Partner bez práce a zodpovednosti
Partner bez zodpovednosti k sebe samemu- pisem povodny nazov temy lebo sa obavam korekcneho zasahu adminov.
Ako dlho by ste vydrzali s partnerom, ktory je osem mesiacov doma bez prace, chodi spavat nadranom a vstava poobede a fajci marihuanu kazdy den.
Nebyvame spolu nastastie.
Kazdy den ked sa zobudi okolo dvanastej jednej tak pocuvam aky je unaveny a rozbity. Stale je podrazdeny. Obhajuje sa ze ma depresiu a marihuana pomaha.
Neda sa s nim nic planovat, lebo nie je schopny rano normalne vstat. Sme spolu uz dlho. Toto sa deje poslednych osem mesiacov. Vyhovara sa, ze to je len obdobie.
Jeho predstava je taka, ze sa mi postazuje ze je unaveny a ja ho polutujem. Mam mu neustale vyjadrovat pochopenie a byt laskava a trpezliva. Ale ja to uz nedokazem! Nevidim absolutne ziadnu snahu z jeho strany. Ked sa opytam co mozem prenho urobit tak mi povie ze nemam riesit jeho rezim a spanok a travu. Ze proste nemam nic riesit.
Prosiiim! Uprimne, je nejaka zena ktora by to dokazala? Ja ho lubim a strasne ma trapi ako sa trapi ale vobec netusim co s nim. Vsak to sa neda donekonecna takto fungovat. Keby sa aspon stale nestazoval. Jeho sameho to stve ale nic nic nic neurobi! Ani tu najmensiu zmenu. A vycita mi ze nie som voci nemu dostatocne laskava a empaticka. Ale ako sa to da? Ked kazdy den pocuvam aky je unaveny a je mu zle a stale sa aj tak toci v tom istom kruhu?
Takže ja takto fungujem posledné 4 roky. A sme spolu 2x tak dlho ako vy. On bol pre mňa oporou v naozaj ťažkých chvíľach, bez neho by som tu už nebola. Teraz som oporou pre neho ja. On nefajčí trávu, ale inak je vo všetkom rovnaký. Okrem toho má dosť zdravotných problémov, ktoré ho obmedzujú denne. A žiadne úspory, z ktorých by žil. Takže som tu pre neho.
@anonym_autor vies co znamena slovicko enabler?
@martinmmartin ano, spoluzavisly
Ocividne beha po svete takychto exemplarov viac...akoze zeny, toto vazne tolerujete? Ja tomu naozaj nerozumiem. No ale pockajte este 10 rokov, ono sa to urcite zmeni😏 to je ta "zenska obetavost". Ak by to bolo obratene, chlap uz by bol davno za horami-za dolami.
mame to doma podobne, ale pre mna stale malo informácii na to aby si dostala jasnu odpoved. Co je dovodom, ze je v takomto stave? Moj partner je aktuálne 5 mesiac bez práce, tiež je nočný tvor a chodí spávať nad ránom, hrá sa playko alebo kuká hovadiny a vstáva okolo obeda. Ale 20 rokov tvrdo makal a proste vyhorel, penazí ma dosť, ešte dostal aj 50k odstupné a čerpá podporu. Vzdelaie aj prax má vysoké a prácu si chce hľadať od januára, nebojím sa, že by si ju nenašiel. Ako rodina nepocitujeme žiadny nedostatok, ja mu práve doprajem aby si chvílku tako vydychol. Naozaj bol v stadiu, ze nevedel uz ani precitat uceleny text tak aby ho vnimal. Je pravda, že sa nestažuje, športuje, cestuje, plánuje, ale podla mna si to zasluzi. Chvilu neriesit nic len sam seba. Ak ti bol oporou 5 rokov ja by som to este nezahadzovala. Pokial ma naozaj depresie nech vyhlada odbornika.
