icon

Ostávajú vaši muži doma, keď ste vy choré?

19. jún 2025

Ostávajú vaši muži doma keď ste vy choré a doma sa staráte o ročné dieťa? Vždy keď ju muž chorý doma sa starám, teraz som chora ja mám antibiotiká a starám sa o dieťa a on chodí do práce. Takáto situácia u nás ešte nenastala tak ma zaujíma ako to máte vy. Vďaka

Strana
z3
tassyn
20. jún 2025

Nezostáva, keď je chorý starám sa o neho, keď ja tak sa nikto nestará🙂)) Maximálne mi urobí čaj. Takže fungujem normálne. Ale je pravda že nebývam chorá tak že by som nebola schopná nič robiť.

lienka.7
20. jún 2025

@autorka nie, pokial to nie je také , že nie som schopná vstať z postele.
Keď prišiel z prace, staral sa o deti a ja som si ľahla. Navyše, ročne dieta ti nespi cez obed? Vsak si lahni aj ty. Nevar, neupratuj.

rk123
20. jún 2025

tak ja neviem zalezi od situacie. pokial mi je nahovno a mam teplotu a potrebujem lezat a spat tak samozrejme ze ostane doma.
pokial mam sopel kasel a dokazem normalne fungovat tak neostava.
tak isto zavisi od toho co mam, ked som mala chripku tak som sa izolovala aby to nedostali oni a tym padom ostal doma.
a teda ked to tu citam dakujem za mojho muza, ktory sa postara o mna o dieta navari nakupi uprace a vsetko zabezpeci, ked som ja chora

tetapetra
20. jún 2025

Nie

milanemila
21. jún 2025

Ja som prekvapena, ze kolke z vas necha muz v horuckach same s malym dietatom a este sa preto citite “hrdinsky”, ze ved zvladam 🙈 no ano prezit sa to da, ale ja niesom mulica ani tazny kon ale jeho partnerka, kt chce pomoct a postarat sa ked mi je najhorsie…tak isto ako ja jemu.

dagas
21. jún 2025
@milanemila

Ja som prekvapena, ze kolke z vas necha muz v horuckach same s malym dietatom a este sa preto citite “hrdinsky”, ze ved zvladam 🙈 no ano prezit sa to da, ale ja niesom mulica ani tazny kon ale jeho partnerka, kt chce pomoct a postarat sa ked mi je najhorsie…tak isto ako ja jemu.

@milanemila lebo sa to tu ako vždy muselo zvrtnúť na preteky ktorá je lepšia lebo všetko zvláda aj chorá 😏

ayato
21. jún 2025
@milanemila

@milanemila ex manželova sestra si takto zliala vriacou vodou dieťa počas choroby. Mala horúčky, zrejme nejakú chrípku, sama doma s rok a pol starými dvojičkami . Šla si uvariť čaj, deti sa motali po kuchyni a keď si zalievala tak na ňu prišla slabosť , zatočila sa jej hlava a letela jej kanvica z ruky a ona tiež. Trafila seba aj tváričku jednému z dvojičiek. Prebrala sa na zemi na veľký plač detí. Manželovi bolo ľúto zobrať na dva dni pčko tak miesto toho skončil doma na tri mesiace lebo mama s dieťaťom boli v nemocnici. Nerozumiem kde je zodpovednosť aj voči tým deťom. Veď sa môže čokoľvek stať, zadriemeš či už z vyčerpania alebo z liekov , stačí na 5 minút a už je zle. Alebo ti príde nevoľno a kto ti pomôže? Ročné batoľa? Ja som raz odpadla počas choroby v kúpeľni, rozbila si hlavu o umývadlo, manžel dobehol lebo počul buchot. Už som rušila aj pobyt v Tatrách lebo manžel dostal chrípku a tak na tom bol, že som sa ho bála samého nechať a to nemusel dohliadať na deti.

viera012345
21. jún 2025

Môj manžel bol v zahraničí v čase, keď bol syn maličký, nemal kto ostať doma v prípade mojej choroby,ale minulú jeseň, keď som bola chorá/nebola som schopná ani na toaletu sama zájsť/, tak môj veľký syn ostal doma

Strana
z3