Partner na Pokeci
Čaute. Mám len jednu otázku. Ako by ste to riešili vy,keď zistíte,že partner po 3 rokoch vzťahu píše na pokec? Nikdy som mu do mobilu nešla, skôr sme spolu bývali ako nebývali. Úplne som mu verila. Čo čert nechcel,dnes ráno,mal ísť do roboty,sa pýta, koľko je hodín? No a vystrčila sa mu ikona Pokec,tak som,priznám sa 3x klikla. Čo do ...bude hľadať na pokeci, počasie?. Ja som všetky svoje kontakty zrušila,myslela som,že sa to nemá vo vzťahu a dohodli sme sa tak. Ja mu varím,periem,upratujem,sex bol fajn,teda myslela som si... Je to definitívne koniec u mňa. Sklamaná som. Je to koniec? Teda,bol by koniec pre vás?
Ďakujem
Tam sa dá myslím zistiť ktoré miestnosti navštevuje, ale to bolo treba riešiť hneď, mohol to aj ukázať hneď, teraz už bude všetko vymazané a bude z teba robiť akurát tak vola..
Bola som tam naposledy viac ako 15r dozadu a už vtedy to tam bol grc, ľudia na nezáväzný sex a vyťahovanie peňazí za fotky atď, choré celé..ostatné miestnosti zívali prázdnotou..
Taká 3tia cenová aj na komunikáciu(pokec) keď už toto niekomu chýba ku šťastiu aj za mňa dovi..
Boze chudak tolko vela casu mal, ze nevedel co s nim a az na pokec musel zajst aby pokecal vobec s niekym, namiesto toho aby sa venoval priatelke, rodine. Ani nechci vediet a vidiet co tam písal, pre teba by to bolo len horsie. Oni si casto myslia, ze to nezavazne vypisovanie casto x doslova uchylacke nic neznamena. Ale ked sa na nieco take pride, tak velice to lutuju. Ale popravde lutuju len to, že sa im ns to prislo.
Boze chudak tolko vela casu mal, ze nevedel co s nim a az na pokec musel zajst aby pokecal vobec s niekym, namiesto toho aby sa venoval priatelke, rodine. Ani nechci vediet a vidiet co tam písal, pre teba by to bolo len horsie. Oni si casto myslia, ze to nezavazne vypisovanie casto x doslova uchylacke nic neznamena. Ale ked sa na nieco take pride, tak velice to lutuju. Ale popravde lutuju len to, že sa im ns to prislo.
@anajka266 vidíš, teraz si na to kapla - možno má takú potrebu aj uchylackých kecov - a doma so ženou alebo frajerkou to nerobí, lebo pre ženu je to fuj ...
je taký film, starý, volá sa closer ...
Baby,ja to úprimne ani zisťovať nechcem,tiež som bola na pokeci,ale to bol rok asi 2005,keď som bola na strednej. Štve ma len to, keď som si myslela,že je šťastný a vážne mi nemal problém povedať,čo mu chýba,čo mu vadí. Pre mňa je to naozaj ten úder pod pás. U mňa pochybnosti nikdy nemal,ale vedel veľmi dobre,aká som,že sú hranice. Takto by som asi išla,aj keby ho osobne nachytam s druhou. Žiadne scény, načo? Vezmem čo treba a idem preč bez návratu.
Pálim mosty,sa tomu vraví....
@mirokub Si zlatá 😉. Možno príde stav,keď mu zodvihnem a naozaj poviem 😉)). No momentálne,ani neviem v ktorej som fáze. Cítim naraz všetky po určitých etapách.
🙂 pokec vie byť total neškodná zábavka - viem podľa seba, ja som tam nikdy nič nehľadala, iba pokec ...
@biba_18 no nemyslím si to. Dnes som si len tak hodila na sklo že nehľadám nič ale chcem písať so zadaným. Napísalo mi asi desať chlapov. Väčšina ženatý. Napriek tomu že tam nič nehľadám šesť z nich sa ponúklo ze ak chcem sex prídu aj hneď. Takže možno pre ženu neskodna zábavka ale chlapi tam hľadajú sex
Partner na pokeci koniec vzťahu. Ak je zadaný na pokeci hľadá sex. Stavím sa ako vypisuje že nie je spokojný že si s partnerkou nerozumie a podobne hovadiny. Ak ešte aj povedal že tam nebude chodiť a predsa je tam je to koniec vzťahu a dôvery. Neverila by som mu že si len pise a s nikým sa nestretol. Aj tak keď je zadaný ma sa venovať partnerke nie cudzím ľuďom na pokeci
@biba_18 no nemyslím si to. Dnes som si len tak hodila na sklo že nehľadám nič ale chcem písať so zadaným. Napísalo mi asi desať chlapov. Väčšina ženatý. Napriek tomu že tam nič nehľadám šesť z nich sa ponúklo ze ak chcem sex prídu aj hneď. Takže možno pre ženu neskodna zábavka ale chlapi tam hľadajú sex
@sova7 a štyria neponúkli ... ja ho neobraňujem, mne je jedno prečo tam chodí, neviem to posúdiť, nepoznám ho 🙂 ale tiež autorka nevie, či bol na pokeci alebo v azet účte...