@anonym_6ebcd6 tak to je uplne ina situacia. moj ked chodil do prace, tak mal na mna velmi malo casu a energie. tak som sa tesila, ze ked bude mat volno, ze spolu nieco podnikneme, pojdeme na nejaky vylet, cokolvek.
miesto toho neustale pocuvam aky je unaveny, mna uz ide z toho proste slak trafit. keby bol on spokojny a stastny a v pohode, tak na to pozeram uplne inak. ale ako sa proste chovat k niekomu, kto sam sebe robi zle, a potom sa stazuje? vsak neda sa donekonecna hovorit, to nevadi, to je v poriadku, to prejde.
velku rolu tam prave zohrava ta trava. z nej ma totalne depresie a je priserne lenivy.
nejde so mnou na vylet, nevezme ma na obed, vzdy sa stretavame az vecer, ked ja som po celom dni vyflusnuta a jemu vtedy zacina den. uplny nesulad.
celu noc sa napchava sprostostami, a potom cely den vyplakava ako ho boli zaludok.
cele to ma obrovsky negativny dopad na nas vztah. a ked sa s nim o tom bavim, ze ma frustruje ako sa nici,tak vzdy povie, ze to nemam riesit.
odisiel z prace, aby si vyriesil nejake veci. za osem mesiacov nevyriesil absolutne nic. ani si nie je schopny umyt auto.
@anonym_autor Nedocitala som to.
Som v úžase,že existujú ženy,ktoré vedia presne pomenovať "problem" svojho partnera a nič...
Pre Boha žena...co máš z neho?
Máš sa rada?Vážiš si sama seba?Takéto h.... tí treba do života?
Takto strácať roky a čakať na zázrak....
@nela82 ako som uz viac krat pisala, sme spolu viac nez 6 rokov a toto trva niekolko mesiacov. takze nie, nebol cely cas taky a zas nechcem byt taka, ze poslem niekoho do prdele, lebo ma tazke obdobie.
@anonym_autor trosku som si prečítala tvoje reakcie...Koľko máš rokov?
On tebou ešte aj manipuluje a ty ho ľutujes a čakáš na zázrak,ktorý nepríde.
Jemu vyhovuje jeho život a ty sa vďaka nemu znicis.Tak k čomu to je?Nechceš normálny život?Mat vlastne bývanie,ciele,plniť si sny....pracovať,cestovať a hlavne mat normálneho chlapa!
@nela82 tak ja mam vlastne byvanie, vela cestujem, plnim si sny. na to nepotrebujem ziadneho chlapa 🙂
ale ano, mozno cakam na zazrak, ktory nepride.
a ano, manipuluje ma a hadze vinu na mna
@anonym_autor úprimne, mám doma takého..ale bez marihuany..len s pivom..mame deti a teda bez prace je omnohooo dlhšie ako tvoj.Zo začiatku ako ty som ho podporovala pri hľadaní práci..teraz ho už neľutujem, nás vztah ide dolu vodou..nič sa nesnaží!! Mysli si, že keď prídem z prace a on mi povie, že ho boli hlava?..alebo že nevládze, že ho polutujem? Úplne som stratila rešpekt voči nemu, my mame deti a pre mna sa osamostatniť je ťažšie.Musis prísť na to sama, neobhajuj ho ako som to robila ja.Ste asi obaja slobodní, bez deti..podporovala si ho dlho.Moze mat depresie z toho nič nerobenie!Ako môj muž..Taha ta dolu s tou jeho ‘negativitou’ a ty sa budes trápiť pre neho.Prides časom na to sama. S takým si neplanuj budúcnosť!! Môj taký nebol ..všetko začalo po 40tke.
@anonym_206456 presne aj tomu mojmu to zacalo po 40tke. mna najviac ubija to jeho vecne stazovanie sa. ako ked sa niekto prezerie, a potom narieka, ako mu je tazko a zle. tak kolko krat takeho cloveka polutujes, kym Ti prasknu nervy a povies, tak proste nezer?
@anonym_autor takze ked to zosumarizujem zo vsetkych tvojich prispevkov, tak:
1, nebyvate spolu
2, ked robil, tak robil vela a nemal na teba cas
3, ked nerobi, tak na teba nema cas
Co presne si predstavujes pod pojmom vztah?
