Páčia sa mužom ženy s malými prsiami?
Existujú nejakí ktorých veľké nezaujímajú alebo dokonca vyhľadávajú ženy s malými? Chcú muži mať také manželky po svojom boku? Vzrušujú ich ženy ktoré majú áčka prsia? Ja mam pocit ze je to cele vždy len o prsiach. Otočia sa komentujú chvália sa kto akú mal vysmievajú sa ze kde nechala prsia alebo co z takej ze sa s malými nedá zabaviť. Myslela som si ze ma to prejde keď budem staršia, ale čím ďalej tým viac sa pre to trápim a nech mam akékoľvek kvality ci už duševné alebo povahové ci vzhľadove toto jedno zo mna robí vždy kohosi menej, vždy nejaké hlúpe narážky aj keď nepriame ale zabolí to. Počúvať to od školy až doteraz čo už mám po 30. Plastiku nechcem zdravie si vážim viac, skúšala som čokoľvek ako si to zrovnať v hlave ale je to zbytočné. Platí to len do chvíle kým niekto nemá komentáre ohľadom pŕs. V tomto svete asi fakt nemajú šancu ženy ktoré nemajú melóny a neskrtnu si aj keď majú 100 lepších veci než prsia
je tu x tem
nedavno tu bola baba ze z nej chlap chce mat uplne stihlu - doslova vychudnutu. ani rici ani cici. pritom ona mala peknu zensku postavu. takze su chlapi ktorim sa pacia taketo typy.
dalej tu bolo x tem o tom ako sa zeny stazovali ze ich muzi nechcu aby si dali zvacsit prsia.
zaujimave ze mnoho prispevkov od samotnych muzov ta nepresvedci ale jeden jediny rovnaky ako mas ty od zeny ano. nuz tak co uz. mas to v hlave nie v dekolte.
@pralinka25 presne. Už keď ma autorka nervy pri predstave kúpaliska, tak by nebolo odveci nájsť si psychológa. Mám kolegynu, prsia má áčka, ale tvár má ako Barbie, a nikdy nemala núdzu o chlapov...ale je to okrem toho, že je pekná, aj tým, že si uvedomuje svoje prednosti a vie ich správne využiť. Určite sa nebojí dať si výstrih ani ísť do plaviek.
Vzhľadom na to koľko si mala vztahov (oproti mne dosť) si myslím že si krásna žena a hoci mam názor že VACSINE (nie každému) mužom sa páčia väčšie prsia, tak v tomto prípade byť tebou sa až tak nebojím lebo keď muža zaujme krásna tvár, prípadne postava, tak podľa mňa malé prsia pôjdu bokom
Vzhľadom na to koľko si mala vztahov (oproti mne dosť) si myslím že si krásna žena a hoci mam názor že VACSINE (nie každému) mužom sa páčia väčšie prsia, tak v tomto prípade byť tebou sa až tak nebojím lebo keď muža zaujme krásna tvár, prípadne postava, tak podľa mňa malé prsia pôjdu bokom
@rozkvet1 ja som mala obrovský nos, sla som na plastiku. Je pocit je úžasný, tolko rokov som sa trápila a pritom sa to dalo zmeniť tak ľahko. Nikoho nenavadzam ale viem čo to je trápiť sa pre niečo co sa nedá zmeniť a preto vravím ak ta to v budúcnosti bude moc trápiť, choď na silikóny. Stačí ti o číslo väčšie, žiadne lopty. Takže keby si to časom dáš vybrať tak to nebude až taký veľký rozdiel. Ja som svoje prsia tak nejak horko tazko prijala ale u nosa som to nedokázala... Preto ten pocit poznám veľmi dobre
@rozkvet1 ja som mala obrovský nos, sla som na plastiku. Je pocit je úžasný, tolko rokov som sa trápila a pritom sa to dalo zmeniť tak ľahko. Nikoho nenavadzam ale viem čo to je trápiť sa pre niečo co sa nedá zmeniť a preto vravím ak ta to v budúcnosti bude moc trápiť, choď na silikóny. Stačí ti o číslo väčšie, žiadne lopty. Takže keby si to časom dáš vybrať tak to nebude až taký veľký rozdiel. Ja som svoje prsia tak nejak horko tazko prijala ale u nosa som to nedokázala... Preto ten pocit poznám veľmi dobre
