Partner ma vyhodil počas tehotenstva
S partnerom sme spolu 3 roky.Momentálne som v 7tt.
On dieťa on zaciatku chcel.Spolu vychovávame moju 8 ročnú dcéru ktorú si osvojil aj úradne.
Po dnešnej hádke koli úplným hlúpostiam ma z domu vyhodil stým, že sme skončili on nechce ženu ktorá má veľké ústa (povedala som si svoj názor na danú vec,on stým názorom nesúhlasil).
On je muž v dome a ja si mám držať ústa aj keď sa mi nepáčia jeho rozhodnutia.
No ja som si zbalila veci a s dcérkou som sa vrátila k matke.
Akože som z jeho správania v šoku.
No vidis. Teraz nastupujes ty. On potrebuje pokoj a podporu aspon od teba, ked od svojej mamy sa mu nedostava.
Normalne mu zavolaj, ospravedlni sa mu za vystup, zval to na hormony. Nic viac.
Potom bude rada na nom, aby sa ti ospravedlnil. To ospravedlnenie moze prist hned a mozno az po rokoch.
Zbytočne vyostrené, aj ja si to myslím. Tebe hormóny trošku udreli a on je tiež na nervy. Tak si naozaj rozmysli, či nie je schodnejšie opraviť čo sa dá, než si od základu rozbúrať život a svojim deťom detto. Ak nemá veľké charakterové vady, tak ide len o nedorozumenie.
Toto je zle celé od začiatku...
Uvedomujes si, ze v tom byte si na rovnakej urovni ako jeho matka? Ani ona ani ty, tam nevlastnis nic. Obe ste "podnajomnicky"
Človek sa väčšinou uci na vlastnych chybach, no zamysli sa nad sebou.. dieťa ti k samostatnosti nepomoze.. co uz, stalo sa
A hadky sa neriesia utekom ani vyhadzovom.. toto bolo cele uplne zbytočne vyostrene..
@pralinka86 celé to vyostril on. V prvom rade si mal somnou sadnúť a porozprávať sa o tom,čo má v pláne alebo nájsť riešenie ako jej peniažky vrátime. Keďže spolu žijeme u nás sú financie spoločné. Hospodárime spoločne nato predsa nemusíme byť zosobášený. On pozná môj postoj a názor na tých ľudí vie,že len na ich meno som alergická Keďže mňa bolo úplne jasné od samého začiatku o čo ide tým debilom. 2 roky sa nechal ťahať za nos. Mňa stálo rok trpezlivosti,nervov kým som mu dohovorila . Rok snimi nebol v kontakte, potom urobí hádku jeho mater ,že chce hneď späť peniaze a on ako komu sa zahmlie pred očami prvá cesta bola sadnúť do auta a ísť.
A kde som ja ?? Ani toľko si od neho nezaslúžim aby mi povedal čo má v pláne. Proste sa chytí a ide? No a na toto som mala byt akože ticho hej??
Autorka, najlepšie by ste urobili,už vtedy,keď začali problémy s tým požičiavaním,aby ste sa od všetkých odsťahovali, aspoň do iného okresu ako rodina. Bez matky,bez jeho podivných známych-podvodníkov. Ospravedlniť sa môžeš,ale len za ten výstup a hormóny,ale ak bude tak nezodpovedný čo sa financií týka, radšej choď od neho,aby ťa, vašu rodinu nedostal ešte do väčších... (riedke exkrementy)... No keď verí takým bludom o zámku v Rumunsku a bohviečoešte... radšej si to rozmysli poriadne.
No vidis. Teraz nastupujes ty. On potrebuje pokoj a podporu aspon od teba, ked od svojej mamy sa mu nedostava.
Normalne mu zavolaj, ospravedlni sa mu za vystup, zval to na hormony. Nic viac.
Potom bude rada na nom, aby sa ti ospravedlnil. To ospravedlnenie moze prist hned a mozno az po rokoch.
@oliolijanka ja sa jemu nemám začo ospravedlňovať. On urobil chybu a nie jednu. On ma tehotnú vyhodil a ešte ja sa budem jemu ospravedlňovať? Ja som tehotná nie on a vôbec žiadny ohľadom nebral nato že sa mi môže niečo stať.
