icon

Ostať vo vzťahu alebo odísť pre pokoj?

31. aug 2024

Partner mi skaredo nadava. Obvinuje ma z nevery. Nepoviedla som ho nikdy zato on mna ano aj ked tvrdi ze nie nikto neveri tomu ze to neurobil vzhladom na udalosti ktore sa stali. Ide o to ze zajtra idem do prace a chcem odist na hotel pre pokoj. Lenze mame spolu 6 rocneho syna a ten mi hovori maminka nechod nikam ja budem spat tuto noc medzi vami len ostan doma. Co mam robit? Ostan doma aj ked mi nadava pred malym alebo radsej ist pre pokoj doma?

Strana
z2
enmery
31. aug 2024

Vieš, prečo tvoj syn nechce, aby si odišla-pretože takéto malé dieťa nechápe o čo ide, preňho by to bol signál, že je to kvôli nemu a neľubiš ho ty ani otec. Preto vás chce mať doma. A ľahnúť si medzi vás. Absolútne to neber tak, že máš ostávať s týmto kusom. Toto patrí do rúk psychiatra, čo robia títo pacienti a od takého zdrhaj. Nezmení sa to nikdy. Nedovoľ, aby toto Tvoj syn bral ako štandard, aby sa tak raz správal k inej žene. Váš vzťah už aj tak funkčný nie je. Toto je nulový chlap. Máš to ľahšie, že nie ste zobratí a dom je Tvoj. Ešte si treba uvedomiť, že takémuto chlapovi nič logicky nevysvetlil, on je chorý a pochybujem, že si to niekedy prizná a bude chcieť riešiť. Podvádzať a zároveň z toho obviňovať vernú partnerku a nadávať jej denne pred synom do kuriev je proste NO GO. Tam chyba základný rešpekt.

kristinapetronela
31. aug 2024

Jedine s dieťaťom

cacianka
31. aug 2024

@sissy27 úplne presne,
Nedovolila by som aby toto dieťa zažívalo v priamom prenose. Aj keby nie je medzi nami dieťa, letel by už po pár takýchto vyjadreniach ako špinavá handra !

janinah
31. aug 2024

Srandujes? On ti bude pred dieťaťom nadávať do ku..v tvojom dome a ty chceš kamsi odchádzať? Okamžite zaangazuj do situáciu celú rodinu,rodičov,súrodencov,čo najviac ľudí,nech máš oporu a fyzickú okolo seba...a elegantné ho kopni do zadnice.Nechapem na co čakáš za takých okolností.

januska12323
31. aug 2024

Ja skôr nechápem prečo toho idiota nechávaš u seba doma keď ti nadáva.

ahhola
31. aug 2024

O co mu ide, blbovi? Teba znicit aj to nevinne decko? Na to ho robil,? imbecil...

Ma to mamku, sestru, da sa s nimi dat rec? Nemozes ist vasim?

mclissa
31. aug 2024

Tak on je v tvojom dome? Zbal ho a kufor nechaj pred dverami, vymen zamky a dovidenia.

daniela1911
31. aug 2024

Autorka, si mimo? Ešte aby som za hotel platila a kurevnik bude ležať v mojom dome 🙈
Nečakala by som ani do pondelka a menila zámky okamžite… trvalý pobyt nič neznamená, manželia nie ste, vlastník nehnuteľnosti nie je. Zbohom.
Nezabudni skôr poriešiť predbežné opatrenie ohľadom staroslivosti o syna….

cacianka
31. aug 2024

@daniela1911 presne tak, že hotel 🤦.
Zalarmujem susedov, kamarátov/kamarátky, rodinu , nech príde zopár ľudí a pomôžu ho vyhodiť, zbaliť mu saky páky, a zopár dní pomôcť postrážiť .
Howgh

lily246
31. aug 2024

Ja ani neviem čo za ženu takto rozmýšľa...kvôli úplnému hajzlovi takto trápiš malého chlapčeka!!!
Spamätaj sa, vyraz toho debila z TVOJEJ nehnuteľnosti a ospravedlň sa synčekovi za to aká si bola mega sprostá, že toto musel doma znášať kvôli zaslepenej mame. Už mu to viac neurob. Nemám na teba slov.

evickuska
31. aug 2024

@autorka pobal syna a utekaj, zijes s blaznom 🤦‍♀️ za kazdu cenu trpite toto aby bola rodina kompletna, taky muz je kompletny? co to urobi z tvojho syna? ze sa moze k zenam takto spravat?

