Partner ma zanedbáva počas sviatkov
Ahojte chcem sa pýtať ako by ste brali to ,že priateľ si nenájde čas na Vás cez Veľkonočné sviatky?Bývame od seba hodinu autom. Nevideli sme sa 2 týždne a on ani nepríde cez Veľku Noc .Štvrtok,piatok mal povinnosti to beriem ale dnes išiel na oslavu pribuznym bude tam spať do zajtra keďze je to 150 km od neho.No a potom príde až večer domov a už že nevládze za mnou prísť lebo bude z cesty unavený.Chce sa vidieť až o týždeň. Je to normálne,že priateľ si nenájde na mňa čas ani na veľkonočnú šibačku. Ja som dosť tolerantná ale mam pocit,že som na poslednom mieste.Nevidime sa často a teraz zasa nebudeme 3 týždne .Predtym sme sa nevideli mesiac.Samozrejme som mu to povedala a bol oheň na streche.Ma to vôbec zmysel?
Prečo nie si aj ty na oslave? Prečo neprídeš ty keď on už mal niečo iné naplánované?
asi by mi bolo smutno, ale moze byt objektivne unaveny.
fakt ti tak zalezi na velkocnej sibacke?
odhliadnuc od toho, vidiet sa raz za 3 - 4 tyzdne, ked byvate od seba hodinu, je fakt velmi malo, asi by som rozmyslala o perspektive vztahu. ked niekoho milujes, tak by mal byt na prvom mieste .
jaaaj tak mas aj odpoved🙄
😂😂😂 býva s ex... hej ok ... A od takého čo čakáš prosím ťa
Aha tak tam je niečo iné , sama si si odpovedala býva s bývalou hm zamyslela by som sa či si tá prvá alebo stále tá druha
Nie nema to vyznam. To co si opísala je dobre od veci. Kasli na neho a sup si najst normalneho partnera
@heln brala som to ako príležitosť byť spolu . Mali to byť naše prvé velkonočné sviatky a navyše mam syna u exa tak mi je smutno
@andrejka1974 netreba robiť konšpiračné teórie majú to ukončené .Asi nie som naivná a mam to overené Toto nie je dôležité lebo sa to rieši
Nezáleží mu na Tebe. Býva s ex.. na oslavu ide rodine. OK. Ale 1 deň bude doma... s kým?
Nájdi si priateľa, s ktorým budete tráviť čo najviac času spolu. Spoločné záujmy, koníčky...
Daj si sama veľkonočnú studenú sprchu, toto nie je láska muža. Veľmi mu na tebe nezáleží, čo čakáš. Divím sa ti, že takýto vzťah nevzťah udržuješ.
Hlavne ho nedovlec domov k synovi, toto nie je perspektivny partner.
Ježiši, to ti fakt nedochádza?
Je to o prioritach...a ty nie si jeho priorota, bohuzial :(. Byvanie s ex, oslava s rodicmi.. to fakt?!
Nie, ak by chcel príde aj na hodinu to sú iba výhovorky.Nebud cakatelka nestalo sa to prvý x, že neprišiel ako píšeš...
Keby ťa tak veľmi chce a nechce bývalú, bývanie má už poriesene.... A našiel by si čas aj častejšie a nie raz za tri tyzdne
Ako dlho ste spolu?
Poriadne ružové okuliare 🙈🙈🙈
Autorka
Určite o každom kroku nevieš. Ak by chcel, prišiel by. Ako dlho sú s bývalou po rozchode, keď ešte nevyriešili bývanie? Si proste len prestupka a zadné vrátka na istú chvíľu.
Tak nám napíš ako často sa vidíte, ako dlho časovo, ako spolu trávite čas. Jeho prejavy lásky a tak... Aby sme mu nekrivdili.
Je úplne jedno, že spolu bývajú ty ries prečo nepríde mne by to sakra vadilo.O týždeň by som nemala čas a uvidíš jeho reakciu
Ach jaj.. Stačilo mi vidieť, ze býva s bývalou xD iste je to strašná žena a on trpí kvôli nej a miluje len teba a záhadne nemáva cas lebo je u rodiny na oslave atd.. dospej dievča.. Si len bokovka
Ale na tvojom mieste by som bola zasadne proti tomu aby bývali spolu nech príde bývať k tebe ak tá ma rad tak to spraví
A to jeho rodičia o tebe nevedia? Lebo vás mohol vziať na výlet. Rodičov odniesť na oslavu a s vami tráviť čas alebo vás predstaviť zvyšnej rodine napr.
muzsky pohlad na vec: ak chce chlap travit so zenou, tak urobi vsetko preto aby sa tak stalo. V tomto pripade asi naozaj nie si jeho priorita.

a tebe co bráni ísť za ním?