Anonym Tak tu sa ja tebe čudujem, že si išla do vzťahu s takýmto chlapom čo nemá súdnosť a dokonca si mu dovolila osvojiť si tvoju dcéru a rozhodla si sa mať s ním dieťa. Ako ked ho dokážu oklamať na nejaký zámok v Rumunsku nejaké socky čo veľa rozumu nepobrali veru by som asi nespávala nikdy pokojne že kto ho zase oklame a čo sa stane. Však jemu ked by sa ozvali tie profi skupiny čo organizovane z ľudí ťahajú peniaze by predal aj teba alebo dupačky dieťaťu čo by im tak veril. Dnes je doba že každý chce každého oklamať, aj cudzí cez internet aj ľudia čo človeka poznajú a je len otázka času kedy urobí další prúser. Ak aj niečo vlastní je len otázkou času kedy to na niekoho kto ho okašle prepíše... Toto by bola pre mňa teda úplná stopka pre vzťah, taký chlap by mi mohol byť maximálne kamarát s výhodami ale partner ani otec detí nie.
Autorka, aj tu reaguješ dosť prehnane. Úplne odmietaš svoj podiel zodpovednosti na hádke.
Omg, od začiatku celé zle. Chlap mamičkar, nezosobášený čo dieťa to iný otec. Idem naspäť k mamičke…..zámok v Rumunsku…..taká kolotočarina mi z toho ide.
Tak preco si napisala, ze si sa vratila k matke, ked dom kde byva Tvoja matka je Tvoj. Ty si sa vratila do svojho domu a to je VEĽKÝ rozdiel.
Tak preco si napisala, ze si sa vratila k matke, ked dom kde byva Tvoja matka je Tvoj. Ty si sa vratila do svojho domu a to je VEĽKÝ rozdiel.
@zltalienka 19.37 ešte nevlastnila žiadne vlastné bývanie 😀
Ano, ty si tehotna a si zodpovedna za dve deti.
Si tehotna a tvoje hormony su prave maximalne zmätene.
A si tehotna s muzom, ktory ma problemy a potrebuje tvoju oporu.
Tuto hadku treba ukoncit, emocie odlozit stranou. A potom treba v pokoji zvazit, ako dalej.
Aj on by mal prist s ospravedlnenim. Tu uz nejde o jeho a tvoje ego, tu ide o dve deti.
Ten mudrejsi z vas sa za dnesok ospravedlni ako prvy.
Ja nehovorim, ze sa mas vratit s igelitkou naspät. Vravim, ze dnesny konflik treba v pokoji urovnat, aby ste vedeli, ako sa mate udobrovat v buducnosti.
Nic take sa dnes nestalo, aby si musela zabit svoje a jeho dieta.
@zltalienka myslela som to tak ze nemám vlastný byt kde som predtým žila sama s dcérkou. Vždy sme žili spolocne s mamou , dom otec pred rokmi prepísal na mňa to vsak nemení nič natom, že tam žije a vždy bude žiť aj moja mama. Nikdy to nebude len môj dom.
Stále nechápem prečo to zhaduješ na jeho mamu a toho somára so zámkom, prvý a hlavný idiot je tvoj frajer. S takým by som spoločné financie určite nemala.
To mama na teba len-tak prepísala svoj dom a tvojej sestre nedala nič, aj keď sa o ňu už tretí rok stará? Klameš a dodatočne pridávaš výmysly, ako sa to tebe hodí🙈
Aké opatrenia urobíš, aby si už nebola viac v šoku? Ideálne s nim už neriesit budúcnosť, len dieťa starostlivosť z jeho strany? Celý tvoj popis mne vyznieva, že si odrazom iba toho, čo on vymyslí. Ze to vôbec nie je o tebe, o vás, je to iba o jeho živote a ty si iba bezcenny doplnok, s ktorým on sám naloží a vymyslí...... jemu je vlastne úplne aj jedno a u riti, čo ti povie, ako ti je, či ťa pouraza, či sa ti stane niečo viac alebo menej a vlastne by som povedala, že aj v pohode niekoho má. Jemu je aj jedno, čo to dieťa....... celkové, čo si aj opísala celkové o ňom to fungovanie, a niekto, a peniaze, tak ty vieš, že vy úroveň nemáte, že je to vexslak, primitivny, možno raz v base skončí takýto, zaujíma sa o veci, o ktoré sa inteligentní ľudia netrhaju a vieš čo, ani rad ta nemá.
zámok v Rumunsku... autorka ty si alebo vymýšľaš , alebo tvoj muž je absolvent pomocnej školy... inak to nevidím.
zostaň tam kde si, lebo si viac dose*ieš život s takým tĺkom. mne to príde ako menšina - rómovia.
