Partner na Pokeci
Čaute. Mám len jednu otázku. Ako by ste to riešili vy,keď zistíte,že partner po 3 rokoch vzťahu píše na pokec? Nikdy som mu do mobilu nešla, skôr sme spolu bývali ako nebývali. Úplne som mu verila. Čo čert nechcel,dnes ráno,mal ísť do roboty,sa pýta, koľko je hodín? No a vystrčila sa mu ikona Pokec,tak som,priznám sa 3x klikla. Čo do ...bude hľadať na pokeci, počasie?. Ja som všetky svoje kontakty zrušila,myslela som,že sa to nemá vo vzťahu a dohodli sme sa tak. Ja mu varím,periem,upratujem,sex bol fajn,teda myslela som si... Je to definitívne koniec u mňa. Sklamaná som. Je to koniec? Teda,bol by koniec pre vás?
Ďakujem
Už ti tu par krát písali, sú muži čo tam zabíjajú nudu. Nie všetci muži čo sú tam automaticky sexuju a podvádzaju. Jedna vec je pisanie a druhá realita. Mohol písať, mohol sa sťažovať aj na teba (nie v zlom, ale ze proste už nemá čo viac od teba dostat), mohol si dohadovať stretko čo ja viem, písať sa dá o čom koľvek. Ťažko povedať, keď si to nevidela. Ja netvrdím, že nič nepísal, ale nevieme čo písal. Ale to je jedno, pre teba je neprípustné tam vôbec byť, čiže je to OK. Ukončila si to, lebo si to tak cítila. Každý rieši tieto veci inak. Ja by som napríklad urobila iný nick a napísala mu a keby sa chytil a prišiel na stretko nechala by som mu to vyžrať. Tam by sa už nemal ako vykecat, ale to som ja.
Končím túto tému,zistila som,že keď niekomu prepne a kto vie čo všetko robí,kým ten druhý nevie,je to chyba len jednej strany. Ja som sa snažila,boha aj ľúbila. Nevadí,že niekto len tak ublíži len preto,že sa niekde chvíľu nudil a odrazu mu prišlo rozumné , podkopať dôveru roky majúcu. Tiež som sa pri ňom nudila,ale nikdy mi nenapadlo to riešiť všelijakým pokecom. Možnosti, ktoré boli,som zatrhla. Toto bola jediná moja chyba.
Už ti tu par krát písali, sú muži čo tam zabíjajú nudu. Nie všetci muži čo sú tam automaticky sexuju a podvádzaju. Jedna vec je pisanie a druhá realita. Mohol písať, mohol sa sťažovať aj na teba (nie v zlom, ale ze proste už nemá čo viac od teba dostat), mohol si dohadovať stretko čo ja viem, písať sa dá o čom koľvek. Ťažko povedať, keď si to nevidela. Ja netvrdím, že nič nepísal, ale nevieme čo písal. Ale to je jedno, pre teba je neprípustné tam vôbec byť, čiže je to OK. Ukončila si to, lebo si to tak cítila. Každý rieši tieto veci inak. Ja by som napríklad urobila iný nick a napísala mu a keby sa chytil a prišiel na stretko nechala by som mu to vyžrať. Tam by sa už nemal ako vykecat, ale to som ja.
@katka2602 vieš,že si myslím,že by sa na ten iný nick chytil a písal? No čo by som tým zistila! Ty si ozaj myslíš,že ľudia na pokeci sú iba preto,lebo čakajú správy o počasí? Ja vážne vtáka blbá nie som. Bola som na pokeci ako slobodná,single a stačilo mi. Vie asi každý,čo je Pokec, že?
Hlavne neobvinuj seba!!! Ty nemozes za to,ze nedokaze byt verny jednej zene. To su take typy chlapov,krory potrebuju stale novy impulz. Doma maju vsetko,o com sa inym chlapom ani nesniva,ale oni proste potrebuju neustale vyhladavat nove vzrusenie. Ja mam skusenost,cim vacsi "kanec" v posteli,ktori rad experimentuje a chce mat vsetko,tym vacsi nevernik. Co z toho,ze je chlap dobry v sexe,ked je do zivota nepouzitelny. Nie je to tvoja chyba. Teraz bude hrat sladkeho,ako ho to mrzi,ale to zanho bude hovorit len jeho zranene ego.
Ešte napíšem, kamoš chodil na pokec čisto si robil srandu, vypytoval od žien fotky a on sa z toho smial kolko blbych a naivných žien tam je, ktoré aj keď jeho nevideli nemali problém mu svoje fotky poslať. Som sa pýtala čo z toho má, povedal, že zabíja nudu, zábava sa nad blbostou žien. A dokazuje sam sebe, že nie je na zahodenie a ženy maju o nejo záujem. A to nebol zadaný,nechcel v tej dobe vzťah.
