Partner ma sklamal s Instagramom: Čo ďalej?
Poprosím odpoveď len k veci. Pozerala som si partnerov Instagram ( máme svoje hesla) a vo vyhľadávaní keď som zadala rôzne písmena sa objavili kadejaki ľudia ktorých si asi pozrel. Čiže dala som trebárs L a ukazalo tam rad ľudí rôznych, jeho priateľov, nejaké zname osobnosti celebrity čo ig automaticky navrhuje a pomedzi to obyčajne osoby ktoré si on musel pozerať. Na jednu ženu som klikla ze kto to je ( lebo už sa mu tam takto viackrát objavili ženy, ktoré niekde videl napr nejaká čašníčka ktorú viem že sme videli a potom záhadne sa tam objaví a na mojom ig napr nie😃) a zrazu na mna prišla taká nejaká intuícia, ani neviem prečo taký zvláštny pocit…. Som si povedala že čo keď dáva takto nejakým lajky na fotky vo výberoch ( teda nie na fotky na profile). Ale utešovala som sa že on taký nie je, verila som mu v tomto vzdy … no teraz pri tejto som mala taký pocit tak že si pozriem tie výbery začala som takým kde mala len seba fotky a asi na štvrtej fotke to prišlo bol tam lajk … srdiečko vpravo dole. Naletela som za ním že čo to ma byt ( lebo on sám sa vždy dušuje ako on takýto nie je nepotrebuje takéto veď teda aj hesla mame a celkovo mobily sme nikdy neskrývali pred sebou …) a on strašne prekvapený že čo to je zas za chujovinu to on nie a podobne to je nejaký omyl.
Odišla som do izby búšilo mi srdce a asi po minutke som sa opäť vrátila a on taký že no ukaz to ešte raz to je somarina .. dala som to a to srdiečko tam už nebolo. Mne je maximálne jasne že to stihol dať preč a on sa tu oháňa že ako by to stihol za tu ani nie minútu čo som bola preč a on takéto nikdy nič nerobí načo by dával srdiečko … všetko otočil opačne nedá sa s ním nič povedala som aspoň sa normálne priznaj áno dal som to tam buď vedome alebo omylom keď som si ju pozeral..a nie on nevie kto to je, určite toto neurobil a podobne
Povedala som mu ze toto je posledná kvapka, nejde o ten lajk ale všetko ako už dlho mame a neverím mu už. A hlavne preto že je schopný prisahať na môj jeho život ako on toto nie a pritom nemá ako inak to byt. Využíva že to nejde nijak dokázať a odvoláva sa na dôveru no tu ja už nemám. Veľká náhoda by to bola, ze je vo vyhľadávaní ta osoba a ešte je tam lajk. Je mi nechutne hlavne to čo všetko dokáže povedať len aby vyzeralo, že to neurobil.
Mne je to všetko jasne a som rozhodnutá no chcem tu asi taku posledku bodku ešte že nie som celkom padnuta na hlavu, keď verím svojej intucii a tomu čo som videla. Jedine žeby mi tu aspoň 10 ľudí napísalo, že mal ig nejaký výpadok a rozdávali sa lajky samé 😃
Isto sa tu zbehnú mudrlanti a klasikovia ktorí nápisu že nemám iné starosti či riešim lajky a podobne, riešme prosím to čo som napísala a nie iné veci. Nemám záujem tu rozoberať iné témy
Si ziarliva.
Ale, pre pokoj duse si to nabuduce aspon odfot. Budes mat aspon "dokaz"
A teraz vaznejsie. Ak partnerovi neveris, tak snim nestracaj cas, moze Ti byt jedno, kolko srdiecok komu poslal. A aj on si bude moct najst partnerku, ktorej nebudu taketo nepodlozene malichernosti vadit a bude stastnejsi niekde inde.
Úplne celá diskusia a hádky sú tu zbytočná energia každej, ktorá sa zapojila. Jediná podstatná vec je tá, prečo je autorka vo vzťahu s niekým, komu neverí a musí ho kontrolovať. Píše totiž, že je toho dlho viac z jeho strany. Prečo by jedna svojprávna priemerne inteligentná žena toto robila? Čiže zbytočná diskusia - inteligentné žeby nie sú s mužmi, ktorým neveria, tým ostatným nepomôže ani milión takýchto diskusií.
Uf no ja neviem..ja som nikdy nemala potrebu môjho muža tako kontrolovať. My sme ešte asi relatívne mladí ale instagram ani jeden nemá. Ale mne by bolo fakt jedno, kto kde komu dáva srdiečka...ja neviem. To už máme 2 deti ale ja mu skratka dôverujem. Ak by ma chcel podviesť, tak to urobí, s mojou alebo bez mojej kontroly, či dáva srdiečka alebo nie. Čím viac na niekom lipnem, držím a kontrolujem ho, tým väčšiu voľnosť bude chcieť, bude sa chcieť oslobodiť, to je u človeka prirodzené. Ja neviem aký máte vzťah, vyjadrila si sa len k tejto jednej situácii a áno, v celom kontexte je to naozaj hlúposť (nehnevaj sa na mňa) oproti veciam, s ktorými si páry prechádzajú. Ak ťa toto rozladí, potom je problém s dôverou a bude sa to len nabalovať (a tu sa nejdem vyjadrovať, nakoľko neviem, či ti dáva dôvody na to, mu nedôverovať, klamal v minulosti alebo ide čisto len o problém z tvojej strany). K tej otázke - nemám instagram ale na fb sa mi často stane, že pri scrollovaní niečo nechtiac "lajknem".
