Oženil sa kvôli deťom. Mám mu veriť?
Caute co s chlapom s ktorým som bola 3 roky a zrazu sa oženil 🤣 vraj len kvôli deťom , o ktorých som vedela . deti majú 11 rokov sú dvojičky. Vraj sú ako spolubývajúci sex ani ich nenapadne a sú spolu 20 rokov . Mám tomu veriť ci co ?
Momentálne sa strasne snaží o moju pozornosť až sa k nemu vrátim
Je možné ešte v tejto dobe taký to prístup ?
@vieskto normalne je s manzelkou od ktorej nikdy neodide dobrovolne ... verim ze je to ten typ s ktorym to ma aj ona velmi tazke. Radim ti zavri za nim dvere lebo len stracas svoj cas a podporujes nieco co by sa nemalo diat. A jeho manzelke by som to ja osobne povedala nech vie co ma doma
Ja si myslím, že sa vzali kvôli bonusu 😂
Ach ženy, kde vy takýchto zúfalcov stretáte?
Táto naivnosť nemá občas hraníc. A pre takéto ženy nemám vôbec pochopenie.
,, on nič on muzikant,,chudák 🤦♀️
Chlap sa dozvedel, ze dostane danovy bonus za manzelstvo, tak to rychlo zabezpecil.
(btw: si naivna alebo hlupa?)
Jasné skvelý chlap ver mu 😂
No tak urcite..teraz skusime nejake grecke baje alebo tu o Cervenej ciapocke.....ze tomuto este vobec niekto veri. Fakt neuveritelna hlupost a naivita...
Myslim si, že tu sa nie je o čom baviť, pretože fakty...
Chodili ste spolu 3 roky... dala si mu príležitosť/možnosť byť/žiť s tebou (vybral si inú)
Oženil sa koli detom... taká pytomosť, nikdy by som nešiel do vzťahu, nieto manželstva koli deťom, ale preto, že k žene niečo cítim a "chcem" s nou žiť...
Snaží sa o tvoju pozornosť... tak teraz si po 20tich rokoch manželstva uvedomil, aha @vieskto je single, bolo mi snou lepsie, byť vedla manželky je stereotip, nuda... tak sa k nej vratim...
@vieskto troška sa zamysli 😉, hlavne sebaúctu... divim sa, že s nim rozvíjaš debatu.. po svete chodí toľko chlapov a ty sa vraciaš mysľou späť k niekomu, kto mal možnosť... a rozhodol sa pre inú..?
Maj rada samú seba, máš i na viac... 😉
@vieskto musíš byť veľmi zúfalá, keď Ti stačí takýto .... Ja ľutujem len tu manželku. Pravdepodobne nevie celkom čo za skvost má doma. 😔
NIe, nemáš mu veriť takýto blud.
ako sa volá ten chlap? Hans Christian Andersen?
Reálnejšie ako toto je už len priemerný plat na Slovensku 3000e🤣a inak za naivitu dostávaš bobrika odvahy od Borisa Kollára
no ak tie svoje dietky tak velmi miluje ze si kvoli nim vezme na krk zenu ktoru nemiluje nespi s nou a nezaujima ho premyslam tak preco netravi s tymi dietkami cas a miesto toho ten cas venuje tebe. nezda sa ti to divne? doma deticky najmilovanejsie na svete a on trtka s tebou. nie je s nimi na ihrisku, neuci sa s nimi, nehra clovece, nevari im veceru .... hm.
ok
chlapi nezostavaju kvoli detom ani sa nezenia kvoli detom. je to super vyhovorka na viacero situacii. klame ta a aj ta vzdy klamal rovnako ako sucasnu manzelku. fakt raritny kus o ktory sa treba delit.
@vieskto
muzska baliaca klasika
Tradicne (na 99,99999% sa nieco z toho objavi):
1. nemam so zenou sex (absolutny zaklad, ktory nikdy nechyba)
2. milujem svoje deti (ale cas chcem travit s tebou, staci mi ich fotka v penazenke, ktoru ti ukazujem, ake su chutne)
3. moja zena je vazne chora/labilna/ma dusevne problemy/doplns i co hces (vidis, aky som empaticky a citlivy clovek?)