@sova7 a štyria neponúkli ... ja ho neobraňujem, mne je jedno prečo tam chodí, neviem to posúdiť, nepoznám ho 🙂 ale tiež autorka nevie, či bol na pokeci alebo v azet účte...
@biba_18 je fuk kde bol. Nemal tam byť. Ak niekto zadaný je na pokeci ide mu o sex nič iné aj u mňa by skončil keby mu tam nájdem účet
No ženy majú skreslené predstavy toľko chlapov je na pokeci aj ženatých čo tam mali nicky ešte pred frajerkami a ženami a nikdy nezrusia profil. Možno profil len nenavstevuju a poznám veľa chlapov aj po 45 viac čo su na pokeci muži proste radi majú zadné vrátka a to pomerne často. Môžu sa tiež doma nudiť stále to isté tak sem ťa idú polaskovat. Muž ostáva lovec svojim spôsobom celý život. Nie je možné mužov a ženy porovnávať. Ženy celkovo sú žiarivejšie a viac kontrolujú viď mobily lustrovanie to je prevazne doména žien😁. Mudry muž čo pozná zeny ak chce niečo poza chrbát robiť si podchyti hlavne mobil. Ženy sa dokážu mnohého vzdať kvôli vztahu lebo nemajú v sebe to čo muž. Ja mám kamošov čo im tiahne na 50 má napr frajerku ale stále keď sme sami ide po babach a pozerá a komentuje a vraj si aj užil viackrát keďže frajerka býva inde.
Chlap bez postrannych umyslov nebude travit cas na Pokeci.Tiez som takeho poznala, co volny cas travil na Pokeci, dohadoval stretka za 30€ a aj k nim prislo.Vsetky stopy vzdy zahladil.Islo mu len o to jedno tak ako 99% muzov tam.By som bola zvedava keby vymakol on teba ako by sa citil.Pokec je jeden hnoj a sami uchylaci.Autor dobre si urobila, mas svoju hrdost.Ktovie co vsetko ti este taji.Nikdy by si mu uz neverila.A to, ze vsetko bolo u vas v poriadku si si myslela len ty, jemu zrejme nieco chybalo.
Chlap bez postrannych umyslov nebude travit cas na Pokeci.Tiez som takeho poznala, co volny cas travil na Pokeci, dohadoval stretka za 30€ a aj k nim prislo.Vsetky stopy vzdy zahladil.Islo mu len o to jedno tak ako 99% muzov tam.By som bola zvedava keby vymakol on teba ako by sa citil.Pokec je jeden hnoj a sami uchylaci.Autor dobre si urobila, mas svoju hrdost.Ktovie co vsetko ti este taji.Nikdy by si mu uz neverila.A to, ze vsetko bolo u vas v poriadku si si myslela len ty, jemu zrejme nieco chybalo.
@konicekmodry nic mu nechýbalo je to dilino čo si nevazi že mu je dobre a potrebuje loviť
No ženy majú skreslené predstavy toľko chlapov je na pokeci aj ženatých čo tam mali nicky ešte pred frajerkami a ženami a nikdy nezrusia profil. Možno profil len nenavstevuju a poznám veľa chlapov aj po 45 viac čo su na pokeci muži proste radi majú zadné vrátka a to pomerne často. Môžu sa tiež doma nudiť stále to isté tak sem ťa idú polaskovat. Muž ostáva lovec svojim spôsobom celý život. Nie je možné mužov a ženy porovnávať. Ženy celkovo sú žiarivejšie a viac kontrolujú viď mobily lustrovanie to je prevazne doména žien😁. Mudry muž čo pozná zeny ak chce niečo poza chrbát robiť si podchyti hlavne mobil. Ženy sa dokážu mnohého vzdať kvôli vztahu lebo nemajú v sebe to čo muž. Ja mám kamošov čo im tiahne na 50 má napr frajerku ale stále keď sme sami ide po babach a pozerá a komentuje a vraj si aj užil viackrát keďže frajerka býva inde.
@cippi ďakujem. Ale fakt za túto úprimnosť a uvedomenie naivných žien. Mne to proste vadí,aj keď nemusí niekoho niekde otáčať. Pokec nie je platforma na počasie a ...veď to je asi jedno,aká. Ale chlap ozrejmil situáciu viac než dobre.
Autorka ja som tiež proti pokecu a podobným zoznamkám, tiež by som to riešila s chlapom keby som sa dozvedela, že tieto stránky navštevuje. Konečné rozhodnutie bude ale aj tak na tebe, je jedno čo ti tu napíšu ženy.. Ak mu už po tomto neveríš a chceš koniec tak to tak sprav.. Nezáleží na tom čo by urobila iná žena, aj keď si myslím že 99% žien čo tu napísali že to nič nieje tak by reagovali nasrato keby boli v tvojej situácii..
