icon

Osudová vášeň po rokoch odlúčenia

Včera o 09:52

Uprimne som sa na teba tesil ked si pisala ze prides.oblubene vino som ti zhanal,vsetko som zrusil aby som ti mohol venovat max casu.a coho som sa dockal?tak nemozes cakat ze chem aby sa to opakovalo.ja som slobodny,ty nie.zadanej zene predsa nemozem pisat ze chcem citit jej vonu.nepovedal som ti to ani predtym len z obavy ze somnou zatocis.to je vsetko
vysvetlenie: ludia sa poznaju 25 rokov, boli milencami, ktori chceli spoločný vzťah, len okolnosti tomu nepriali. napriek tomu boli neustále v kontakte. Nevideli sa 15 rokov. on nevydareny vztah a 14 rocneho syna. Ona 12 ročnú dceru, vztah u nej je davno v troskach.
minulý rok sa po rokoch stretli a vášeň tam bola vzajomna..
Podnikatel a zena je psychologicka...

pred 4 rokmi daná zena, mala ist na víkend k nemu, len neprisla, lebo by verejne priznala, ze jej manželstvo je v troskach....

Strana
z2
anonym_ae8555
Včera o 11:51
@anonym_autor

@anonym_ae8555 pisem bez chyb. len nepouzivam diakritiku

@anonym_autor nepíšeš,upravila si komentár

autor
Včera o 11:52
@anonym_ae8555

@anonym_ae8555 nie som zena, tak som upravil komentár. skontroluj aj dalsie moje odpovede, aom zvedavy, kolko najdes chýb

autor
Včera o 11:53
@anonym_ae8555

@anonym_ae8555 som nevedel, ze prispevok je o chybách, alebo o niecom inom

svetlonos
Včera o 11:54
@anonym_autor

@anonym_ae8555 nie som zena, tak som upravil komentár. skontroluj aj dalsie moje odpovede, aom zvedavy, kolko najdes chýb

@anonym_autor
tu napriklad - aom. Ved ty si prvy vyskocil po mne, ohladom chyb 😁

enmery
Včera o 11:55

@anonym_autor Po bodke nasleduje nová veta a tá sa VŽDY začína veľkým písmenom. To si 100% nezvládol. Ako aj pochopiť, keď ťa žena vodí za nos.

earlgrey
Včera o 12:03
@patrike

@earlgrey Najma malo progresivne, ziadny afroslovak ani indoslovenka, LGBT nigde ... S tym ju v Netflixe vyhodia.

@patrike Skús ty niečo 🤣

anonym_ae8555
Včera o 12:16
@earlgrey

@patrike Skús ty niečo 🤣

@earlgrey mne to lezie na nervy....v seriáloch toto pretláčajú,absolútne to nemá žiadny význam,ale aspoň nejakého homo tam musia dať...

autor
Včera o 12:23

@anonym_autor vážené dámy a páni. Ďakujeme za Vaše vtipné komentáre. Veľmi dobre sme sa s kamošmi na nich zasmiali. Ďakujeme za túto sociálnu sieť.

anonym_1ec74f
Včera o 13:17
@anonym_autor

@anonym_ae8555 som nevedel, ze prispevok je o chybách, alebo o niecom inom

@anonym_autor sam tu utocis na ludi,opravujes ich gramatiku a pises nezrozumitelne ... samotny uvodny "prispevok" je ako z lacnej romantickej knihy -ale ze naozaj lacnej ... zena neprisla -lebo jej strata rodiny za to nestala.. nema dovod zahodit rodinny zivot kt je podla teba v troskach -podla nej mozno este nie ... za niekoho ako ty .. arogantneho hlupeho samolubeho individa ,kt uraza ludi len tak -lebo sa mu to paci ?? tu si len na 2 strankach predviedol,aky dokazes byt neznesitelny a od nej chces,aby s tebou travila cas? zrejem ako psychologicka nieje az tak zla ako by sa zdalo-pozbierala kusok rozumu a toho co sa naucila-a rozlisila psychopata

autor
Včera o 13:34
@anonym_1ec74f

@anonym_autor sam tu utocis na ludi,opravujes ich gramatiku a pises nezrozumitelne ... samotny uvodny "prispevok" je ako z lacnej romantickej knihy -ale ze naozaj lacnej ... zena neprisla -lebo jej strata rodiny za to nestala.. nema dovod zahodit rodinny zivot kt je podla teba v troskach -podla nej mozno este nie ... za niekoho ako ty .. arogantneho hlupeho samolubeho individa ,kt uraza ludi len tak -lebo sa mu to paci ?? tu si len na 2 strankach predviedol,aky dokazes byt neznesitelny a od nej chces,aby s tebou travila cas? zrejem ako psychologicka nieje az tak zla ako by sa zdalo-pozbierala kusok rozumu a toho co sa naucila-a rozlisila psychopata

