Partner ma sklamal s Instagramom: Čo ďalej?
Poprosím odpoveď len k veci. Pozerala som si partnerov Instagram ( máme svoje hesla) a vo vyhľadávaní keď som zadala rôzne písmena sa objavili kadejaki ľudia ktorých si asi pozrel. Čiže dala som trebárs L a ukazalo tam rad ľudí rôznych, jeho priateľov, nejaké zname osobnosti celebrity čo ig automaticky navrhuje a pomedzi to obyčajne osoby ktoré si on musel pozerať. Na jednu ženu som klikla ze kto to je ( lebo už sa mu tam takto viackrát objavili ženy, ktoré niekde videl napr nejaká čašníčka ktorú viem že sme videli a potom záhadne sa tam objaví a na mojom ig napr nie😃) a zrazu na mna prišla taká nejaká intuícia, ani neviem prečo taký zvláštny pocit…. Som si povedala že čo keď dáva takto nejakým lajky na fotky vo výberoch ( teda nie na fotky na profile). Ale utešovala som sa že on taký nie je, verila som mu v tomto vzdy … no teraz pri tejto som mala taký pocit tak že si pozriem tie výbery začala som takým kde mala len seba fotky a asi na štvrtej fotke to prišlo bol tam lajk … srdiečko vpravo dole. Naletela som za ním že čo to ma byt ( lebo on sám sa vždy dušuje ako on takýto nie je nepotrebuje takéto veď teda aj hesla mame a celkovo mobily sme nikdy neskrývali pred sebou …) a on strašne prekvapený že čo to je zas za chujovinu to on nie a podobne to je nejaký omyl.
Odišla som do izby búšilo mi srdce a asi po minutke som sa opäť vrátila a on taký že no ukaz to ešte raz to je somarina .. dala som to a to srdiečko tam už nebolo. Mne je maximálne jasne že to stihol dať preč a on sa tu oháňa že ako by to stihol za tu ani nie minútu čo som bola preč a on takéto nikdy nič nerobí načo by dával srdiečko … všetko otočil opačne nedá sa s ním nič povedala som aspoň sa normálne priznaj áno dal som to tam buď vedome alebo omylom keď som si ju pozeral..a nie on nevie kto to je, určite toto neurobil a podobne
Povedala som mu ze toto je posledná kvapka, nejde o ten lajk ale všetko ako už dlho mame a neverím mu už. A hlavne preto že je schopný prisahať na môj jeho život ako on toto nie a pritom nemá ako inak to byt. Využíva že to nejde nijak dokázať a odvoláva sa na dôveru no tu ja už nemám. Veľká náhoda by to bola, ze je vo vyhľadávaní ta osoba a ešte je tam lajk. Je mi nechutne hlavne to čo všetko dokáže povedať len aby vyzeralo, že to neurobil.
Mne je to všetko jasne a som rozhodnutá no chcem tu asi taku posledku bodku ešte že nie som celkom padnuta na hlavu, keď verím svojej intucii a tomu čo som videla. Jedine žeby mi tu aspoň 10 ľudí napísalo, že mal ig nejaký výpadok a rozdávali sa lajky samé 😃
Isto sa tu zbehnú mudrlanti a klasikovia ktorí nápisu že nemám iné starosti či riešim lajky a podobne, riešme prosím to čo som napísala a nie iné veci. Nemám záujem tu rozoberať iné témy
Odpoveď na tvoju otázku nie, nie je to možné
Autorka niesi ty nahodou katkazocele?😂 budes tu riesit srdiecka, mate svoje hesla, skus aj spolocny ucet napr. Katka a Petko🤦🏽♀️ aby tej kontroly nebolo malo..uplny des. Ine problemy nespominas, diskusiu si zalozila na zaklade toho, ze chlap dal nejakej zenskej srdiecko tak asi to je tvoj najvacsi problem😬
@bbshop Počkaj, mne dávajú srdiečka na storky na FB muži, ktorí sú ženatí, zadaní a nič ale vôbec nič za tým nehľadám. Aj ja dám ženatému a zadanému srdiečko na fotku, story, video...to je jedno a nechcem na seba upútať pozornosť...🤔 tak ako tí muži nechcú upútať pozornosť na seba, lebo v podstate s nimi ani nekomunikujem 🤣 poznám ich roky, sú to známi, ktorí sa medzičasom oženili, alebo majú dlhodobé partnerky. Dokonca aj môj tréner mi dáva srdiečka na fotky a pritom má krásnu a úžasnú snúbenicu. Vážne nechápem, prečo by to niekomu malo vadiť, resp. nechápem, ako si jeden rozum ý, inteligentný človek vsugeruje do hlavy, že dostal od niekoho srdiečko tak už má ten človek chce 🤣
Autorka mne sa stane xy krát, že náhodou 2x ťuknem a je tam srdiečko- keď ho dám omylom aj ho zmažem. Ako sa to kde a komu ukazuje nemám absolútne potuchy.