Aké opatrenia urobíš, aby si už nebola viac v šoku? Ideálne s nim už neriesit budúcnosť, len dieťa starostlivosť z jeho strany? Celý tvoj popis mne vyznieva, že si odrazom iba toho, čo on vymyslí. Ze to vôbec nie je o tebe, o vás, je to iba o jeho živote a ty si iba bezcenny doplnok, s ktorým on sám naloží a vymyslí...... jemu je vlastne úplne aj jedno a u riti, čo ti povie, ako ti je, či ťa pouraza, či sa ti stane niečo viac alebo menej a vlastne by som povedala, že aj v pohode niekoho má. Jemu je aj jedno, čo to dieťa....... celkové, čo si aj opísala celkové o ňom to fungovanie, a niekto, a peniaze, tak ty vieš, že vy úroveň nemáte, že je to vexslak, primitivny, možno raz v base skončí takýto, zaujíma sa o veci, o ktoré sa inteligentní ľudia netrhaju a vieš čo, ani rad ta nemá.
@kassandra25 to z tých pár viet od autorky, kde postupne pridáva a uberá informácie si prišla na toto? Nie je tam dosť veľa domysleného? Asi hej. Mne príde, že autorka je nasratá tehotná žena, trošku nezrelá a neschopná priznať si chybu. Ten jej chlap je asi viac naivný, ale ako by si inak vzal cudzie dieťa za svoje a nie sú ani zobratí. Tá jeho až hlúpa dobráckosť jej bola vhod v niečom a v inom nie. Ale vôbec to nie je také čiernobiele.
@kassandra25 a na toto si ako prišla? Kde autorku urážal? Podľa mňa, vznikla hádka, lebo si dovolil ísť pýtať dlžné peniaze (tu autorkine obavy úplne chápem, ale zasa nenechala by som to tak), situácia sa vyhrotila a autorka do toho zatiahla jeho matku, lebo si dovolila pýtať svoje dlžné peniaze. Pri všetkej úcte, ak sa o jeho matke pred ním vyjadrovala tak, ako aj tu, tak sa ani veľmi nečudujem, že vybuchol a povedal, čo povedal…
@kassandra25 a na toto si ako prišla? Kde autorku urážal? Podľa mňa, vznikla hádka, lebo si dovolil ísť pýtať dlžné peniaze (tu autorkine obavy úplne chápem, ale zasa nenechala by som to tak), situácia sa vyhrotila a autorka do toho zatiahla jeho matku, lebo si dovolila pýtať svoje dlžné peniaze. Pri všetkej úcte, ak sa o jeho matke pred ním vyjadrovala tak, ako aj tu, tak sa ani veľmi nečudujem, že vybuchol a povedal, čo povedal…
@gab1sol presne, autorka ani tu nepôsobí ako schopná konštruktívnej debaty
ty si v cca 7 tt a prišla si z Egypta teraz 🤦♀️ no to určite ja neverim ani slovo čo si napisala 🤦♀️
@gab1sol autorku urazal tak, že nechce ženu, ktorá má veľké ústa. Nečítas? Podľa mňa je drzý na totalku, s pracovným nasadením budúceho basistu, prácou vexslaka, maniermi bossa. Ja by som autorke nič nevycitala, lebo takýto gadzo dokáže byť okuzlujuci, vidí vidinu ľahkého zarobku ako pravý vexslak, a ako boss to skúša, kde ona vidí, že o peniaze príde, že na druhej strane sú vexslaci viac prefikanejsi, a on ako boss, ešte aj ju potopi a sprdne a nájde si väčšiu faninku pre seba, nie takú, čo je múdrejšia od neho, on hľadá hlúpu, blbú, nemu čupku, ktorá ho bude obdivovat a keď pravidelne príde o veľké lóve, lebo ak ste si nevšimli, tam asi sú, tak sa bude jeho nová čupka čudovať s ním, kde sú..... , autorkine decko mu bude egal, aj pošle peniaze, dôležitejší je tu jeho obdiv a to už autorka pošahala
