icon

Oslovovanie menom ex

13. apr 2025

Baby potrebujem trochu podporiť a možno vás aj trochu pobaví :D počuť nejaký názor chcem... ani neviem ako sa to zomlelo ale začala som sa stretávať s mužom s kt sme sa tak zbežne poznali, spolocni známi a pod. Trvalo to chvíľu cca 3tyzdne. On ma s ex 10rocne dieťa, nežijú spolu od jeho narodenia, ale podľa mňa fungujú tak trochu ako rodina, spoločne víkendy, dovolenky, kino, trávi u nich dosť času a s kadečim jej pomáha, sú v každodennom kontakte. Môj názor je ze je to cez čiaru, on mi k tomu povedal ze dlho bol veľmi zaľúbený a chcel to dat dokopy ale ze je to za ním. No a romantická chvíľka my dvaja objatia a bozky a on ma oslovil jej menom.... Skoro mi urvalo dekel z hlavy ale žiadna scéna len som odišla domov.... Môj mozog mi vraví RUN dievča ale.... Ja som dlho sama bolo mi to príjemné niečo také zažívať bolo nám spolu fajn mega sranda a teraz toto no.... Ako mna to prejde zachviľu len rada by som si vypočula vás ďakujem 🙂

Strana
z2
mili2016
13. apr 2025

Jasné pomýliť sa môže to sa stáva keď používa častejšie jej meno , tu skôr ide že v akej situácii sa pomýlil 🤦🏻‍♀️ako on na to reagoval?

pralinka25
13. apr 2025

@svetlonos vsak ano dieta nech si berie aj na dovolenky vikendy hocijako ale aby chodili spolu ked ma vztah to uz je cez. ale su spolu kratko. mozno to zmeni. tazko povedat

svetlonos
13. apr 2025

@pralinka25
ale hej čítam ešte raz a vidím, že len 3 ryzdne. Tak to beriem, stat sa môže. No fakt ale v blbom momente...

jajanka31
13. apr 2025

Ja som svojmu priatelovi povedala meno ex, hned som si to uvedomila a rozplakala sa, ospravedlnila.. no dlho som na to myslela a rozoberala co sa stalo.. a prisla som na to ze som ho proste oslovila tak preto lebo som sa v tej danej chvily citila tak akokeby som bola s nim. A tak som to uzavrela.

nelka93
14. apr 2025

Ľudia sa mýlia bežne, treba s nim komunikovať. Mna na začiatku tiež partnerova mama zvykla oslovit menom ex, moja starká sa mýli doteraz a raz za čas ho osloví menom môjho ex a vždy sa zhaci, my sa na tom už len smejeme. Nikto nie je neomylny, ale ak je to pre teba taka tragédia a nechceš to s nim riešiť, tak to skončí a máš klud

priscilla07
14. apr 2025

Asi by som nechcela zdielaneho chlapa. Radšej samá

pralinka25
14. apr 2025

Inak tu som si uvedomila ze ja svojho muza vobec neoslovujem. A to sme spolu 20 rokov. A vobec by som ho neoslovovala menom v nejakej intimnej chvili. Naco. Aspon som za vyhla takymto trapasom. 😀

mk1111111111
14. apr 2025

pozerala si Sľub?

momoqui
14. apr 2025

Ma v hlave inu 😳 v intimnej chvilke vies s kym si. Skus odsledovat niektore situacie, na zaklade mojej skusenosti by som s tym sekla. Mozno u teba to bude mat happy ending 🙂

gerber58
14. apr 2025

Toto nie je dobrý znak

eva8
16. apr 2025

V buducnosti bude mat 2 rodiny? Jednu s ex a druhu s tebou? Bude mat tolko dovolenky v praci na dvojnasobny pocet dovoleniek? Oslovenie v intimnej chvili menom tej, s ktorou travi dovolenky? Pri beznej cinnosti o.k.
Ja som taka, ze by som mu dala druhu sancu, aj ked rozum vravi, ze nie

autor
16. apr 2025

@mk1111111111 nie...je to film?

victory7897
16. apr 2025

Neviem ,,,ako píšeš znieš dosť rozumne nad vecou ,spokojná ,vyrovnaná , máš to za potreby ,,chlap so záväzkom,,? Ono je to možno fajn teraz , 10ročne dieťa je v pohode ale taká puberta o 5r... 😮‍💨 Aby si sa nezamotala do niečoho ani nevieš kedy 😉

Strana
z2