Partner ma doteraz nepožiadal o ruku
Ahojte. S partnerom som vyše rok a pol a z toho vyše roka spolu bývame. Už dlhší čas dozadu naznačoval, že pozerá nejaké prstene alebo sa ma pýtal ako by som si predstavovala žiadosť o ruku, tak som si myslela, že dačo chystá. Už somu aj otvorene povedala, že by som si už vedela predstaviť že by ma požiadal o ruku, predsa len už by som náš vzťah chcela niekde posunúť. Rozpráva aj o rodine, deťoch, tak asi ráta so mnou do budúcnosti, len sa nemá moc k činu a mňa to rozčuľuje. Chcela by som tento rok keď to budú dva roky nášho vzťahu aby ma požiadal. Viem, že dávať mu ultimáta nemá význam. Ak ma do polroka nepožiada, mám sa s ním rozísť? Nerada by som o neho prišla keď už rozprávame o spoločnej budúcnosti, ale ja chcem už prsteň a svadbu.
@katkaluky89 svadba stoji podla mna presne tolko, kolko si na nu ochotna dat 😉 Nemusi to byt totiz honosna oslava v kastieli, vies ju spravit aj trebars doma na zahrade. Dnes uz je mozne naozaj vselico. A ak ide naozaj o “oslavu lasky”, ten velky humbuk okolo cloveku fakt netreba.
@ninus1996 mňa pobavilo ako si napísala že nie si najmladšia, preboha ženská máš 26! Keby si mala o 10 viac tak pochopím, ale kam sa hrnieš keď to máte medzi sebou nahnuté už teraz a hádate sa kvôli tomu že nemáte svoje bývanie? Keď budete unavení a vynervovaní z detí, z roboty, z hypotéky, tak budete robiť čo?
Fakt nemyslím to v zlom ale nechaj to tak a nerieš. Netlač rieku, tečie sama.
@katulik0516 pubertálny vek? Neviem potom, čo by som robila na tomto portály 😀 hlúpa otázka tak čo si čakala? Nemôžem mať svôj názor? Samozrejme kopu ľudí sa zasnúbi aj po pár dňoch, týždňoch ako vraví @maaamiii , nikde som nenapísala, že budem čakať 10 rokov ale, že ideálne aspoň po troch rokoch, môj názor tak čítaj
Veľa ľudí sa ešte do dvoch rokov rozíde, nemusí to byť ich prípad samozrejme, ale môže sa to stať, skôr, neskôr alebo vôbec. 🙂
Každý z nás myslí inak, mne po roku a pól zásnuby nechodili silou mocou po rozume ako autorke, všetko malo svoj čas 🙂
Ale žiaden chlap nie je rád keď je do niečoho silou mocou tlačený tak aby nezutekal.
To su problemy 🤣🤣🤣🤣🤣 ja som bola s mojim 5 rokov a v zivote nikdy doteraz ma nepoziadal a hadaj ako sme sa poziadali ? Ocurala som tehotensky test , mame dve krasne zdrave deti a veru ziadny snubny šuter trapny mi nechyba neries chujoviny
@ninus1996 ja by som mu povedala, že počuj, veď tie zásnuby by sme mohli aj vynechať, čo myslíš? Čo keby sme sa v septembri / budúci rok v júli / budúcu sobotu / presný termín, ktorý ti vyhovuje / ... vzali? Chcela by som už začať plánovať svadbu. A uvidíš. Možno jednoducho len nie je tým romantickým kravinám naklonený 🤷.
My sme spolu 9rokov,chlapcek nas ma 4roky a nie sme svoji a nie nerozideme sa ,svadbu urcite chceme neboli peniaze a my nechceme len o 2svedkoch
@ninus1996 Ja by som Ti radila,rozísť sa sním a nájsť si prácu zarob si a kúp si koľko sa Ti eln budú páčiť prsteňov a netlač...ten pravý príde v čas kedy má moja švagriná sa vydávala ako 38ročná a má dve deti už z manželom,čiže nič si nezmeškala. A svadby si užiješ u kamarátkach v rodine a keď príde tvoja oto viac budeš šťastnejšia než sa dávať len kvôli tomu z niekým dokopy z kým to neklape je to najhoršie čo môžeš spraviť.
