuju cez socialne siete zeny. A cez ake socialne siete konkretne? Ano, je ina doba, uznam (zoznamky, fb, insta...)

autor
15. júl 2025
@hayabusa1337

@anonym_autor castokrat sa stava ze bud muz alebo zena maju prilis vysoke ocakavania a prilis vysoke nepodlozene sebavedomie. Odporucam aby si sem postla svoju fotku a k tomu zopar fotiek chlapov, ktori sa ti zdaju " o niekolko levelov nizsie" ako ty :D a my ti to s radostou zanalyzujeme. A este jedna vec je nesmierne dolezita tu ti zial nebudeme vediet zanalyzovat nie je vsetko o fyzickej krase, mne by teda iba pekna zena v ziadnom pripade nestacila 🙂

@hayabusa1337 ano, zeny, ktore tu sami nemaju fotku a vyzeraju samr dost zle a zanedbane, si radi zgustnu a najdu co i len najmensiu chybu, aby mohli druhu zenu ponizit. A nie sme tu na ziadnej sutazi krasy. Ja som nikoho neprosila, aby posudzoval mna. Ja som tu len napisala skusenost, ktoru mam ja a moje kamosky. To, ze ste tu strasne dotknute, za to ja nemozem. A uz ked sme pri fotkach, pridaj prva ty ;) ci vobec mozes hodnotit. Lebo to vudbo aj na fb, insta. Rie najvacsie spaty sa najviac vyjadruju na nieci vyzor. Ja som tu slusne napísala, ze sa mi velakrat stalo, ze sa mi prihovorili muzi, ktori proste nie su vyzorov na mojej urovni. A to, ze to otvorene poviem neznamena, ze to tak nie je.

biba_18
15. júl 2025
@anonym_autor

@hayabusa1337 ano, zeny, ktore tu sami nemaju fotku a vyzeraju samr dost zle a zanedbane, si radi zgustnu a najdu co i len najmensiu chybu, aby mohli druhu zenu ponizit. A nie sme tu na ziadnej sutazi krasy. Ja som nikoho neprosila, aby posudzoval mna. Ja som tu len napisala skusenost, ktoru mam ja a moje kamosky. To, ze ste tu strasne dotknute, za to ja nemozem. A uz ked sme pri fotkach, pridaj prva ty ;) ci vobec mozes hodnotit. Lebo to vudbo aj na fb, insta. Rie najvacsie spaty sa najviac vyjadruju na nieci vyzor. Ja som tu slusne napísala, ze sa mi velakrat stalo, ze sa mi prihovorili muzi, ktori proste nie su vyzorov na mojej urovni. A to, ze to otvorene poviem neznamena, ze to tak nie je.

@anonym_autor ty stále nechápeš že tá tvoja úroveň je len v tvojej hlave? podľa neho si na takej super extra vysokej úrovni aby ťa nemohol osloviť nebola ...

autor
15. júl 2025
@inulienka29

Haha no 😅 bola som nejaký čas po rozvode sama, takze úplne z fleku - áno ak si pekná žena atraktívna, máš dobrú prácu staráš sa o seba o deti nič ti nechýba, tak 1000% ta osloví, a bude dokonca neodbytný ten najneprítažlivejsi muž akeho si stretla. Mne rok vkuse vypisoval jeden škaredý bradaty tučný s krivými prednými zubami no DES… chudák sa snazil aj auto si kúpil lepšie presviedčal ma o tom že ako elektrikár zarába nadpriemerne, ale absolútne nikdy by som mu nedala ani šancu. A práve títo, si fakt myslia že na to majú, oni akoby nemali zábrany… proste on nemá čo stratiť aspoň to skúsi. Rovnako som odmietala pozvania od nesympatickych mužov, nie je na tom nič zle. Zle a sebecké je živiť falošnú nádej v niekom, kto ju absolútne nemá.
Jednému som musela narovinu povedať že nech mi viac nepíše, že žiadne rande nebude. On mi vrátil, že je bohovsky zvedavý kto ma s dvoma deťmi bude chcieť, pritom ani len nedokázal pochopiť že ja nikoho nehľadám…🤣. Ale teda… našiel sa aj taký 😍

@inulienka29 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼konecne zena, ktora ma pochooenie :D podla fotky sudim, ze sama si pekna a mas s tym skusenosti 🙂 ja chapem, ze zeny, ktorym sa malokedy niekto prihovoril, to nechapu.

autor
15. júl 2025
@anonym_90dc64

@anonym_autor Takto, chlapi obvykle vedia, do akej ligy patria. Niekedy síce zacielia na "ženu", na ktorú "nemajú"(proste skúsia, či tá povestná motyka nevystrelí), ale častejšie "kopú vlastnú ligu". A aby si aj Ty pre väčšinu mužskej populácie nebola nezaujímava až pod úroveň, keď Ťa oslovujú len takí chlapi...

