Páči sa mi jeden muž, ale má veľa kamarátok
Ahojte ženy, chcela by som sa podeliť s mojou skúsenosťou. Ja neviem či som divná alebo som sa narodila v zlej generácii ale aj keď som mladá (24) ale spoznala som sa s jedným mužom, milý, slušný aj inteligentný. Výzorovo nie je moc môj typ ale z toho som schopná ubrať, čo ma však fascinuje, je to, že má veľmi veľa kamošiek. On chodí s kamoškami cvičiť, nakupovať, na dovolenky, spí s nimi v 1 miestnosti a mňa to irituje. A stále s inou. Ja si napríklad neviem predstaviť, že idem na dovolenku s kamarátom, spím s ním na hoteli a sme len "kamoši", pokiaľ by nemal záujem aj on o mužov.. ja neviem :D Stretli ste sa s takým niečim?
@anonym_autor Podľa mna je to normalne, možno menej bežné ale nevidím na tom absolutne nič.
Za to ze vy ste zakomplexovane ziarlive chuderky tak muzi nemozu mat kamaratky? 😀 Normalnej sebavedomej zene toto nemoze prekazat
@anonym_9aefe5 dufam ze ty budes potom zrovna ta ktora sa cuduje ze ju muz podvadza a bude z toho vinit milenku a nebude chapat😂
A čo je na tom.Tu by zeny najradšej previazali muzom oči šatkou, nech nepozrie na žiadnu, dali ho do klietky aby trávil len s nimi cas,mali všetko pod kontrolou, z roboty priamo domov lebo v ich hlave ide určite za inou.
Ja sa tým muzom nečudujem, ked im zeny všetko zakazujú ako ich matky a následne ich zacnu podvadzat
Keby mne môj muz diktoval čo môžem alebo nemôžem, s kým sa môžem kamarátiť nebol by môj manžel
@anonym_18eea7 ja nie som ziarlivá na “bežné” veci ale ak by mi muz mal ísť s kamoškou na dovču alebo výlet, že len oni dvaja a na noc no ja ti neviem😅
A co tak zamysliet sa nad tym, ze keby niektoru z tych kamaratok chcel, tak ju uz ma ako priatelku? Ci teraz, ked je slobodny, ma sediet doma? Idealne, ked taky chlap nechodi ani vyjazdy s chlapmi, lebo tam isto balia baby a isto taky naveky aj ostane. Je slobodny, tak vari nebude doma strikovat a cakat na princeznu. A, ano, existuju aj taketo neskodne kamaratstva bez postrannych umyslov.
@anonym_autor a ty budeš v jeho živote na akom mieste?...
, tiež si kamoška, alebo budeš s ním spať, či máš mať s ním v budúcnosti vzťah?
@anonym_autor nechodíš s ním, nepáči sa ti. Na čo vôbec riešiš koľko a aké má kamarátky? To čo si napísala, že uberiem zo vzhľadu lebo ideál nenájdem je akurát tak recept na rozchod, máš hľadať partnera na život nie vešiak čo ti dočasne podrží kabát pri nákupe. To, že chodí s kamarátkami kade tade, sú aj také typy, osobne ich za rodinné typy nepovažujem. Poznám muža čo si rozumie viac so ženami pretože bol vychovaný v ženskom kolektíve a cíti sa tam dobre, ale nechodí s nimi po dovolenkách ani s nimi nespí v jednej posteli. Na druhú stranu poznám dvojicu ktorá o sebe roky tvrdila že sú iba kamaráti a nikdy spolu nič mať nebudú a jedného dňa z nich vypadlo, že vlastne už spolu párkrát spali. Takže odnes si z toho čo chceš.

A čo je na tom.Tu by zeny najradšej previazali muzom oči šatkou, nech nepozrie na žiadnu, dali ho do klietky aby trávil len s nimi cas,mali všetko pod kontrolou, z roboty priamo domov lebo v ich hlave ide určite za inou.
Ja sa tým muzom nečudujem, ked im zeny všetko zakazujú ako ich matky a následne ich zacnu podvadzat
Keby mne môj muz diktoval čo môžem alebo nemôžem, s kým sa môžem kamarátiť nebol by môj manžel