Takže ja takto fungujem posledné 4 roky. A sme spolu 2x tak dlho ako vy. On bol pre mňa oporou v naozaj ťažkých chvíľach, bez neho by som tu už nebola. Teraz som oporou pre neho ja. On nefajčí trávu, ale inak je vo všetkom rovnaký. Okrem toho má dosť zdravotných problémov, ktoré ho obmedzujú denne. A žiadne úspory, z ktorých by žil. Takže som tu pre neho.
@anonym_8c3e0a ja sa tu tiez snazim byt pre neho. problemom je, ze uz na to nemam nervy. na to jeho vecne fnukanie a podrazdenost.
ja sa staram o deti, domacnost, mam pracu, spavam tak 6 hodin denne. a on mi zavola po tom ako 12 hodin prelezal v posteli a zacne sa stazovat, ze je unaveny. mna ide vystrelit do vesmiru od zlosti. a on ocakava odo mna reakciu: jasne, chapem, chod si este lahnut, oddychni si.
to sa da raz za cas, ale nie proste kazdy den. hlavne nie, ked s tym proste nic nerobi. stazuje sa, ze sa mu neda vecer ist skor spat. a potom si da o osmej vecer silnu kavu! tak jasne ze sa mu neda ist spat. a ked mu poviem, ze vsak teda si ju nedavaj, tak sa ofuci, ze nech sa do neho nestaram.
1, nebyvate spolu
@anonym_5c0756 haha, ono je to este horsie.
ked robil, tak robil 8 hodin a nemal na mna cas, lebo bol stale unaveny!!!
1, nebyvate spolu
@anonym_5c0756 Tiez ziadny vztah nevidim, ja nechapem tu posadnutost mat niekoho za kazdu cenu(alebo si nahovarat, ze niekoho mam).
@anonym_5c0756 haha, ono je to este horsie.
ked robil, tak robil 8 hodin a nemal na mna cas, lebo bol stale unaveny!!!
@anonym_autor ok, preto velmi nerozumiem, kedy to vobec bol nejaky vztah... Kedze ste sa asi nevidali (ked spolu nebyvate a netravite cas)... Hlava mi to neberie... To ste skor iba dobri znami (mozno znami s vyhodami...)
Prosím ťa na čo ti je takýto chlap, čo aj teba ťahá dole. Buď rozumná, svoj čas venuj sebe a deťom a na tohto lenivca sa vyprdni. Ty nemáš voči nemu žiadne záväzky. A to, že ti bol v minulosti oporou? No a? Ty si mu už tiež osem mesiacov "oporou" a bohužiaľ, alebo našťastie, treba sa posunúť ďalej. Bez neho.
@anonym_6ebcd6 tak to je uplne ina situacia. moj ked chodil do prace, tak mal na mna velmi malo casu a energie. tak som sa tesila, ze ked bude mat volno, ze spolu nieco podnikneme, pojdeme na nejaky vylet, cokolvek.
miesto toho neustale pocuvam aky je unaveny, mna uz ide z toho proste slak trafit. keby bol on spokojny a stastny a v pohode, tak na to pozeram uplne inak. ale ako sa proste chovat k niekomu, kto sam sebe robi zle, a potom sa stazuje? vsak neda sa donekonecna hovorit, to nevadi, to je v poriadku, to prejde.
velku rolu tam prave zohrava ta trava. z nej ma totalne depresie a je priserne lenivy.
nejde so mnou na vylet, nevezme ma na obed, vzdy sa stretavame az vecer, ked ja som po celom dni vyflusnuta a jemu vtedy zacina den. uplny nesulad.
celu noc sa napchava sprostostami, a potom cely den vyplakava ako ho boli zaludok.
cele to ma obrovsky negativny dopad na nas vztah. a ked sa s nim o tom bavim, ze ma frustruje ako sa nici,tak vzdy povie, ze to nemam riesit.
odisiel z prace, aby si vyriesil nejake veci. za osem mesiacov nevyriesil absolutne nic. ani si nie je schopny umyt auto.