Úprimne, si fakt mimoriadne žiarlivá stíhačka, ale teda on tiež nie je úplne normálny.
Normálny zadaný chlap nemá potrebu začať lajkovať príspevky nejakej cudzej slečny, ktorú niekde zhliadol. Lebo aký to má zmysel?
Baba si o ňom pomyslí, že je totálny zúfalec (buď si ho nezaradí vôbec alebo zaradí a bude za ešte väčšieho zúfalca keď ju stalkuje hoci ho videla so ženou) čiže nemá u nej šancu. A akú šancu by vlastne chcel keď je zadaný? A zároveň robí týmto hanbu aj svojej priateľke.
Boze chudák tvoj partner. Ty si psycho. Toxicka stíhačka 😳
A ked ide o lajky...x krat som omylom dala lajk.. nie je to nic zvláštne
Kks ... novodobé nevery - dal srdiečko na Instagrame 😱😱😱
Súhlasím s tým,že jemu bude lepšie bez teba.Ale tebe nebude s takýmto prístupom a s takým malým sebavedomím nikdy dobre.
Ale nevadí,aj staré dievky treba🤷🏻♀️
Ved ked je toto dlhodobe tak chodte od seba. Ci na co cakas? Ze ho najdes s cudzou zenou v posteli, pojdes to rozdychat a ked sa vratis tak bude ustlane a on ti bude prisahat ze sa nic take nestalo? Pobezis na kona pytat sa ci si mohla zle vidiet?
Proste klamar, okukovac, ...iny nebude. On si aj od IG zozenie peciatku ze ten like nedal len aby ta presvedcil.
Muž nie je žena. My ženy lajkujeme obrázky len tak lebo sa nám páčia, lajkujeme zlaté mačiatka, šteniatka atď. Muži nie. Ich typická otazka je "Načo?".. zrazu tí istí chlapi lajkuju fotky ženám, ktoré sa im páčia. Načo? On vie načo. Oni nerobia veci len tak. Mužský mozog je naprogramovaný inak a to tak, ze robí len tie veci, ktoré mu dávajú zmysel a z ktorých niečo má. Muž ani najlepšiemu kamarátovi nedá srdiečko na fotku a cudzej zene áno. Zaujímavé a stále to budú mnohé považovať za iba lajk. Pritom lajk = páči sa mi to. Prejavuje náklonnosť cudzej zene, ktorá ho možno ani nepozná. A očakáva spätnú reakciu od tej ženy. To nie je žiadna jeho kamarátka ani dlhoročná známa. On jej vysiela signály, tak ako to robí každý muž, ktorý sa snaží na ženu zapôsobiť. Ako prvé to skúša cez sociálne siete.
v podstate je mi ľúto ľudí, ktorých život (alebo jeho podstatná časť) sa odohráva na sociálnych sieťach a prejavuje sa hlavne (prena)sledovaním
Ver svojej intuícii 🙂👍🏻 ja som ju žiaľ nepočúvala
myslim, ze by autorke nevadilo keby dá srdiečko nejakej influencerke, alebo babe s ktorou sa pozná zo spoločných tréningov volejbalu, ale vyhľadať si cudziu čašníčku a dávať jej o sebe vedieť týmto spôsobom… to ozaj nie je v poriadku 😌
Ja ťa úplne chápem. Veľa žien je tu s mužmi XY rokov a vôbec si neuvedomujú, že vzťahy v dnešnej dobe krachujú hlavne kvôli sociálnym sieťam. Veľa z nich je tu presvedčených o tom , že ak ich muž lajkne ženu vo fitku s vypučenym zadkom na fotke , tak vlastne lajkuje jej zapálenie pre šport , motiváciu a zdravý životný štýl. Každý zhadzuje toto žiarlenie na lajky , ale lajkom to celé vždy iba začína , lajk nikdy nieje hlavný problem.
Mne všetky vzťahy začali lajkom na fotku , aj tie milenecké 😉 bohužiaľ , je taká doba, ľudia majú XY možnosti podložených na zlatom podnose a nulovú motiváciu pracovať na vzťahu s jedným človekom.
Niekedy by som si priala žiť v dobe kedy muži chodili na pytačky a keď sa spievali serenady pod balkónom 🤣🤣
Bože, ale jej tu nakladate, keby ste boli so svojím mužom v reštike a prišli by ste na to, že váš muž hľadá dotyčnú čašníčku na nete a dáva jej srdiečko ( a áno je to prejav že má o ňu záujem) isto by ste boli kľudne 😀 to by som si teda pozrela. A ešte ten chuj vymaže srdiečko a tvári sa že tam nikdy nebolo čo je úplne jasné, že ešte je to aj chuj čo klame. No hrdinky tak vám to prajem zažiť.
