Ostať vo vzťahu, keď chlap fajčí marihuanu?
Ahojte ostali by ste vo vzťahu kde chlap fajčí marihuanu aj 3-4 krát do dňa ? Jeho kamaráti robia úplne to iste … niektorý dokonca sú dajú aj koks a lsd .. aký je vás názor na toto celé ?
môžu ho vziať aj kukláči z domu aby si nebola prekvapená. Ukonči to skôr než budeš mať veľký pruser že ON ťa do niečoho namočil .A že jeho môžu vziať aj kukláči prídu vyrazia dvere a zoberú ho a teba na výsluch.
To by som nedala..
Nie, ani keby to bolo 3-4x do mesiaca...
@alickapusinka kokos no asi podám žiadosť o rozvod .. aa hlavne led kamosi majú prednosť stále neviem cítim sa strašne lebo ho lubim ale on sa tohoto nikdy nevzdá
@alickapusinka no cítim sa zle lebo ho lubim ale zas kamosov aa nikdy nevzdá
Takze hrozné
Nie. K tej tráve sa neviem vyjadriť, nemám priamo skúsenosti s takouto periodicitu. Ale k tým kartám... Prepáč, ale načo ti je taký debílek?
@mikadooo Ah neviem asi som ho lubila lebo neviem ani očaril má nejak 😃😃😃
Tak na začiatku po prvom príspevku ešte som myslela, že ozaj sa nejaká naivná pýta, čo ma robiť.
Pri druhom príspevku je jasne, ze je to len z nudy vymyslené.. Taky blbý snáď nemôže byť nikto.. Ze karty OMG 🙈😆😆
No to je najhoršie a ak by set mali deti tak čo by si len trpela a deti tiež. Samej bez deti sa ľahšie odchádza. Skonči to môj názor nájdeš si lepšieho. Budú vám neskôr chýbať peniaze do rozpočtu toto je drahý špás. Nehovoriac o tom že ho polícia bude tajne sledovať a vtrhnú k vám do bytu. A vezmú ho. Cesta s drogami je cesta do pekla. Nechci pripraviť deťom taký život. Už píšeš že ON fajči 3 až 4 denné je už závislý od drog. Stačí že mu v krvi nájdu drogy dajme tomu pri šoférovaní a je v problémoch. Skonči manželstvo sa nič pri ňom nebudeš mať a deti aj TY budú trpieť. Nájdi v sebe silu skončiť manželstvo toto je situácia ktorá je fakt vážna. Nevieš čo Ti môže urobiť v afekte ak sa prefajči tej marihuaní.
@jaskolka no hádam nie som blbá …
Tak neviem... Ale keď toto reálne riešiš a robíš aj takú debilinu s kartami (a zdá sa ti to v poriadku podľa všetkého) ...tak mudrou ťažko ta nazvať, nehnevaj sa.