lily246
31. aug 2024

@evickuska to čo je za radu, prečo by mali utekať z vlastného domu a jeho tam nechať, keď mu tam nepatrí ani cm²?

evickuska
1. sep 2024

@lily246 to je uplne jedno kto odide, ale od seba, rychlo

eva233
1. sep 2024

On v tvojom dome? Akože aj normálne na papieri je iba tvoj? Zbaliť mu veci kým je v robote kufre pred dvere a vymeniť Zámky a dovi.. Ak ste manželia žiadosť o rozvod a nech si ide a buzeruje niekoho kto mu to dovolí...

lily246
1. sep 2024

@evickuska to teda ozaj nie je jedno. Ani by mi nenapadlo odchádzať z vlastného domu a nechávať ho nejakému luzrovi. A už vôbec nie od dieťaťa ako autorka. To je pre mňa extrémny level zaslepenosti chlapom.

sasesoe
1. sep 2024

Odchod na 1 noc/deň je len gesto - signál pre toho druhého, že by sa mal zamyslieť, že haló, máme vážny problém a takto to ďalej nejde. No píšeš, že už si to viac krát skúsila a nepomohlo. Tiež, že asi on Tam podvádza - ak má milenku, tak možno práve toto chce dosiahnuť, aby ste sa rozišli, ale ty si bola tá "zlá", ktorá odišla. Najdôležitejšie vi vzťahu je komunikácia. Dokázať počúvať. Vyjadrovať sa slušne, vecne, najmä keď už opadnu emócie. Jasne, každý občas máme nejaký výbuch, ale i vtedy je dôležité neublizivat a radšej byť ticho, ovládnuť sám seba, dodržiavať isté hranice - a aké sú to hranice, to v niečom nastavuje štát (napr zabitie je problém, hoci to bolo v amoku, fyzické násilie teoreticky tiež, len ťažšie sa dokazuje), ale nadávky a pod - to je už zväčša o Tom, čo človek "dovolí" resp akceptuje a tiež ako on reaguje. Ak mu povieš ešte na začiatku hádky/výbuchu, že ďalej v tomto teraz nepokracujes, môžete sa porozprávať neskôr resp odídeš do inej izby, tak by to mal byť schopný nejako akceptovať. Dôležité je sa potom k tomu vrátiť a rozdiskutkvat ten problém. Kto, čo si myslí a z akých dôvodov. Ale pokiaľ je pravda, že Ťa podvádza a obvinenie sú z titulu "podľa seba súdom Teba", prípadne ako zámerne vyvolanie rozchodu a on už to nechce riešiť, tak tam zbytočne vystavujes i dieťa stresu a ukazujes mu nesprávne vzorce fungovania... Ak to nedokážete vo dvojici, tak si nájdite nejakého "mediátora", či už profesionála alebo niekoho z vášho spoločného okoliaz kt dokáže pochopiť obe strany a "pretlmocit" vám to vzájomne. Toto je základ diplomacie a keď ťa zlyhá a jedna strana je dostatočne silná, tak vznikne vojna - a už len závisí, kt sú účastníci sporu, ak vodcovia nejakých skupín/krajín, tak sa bojuje medzi krajinami ako vidíme vo svete, ak je to "na nižšej úrovni", tak rozvrat rodiny a rozvod... No a ešte môže byť na príčine nejaké choroba typu závislosť (okrem alkoholizmu je ich viacero) a v tomto prípade je potrebné najskôr problém nájsť, identifikovať, chcieť sa liečiť ale aspoň nejako zmierňovať príznaky/prejavy, snažiť sa... Kde je vôľa, tam je cesta

enmery
1. sep 2024

@sasesoe Pekné, len si pozabudla na fakt, že toto je buran, ktorý nazýva ženu, matku a partnerku kurvou. Tento na tom kognitívne nebude tak, aby sa čokoľvek z toho, čo si napísala, dalo aplikovať.

mamutka
1. sep 2024

Dom je tvoj, dieťa je tvoje, žiješ s kurevnikom, ktorý ti nadáva, že si kurva a ty chceš odísť???? Si kompletná? Srandujes?
Kopni to do riti a dopraj synovi kľud doma. Otecko bude vždy na hovn…, vulgárny, ale to nijak nezmeníš! Nadávať na teba bude či si s ním, či nie. Takého si si vybrala. Vykopni ho teraz, kým to môžeš synovi pekne vysvetliť. Čo chvíľa bude syn vo veku, kedy mu nevysvetlí nikto nič, bude mať svoj rozum a preberie správanie svojho debilneho otca. Urob to hned! Pre dobro dieťaťa.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2