Ostávajú vaši muži doma, keď ste vy choré?
Ostávajú vaši muži doma keď ste vy choré a doma sa staráte o ročné dieťa? Vždy keď ju muž chorý doma sa starám, teraz som chora ja mám antibiotiká a starám sa o dieťa a on chodí do práce. Takáto situácia u nás ešte nenastala tak ma zaujíma ako to máte vy. Vďaka
tak ja neviem zalezi od situacie. pokial mi je nahovno a mam teplotu a potrebujem lezat a spat tak samozrejme ze ostane doma.
pokial mam sopel kasel a dokazem normalne fungovat tak neostava.
tak isto zavisi od toho co mam, ked som mala chripku tak som sa izolovala aby to nedostali oni a tym padom ostal doma.
a teda ked to tu citam dakujem za mojho muza, ktory sa postara o mna o dieta navari nakupi uprace a vsetko zabezpeci, ked som ja chora
Nie
Ja som prekvapena, ze kolke z vas necha muz v horuckach same s malym dietatom a este sa preto citite “hrdinsky”, ze ved zvladam 🙈 no ano prezit sa to da, ale ja niesom mulica ani tazny kon ale jeho partnerka, kt chce pomoct a postarat sa ked mi je najhorsie…tak isto ako ja jemu.
Ja som prekvapena, ze kolke z vas necha muz v horuckach same s malym dietatom a este sa preto citite “hrdinsky”, ze ved zvladam 🙈 no ano prezit sa to da, ale ja niesom mulica ani tazny kon ale jeho partnerka, kt chce pomoct a postarat sa ked mi je najhorsie…tak isto ako ja jemu.
@milanemila lebo sa to tu ako vždy muselo zvrtnúť na preteky ktorá je lepšia lebo všetko zvláda aj chorá 😏
@milanemila ex manželova sestra si takto zliala vriacou vodou dieťa počas choroby. Mala horúčky, zrejme nejakú chrípku, sama doma s rok a pol starými dvojičkami . Šla si uvariť čaj, deti sa motali po kuchyni a keď si zalievala tak na ňu prišla slabosť , zatočila sa jej hlava a letela jej kanvica z ruky a ona tiež. Trafila seba aj tváričku jednému z dvojičiek. Prebrala sa na zemi na veľký plač detí. Manželovi bolo ľúto zobrať na dva dni pčko tak miesto toho skončil doma na tri mesiace lebo mama s dieťaťom boli v nemocnici. Nerozumiem kde je zodpovednosť aj voči tým deťom. Veď sa môže čokoľvek stať, zadriemeš či už z vyčerpania alebo z liekov , stačí na 5 minút a už je zle. Alebo ti príde nevoľno a kto ti pomôže? Ročné batoľa? Ja som raz odpadla počas choroby v kúpeľni, rozbila si hlavu o umývadlo, manžel dobehol lebo počul buchot. Už som rušila aj pobyt v Tatrách lebo manžel dostal chrípku a tak na tom bol, že som sa ho bála samého nechať a to nemusel dohliadať na deti.
Môj manžel bol v zahraničí v čase, keď bol syn maličký, nemal kto ostať doma v prípade mojej choroby,ale minulú jeseň, keď som bola chorá/nebola som schopná ani na toaletu sama zájsť/, tak môj veľký syn ostal doma

Nezostáva, keď je chorý starám sa o neho, keď ja tak sa nikto nestará🙂)) Maximálne mi urobí čaj. Takže fungujem normálne. Ale je pravda že nebývam chorá tak že by som nebola schopná nič robiť.