@anonym_autor aj moj fajci travu, sice nie kazdy den ale tak 2x do tyzdna ano, ale to robil vzdy. Tiez prokrastinuje.. ale postupne vidim, ze mu to zacina prekazat. My to mame tak, ze on je aktivny so mnou, teda so mnou ide na bike, do divadla, na obed, ked som doma mam HO aj on nieco robi.. ked je doma ale sam a ja som v praci tak cely den prelezi.. ja vstavam o 5 aby som uz o 14 bola po praci, potom ideme spolu na kavu, nakup, do kina, fitka, plavat… vecer si nieco pozrieme ja zaspavam o 22 a on taha aj do 3 rano 😀
@anonym_autor Ahoj autorka, tak som si precitala co pises a odpisujes a moja otazka znie: Co od nas tu ocakavas, ked mas na vsetko protiargument? Ziadna rada ti nie je dobra. Mimochodom, ked ten tvoj ti tvrdi,ze ma depresiu, bol vysetreny psychiatrom, ktory mu tu Dg. diagnostikoval a nasadil mu liecbu, ktoru dodrziava, alebo si len on povedal,ze ma depresiu a robi z teba vola? Lebo to je podstatny rozdiel. To nie je len tak,ze si poviem nieco take, depresia je vazne ochorenie, na ktore ludia, ktory sa liecia cez psychiatria beru lieky, chodia na terapie. Povedal ti,ze ho brzdis, tak preco si este s nim? Tie tvoje naivne vyhovorky, ze citis lojalnost a zodpovednost voci nemu po 6 rokoch na mna neplatia, pretoze ocividne on nema tolko chochmesu, aby to iste citil voci tebe a este ti vravi, ze ho brzdis. Ked hp brzdis, tak sa s nim rozid a uvidis nakolko ho to bude voci tebe trapit, ked ho brzdit prestanes. 8 mesiacov je naozaj dlha doba a ako vidis nema to konca. Co ak on takto chce zit dalsich x rokov na marihuane a lenivosti? Co ak sa mu minu uspory, co potom spravi? Zacne este aj peniaze vytahovat od teba? - to tu zalozis dalsiu obdobnu temu len s pridanou hodnotou. A uvedomujes si, ze ta tento clovek takto moze stiahnut dole a este aj ty budes neskor potrebovat min.psychologa? Nehovor hop, kym nepreskocis. Vies teraz zatial chodis na vylety a plnis si sny, co je sice fajn, ale kedze mas partnera mali by ste si plnit taketo pekne veci aj spolu. No on si diagnostikuje svojvolne vazne ochorenie bez lekara, lebo ocividne pri tej mariske aj "zmudrel", z teba robi toho necitliveho idiota co ho nici 8 mesiacov....Dokedy??? Hm??? Zena nebud hlupa, otvor oci! Bud s tym ozaj zacne nieco robit a nech ide k psychiatrovi a bude poctivo brat lieky (co pochybujem, kedze jeho naj liek je mariska) alebo mu daj zbohom. Este stale mas moznost si v buducnu najst niekoho, kto tie vylety a plany bude zdielat s tebou. To,ze ti v minulosti pomohol je sice pekne, ale taketo veci sa robia NEZISTNE, nie na revans a navyse pochybujem,ze ste si v minulosti neboli vzajomne oporou, ze za celych 6 rokov nebol ani raz smutny, ci nervozny a ty si bola pri nom?-uz keby si to brala na revans. Kazdopadne nebud naivna so svojim pochybnym nastavenim...za celych 8 mesiacov mal kopec casu spravit nieco pre zlepsenie, nespravil a toto sa moze tiahnut este dlho...Takze bud teda rada trpis tieto jeho vylevy a co z teba robi, alebo sa nakopni a bud radsej sama, kym ta on neda postupne dole.