4. je to hysterka/zakerna osoba/nici ma/citovo trpim/...
uz menej:
4. mame spolocny majetok, ale uz to doriesujem
5. chystam sa ziadost o rozvod podat hned, ako to bude mozne/po Velkej noci/Novom roku/prazdninach/"poslednej" spolocnej dovolenke/.... (= nikdy)
este menej (v zavislosti, ako je milenka romaticka):
6. svoju zenu milujem, ale milujem aj teba a nemozem bez teba byt.
7. nie je to zla manzelka a je velmi dobra matka, nikdy mi nic zle neurobila, ale moje city vyhasli
8. miluje tvoje telo, nikdy som tak krasnu zenu este nevidel, sex s tebou je bozsky, nieco take som este nezazil, ...
9. este som si nikdy s nikym nerozumel, ako s tebou
Vzacne (pravdovravny):
10. ja uz som taky, ja proste nedokazem mat jednu
11. nikdy som ti nic nesluboval
Preco si spavala 3 roky so zadanym chlapom s 2 detmi? Chudera zena mozno ani netusi....
@moonlight1210 dalsi bod: este pockaj kym deti vyrastu, nechcem im kazit detstvo
@vieskto Vies kolko deti sa narodilo v manzelstvach kde nemali sex? Toto su take okate vyhovorky, moonlight1210 ti ich hadam vsetky napisala, tak otvor oci a posli pana dokonaleho kade lahsie. Uz len to, ze si svoju zenu nezobral hned ako otehotnela, ale po xy rokoch ked ju uz ani nemal rad. To co je za magora?
@darina77 aj ja si to myslim
@cimage
Ano, deti su kapitola sama o sebe.
Oni chapu, ze to na zenu posobi hned zodpovedne, milujuco, laskavy otec, obetoval by prve-posledne, ... v podstate si podvedome v duchu maluju, ze mat s nim dieta by bola vyhra.
Lebo ju predsa miluje najviac na svete, deti miluje tiez, takze dieta prave od nej by pre neho bol bozsky dar, nad ktory niet. To by sa topil hrdostou.
A potom milenka chodi s dlhym nosom po sudoch, aby jej platil aspon vyzivne. Uplne v soku, ze on je "uplne iny clovek, nez poznala".
Pritom jeho "pre mna moje deti znamenaju vsetko" znamena, ze si k nim lahne na gauc, cumi do mobilu, po hodine sa zdvihne, ze uz stacilo venovania a ide sa zavriet na zachod, do spalne, ci odide z domu, lebo sa uz nudi.
A dieta pohladka za cely ten cas dvakrat po hlave, ak sa nahodne dobatoli do dosahu jeho natiahnutej ruky z gauca.
Prave tito su v opise svojho vztahu k detom ti najkvetnatejsi.
Desat minut znudene pozeral na dvore, ako sa dieta snazi udrzat rovnovahu na odrazadle (lebo zena chcela, aby sa mu venoval, kym vyvesia pradlo) a milenke rozziarene hrdo zvestuje: Dnes sme sa hodinu hrali vonku, ucil som ho bicyklovat.
Sranda 😀. Rodicom ho ako predstavis? Toto je ten moj Fero co sa tak velmi milujeme, je to ideal chlapa. Nepije,nefajci, vie varit, je romantik, ma milu manzelku a dve krasne deti 😀. Ale to je este nic oproti tomu ked on vezme teba predstavit rodine, mam takeho tusaka, ze tej jeho zene sa nebudes pacit 🤣. No nic, ale aspon sranda
A este sa opytam on ti slubuje, ze sa rozvedie? 😀 hovoril to aj este pred svadbou? Ze vies zlatko, ja si ju teraz kvoli tym detom vezmem, ale tak o 7rokov ked budu velki sa rozvediem a vezmem si teba 😀. Mna vacsinou zeny ako si ty strasne vytacaju a som na nich nastvana, ale ty vo mne ani hnev nevzbudzujes, je mi len smiesno z teba 😀
@vieskto bojuje o tvoju pozornost aby si sa k nemu vratila a kde sa mas k nemu vratit, do postele, ved vztah ste predpokladam ani pred tym nemali iba sex, ci? Robila si milenku a nic viac, bud to budes robit aj teraz a nic viac nebude, alebo dostanes rozum a budes hladat plnohodnotny vztah, ak taku zenu ktora robila milenku bude este chciet normalny chlap.
Však mu neveríš?To by som si musela niečo divné o tebe myslieť.Utekaj od neho čo najďalej....

@januska12323 skôr je otázne, či veriť tejto storke 😁