Ja len by som chcela povedať, že moc to silíš. To, či mu môžeš veriť, si vieš zistiť aj inými spôsobmi. Proste ak by ťa chcel podviesť, tak ťa podvedie aj hneď za dverami tvojho domu a ty tomu nezabrániš tým, že ho budeš dusiť za každý lajk. Správy sa dajú vymazať dvoma klikmi. Ste vo vzťahu, nie v majetkoprávnom zriadení, nevlastníš ani ty jeho, ani on teba. Ak k nemu nemáš dôveru, tak s ním proste rozíď. Ak je to postavené na podozrievaní, nejde to dobrým smerom. Ak sa cítiš ohrozená krajšou fotkou na instagrame, treba zapracovať na vlastnej sebadôvere a myslím to v dobrom. Keď to preženiem, tak poviem že môže mať 10 rôznych účtov a lajkovať si hore dole. A čo s tým spravíš? Budeš mu vyčítať každý podľa teba nevhodný lajk, lebo baba je krajšia od teba, alebo si uvedomíš, že tebe venuje svoj čas, pozornosť a je vo vzťahu s tebou, nie s nejakou čašníčkou, či jej dal lajk?
nechápem tieto komenty, podľa mňa sú tvoje pocity oprávnené a skutočne mi to co robí on nepríde ok, tým babám to môže pripadať ze on je single keď na ne reaguje ..
oklamal ťa, lebo vedel že budú scény.
v živote som nebola v mužovom telefóne. a toto by ma teda nebavilo ňúrať komu čo lajkol.
V lajku by som problém nevidela, keby to priznal. To že klame v tom problém vidím. Pritom je to hlúposť a čo robí .. áno, dôvera by zmizla aj vo mne.
Ooooooooo som zaskočená! Koľké ste tu aké tolerantne …. Fuuu…
Bohvie čo by Vám isto hlavou keby ide o vášho muža/priatela…
Mozno budem tiež za divnú.. ale pozerám že koľké by ste to tolerovali.. akurát aj minule som čítala že dnešná doba je úplne inde a flirtovanie už začína týmito srdiečkami.. ja by som asi tiež netolerovala keby chlap lajkuje cudzie ženy ktoré vôbec nepozná a to už len z pointy že je zadaný a ma rodinu.. našťastie ešte že toto nemusíš riešiť ale čo sa týka či sa môže stať mne sa občas stane že na instragrame mi tukne srdiečko niekomu ale väčšinou si to všimnem
Kks ja keby sa mám rozísť s mojim chlapom za to že lajkuje iné ženy tak sme rozídeme 26282829 krát za 5 rokov. Ja viem človeka to vytočí aj mňa to vytočilo keď som videla u jednej srdiecko ona to dala na storku. Ale proste nieje všetko len o peknej postave.
@wuala2020 @lluciiiii to nie je o tom, ze by sme to tolerovali, my by sme to proste neriesili, lebo by sme o tom nevedeli, kedze chlapom telefony nekontrolujeme. Poznate "co oko nevidi, srdce neboli"? Ked bude chlap chciet podviest, tak mu nezabranis. To je, akoby si mu zakazovala sa aj na ine zeny pozerat alebo sa s nimi rozpravat. Niekto moze lajky davat a nikdy nepodvedie a iny lajky nedava a ma dve frajerky. Je to blbost, tak sa tym netrapim.
