icon

Ostať vo vzťahu, keď chlap fajčí marihuanu?

24. júl 2023

Ahojte ostali by ste vo vzťahu kde chlap fajčí marihuanu aj 3-4 krát do dňa ? Jeho kamaráti robia úplne to iste … niektorý dokonca sú dajú aj koks a lsd .. aký je vás názor na toto celé ?

Strana
z2
alickapusinka
Autor odpoveď zmazal
alickapusinka
24. júl 2023

môžu ho vziať aj kukláči z domu aby si nebola prekvapená. Ukonči to skôr než budeš mať veľký pruser že ON ťa do niečoho namočil .A že jeho môžu vziať aj kukláči prídu vyrazia dvere a zoberú ho a teba na výsluch.

kacenocka2
24. júl 2023

To by som nedala..

abdn16
24. júl 2023

Nie, ani keby to bolo 3-4x do mesiaca...

autor
24. júl 2023

@alickapusinka kokos no asi podám žiadosť o rozvod .. aa hlavne led kamosi majú prednosť stále neviem cítim sa strašne lebo ho lubim ale on sa tohoto nikdy nevzdá

autor
24. júl 2023

@alickapusinka no cítim sa zle lebo ho lubim ale zas kamosov aa nikdy nevzdá

autor
24. júl 2023

Takze hrozné

mikadooo
24. júl 2023

Nie. K tej tráve sa neviem vyjadriť, nemám priamo skúsenosti s takouto periodicitu. Ale k tým kartám... Prepáč, ale načo ti je taký debílek?

autor
24. júl 2023

@mikadooo Ah neviem asi som ho lubila lebo neviem ani očaril má nejak 😃😃😃

jaskolka
25. júl 2023

Tak na začiatku po prvom príspevku ešte som myslela, že ozaj sa nejaká naivná pýta, čo ma robiť.
Pri druhom príspevku je jasne, ze je to len z nudy vymyslené.. Taky blbý snáď nemôže byť nikto.. Ze karty OMG 🙈😆😆

alickapusinka
25. júl 2023

No to je najhoršie a ak by set mali deti tak čo by si len trpela a deti tiež. Samej bez deti sa ľahšie odchádza. Skonči to môj názor nájdeš si lepšieho. Budú vám neskôr chýbať peniaze do rozpočtu toto je drahý špás. Nehovoriac o tom že ho polícia bude tajne sledovať a vtrhnú k vám do bytu. A vezmú ho. Cesta s drogami je cesta do pekla. Nechci pripraviť deťom taký život. Už píšeš že ON fajči 3 až 4 denné je už závislý od drog. Stačí že mu v krvi nájdu drogy dajme tomu pri šoférovaní a je v problémoch. Skonči manželstvo sa nič pri ňom nebudeš mať a deti aj TY budú trpieť. Nájdi v sebe silu skončiť manželstvo toto je situácia ktorá je fakt vážna. Nevieš čo Ti môže urobiť v afekte ak sa prefajči tej marihuaní.

autor
25. júl 2023

@jaskolka no hádam nie som blbá …

jaskolka
25. júl 2023

Tak neviem... Ale keď toto reálne riešiš a robíš aj takú debilinu s kartami (a zdá sa ti to v poriadku podľa všetkého) ...tak mudrou ťažko ta nazvať, nehnevaj sa.

Strana
z2