@gab1sol autorku urazal tak, že nechce ženu, ktorá má veľké ústa. Nečítas? Podľa mňa je drzý na totalku, s pracovným nasadením budúceho basistu, prácou vexslaka, maniermi bossa. Ja by som autorke nič nevycitala, lebo takýto gadzo dokáže byť okuzlujuci, vidí vidinu ľahkého zarobku ako pravý vexslak, a ako boss to skúša, kde ona vidí, že o peniaze príde, že na druhej strane sú vexslaci viac prefikanejsi, a on ako boss, ešte aj ju potopi a sprdne a nájde si väčšiu faninku pre seba, nie takú, čo je múdrejšia od neho, on hľadá hlúpu, blbú, nemu čupku, ktorá ho bude obdivovat a keď pravidelne príde o veľké lóve, lebo ak ste si nevšimli, tam asi sú, tak sa bude jeho nová čupka čudovať s ním, kde sú..... , autorkine decko mu bude egal, aj pošle peniaze, dôležitejší je tu jeho obdiv a to už autorka pošahala
@kassandra25 to napísala autorka… V každom prípade, čo si naozaj vykričali, vedia len oni dvaja. A verím tomu, že autorka ho tiež neoslovila láskyplnými slovami. Však aj sama v úvode napísala, že pre úplne hlúposti vznikla hádka, aby chlapa vykreslila ako totálneho “chu*a a despotu”, ktorý je schopný pre hlúposť vyhodiť ženu, ale v skutočnosti to asi až taká hlúposť nebola podľa ďalších komentárov.
A to, že niekto naletí rozprávke o zámku v Rumunsku má namieri bossa? Akože nazvať ho, s prepáčením, naivným idiotom, hlupákom, mamičkárom, čímkoľvek, je asi na mieste, ale bossom? Asi by potom nemal problém dostať naspäť tie peniaze. A autorka by sa nemusela obávať, že opäť naletí…
Mohla si ho dávno kopnúť do riti a ty ešte si s ním decko spravíš 🙄 bolo by to jednoduchšie len sama s dcérou ale takto .... nechcela by som decko s takým chlapom ma to v hlave piliny
Ja sa v tom stracam 😆
Vy ste mame dali 10tis a 15tis a zarovenste za jej eniaze sli do Egypta?
On je tutmak po ktorom vsetci skacu.
A odisla si ty, nik vas nevyhodil podla pisaneho, takze bud admin zas zmenil nazov alebo ty si uz v uvode pisala hovadinu
Ja sa v tom stracam 😆
Vy ste mame dali 10tis a 15tis a zarovenste za jej eniaze sli do Egypta?
On je tutmak po ktorom vsetci skacu.
A odisla si ty, nik vas nevyhodil podla pisaneho, takze bud admin zas zmenil nazov alebo ty si uz v uvode pisala hovadinu
@kitycat mali jej dať 15000, dali jej 10000 a išli do Egypta, mama sa nahnevala, že za jej peniaze. A tiež sa mi zdá, že ju nik nevyhodil, ale sama odišla nahnevaná ako brigadír.
Ahoj,ja len,že: dávaj si pozor, keď pôjdeš k nemu do domu po svoje veci,aby ťa neobvinil,že si mu niečo ukradla... drž sa dievča!
@kitycat mali jej dať 15000, dali jej 10000 a išli do Egypta, mama sa nahnevala, že za jej peniaze. A tiež sa mi zdá, že ju nik nevyhodil, ale sama odišla nahnevaná ako brigadír.
@mdse presne tak. A este aj dom ma v prerabke ale synacik, co jej dlzi peniaze si ide oddychnut na dovcu namiesto vracania penazi. Ak by som bola na jej mieste a ten, co mi dlzi by mi vykrcal, ze za ten rok unho som tych 5000 prezrala a minula na energie, tak by mu letela jedna spakruky.
A prvé dieťa máš s kým? Prečo nežijem s otcom prvého dieťaťa?
netrep sprostosti,ak nie ste zobratí,tak si nemohol osvojiť tvoje decko.

zamok v Rumunsku 😂😂
@kristinka92 ano presne toto bola aj moja reakcia keď mi to prvý raz povedal