Prečo je závislák tvojim partnerom? Tebe takýto človek stačí v živote? Potom máš problém aj ty
@anonym_autor niekedy človek potrebuje poriadny preplesk aby sa spamätal. Na tvojom mieste ho už dávno opustim. Ak ani toto nepomôže tak je to asi beznádejný prípad ktorý sa aj naďalej bude utápať v ľútosti.
@anonym_autor cital som iba nazov. Kopnut do zadku.
@enmery ano. Presne ako pises. Vsak to je smiesne aby mna vinil zo svojej neschopnosti nieco riesit. Cele dni cumi na YT a nic nerobi. Ja mam pracu, deti, domacnost, zaluby, socialny zivot.
Co idem teraz na vsetko kaslat a povedat ze to kvoli nemu? By ma hanba fackovala
@anonym_autor Ja mam pracu, deti, domacnost, zaluby, socialny zivot.
Koľko rokov majú deti?
dievča ty si daj studenú sprchu a poriadne ladovu aby si sa prebrala...... co si myslis, kolko este bude trvat tento stav.......???
dlhoooooo
ocividne jemu je takto dobre, pohodlne, lebo este ma nejake peniaze, potom si zacne poziciavat, od kamaratov, od teba, vsak to vratim..... jemu sa ocividne nechce ist do prace a je mu dobre tak ako funguje.
osobne vykasli sa na 6 spolocnych rokov, urob hrubu ciaru, aj ked to nechces..... nie nezachranis ho, milujes na nom to co bolo, nikto sa nikdy nevratil do stavu aky bol, kazdy sa meni...... manipuluje s tebou lebo vie, ze moze. lebo mu to dovolis.....
nezabudni s nim este otehotniet a potom som zvedava co budes robit......
rozid sa s nim co najskor, nech sa v tych srackach vala sam..... mas len jeden zivot, co bolo to bolo, o rok - dva si len spomenies na nejakeho byvaleho ...... a bude Ti lepsie s inym muzom, co ta bude milovat a nebude sa k tebe spravat ako k poslednej handre.
Nijako dlho, s takym by som si vztah ani nezacala a nechapem co k tomu priviedlo teba 🤷♀️
@anonym_autor Ahoj autorka, tak som si precitala co pises a odpisujes a moja otazka znie: Co od nas tu ocakavas, ked mas na vsetko protiargument? Ziadna rada ti nie je dobra. Mimochodom, ked ten tvoj ti tvrdi,ze ma depresiu, bol vysetreny psychiatrom, ktory mu tu Dg. diagnostikoval a nasadil mu liecbu, ktoru dodrziava, alebo si len on povedal,ze ma depresiu a robi z teba vola? Lebo to je podstatny rozdiel. To nie je len tak,ze si poviem nieco take, depresia je vazne ochorenie, na ktore ludia, ktory sa liecia cez psychiatria beru lieky, chodia na terapie. Povedal ti,ze ho brzdis, tak preco si este s nim? Tie tvoje naivne vyhovorky, ze citis lojalnost a zodpovednost voci nemu po 6 rokoch na mna neplatia, pretoze ocividne on nema tolko chochmesu, aby to iste citil voci tebe a este ti vravi, ze ho brzdis. Ked hp brzdis, tak sa s nim rozid a uvidis nakolko ho to bude voci tebe trapit, ked ho brzdit prestanes. 8 mesiacov je naozaj dlha doba a ako vidis nema to konca. Co ak on takto chce zit dalsich x rokov na marihuane a lenivosti? Co ak sa mu minu uspory, co potom spravi? Zacne este aj peniaze vytahovat od teba? - to tu zalozis dalsiu obdobnu temu len s pridanou hodnotou. A uvedomujes si, ze ta tento clovek takto moze stiahnut dole a este aj ty budes neskor potrebovat min.psychologa? Nehovor hop, kym nepreskocis. Vies teraz zatial chodis na vylety a plnis si sny, co je sice fajn, ale kedze mas partnera mali by ste si plnit taketo pekne veci aj spolu. No on si diagnostikuje svojvolne vazne ochorenie bez lekara, lebo ocividne pri tej mariske aj "zmudrel", z teba robi toho necitliveho idiota co ho nici 8 mesiacov....Dokedy??? Hm??? Zena nebud hlupa, otvor oci! Bud s tym ozaj zacne nieco robit a nech ide k psychiatrovi a bude poctivo brat lieky (co pochybujem, kedze jeho naj liek je mariska) alebo mu daj zbohom. Este stale mas moznost si v buducnu najst niekoho, kto tie vylety a plany bude zdielat s tebou. To,ze ti v minulosti pomohol je sice pekne, ale taketo veci sa robia NEZISTNE, nie na revans a navyse pochybujem,ze ste si v minulosti neboli vzajomne oporou, ze za celych 6 rokov nebol ani raz smutny, ci nervozny a ty si bola pri nom?-uz keby si to brala na revans. Kazdopadne nebud naivna so svojim pochybnym nastavenim...za celych 8 mesiacov mal kopec casu spravit nieco pre zlepsenie, nespravil a toto sa moze tiahnut este dlho...Takze bud teda rada trpis tieto jeho vylevy a co z teba robi, alebo sa nakopni a bud radsej sama, kym ta on neda postupne dole.
