icon

Partner ma porovnáva s jeho najlepšou kamarátkou

me77
18. mar 2025

Dobrý deň. Môj partner mi povedal, že si želá, aby som mala vlastnosti jeho najlepšej kamarátky, doslovné vyjadrenie, že keby som mala niektoré jej vlastnosti, tak som dokonalá. Pre kontext, všetci traja sme kolegovia v práci. Predtým, než ma spoznal, mal o ňu sexuálny záujem. Potom sa dal dokopy so mnou. Ona má doteraz oňho záujem a mňa neznáša, štve ho proti mne a ani sa so mnou nebaví, je ku mne hrozne odmeraná. Nič som jej nespravila. Rešpektujem, že je jeho kamarátka aj to, že ju niekedy chcel. Čo sa jej týka, je rozdrapená osoba a viacerí ľudia s ňou mali v práci konflikt. Niekedy robila také veci, že ku mne bola prehnane milá a vzápätí ma pred priateľom očiernila. Povedala som mu, že ma zranila jeho poznámka, že chce, aby som bola ako ona, že mi to je nepríjemné. On to obrátil proti mne, že chce, aby som sa zlepšovala, že preháňam a že mám navštíviť odborníka, že sa so mnou nedá a odmietam jeho návrh. Jeho správanie mu prišlo úplne v pohode. Sám je pri tom extrémne žiarlivý a nevie ovládať svoje emócie. Čo si o tom myslíte?

Strana
z3
renesance80
18. mar 2025

@me77 narcisisticky manipulator ako vysity a s hentou cosi ma ziadna kamaratka ...

zmrzlinka2021
19. mar 2025

@me77 myslím si že chýba je v tebe, že vôbec s ním chodíš

me77
autor
19. mar 2025

@saraxyz Aj si to niekedy želám bolo by to najlepšie

me77
autor
19. mar 2025

@bystrozraky nemám dôvod vymýšľať a kto neverí, jeho voľba

viestta
19. mar 2025

@me77 Autorka, myslim si, ze sama vies co mas robit. Ak na to nemas odvahu, tak vyhladaj odbornika. Pretoze ty ho nelubis, ako by si mohla lubit takeho cloveka? Ty si na nom zavisla a to sa da riesit.

micusa2222
19. mar 2025

@me77 Odísť zo vzťahu s blbom a zmeniť prácu,,aby si trpela nejakú chuderu, ktorá je protivná a nadbieha stále tvojmu partnerovi, veď to je celé choré !

crazy_cat_lady
19. mar 2025

zase jeden z pribehov, partner je skvely, ale... uz si ho mala davno kopnut do prdele.. co na nom lubis? to, s akym nerespektom sa k tebe sprava? neviem, ci si mala niekedy fungujuci/laskyplny vztah, aby si to mala s cim porovnat, ale ver mi, ze takto sa milujuci partner nesprava...

tak ho posli do teplych krajin a nech sa da teda dokopy s tou skvelou kamaratkou 🙂

sova7
20. mar 2025

@me77 pri tebe čaká až ona bude mat konečne o neho záujem. Kolega mi taketo vzťahy objasnil s pohľadu muža. Má to taký škaredý názov. Ono hm pozor ani pri domácom násilí nikdy nejde o to že je to v kuse zle. Vždy je to nahovno potom treba korisť uchlacholit potom je zase ako diabol korisť rozmýšľa že by aj odisla zase treba byť ako cukrík chvíľku. Potom tá žena dlhšie vydrží nechať so sebou cvicit. A veď nie je to stále zle a zas bude krásne. Inak chorobne žiarlivý chlap ktorý sa nevie ovládať to je fakt základ krásneho vzťahu.

Strana
z3