Páčim sa mu?
Zustala jsem na 2 deti sama,první syn temer 5 let a druhý pul roku
Mám dlouholetyho kamaráda,ktery se venuje duchovnu(ja taký,pred detma teda vic,Ted na to není tolik času a prostoru) ex taký a melí jsme hodnekrat dobrou debatu. Pak ale ex upadal celkové proto jsme se rozesli,proste se to posrilalo i z obou strán no.
Jde o to že od zacatku jsem.vedela že se tomu kamarádovi libim,alespon fyzicky. Videl muj rust jako ženy ,z úzkostlivo a ustráchane jsem.se stala sebevedomou,co jsem se pri ex ztracela. Jako ja ijsem ho neriešila vubec,jenomze vždy Když bylo tezko mi pomáhal i s jeho pritelkyni s kterou byl.2 lety.moc krásni duše,. Oba se rozesli v dobrem a spolu komunikuji.Ona tlačila na deti a on nechcel.
Znam ho temer 6 let . I Kdyz byl s tou pritelkyni tak nekdy se mnou Jakoby flirtoval,začal to delat Spiš už Když videl že se mi to mym ex ve vztahu sere. Pomáhal mi fakt,s kamoskou jednou jeste (oni se neznaji) Když mi bylo fakt na houby Ted už ex pritelem. Ex hodne manipuloval ,dela to do Ted pres prvni dite.
S tím kamaradem máme hodne spoločného a Ted se to zepam,jestli to je Spiš fyzického puvodu nebo celkové jen si to nechce priznat.
Normalne si utahujeme jako,dvojzmysly a tlakové.jenomze Když jsme byli v prírode i s mým malým normálne jsme mluvili a se me zeptal, že koli jsem mela muzu pred ex pritelem (myslení vzťahové a také sex) ..tak jsem mu to bez problému rekla,nemám problém to blízkym lidem rict,vi o mne hodne..a on Mel také o jedno číslo mene jako ja..
Jako rekl jeste Neco jineho.. ale hodne jak príťažlivosť z jeho strany je, a hodne často mi píše ,resp komunikujeme pred hlasovky. Také Když jsem SE zeptal že jestli si uťahuje takhle s jinyma tak prvý ne,jednom.se mnou a s jeho bývalou..
Také v neprítomnosti rekl , že možná to dite by i chtel (on vzdy rika jak to dite nechce a v me pritom isto opak) co si mám o tom.myslet?má me jako zadný dvirka,jen to nechce priznat a hleda ve svete ženu na první pohled a jsem tam pred ním nebo čo si mám myslet ,že chce jen sex?(Mimochode mMel celibát nekolil let takže on je v pohode i byť sám, i bez sexu,vedome si to volil.tolilk let,že není to buran )
Jeste dodám že zna jednu holku asi tak dlouho jako me, ktorá se mu ľúbi ale priznal že s ní neresi takový veci jako se mnou ale ani se osobné nevideli.
Jako za me je mi to jedno , je to fakt hezke kamaradstvi.a nechci ho kaziť. Ja jsem ale otevreny človek,ex me naučil pravde, že nemuz počítať zevse pujde tak jak chci furt a že je to v poradku Když veci nejsou tak jako perfektni
Exe jeste hodnemiluji. Ale už sme snažím ho nedržet i Když je to k.r.va tezke
.
Taky za me je pro me red fleg pri kamarádovi ze nemá deti,to znamená že by nemusel chápať to že deti by byli na prvnim miste .
Ja jem jsem zvedavá, čo to Spiš znamená,jestli si hraje nebo fakt ma intuície rika správne,zeby i chtel možná ale je tam hodne dramatu Ted (ex,dve malé deti) .
A sorry z text Když je kousicek hala bála, auto oprava dela sve taky ,co jsem mohla jsem opravila
Starat sa o 2 cudzie genofondy, byt u zeny na druhom mieste, do toho stretavat jej "ex" cez ktoreho sa ocividne nepreniesla - to je presne sen kazdeho chlapa 🙂 Ak si fyzicky atraktivna - spraval by som sa presne tak, ako on. Flirt, drzat ta na "distanc", vyspal by som sa s tebou, uhral by som to v style "energeticky nam to neladi", ale stale by som ta mal v zalohe na sex.
Chalan to robi velmi dobre, som nanho hrdy 🙂
@anonym_autor to je take zamotane, ze z toho nemoze nic vynst, ak chcete nieco viac, ci uz ty, alebo on, najskor musi byt uzavreta minulost.
@anonym_autor prečo sa snažíš písať po česky?
Starat sa o 2 cudzie genofondy, byt u zeny na druhom mieste, do toho stretavat jej "ex" cez ktoreho sa ocividne nepreniesla - to je presne sen kazdeho chlapa 🙂 Ak si fyzicky atraktivna - spraval by som sa presne tak, ako on. Flirt, drzat ta na "distanc", vyspal by som sa s tebou, uhral by som to v style "energeticky nam to neladi", ale stale by som ta mal v zalohe na sex.
Chalan to robi velmi dobre, som nanho hrdy 🙂
@zelenina1 no má takovou práci kde dela spise se ženami. Také atraktívnymi a nic s ním nepohne,Podlouhych letech a také celibátu co Mel nekoho,fyzicky atraktivni nebyla,to by reklo okolí taky,
Ja jsem ok kdyby nic nebylo a nerátam s tím ze by me a me deti zivil,to uz vubec.
Myslím že ty dlouhá leta delaji to že už vtipkuje flirtuje,mela jsem jednou tlakového a posralo se to,chtel kamarad vic nez ja..(vztah)
Ja jsem zazila tolik ze nenechám sebou zamávat,a áno tezke jsou Ted ty situace ..ale stále mám ten optimizmus.
Jsem ok s tím ze budu mozna i dlouhá leta Svobodna,sex bez lásky je za me tabu na 100 procent.,nevlytnu nekomu do postele za to ze jsem sama..
To jen jsem uviedla tady na pravou miru 🙂

@anonym_autor a bylo by super keby se vyjadri ženy ktorým je duchovno blízke,aby jsme to nehodnotili jen z ti fyzické a povrchní stránky.
Nejbližší jsem s lidi ktoré to duchovno tam maji,prece podobne lidi mi sedí..