Autorka akože ty aj čítaš čo píšem, či si ideš len svoje???? Keď takto komunikuješ vo vzťahu tak sa nečudujem ze on hľadal pokec na pokeci!!!! Vypísala som Ti, že možno hľadal aj stretko a sex. Zbytočne s tebou niečo riešiť. Viem čo je pokec mam tam nick 22 rokov a nikdy v živote som s nikým odkiaľ nespala len so svojím manželom. Ale ty ideš len svoje pokec=sex čiže s tebou sa diskutovať nedá. A vlastne načo si založila diskusiu??? Keď hoc čo ti človek napíše ideš svoje???
Hlavne neobvinuj seba!!! Ty nemozes za to,ze nedokaze byt verny jednej zene. To su take typy chlapov,krory potrebuju stale novy impulz. Doma maju vsetko,o com sa inym chlapom ani nesniva,ale oni proste potrebuju neustale vyhladavat nove vzrusenie. Ja mam skusenost,cim vacsi "kanec" v posteli,ktori rad experimentuje a chce mat vsetko,tym vacsi nevernik. Co z toho,ze je chlap dobry v sexe,ked je do zivota nepouzitelny. Nie je to tvoja chyba. Teraz bude hrat sladkeho,ako ho to mrzi,ale to zanho bude hovorit len jeho zranene ego.
@marca12 od rána som si prešla fázami, najskôr pokoj, normálne pokoj, neskôr sebaobviňovanie,že moja chyba v niečom,chcem ozaj vedieť v čom?,potom prijatie,veď však,ako si človek zariadi tak má a potom smútok,normálne plač,pritom nik nič nevie s mojich blízkych. A potom zase,hnev atď . Cítim sa akoby po mne prešiel valec a neskôr sa cítim,keď by som zdvihla aj ten valec. Niektoré si poviete,že čo hystercim,veď som vôbec nič nezistila,ale ja to ani nechcem vedieť. Keby to bola Modrá strecha,či tento koník,tak pochopím,ale Pokec? Sa pýtam, kto čo hľadá na pokeci,keď ma vzťah? Alebo prečo vôbec..., fáza smútku, opäť.
Autorka akože ty aj čítaš čo píšem, či si ideš len svoje???? Keď takto komunikuješ vo vzťahu tak sa nečudujem ze on hľadal pokec na pokeci!!!! Vypísala som Ti, že možno hľadal aj stretko a sex. Zbytočne s tebou niečo riešiť. Viem čo je pokec mam tam nick 22 rokov a nikdy v živote som s nikým odkiaľ nespala len so svojím manželom. Ale ty ideš len svoje pokec=sex čiže s tebou sa diskutovať nedá. A vlastne načo si založila diskusiu??? Keď hoc čo ti človek napíše ideš svoje???
@katka2602 a ja sa ťa pýtam,prečo si na pokeci 22rokov,keď máš vzťah, manžela atď. Povedala si svojmu,že si stále na pokeci? A hovoríš mu, kedy si prihlásená? Cíti to normálne ak vie,či je Pokec? Pravdu.
@katka2602 a nevrav mi,že vie,že si tam píšete spolu a och, nevadí mu...
Bože prepáč, ale Ty čítaš vôbec čo píšem?3x som písala, že tam mam mail, ktorý používam ked niečo objednávam lebo nechcem, aby mi chodili otravné maily na gmail a že ja Si TAM S NIKYM NEPÍŠEM!!!! . A áno predstav si vie o tom môj manžel, dokonca vie aj moje prihlasovacie údaje. Ono vieš ak je vo vzťahu DÔVERA môžeš mať účet, kde chceš. Manžel si hoc kedy zoberie môj mobil, ja jeho. On ma aplikácie ako what up, signál, telegram,..kedykoľvek mu niekto napíše povie pozri sa...čiže ešte raz ak je dôvera môžeš mať účty hoc kde. A ak Ťa chce podviesť nemusi mať učet nikde. A konečne čítaj čo píšem a nepíš tvoje vymyslené domienky.
Bože prepáč, ale Ty čítaš vôbec čo píšem?3x som písala, že tam mam mail, ktorý používam ked niečo objednávam lebo nechcem, aby mi chodili otravné maily na gmail a že ja Si TAM S NIKYM NEPÍŠEM!!!! . A áno predstav si vie o tom môj manžel, dokonca vie aj moje prihlasovacie údaje. Ono vieš ak je vo vzťahu DÔVERA môžeš mať účet, kde chceš. Manžel si hoc kedy zoberie môj mobil, ja jeho. On ma aplikácie ako what up, signál, telegram,..kedykoľvek mu niekto napíše povie pozri sa...čiže ešte raz ak je dôvera môžeš mať účty hoc kde. A ak Ťa chce podviesť nemusi mať učet nikde. A konečne čítaj čo píšem a nepíš tvoje vymyslené domienky.