V tejto diskusii krásne vidno ako ženy podceňujú takéto náznaky a potom vidíme iné diskusie, ktoré sú tohto podcenovania dosledkom a sú v štýle, že "mali sme krásny harmonicky vzťah a zrazu na podviedol..nič tomu nenasvedčovalo" ale ano nasvedčovalo všetko to čo vedome prehliadate a považujete za nepodstatné. Je to veľmi podstatné a detaily sú veľmi dôležité. Dôležitejšie než by ste si mysleli. Či čakáte, že sa dozviete o nevere tak, že ho načapete priamo vo vašej posteli s inou? To asi ťažko. Presne tie nevinne lajčíky, komplimenty, komentiky na adresu cudzích zien atď atď nasvedčujú tomu, že sa mu zachcelo inej. Pomaly sa rozbieha kým sa odváži na niečo viac. A možno sa už aj odvážil len o tom neviete lebo šak prečo by ste spozorneli pri podozrivých lajkoch.😀 Normálka ocumovat cudzie ženy a dať im to ešte najavo takým nenápadným lajkom, aby aj ona vedela, že on videl. Nestačilo len tak bez lajku pozrieť nenapadne.
Nie, nestalo sa...žiadne lajky sa nerozdávali samé! A k tebe...navštív psychiatra! A ty si zapamätaj, že chlap je tvor jednoduchý a pretiahol by aj kozu, keby rohy nemala😝
Bude mu lepšie bez teba
Ja mam sucit s tebou,lebo ja som tiez mojmu verila, a moja intuicia ma navigovala tiez na stihacku,a presvedcila som sa o pravde.ja by som s nim skoncila,ked ti evidetne klame
@bbshop ak povazujem niekoho za otravneho a vlezleho tak ho bloknem a je to. Robite z toho virtualneho sveta uplnu tragediu. Problem je ten, ze ludia si uz ani len neprdnu bez toho aby sa o to nepodelili na soc sietach, chce mat vela virtualnych priatelstiev ale zrazu im je to neprijemne, ze im niekto nieco lajkuje🤪😂🤦🏽♀️
To srdiecko by sa nepacilo ani mne, ale este viac to, ze nejaku casnicku z restiky v ktorej ste boli spolu si ide hned vyhladavat, to by mi vadilo uz velmi.
Ufff ... a dovod preco to robis? Alebo preco si to začala robit ?
Mne sa na insta pravidelne stane, ze zrazu sledujem niekoho, koho som si na 100% sledovat nedala , mozno je to tak aj so ❤️ 😅
Sama si opísala, že mu neveríš. Dôvera je základ vzťahu. Naozaj takto potrebuješ niekoho uháňať? Ak je to len jeho správaním, tak s iným partnerom budeš v pohode. Ak je to Tebou a budeš to robiť aj v ďalšom vzťahu, tak je to na terapiu. Toto je odsúdené na hádky, scény a napätie.
Z pohľadu ženy, aj ja keď pridám nejakú fotku, lajkujú aj srdiečkujú mi ju aj chlapi, srdiečko na fb neznamená lásku, ale super 😃 dostanem pár srdiečok a to je všetko, nikto ma nebalí, ani mi nevypisuje, o pár minút na to asi aj zabudnú 😁 a jasne, že srdiečko samé nezmizne, radšej ho zmazal sám, ako počúvať tieto tvoje drísty.. Neviem, aké problémy máte mimo tohto, to už vieš ty. Ale snaž sa to nehrotiť, nestojí to za to.
Nie nehovorí pravdu, ver svojej intuícii...

Ženy boli ste niekedy na mieste tých žien, ktorým tie srdiečka na storky od mužov chodili? Predpokladám, že nie, keď ste také benevolentne. V 99% prípadov takýto lajkovači storiek sa snažia týmto spôsobom na seba upútať pozornosť ženy, ktorá tu storku dala. Mnoho takých aj rovno napíše, reaguje aj inak na storky než len srdiečkom. Vy si poviete, že iba lajk. Ale žena ktorá ho dostala to môže považovať už až za otravné a slizke a ona by povedala inú verziu tým si môžete byť isté. V dnešnej dobe je práve lajkovanie storicok považované za formu flirtu a putania na seba pozornosti. To nie je príspevok kde je 200 lajkov. Na takej storke môžu byť kľudne iba 2 lajky a medzi nimi autorkin priateľ.