@rozkvet1 ja v tomto zas opačne. Nos tiež nie je nič moc ale naučila som sa ho mat rada dokonca jeden čas som v ňom mala aj piercing čiže vyzeralo to fajn. Ale u pŕs ozaj neviem. Bojím sa ísť do operácie. Aj keď už xkrat som bola rozhodnutá ze to chcem. Stále čakám ze čím budem staršia tým menej ma to bude trápiť až to jedného dňa prestane. Veľa robí aj to ze som nikdy nemala pri sebe ľudí čo by ma mali radi a podporovali ma. Ako dieťa som bola odsunuta Lebo prišla mladšia sestra, v škole šikanovana aj zs aj SŠ. Kamošky sem tam sa nasla nejaká. Nemal sa so mnou kto rozprávať poradiť mi pomôcť mi vypočuť. Asi aj tým to je ze som toľko veci musela zvládnuť sama ze na niektoré už nemám kapacitu. Vysporiadať sa so sikanou a naučiť sa ze aj takí ľudia sú, prebojovať depresie ktoré trvali od decka do 25 roku života, vzchopit sa keď som padla na samé dno,, rozhodovať sa sama a niesť za to aj dôsledky. Už sa cítim niekedy vyčerpá z boja so životom.. Podarilo sa mi stabilizovať v práci kde ma to baví aj zarobím presťahovať sa tam kde som cely život chcela postaviť sa na nohy sama starať sa o seba sama naučiť sa všetko sama nikto ma do dospelosti nevyprevadil. Niektoré dni boli len také ze prebojovať samu seba a vstať z postele. Keď sa človek cíti sam a zbytočný veľa motivácie nemá. A keď ma tak si ju musel nejakým spôsobom nadobudnúť sam
@rozkvet1 a už proste prijať prsia a telo je niečo co je nadludsky výkon keď už vôbec nevládzem
uplne bez urazky a rypania ti vazne doporucujem nejaku terapiu. niekedy je toho na cloveka prilis a vybuchne to na najslabsej veci. prsia su pre mozog len akasi zamienka na ktoru sa upal. v skutocnosti treba riesit podla toho co pises uplne ine veci. zbytocne sa s tym sama trapis. nie je to nic zle. fakt to zvaz. niekedy sa to nakopi, treba to po troche rozpliest
Radšej som svoje príspevky zmazala, nechcem aby ti to nejako ublížilo. Ako som vravela, podľa tvojich vztahov si určite veľmi pekná žena, vieš zaujať tvárou, postavou, v tomto prípade nejaké prsia idú bokom.
uplne bez urazky a rypania ti vazne doporucujem nejaku terapiu. niekedy je toho na cloveka prilis a vybuchne to na najslabsej veci. prsia su pre mozog len akasi zamienka na ktoru sa upal. v skutocnosti treba riesit podla toho co pises uplne ine veci. zbytocne sa s tym sama trapis. nie je to nic zle. fakt to zvaz. niekedy sa to nakopi, treba to po troche rozpliest
@pralinka25 Súhlasím. Autorka, určite to riešiť s odborníkom. Dokonca si myslím, že aj keby si si prsia urobiť dala, Tvoj blok v hlave nezmizne. Toľko ľudí Ti tu napísalo, aj chlapov a ty si sa chytila iba druhej ženy, ktorá má tiež blok v hlave. A vlastne sa v tejto chorej domnienke, podporujete. Možno medzi Tebou a pekným vzťahom stojíš práve a jedine Ty. Vieš, tvrdiť, že všetci muži chcú len veľké kozy a len podľa toho sa zaľúbia a vážia si ženu, je scestné. Jednu dobu tu chodil chlapík,ktorý tvrdil, že ženy chcú len mužov s peniazmi a nič iné ich nezaujíma. Príspevky zmazané aj jeho nick. Nadával na ex, ktorá ho nechala podľa neho preto, že asi našla iného s väčším množstvom peňazí. Keby si čítala jeho vyjadrenia, pochopila by si, že všetky ženy od neho zdrhli kvôli jeho charakteru a správaniu a nie kvôli inému s väčším kontom. Aj keď nepochybne sú ženy, ktoré chcú len mužovo konto a inak im je všetko jedno, neznamená to,že väčšina žien je taká. Je to proste absurdné.