@anonym_90dc64 😂 urcite :D vidno, ze ty si oslovovana asi nebola, lebo by si nenapisala takuto hlupost. Ja som nikdy nenapisala, ze na oslovuju len skaredi. Ale ze velakrat, ked chcem mat pohodu s kamoskami, tak musim riesit odmietanie podobnych typov muzov, ktori maju sebavedomia na rozdavanie, pritom..... A neboj sa, ja nudzu o muzov nemam a ocividne si absolutne nepochopila moj prispevok ;)

autor
15. júl 2025
@tripetta

Nie sme na úrovni autorky. Ale...
"Ja neznášam byť sexy. No som zvárač. Nemôžem si pomôcť." 💪👨‍🏭💥 A to ani nehovorím o automechanikoch, elektrikároch... Možno spotení od roboty, s rukami drsnými a občas čiernymi od oleja či iného magľajzu, možno s plešinou a pár kilami navyše... Ale sakra HOT. Aj takí smetiari nie sú na zahodenie...juuuj... sakra sakra... 🔥Ale to už odbieham, ja sa vždy rozvášnim, keď je reč o chlapoch pracujúcich v týchto odvetviach. 😍 Už som holt taký, som aký som. Cítim sa krásny, i keď podľa tvojich kritérií nie som.
Autorka, pamätaj, že bez všetkých týchto mužov, by si si nemohla žiť "na úrovni". 😉 Možno si nájdeš pána Božského na tvojej ÚROVNI (tvoje najobľúbenejšie slovo ako vidím), ale nebude ti vedieť ani poličku spraviť, ani zatĺcť klinec, neumyje ti riady, lebo to bude pod jeho úroveň.
Atraktivita nebýva (iba) o vzhľade. Napr. z toho, čo píšeš, necítim absolútne žiadnu charizmu. Čo ponúkaš druhej strane ty? Pekný obal? To je zúfalo, žalostne málo.

@tripetta Ja som kde napisala, ze robotnici a pod su neatraktivni??!!!! Ja som napisala, ze pride za mnou chlap, co ma nemoderny uces, smrdi potom, oblecenie ako po dedovi, skarede neumyte zuby. Ano, stojim si za tyn, ze ked sa chlap o seba nestara, nema pravo chciet zenu, co je ina liga, ako on. Lebo sa o seba stara, investuhe do seba a on neinvestuje ani do medzizubnej kefky

eva8
15. júl 2025
@anonym_autor

@tripetta Ja som kde napisala, ze robotnici a pod su neatraktivni??!!!! Ja som napisala, ze pride za mnou chlap, co ma nemoderny uces, smrdi potom, oblecenie ako po dedovi, skarede neumyte zuby. Ano, stojim si za tyn, ze ked sa chlap o seba nestara, nema pravo chciet zenu, co je ina liga, ako on. Lebo sa o seba stara, investuhe do seba a on neinvestuje ani do medzizubnej kefky

@anonym_autor teba oslovuju taki chlapi? A kde?
Preco oslovuju prave teba, ked si s kamoskami?

princkrason
21. júl 2025
@earlgrey

@princkrason My? my nič láska 🤣

@earlgrey Lásočka moja, si tu? 🙂

ha_ha
21. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Že "nemá právo chcieť", odpadla som! Ani chcieť nemôže? Veď ho odmietni, načo sa nad tým ešte pozastavuješ, že ako sa vôbec opovážil chcieť?

gerrwie_girl
21. júl 2025
@princkrason

@princkrason je tu možnosť napísať jej súkromnú správu 🙂

princkrason
21. júl 2025
@gerrwie_girl

@princkrason je tu možnosť napísať jej súkromnú správu 🙂

@gerrwie_girl my si nemáme čo skrývať 😉

anonym_90cb50
21. júl 2025
@princkrason

@princkrason Ale aspoň nebudete autorke spamovať diskusiu vašimi (či skôr len tvojimi, keďže ona ťa má na háku) citovými prejavmi.

gerrwie_girl
21. júl 2025
@princkrason

@princkrason neboj sa chapem o co tu ide ale myslim ze zeny na to nie su zvedavé 😀. Je to ako nástenka pokecu pred 25 rokmi 🤣.

princkrason
21. júl 2025
@gerrwie_girl

@princkrason neboj sa chapem o co tu ide ale myslim ze zeny na to nie su zvedavé 😀. Je to ako nástenka pokecu pred 25 rokmi 🤣.

earlgrey
21. júl 2025
@princkrason

@princkrason Ja som všade miláčik, len prosím nerozčuluj ženy z MK...dnes je hrozne horúco, slnko páli...je väčšia pravdepodobnosť, že ich naserieš 😘❤️

princkrason
21. júl 2025
@earlgrey

@princkrason Ja som všade miláčik, len prosím nerozčuluj ženy z MK...dnes je hrozne horúco, slnko páli...je väčšia pravdepodobnosť, že ich naserieš 😘❤️

@earlgrey že vraj spamujem diskusiu, ale to tu sa o mnu píše 🙂 ktovie čo by chceli

gerrwie_girl
21. júl 2025
@anonym_90cb50

@princkrason Ale aspoň nebudete autorke spamovať diskusiu vašimi (či skôr len tvojimi, keďže ona ťa má na háku) citovými prejavmi.

@anonym_90cb50 pan to očividne nepochopil 😀.

ha_ha
21. júl 2025
@princkrason

@earlgrey že vraj spamujem diskusiu, ale to tu sa o mnu píše 🙂 ktovie čo by chceli

@princkrason 😂 Teraz neviem, o tebe sa tu píše, akože ty si ten atraktívny muž, alebo, že si tento: "...pride za mnou chlap, co ma nemoderny uces, smrdi potom, oblecenie ako po dedovi, skarede neumyte zuby..." 😀

princkrason
21. júl 2025
@ha_ha

@princkrason 😂 Teraz neviem, o tebe sa tu píše, akože ty si ten atraktívny muž, alebo, že si tento: "...pride za mnou chlap, co ma nemoderny uces, smrdi potom, oblecenie ako po dedovi, skarede neumyte zuby..." 😀

@ha_ha 😀 vsak aj ten druhy mas svoje čaro

enmery
21. júl 2025
@ha_ha

@ha_ha On je ten posadnutý dobrými buchtami😃

princkrason
21. júl 2025
@enmery

@ha_ha On je ten posadnutý dobrými buchtami😃

@enmery a makovými

enmery
21. júl 2025
@princkrason

@enmery a makovými

@princkrason Presne😄

Strana