@motylik2559 tak zatial bola len jedna rada - rozist sa 😀
nie, nie, nehladam radu, na to ani rada nie je. len on ma uz tak zmanipuloval svojimi vycitkami, ze sa ja citim previnilo! a intenzivne s tym bojujem a tato diskusia pomaha.
a ano, toto je jeho boj, nie moj, neda sa pomoct niekomu, kto tu pomoc nechce.
psychiatra aj psychologa som navrhovala, len to by si on musel pripustit, ze ma problem, co viac menej odmieta.
aj som mu navrhovala, ze mesiac no contact nech sa moze sustredit len na seba, aj to odmietol. - on vie, ze za ten mesiac by sa nikam nepohol, len uz by sa nemohol vyhovarat, ze ja za to mozem. preto odmietol.
ja uz tie oci otvarat zacinam, ludia zvonku to vidia objektivnejsie nez ten, kto je v tom vztahu. asi preto som napisala.
Nijako dlho, s takym by som si vztah ani nezacala a nechapem co k tomu priviedlo teba 🤷♀️
@anonym_9b742e ja by som si s takym tiez nezacala 😀 ale ako uz niekolky krat to pisem - sme spolu viac ako 6 rokov, toto je situacia poslednych par mesiacov.
@anonym_autor niekedy človek potrebuje poriadny preplesk aby sa spamätal. Na tvojom mieste ho už dávno opustim. Ak ani toto nepomôže tak je to asi beznádejný prípad ktorý sa aj naďalej bude utápať v ľútosti.
@hopsas ano, asi jedine tak. musi padnut na dno, inak to ocividne nepojde. ale je to takze pre mna. nechce sa mi do toho. ale ocividne nemam na vyber.
@anonym_autor Ja mam pracu, deti, domacnost, zaluby, socialny zivot.
Koľko rokov majú deti?
@anonym_a60bcd velke su. 15 a 14.
@anonym_9b742e ja by som si s takym tiez nezacala 😀 ale ako uz niekolky krat to pisem - sme spolu viac ako 6 rokov, toto je situacia poslednych par mesiacov.
@anonym_autor 8 mesiacov si kládol podmienky on, teraz je načase aby si začala podmienky klásť ty. Takže nadýchni sa, v kľude sa zamysli co vlastne chceš od neho, od toho vzťahu. A povedz mu, že chceš toto a takto to bude fungovať. Ak to nesplní do mesiaca, rozchádzajú sa s nim. Myslím, že 8 mesiacov je dosť dlhá doba, aby sa on vedel spamätať už,vedieť co chce od života.