Takže rieš podstatu a nie prsia. Keď vyriešiť to, budeš si užívať život inak.
@pralinka25 Súhlasím. Autorka, určite to riešiť s odborníkom. Dokonca si myslím, že aj keby si si prsia urobiť dala, Tvoj blok v hlave nezmizne. Toľko ľudí Ti tu napísalo, aj chlapov a ty si sa chytila iba druhej ženy, ktorá má tiež blok v hlave. A vlastne sa v tejto chorej domnienke, podporujete. Možno medzi Tebou a pekným vzťahom stojíš práve a jedine Ty. Vieš, tvrdiť, že všetci muži chcú len veľké kozy a len podľa toho sa zaľúbia a vážia si ženu, je scestné. Jednu dobu tu chodil chlapík,ktorý tvrdil, že ženy chcú len mužov s peniazmi a nič iné ich nezaujíma. Príspevky zmazané aj jeho nick. Nadával na ex, ktorá ho nechala podľa neho preto, že asi našla iného s väčším množstvom peňazí. Keby si čítala jeho vyjadrenia, pochopila by si, že všetky ženy od neho zdrhli kvôli jeho charakteru a správaniu a nie kvôli inému s väčším kontom. Aj keď nepochybne sú ženy, ktoré chcú len mužovo konto a inak im je všetko jedno, neznamená to,že väčšina žien je taká. Je to proste absurdné.
Takže rieš podstatu a nie prsia. Keď vyriešiť to, budeš si užívať život inak.
@enmery tak...a ešte keď autorka popisuje šikanu a odstrkovanie v detstve, tak je jasné, že aj keby mala Dcka kozy, tak by bol problém zas v niečom inom...
@anonym_autor poviem ti svoj názor, za väčšimi prsiami sa možno niekedy otočím ale keby som mal mať partnerku, viac by sa mi na nej páčili maličké prsia ale každý to môže mať inak
V živote som nepočula kedy na moje niečo. Asi to bude tým, že z toho nie som zakomplexovaná a nezameriavam sa na to. Hlúpi ľudia boli a budú, to je ale ich problém. Pretože napísať, že za ženu si vezme muž len melónovú a ostatné kvality nerieši...no ak si muž vyberie podľa teba len podľa ciciek, tak za takým ani nemusíš ľutovať. A čo majú hovoriť muži, ktorým sa páčia zadky a cicky sú im ukradnuté? Iným blond, tam zase čiernovlásky, tomu vysoká, dalšiemu nízka. A momentalne sa mi vybavili ženy, ktoré poznám s malými prsiami a sú vydaté. Tak tvoja teória, že žena bez melónov si neskrtne, nesedí.
@enmery tak isto to vnímam...a milujem keď niekto napišje ja mám tiež malé prsia mám B 🤣 podľa mňa B sú také akurát ...malé sú A nie B 😉 čo ja by som za B dala 🤣🤣
@anonym_autor mužom sa nepáčia ženy s malými prsiami. Sama mám malé a vždy mi muži vraveli že malé sú fajn, no zrazu to všetci vraveli ale ich byvalky mali veľké, lajkuju baby s veľkými, proste veľké prsia sú viac ženské bohužiaľ. To sú fakty. Veľa mužov to povie narovinu ale veľa mužov nechce ublížiť. Takže podľa mňa len malinké percento mužov ktorým sa naozaj páčia

je tu x tem
nedavno tu bola baba ze z nej chlap chce mat uplne stihlu - doslova vychudnutu. ani rici ani cici. pritom ona mala peknu zensku postavu. takze su chlapi ktorim sa pacia taketo typy.
dalej tu bolo x tem o tom ako sa zeny stazovali ze ich muzi nechcu aby si dali zvacsit prsia.
zaujimave ze mnoho prispevkov od samotnych muzov ta nepresvedci ale jeden jediny rovnaky ako mas ty od zeny ano. nuz tak co uz. mas to v hlave nie v dekolte.