@anonym_1ec74f anonym_autor vážené dámy a páni. Ďakujeme za Vaše vtipné komentáre. Veľmi dobre sme sa s kamošmi na nich zasmiali. Ďakujeme za túto sociálnu sieť.

anonym_1ec74f
Včera o 13:39
@anonym_autor

@anonym_1ec74f anonym_autor vážené dámy a páni. Ďakujeme za Vaše vtipné komentáre. Veľmi dobre sme sa s kamošmi na nich zasmiali. Ďakujeme za túto sociálnu sieť.

@anonym_autor ukazal si ze si mimo a teraz to ides hrat na hru s kamosom -iste ti to niekto uveri

autor
Včera o 13:43
@anonym_1ec74f

@anonym_autor ukazal si ze si mimo a teraz to ides hrat na hru s kamosom -iste ti to niekto uveri

@anonym_1ec74f čo????

anonym_c2bb9b
Včera o 13:53

Píšeš školský časopis a opisujes dospelacke vzťahy?ci? čo?
Lebo s kamošmi nad 18+ by si určite nevymyslel takúto sucharinu

anonym_c5f53c
Včera o 18:23

A co si týmto svojim príspevkom chcel prosim ta povedat? Myslím ze nikomu kto ho prečítal to jasne nie je, tak nam to prosím ta objasni

anonym_3a31b8
Včera o 20:39

@anonym_autor môžu byť vymyslené okolností, vek detí aj povolania... také príbehy život píše, aj keď to nie je bežné
Ale deje sa to.
,,ak raz máme byť spolu, tak spolu budeme"
A vyzerá to tak že naozaj aj budú, aj keď po 25 rokoch. Čerstvá skúsenosť mojej najlepšej kamarátky. Presne ako v tomto vymyslenom príspevku- okolností to vtedy nedovolili, manželstvá im krachli, celé roky v kontakte a vášeň je rovnaká aj po rokoch.

autor
Včera o 21:59
@anonym_3a31b8

@anonym_autor môžu byť vymyslené okolností, vek detí aj povolania... také príbehy život píše, aj keď to nie je bežné
Ale deje sa to.
,,ak raz máme byť spolu, tak spolu budeme"
A vyzerá to tak že naozaj aj budú, aj keď po 25 rokoch. Čerstvá skúsenosť mojej najlepšej kamarátky. Presne ako v tomto vymyslenom príspevku- okolností to vtedy nedovolili, manželstvá im krachli, celé roky v kontakte a vášeň je rovnaká aj po rokoch.

@anonym_3a31b8 ❤️

enmery
Včera o 22:04
@anonym_autor

@anonym_3a31b8 ❤️

@anonym_autor Už sa odrazu nebavíš s kamarátmi?

autor
Včera o 22:23
@enmery

@anonym_autor Už sa odrazu nebavíš s kamarátmi?

@enmery teba to čo trápi. evidentne nemas ziaden iný život nez MK... skus si žiť aj svoj vlastný život. venuj sa manzelovi, ten to oceni viac nez my iní. dobru noc. ries svoj život

enmery
Včera o 22:26
@anonym_autor

@enmery teba to čo trápi. evidentne nemas ziaden iný život nez MK... skus si žiť aj svoj vlastný život. venuj sa manzelovi, ten to oceni viac nez my iní. dobru noc. ries svoj život

@anonym_autor Ty si tu prišiel riešiť svoje trápne vypisovačky nejak micke. Plus zahrať, že sa bavíš s kamošmi. Tak kto nemá aký život. 😂 Si na smiech. Po bodke sa píše VŽDY veľké písmeno a ona Ťa ťahá za nos, tieto 2 veci nechápeš.

autor
Včera o 22:35
@enmery

@anonym_autor Ty si tu prišiel riešiť svoje trápne vypisovačky nejak micke. Plus zahrať, že sa bavíš s kamošmi. Tak kto nemá aký život. 😂 Si na smiech. Po bodke sa píše VŽDY veľké písmeno a ona Ťa ťahá za nos, tieto 2 veci nechápeš.

@enmery dobru noc. hlavne, ze ty chapes. ries svoj život.

enmery
Včera o 22:36
@anonym_autor

@anonym_autor Dobrú noc. Hlavne, že ty chápeš. Rieš svoj život.

enmery
Včera o 22:38
@anonym_autor

@anonym_autor Ty si tu prišiel riešiť svoj život, ty pacient, ani sa jej nečudujem, že od Teba uteká. Nechce Ťa. Klame Ťa.

Strana
z2