I keď ta časť, že ťa vinní za to, že ho brzdu, by už pre mňa bola čiara, ktorú by som neakceptovala a rovno mu zabávala na rozlucku
dievča ty si daj studenú sprchu a poriadne ladovu aby si sa prebrala...... co si myslis, kolko este bude trvat tento stav.......???
dlhoooooo
ocividne jemu je takto dobre, pohodlne, lebo este ma nejake peniaze, potom si zacne poziciavat, od kamaratov, od teba, vsak to vratim..... jemu sa ocividne nechce ist do prace a je mu dobre tak ako funguje.
osobne vykasli sa na 6 spolocnych rokov, urob hrubu ciaru, aj ked to nechces..... nie nezachranis ho, milujes na nom to co bolo, nikto sa nikdy nevratil do stavu aky bol, kazdy sa meni...... manipuluje s tebou lebo vie, ze moze. lebo mu to dovolis.....
nezabudni s nim este otehotniet a potom som zvedava co budes robit......
rozid sa s nim co najskor, nech sa v tych srackach vala sam..... mas len jeden zivot, co bolo to bolo, o rok - dva si len spomenies na nejakeho byvaleho ...... a bude Ti lepsie s inym muzom, co ta bude milovat a nebude sa k tebe spravat ako k poslednej handre.
@lucik194 nezachranim ho. to si musim zas ja nejako vtlct do svojej hlavy. kym on nezacne pre seba nieco robit, tak ja nezmozem nic.
@anonym_autor 8 mesiacov si kládol podmienky on, teraz je načase aby si začala podmienky klásť ty. Takže nadýchni sa, v kľude sa zamysli co vlastne chceš od neho, od toho vzťahu. A povedz mu, že chceš toto a takto to bude fungovať. Ak to nesplní do mesiaca, rozchádzajú sa s nim. Myslím, že 8 mesiacov je dosť dlhá doba, aby sa on vedel spamätať už,vedieť co chce od života.
I keď ta časť, že ťa vinní za to, že ho brzdu, by už pre mňa bola čiara, ktorú by som neakceptovala a rovno mu zabávala na rozlucku
@anonym_a8f490 on posledne mesiace riesi spolocne byvanie. ale ja to totalne odmietam, kym huli travu. a to som mu aj povedala. takze ja od tohto vztahu momentalne nechcem nic, kym je zavisly na trave, tak sa to proste neda. odmietam to. proste ho nebudem riesit, kontaktovat a ani sa s nim bavit minimalne mesiac, a pokial sa nikam neposunie, tak jedine rozchod. to sa uz naozaj neda ziadno inak.
@anonym_a8f490 on posledne mesiace riesi spolocne byvanie. ale ja to totalne odmietam, kym huli travu. a to som mu aj povedala. takze ja od tohto vztahu momentalne nechcem nic, kym je zavisly na trave, tak sa to proste neda. odmietam to. proste ho nebudem riesit, kontaktovat a ani sa s nim bavit minimalne mesiac, a pokial sa nikam neposunie, tak jedine rozchod. to sa uz naozaj neda ziadno inak.
@anonym_autor jasne ze chce spolocne byvanie. Chce sa prizivit. Uspory sa mu ocividne minaju 🙈 jooj, kopla by som ho do zadku...

@anonym_autor úprimne, mám doma takého..ale bez marihuany..len s pivom..mame deti a teda bez prace je omnohooo dlhšie ako tvoj.Zo začiatku ako ty som ho podporovala pri hľadaní práci..teraz ho už neľutujem, nás vztah ide dolu vodou..nič sa nesnaží!! Mysli si, že keď prídem z prace a on mi povie, že ho boli hlava?..alebo že nevládze, že ho polutujem? Úplne som stratila rešpekt voči nemu, my mame deti a pre mna sa osamostatniť je ťažšie.Musis prísť na to sama, neobhajuj ho ako som to robila ja.Ste asi obaja slobodní, bez deti..podporovala si ho dlho.Moze mat depresie z toho nič nerobenie!Ako môj muž..Taha ta dolu s tou jeho ‘negativitou’ a ty sa budes trápiť pre neho.Prides časom na to sama. S takým si neplanuj budúcnosť!! Môj taký nebol ..všetko začalo po 40tke.