Autorka ja ťa úplne chápem a nerozumiem urážkam voči tvojej osobe. Mne by vadilo, keby môj muž cielene vyhľadával nejaké ženy, ktoré stretol a dával lajky na fotky. Veď načo by to robil? Jedine ak by chcel jej pozornosť . Som prekvapená koľko tolerancie je v ženách tuto na koníku. A potom o pol roka diskusia že,, Manžel ma podvádza a vypisuje si s čašníkou už pol roka".. Možno bola tvoja reakcia prehnaná ale neviem čo sa medzi vami dialo predtým, že tá dôvera bola naštrbená takže reakcia možno prehnaná nebola (ale to my nevieme) Čiže za mňa stíhačka niesi a netráp sa nad komentármi. K tvojej otázke : nemyslím si že by instagram dal lajk,, sám od seba ".. Možno ho dal tvoj muž cielene alebo omylom keď si prezeral dotyčnú.
Neviem či to ženy sú také hlúpe alebo tak strašne naivne, že tak extrémne podceňujú silu sociálnych sietí v dnešnej dobe. Dnes je doba, keď sa takým pre nich nepodstatným lajkom začínajú veľké veci..od vzťahu až po neveru. Taký lajk môže zruinovať všetko čo budovali celé roky a začať niečo o čom by sme ani netušili, že sa nám raz stane. Poznám kvantum vzťahov a bohužiaľ aj nevier, ktoré presne takto vznikli lajkom na instragame, reakciou na pribeh. Pokračovalo to písaním si a skončilo pri stretávani. Hlavne pre mužov sú sociálne siete dokonalý nástroj lovu a oni odjakživa majú potrebu loviť. A presne ako tu už bolo spomenuté, dnes to majú dokonca na zlatom podnose. A vy im to ešte hrdinsky doprajete. Ocumovat ženy, vyhľadávať si ich, lajkovať..aby ste náhodou neboli za hysterky. Len vám uniká fakt, že sa takto môžete stat veľmi rýchlo podvadzane. To už volíte byť príťažlivé hysterky. Tie mužov rajcujú dokonca viac než ženy chladné ako psi cumak. Spokojné s tým, že ich muž si vyhľadá a lajkne cudziu ženu. Neskutočná naivita, ale že neskutočná.
ja som asi stará, teda som. Ale vysvetlite mi prosím vás, ako najdem na instáči kohokolvek, ked neviem jeho nik, alebo ako sa tomu hovorí. To ked ma bude niekto obsluhovať v reštike a nahodou sa mi zapáči, to ako si ho najdem? Teraz len teoretizujem. Mna len zaujima, ako si ten chlap vie najsť tú casničku...
@janinka007 podľa mena a priezviska napríklad
Autorka, po precitani tejto vety som sa pousmiala: "Ale utešovala som sa že on taký nie je, verila som mu v tomto vzdy"
Akoze nie v zlom, ale preto, ze vsetky si myslia, ze ten moj taky nieje, ten moj nieje ten typ, ten moj by toho nebol schopny bla bla blaa.
A ja sa na tom uz len smejem, lebo toto robia vsetci, vsetci ocumuju, flirtuju a vacsinou aj podvadzaju.
A doma sa tvaria aki su uzasni partneri.
Dnes mi tu jedna baba v inej diskusii napisala, ze ona si je ista ze jej partner neflirtuje s inymi. No ako to uz len ona moze vediet sa pytam ja? 😃
Chlapi vyuziju kazdu prilezitost flirtovat, balit a vrznut si, aj ti slusacikovia co mate doma. Toto si zeny zapamatajte.
Jaaaj moja zlata, presne na toto sedi, ze mat tvoje starosti a prezidentov plat 🤣. Ale zas starosti tvojho priatela by som mat nechcela, on to ma podla mna realne dost na hovno
@janka_23 to vies ako sa vola casnicka bez toho, aby si sa spytala? Ci to zistis z uctenky? Ci zistujes po znamych?
@janinka007 tak možno vedel ako sa vola, možno sa pozrel na stránku danej reštaurácie ci tam nebola označená, ale nelajkovala nejakú fotku. Myslím, že keď muž chce nejakú zenu nájsť tak vie byť veľmi vynaliezavy
@janka_23 tak potom chapem autorku, že je sialena, ked chlap musi vyvinut takuto aktivitu. To je cielene, ze po niekom ide.
@janinka007 tak na instagrame ti aj ponuka návrhy ludi na sledovanie, mohol ju vidieť aj tam. Každopádne aj pre mňa je to lajkovanie nie celkom v pohode

@bbshop Fajn, máme na to rozličný názor a aj tak ja osobne by som za tým srdiečkom nič nehľadala, skôr to, že klame je problém.