Páči sa mi jeden muž, ale má veľa kamarátok
Ahojte ženy, chcela by som sa podeliť s mojou skúsenosťou. Ja neviem či som divná alebo som sa narodila v zlej generácii ale aj keď som mladá (24) ale spoznala som sa s jedným mužom, milý, slušný aj inteligentný. Výzorovo nie je moc môj typ ale z toho som schopná ubrať, čo ma však fascinuje, je to, že má veľmi veľa kamošiek. On chodí s kamoškami cvičiť, nakupovať, na dovolenky, spí s nimi v 1 miestnosti a mňa to irituje. A stále s inou. Ja si napríklad neviem predstaviť, že idem na dovolenku s kamarátom, spím s ním na hoteli a sme len "kamoši", pokiaľ by nemal záujem aj on o mužov.. ja neviem :D Stretli ste sa s takým niečim?
@anonym_autor Podľa mna je to normalne, možno menej bežné ale nevidím na tom absolutne nič.
Za to ze vy ste zakomplexovane ziarlive chuderky tak muzi nemozu mat kamaratky? 😀 Normalnej sebavedomej zene toto nemoze prekazat
@anonym_9aefe5 dufam ze ty budes potom zrovna ta ktora sa cuduje ze ju muz podvadza a bude z toho vinit milenku a nebude chapat😂
A čo je na tom.Tu by zeny najradšej previazali muzom oči šatkou, nech nepozrie na žiadnu, dali ho do klietky aby trávil len s nimi cas,mali všetko pod kontrolou, z roboty priamo domov lebo v ich hlave ide určite za inou.
Ja sa tým muzom nečudujem, ked im zeny všetko zakazujú ako ich matky a následne ich zacnu podvadzat
Keby mne môj muz diktoval čo môžem alebo nemôžem, s kým sa môžem kamarátiť nebol by môj manžel
@anonym_18eea7 ja nie som ziarlivá na “bežné” veci ale ak by mi muz mal ísť s kamoškou na dovču alebo výlet, že len oni dvaja a na noc no ja ti neviem😅
A co tak zamysliet sa nad tym, ze keby niektoru z tych kamaratok chcel, tak ju uz ma ako priatelku? Ci teraz, ked je slobodny, ma sediet doma? Idealne, ked taky chlap nechodi ani vyjazdy s chlapmi, lebo tam isto balia baby a isto taky naveky aj ostane. Je slobodny, tak vari nebude doma strikovat a cakat na princeznu. A, ano, existuju aj taketo neskodne kamaratstva bez postrannych umyslov.
@anonym_autor a ty budeš v jeho živote na akom mieste?...
, tiež si kamoška, alebo budeš s ním spať, či máš mať s ním v budúcnosti vzťah?

A čo je na tom.Tu by zeny najradšej previazali muzom oči šatkou, nech nepozrie na žiadnu, dali ho do klietky aby trávil len s nimi cas,mali všetko pod kontrolou, z roboty priamo domov lebo v ich hlave ide určite za inou.
Ja sa tým muzom nečudujem, ked im zeny všetko zakazujú ako ich matky a následne ich zacnu podvadzat
Keby mne môj muz diktoval čo môžem alebo nemôžem, s kým sa môžem kamarátiť nebol by môj manžel