icon

Partner ma sklamal s Instagramom: Čo ďalej?

14. sep 2024

Poprosím odpoveď len k veci. Pozerala som si partnerov Instagram ( máme svoje hesla) a vo vyhľadávaní keď som zadala rôzne písmena sa objavili kadejaki ľudia ktorých si asi pozrel. Čiže dala som trebárs L a ukazalo tam rad ľudí rôznych, jeho priateľov, nejaké zname osobnosti celebrity čo ig automaticky navrhuje a pomedzi to obyčajne osoby ktoré si on musel pozerať. Na jednu ženu som klikla ze kto to je ( lebo už sa mu tam takto viackrát objavili ženy, ktoré niekde videl napr nejaká čašníčka ktorú viem že sme videli a potom záhadne sa tam objaví a na mojom ig napr nie😃) a zrazu na mna prišla taká nejaká intuícia, ani neviem prečo taký zvláštny pocit…. Som si povedala že čo keď dáva takto nejakým lajky na fotky vo výberoch ( teda nie na fotky na profile). Ale utešovala som sa že on taký nie je, verila som mu v tomto vzdy … no teraz pri tejto som mala taký pocit tak že si pozriem tie výbery začala som takým kde mala len seba fotky a asi na štvrtej fotke to prišlo bol tam lajk … srdiečko vpravo dole. Naletela som za ním že čo to ma byt ( lebo on sám sa vždy dušuje ako on takýto nie je nepotrebuje takéto veď teda aj hesla mame a celkovo mobily sme nikdy neskrývali pred sebou …) a on strašne prekvapený že čo to je zas za chujovinu to on nie a podobne to je nejaký omyl.

Odišla som do izby búšilo mi srdce a asi po minutke som sa opäť vrátila a on taký že no ukaz to ešte raz to je somarina .. dala som to a to srdiečko tam už nebolo. Mne je maximálne jasne že to stihol dať preč a on sa tu oháňa že ako by to stihol za tu ani nie minútu čo som bola preč a on takéto nikdy nič nerobí načo by dával srdiečko … všetko otočil opačne nedá sa s ním nič povedala som aspoň sa normálne priznaj áno dal som to tam buď vedome alebo omylom keď som si ju pozeral..a nie on nevie kto to je, určite toto neurobil a podobne

Povedala som mu ze toto je posledná kvapka, nejde o ten lajk ale všetko ako už dlho mame a neverím mu už. A hlavne preto že je schopný prisahať na môj jeho život ako on toto nie a pritom nemá ako inak to byt. Využíva že to nejde nijak dokázať a odvoláva sa na dôveru no tu ja už nemám. Veľká náhoda by to bola, ze je vo vyhľadávaní ta osoba a ešte je tam lajk. Je mi nechutne hlavne to čo všetko dokáže povedať len aby vyzeralo, že to neurobil.

Mne je to všetko jasne a som rozhodnutá no chcem tu asi taku posledku bodku ešte že nie som celkom padnuta na hlavu, keď verím svojej intucii a tomu čo som videla. Jedine žeby mi tu aspoň 10 ľudí napísalo, že mal ig nejaký výpadok a rozdávali sa lajky samé 😃

Isto sa tu zbehnú mudrlanti a klasikovia ktorí nápisu že nemám iné starosti či riešim lajky a podobne, riešme prosím to čo som napísala a nie iné veci. Nemám záujem tu rozoberať iné témy

Strana
z4
janinka007
15. sep 2024

@janka_23 ešteže tomu nerozumiem😁

mantilka
16. sep 2024

To asi sotva, že zmizne sam od seba. Skôr sa môže stať, že lajkne omylom. Mne sa niekedy stane, že stlacim omylom, ale keď si všimnem, tak sa snažím zmazať. Inak ja nelajkujem mužov. Čo sa týka toho riešenia, teraz je takých mužov ako maku...keď to nejakému povieš, tak ti bude klamať, aby ťa nestratil. Neviem čo všetko záväzné ti vadí na súčasnom partnerovi, ale aby si nespadla ako sa vraví "z blata do kaluže".

maya_hi
16. sep 2024

Kontrolná otázka: Ty si na insta (alebo aj inde) neobzeráš iných chlapov? Nelajkuješ? 😏

rorino
16. sep 2024

@sevrin top koment.Mne zas napadlo,že akonáhle niekto zapne sociálne siete ,mozog vypne.

rorino
16. sep 2024

Nechápem jednej veci.Obuvas sa tu do žien,že ťa nechápu a súdia podľa jedného príspevku,ale sama si ten jeden nejasný,a nič neobjasnujuci príspevok pridala,tak môžeš čakať reakcie len naň.Takze,čo vlastne čakáš od svojho príspevku?Aké reakcie?

mnamko
17. sep 2024

@kristinapetronela prečo, chlap ktorý ma partnerku,nema co posielať srdiečko inej

ankare
18. sep 2024

Aj mne by to vadilo. Keď je vo vzťahu, nemá čo vyhľadávať ženy a vzrušovať sa nad fotkami. Takýto muž sa len ťažko zmení.

ankare
18. sep 2024

@dadka1997 chyba nie je v autorke. Chyba je v kasanovi. Vyhľadáva cudzie kočky a lajkuje ich.

mariska1989
18. sep 2024

Vážne riešiš ,❤️. Prepáč ako si písala na prvej strane nevieme ako žijete ďalej ani čítať nechcem . Možno sa ti nepáči dačo vo vašom vzťahu tak ste si dali teda ty si dala ako bude váš vzťah fungovať . Druhý x máš vedieť že si máš urobiť ✂️. Teda pri druhom . Lebo bol by asi blázon byt s tebou kvôli tomu že dal lajk ❤️ na fotku

Strana
z4