icon

Partner ma vyhodil počas tehotenstva

1. jún 2025

S partnerom sme spolu 3 roky.Momentálne som v 7tt.
On dieťa on zaciatku chcel.Spolu vychovávame moju 8 ročnú dcéru ktorú si osvojil aj úradne.
Po dnešnej hádke koli úplným hlúpostiam ma z domu vyhodil stým, že sme skončili on nechce ženu ktorá má veľké ústa (povedala som si svoj názor na danú vec,on stým názorom nesúhlasil).
On je muž v dome a ja si mám držať ústa aj keď sa mi nepáčia jeho rozhodnutia.
No ja som si zbalila veci a s dcérkou som sa vrátila k matke.
Akože som z jeho správania v šoku.

Strana
z4
karlamon
1. jún 2025
@hankab

@mdse presne tak. A este aj dom ma v prerabke ale synacik, co jej dlzi peniaze si ide oddychnut na dovcu namiesto vracania penazi. Ak by som bola na jej mieste a ten, co mi dlzi by mi vykrcal, ze za ten rok unho som tych 5000 prezrala a minula na energie, tak by mu letela jedna spakruky.

@hankab ako nič proti.. Ale tiež by si asi zadarmo rok nežila nikde 🤣 takže toto úplne chápem.. Avšak zrejme jej muž má na to cele iný názor a hádka vznikla na základe toho.. Zrejme sa nevie s partnerkou otvorene porozprávať a s mamkou sa hádať nechce a s názorom, že za to čo tam bývalá by jej peniaze nemali dávať nesúhlasí.. Aspoň takto to pre mňa vyznie aspoň trošku reálne 🤔

karlamon
1. jún 2025
@rozculena

netrep sprostosti,ak nie ste zobratí,tak si nemohol osvojiť tvoje decko.

@rozculena hlúposť 👌 osvojiť si dieťa mohol niekoľkými spôsobmi.. A ak nemala zapísaného otca dieťaťa v RD, tak stačilo ísť na úrad uznať otcovstvo

bielasovicka
1. jún 2025
@rozculena

netrep sprostosti,ak nie ste zobratí,tak si nemohol osvojiť tvoje decko.

@rozculena presne som toto išla napísať. Si ma predbehla

subartic
1. jún 2025

tak vieš autorka , ja ti aj rozumiem že si nasraná . Ja som niečím podobným prešla . Aj veľmi dobre chápem tvoje obavy čo sa týka toho že zas sa namotá . Niektorí ľudia sú takí snílkovia a môžu v určitom životnom momente úplne osprostieť , odíde racionálne zmýšľanie. Môj muž sa síce nestýkal so spodinou , ale so skupinou skrachovaných lúzrov ktorí sa hrali na veľkých investorov a rentierov a odišli tam nenávratne vysoké čiastky, človeku ktorý je vysokoškolsky vzdelaný proste úplne vyplo racio .
Zostaň teraz u mamy a nevracaj sa späť. Teraz potrebuješ kľud a nie sa tam hašteriť s matkou tvojho partnera . Muž nech jej vráti teda peniaze a nech sa teda on s ňou tam naťahuje, živí ju. Ty sa sústreď na seba a svoje deti , tie sú teraz najdôležitejšie.

subartic
1. jún 2025

no ženy , vidím že nemáte ani len predstavu ako sa s takými to mužmi žije . Jediné čo je naozaj nutné aby sa ten chlap nestýkal za žiadnych okolností s tými ľuďmi , lebo to je ako droga, zachvíľu by tam zas spadol, to je ako s alkoholikom ,napije sa raz a už to ide. Matke oni rekonštruujú dom - tam zrejme idú nejaké peniaze + ju živia , som zvedavá koľké z vás by to boli ochotné robiť a ešte počúvať že jej dlžíte. Aj ja by som sa pohádala aj s mužom -a aj som sa riadne hádala v našom období , až som ho kopla na nejakú dobu do riti , a mať tam ešte zapárajúcu matku , tehotná , pobalím veci a odídem .
Ja sa autorke vôbec nečudujem že to urobila a držím jej palce aby to zvládla.

zmrzlinka2021
2. jún 2025

Autorka,

Pozri frajer je už tvoj ex, iba dories veci ktoré máš u neho a zariad sa.
A hlavne nerieš kde on dáva svoje peniaze. Tie veru nie sú spoločné.

sense
2. jún 2025

Prepáč ale keď si tri roky nevidela čo za tupelo nesvojpravne je tvoj partner tak terzmaz buď rada že to skončilo ešte tak ako skončilo aby nedaroval niekomu aj svoje posledné gate. Pretože teraz máš ešte možnosť voľby či to zvládneš s dvoma deťmi alebo nie. Ale teda k takému trulovi by som sa nevracal ani keby po kolenách prišiel. Požiadala akurát tak o vyzivne

hankab
2. jún 2025
@karlamon

@hankab ako nič proti.. Ale tiež by si asi zadarmo rok nežila nikde 🤣 takže toto úplne chápem.. Avšak zrejme jej muž má na to cele iný názor a hádka vznikla na základe toho.. Zrejme sa nevie s partnerkou otvorene porozprávať a s mamkou sa hádať nechce a s názorom, že za to čo tam bývalá by jej peniaze nemali dávať nesúhlasí.. Aspoň takto to pre mňa vyznie aspoň trošku reálne 🤔

@karlamon zadarmo nie. Ale jedna vec je pozicat niekomu 5000€ (v tomto pripade 15, 10 uz vratili) a dohodnut sa vopred, ze si ich odbyvam, ako dlho to bude trvat atd. A druha vec brat ako samozrejmost, ze nemusim nic vracat, tak si idem oddychnut, ved tu byva, tak nech drzi jazyk za zubami. No a nemyslim si, ze cca 60-70 rocna pani ma mesacne naklady na byvanie 500€. To je ale len subjektivny nazor. Kazdopadne sa mali predtym dohodnut na termine, dokedy pozicane peniaze vratia. Tu pochybili uplne vsetky strany.

Strana
z4