Nie vsetci sa beru po 2 rokoch. Mna moj poziadal po 7.rokoch vztahu… 😄😄😄 takze mas cas
@ninus1996 No ja by som ti odporucila, od teba ziadne naznaky na svadbu,cim viacej budes tlacit, ,tym viac bude nervozny, ba naopak ,jeden raz by som mu z mosta doprosta povedala, ze mu nemienis robit strozok a arivederci,Si este mladucka neboj ,chlapace je dost,aj takych sklamanych v laske, ale neodporucam rozvedenych,hoci aj bezdetnych rozvedenych , to slovo, uz o niecom svedci, aj keby rozvod nebol z jeho strany, ale bude ta vzdy porovnavat, a byvala, ho moze chciet spä(t,.To uz skor vdovca ,hoci aj s detmi , a bude si ta vzdy vazit,Kasli nanho, uz teraz vidis ze jeho rec je skutek , utek , .Vsak co ,sex zrejme u teba má, tak chudacik asi sa boji zalozit si rodinu, To co mas za milenca? alebo chces mat milenca dozivotne, ?, a co ked si po case najde inu a tebe roky mladosti utiekli ? Nenahanaj ho do svatby ,najlepsia obrana , je utok, teda v tomto pripade ,ten utok by bol rozist sa s nim a uvidis ,ci bude za teba bojovat, Keby ta srdcevrucne lubil, tak ako ti pred rokom naznacil obrucky, tak kde ta laska? On ta proste podla mna nelubi,Ked sa s nim aspon pro forma rozides ,uvidis tu reakciu, ak sa do mesiaca on neohlasi, tak zbadas ze po laske je fuc, a takeho chces? Nechcela by som ho,ani keby mak 2 tituly pred menom aj za menom ,budes sa trapit, aj detmi v partnerstve. ? Uz len to slovo partner zijeme spolu mi odjaziva nesedi, predsa manzelstvo je nadherne pomenovanie aj kvoli detom a pre samotne spolocenstvo.Ja som nikdy nechcela rozvedeneho,ani keby som sa nevydala,hoci bol aj bez zaväzkov.Prajem ti priatela, ktory ta bude lubit,len ver,a ak si veriaca tak aspon strelne pros najlepsie v kostole
@vorkola inak chlap ktory je nervozny zo svadby je nezodpovedny a takého by som nechcela ani za milión
Keby bol sobas iba papier maju ho vsetky pary,lenze praveze je to zavazok zodpovednosti hi nemaju a autorka ak ho chce a on nie tak nemaju spoločné ciele na co stracat cas?
@autorka mas najlepsie roky ,my sme sa uz brali v tom čase chodeniaa poznam páry ..ktore sa brali po 3-6 mesiacoch ked to vedeli,naci len chodit a zit iba tak ked uz,ocividne to chces a on nie
Laska a tieto zamilovanosti pominu a co ti ostane ked si odmyslis to pekne? Kde su zaruky,istota a skutky? Len reci.. sluby sa slubuju a blazni sa raduju takze asi tolko k tomu
@ninus1996 my spolu budeme v decembri 4 roky a o ruku ma požiadal až teraz v júly, máme spolu už 1,5 ročného syna a druhého na ceste
moja. ja mam to iste. síce sme spolu krátko, ale neplánovane som otehotnela, žiaľ bábätko mi na druhý deň po pôrode zomrelo. nejak nás to viac spojilo a naznačil mi, že mi chce kúpiť prsteň. Čakám doteraz 🙂
@cavalierka juj to mi je úprimne ľúto prečo zomrelo anjelik maly
@megan777 je to tak dôležité vedieť?
@cavalierka nie nie je prepac

kolko mas rokov...mna poziadal po 5 rokoch 😀 a vlastne ani nepoziadal mala som narodeniny a vzal ma do zlatnictva nech si vyberiem sama 😀 rok sme manzelia a teraz cakame drobca..kym ti da prsten bude dobre az uvidis kolko teraz stoji svadba tak budes rada aj za ten jeden prsten😀 tiez som bola ako ty..a potom som si povedala "ser na to ked bude chciet tak poziada" ked budes nanho tlacit tak sa ti vykasle