Autorka ja som tiež proti pokecu a podobným zoznamkám, tiež by som to riešila s chlapom keby som sa dozvedela, že tieto stránky navštevuje. Konečné rozhodnutie bude ale aj tak na tebe, je jedno čo ti tu napíšu ženy.. Ak mu už po tomto neveríš a chceš koniec tak to tak sprav.. Nezáleží na tom čo by urobila iná žena, aj keď si myslím že 99% žien čo tu napísali že to nič nieje tak by reagovali nasrato keby boli v tvojej situácii..
@tim23 veď ja viem. Mňa to proste sklamalo,ale ani nechcem vedieť dôvod. To by ma sklamalo viac. Pretože ja som sa,kur.a snažila, prispôsobovala,veľa krát do jazyka hrýzla. Napríklad uvarené vajcia si odstopuj,ako začne vrieť voda,10 minút a mne dakedy vreli 20...ale to je úplná zbytočnosť...teraz neviem,je to uvedomenie? Po 3 rokoch,už som mohla byť inde, možno.
Veď to sa ti tie vajcia už museli zo škarúpky vyduť keď si ich varila 20 minút 😁
Veď to sa ti tie vajcia už museli zo škarúpky vyduť keď si ich varila 20 minút 😁
@tim23 to bolo len ako obrazne ráno. Mala som mu ich ebnut...ale nie som nepredvídateľná. Bože viem byť spontánna,ale nie takto :///
Je mi ľúto,je mi aj nasrano,že niečo potrebuje riešiť na pokeci a ešte,aby som ti zistila. Ja si už myslím,že to urobil naschvál. Aj keď viem,že dakedy zabudne "aj hlavu". A ako sa mu prihovoriť pri 36neprijatych? Asi blokovať, proste títo mi nevysvetlí,aj keby ku.va fakt chcel. Nechcem nadávať. Videla som, čítam. Je to proste stratený .......
Autorka prispôsobovať sa chlapovi nema zmysel. Ak ma vzťah fungovať len vďaka tomu že žena ustupuje robí servis a všetko ťaha je to onicom. Chlapi si to nevazia berú to ako samozrejmosť. Musia to robiť dvaja vždy niekto v niečom ustupi. Podľa toho čo píšeš mal divne zvyky a s takým je to nanič život. Máš šťastie že si sa ho zbavila.
Mal všetky rôzne typy sexu,ba dokonca som si užívala aj análny sex. Fajka bola samozrejmosť,obkecky tiež. No nikdy sa nenudil. O to viac ma to štve,že čo ešte potreboval riešiť na pokeci,s inými... Či som sa mala prezliekať, dávať parochne,aby som bola naozaj iná žena?
Čo do ...potreboval? Mal všetko,čo by mal spokojný chlap chcieť. Vedel ,aká som povaha,že som aj žiarlivá,vedel aj,že mi je to niekedy jedno. Ale,nikdy mu nič nechýbalo,aspoň som si myslela,že nie. Fáza plaču v😭
A možno prave to je problém, dávala si až príliš veľa...on si zvykol, že čo chce dostane a hľadal dobrodružstvo s inou lebo doma mal všetko a sa nudil. Keďže si nevidela žiadne spravy, ťažko hovoriť môžeme len dedukovať čo písal, ak písal. Každopádne, ak si to ukončila už to nechaj tak, podľa toho ako píšeš by si sa vo vzťahu len trápila, lebo by si mu neverila ani to ako sa volá.
A možno prave to je problém, dávala si až príliš veľa...on si zvykol, že čo chce dostane a hľadal dobrodružstvo s inou lebo doma mal všetko a sa nudil. Keďže si nevidela žiadne spravy, ťažko hovoriť môžeme len dedukovať čo písal, ak písal. Každopádne, ak si to ukončila už to nechaj tak, podľa toho ako píšeš by si sa vo vzťahu len trápila, lebo by si mu neverila ani to ako sa volá.
@katka2602 čo iné budeš riešiť na Pokeci,keď máš niekoho? Chcem ti vedieť. Ja jeho vysvetlenie nechcem, lebo keby som sa mala v tom vŕtať...no kto to chce? Dobrovoľne?
@mirokub Bože,to čo všetko potrebujú chlapi,aby boli spokojní? Ale uvedomujem si,mal toho az veľa,čo chcel.

"Ak by nič neurobil,nebude sa ospravedlňovať,keby nepoznám dôvod."
Tak ak chlapovi na tebe zalezi a tusi, ze sa nieco pokazilo, tak sa snazi najst dovod a skusa vsetko, co si mysli, ze by mohlo pomoct (byt ten zdroj problemu).
Kazdopadne, ak si rozhodnuta, tak sa toho drz. Ak si zasadova, tak bud.
Ked pojdes proti sebe a casom nieco dalsie zistis, o to viac ta to bude zrat, ze si tu sancu dala a stratila cas, ci dokonca ti preto pribudli dalsie zvazky s clovekom, ktory nestal za to.
Jeho toto bude nejaky cas boliet, potom preboli. Vsetky vztahove karamboly prebolia.
Teda, mali by, tak dolezite zas nie su, aby im clovek obetoval zvysok zivota. Aj ked je to krasna romanticka predstava (a niekori si kvoli nej dobrovolne znicia zivot).