@katka2602 to je azet,nie pokec. Ja chápem,že to chceš nejako obhájiť,no nie,na pokeci sú len miestnosti,kde ľudia komunikujú. Veď komunikovať je treba,aké nie nad ránom na hajzli (s prepáčením). Kým mu varím vajcia natvrdo a obieham zveri von, nakŕmiť. Čiže,za mňa to posral,aké zabudnú sa odhlásiť, keďže chcel sám,aby som pozrela. Proste zabudnú,alebo to urobil naschvál. Ináč ma telefón hocikde poležený. Proste len zabudnú...
Ako som písal, z nudy, poklikám kade tade, väčšinou stále dookola rovnaké tváre, nič moc. Z času na čas nejaké haluze sa tam popíšu na pobavenie. Nemám potrebu si tam niekoho hľadať alebo sa tam zoznamovať. A email mám na spam.
Ako som písal, z nudy, poklikám kade tade, väčšinou stále dookola rovnaké tváre, nič moc. Z času na čas nejaké haluze sa tam popíšu na pobavenie. Nemám potrebu si tam niekoho hľadať alebo sa tam zoznamovať. A email mám na spam.
@sevrin a máš manželku, partnerku? Keďže nudiť sa môžeš aj s ňou, či?
Nie, som slobodný a bezdetný, takže nemám žiadny dôvod ani povinnosť sa voči komu zodpovedať. Všetok voľný čas si trávim podľa seba bez toho aby mi niekto do toho kibicoval.
to čo píšeš o azete a pokeci nie je pravda - pretože automaticky účet na azete = účet na pokeci … dokonca aj na dobruchut a neviem kam všade…
Nie, som slobodný a bezdetný, takže nemám žiadny dôvod ani povinnosť sa voči komu zodpovedať. Všetok voľný čas si trávim podľa seba bez toho aby mi niekto do toho kibicoval.
@sevrin tak vidíš. Ďakujem za úprimnosť. Môj chlap bol zadaný a mal by tieto "stavy" redukovať,alebo aspoň minimalizovať. Tiež by sa ti nepáčilo,ak by tvoja vyvolená čumela na pokec, či?
Keď som bol zadaný, tak na pokeci som nebol celých 5 rokov, nemal som potrebu ani dôvod. Po rozchode som zrazu mal viac voľného času, ale na Pokeci som stratil všetky ilúzie už asi po roku. Samozrme považujem za normálne že zadaní nemajú dôvod používať pokec, ak sa teda bavíme o zoznamke, ale je pravda, že viacerí používajú email a tam to je so zoznamkou prepojené. Takže ak niekto má tam email, k tomu pokecu nemá ďaleko.
Ja to nerozlišujem, prihlasujem sa na pokec a kliknem na maily. Keď sa prihalasiš na azet ukazuje aj na pokeci. Ale teda takto, ja neobhajujem nikoho zadaného (ani muža ani ženu) keď sú na pokeci a vypisujú perverzne blbosti. Ale u teba nevieme (teda ráno sme nevedeli) čo si píše, keďže sa ospravedlňuje tak asi vie prečo (ale ráno sme túto skutočnosť nevedeli). Len ja nezvyknem obviniť človeka len tak, čiže to, že by som našla aplikáciu pokecu u mňa nič neznamená. Ale ak ste mali dohodu, že ma tieto účty zrušiť a on to nezruší? (Čiže po 3 rokoch si mala 1x jeho mobil v ruke?) Alebo si tu aplikáciu nanovo nainštaloval? V konečnom dôsledku to je jedno ak ste sa dohodli mal to rešpektovať. Ale aj tak mi to nesedí, susedov si vypisovať s druhou a ten s mobil chodil všade, všetci sme vedeli, že podvádza ženu (aj ona to vedela) ale on bez mobilu nešiel nikde cohareta, WC, sprcha, spal s mobil pod vankúšom (to povedala jeho priateľka) Takže vážne je tamy blbý, aby si písal s niekym a nechal ležať mobil ľade tade? Keď príde správa tak to cinkne, nie? Nebal sa toho?
*písala som počas cesty domov, tak pardon za preklepy.
Keď som bol zadaný, tak na pokeci som nebol celých 5 rokov, nemal som potrebu ani dôvod. Po rozchode som zrazu mal viac voľného času, ale na Pokeci som stratil všetky ilúzie už asi po roku. Samozrme považujem za normálne že zadaní nemajú dôvod používať pokec, ak sa teda bavíme o zoznamke, ale je pravda, že viacerí používajú email a tam to je so zoznamkou prepojené. Takže ak niekto má tam email, k tomu pokecu nemá ďaleko.
@sevrin ani nevieš ako si mi uľahčil veci. Áno,nik ťa nebude obviňovať,keď si si sám,keď si bol sám. Ale ten "môj" trud má normálne pokec. Aj keď som sa ho vážne pýtala,či mu chýba? Čo potrebuje,keď bol prihlásený na pokeci? Nevedel mi to normálne vysvetliť? Ja to proste beriem,že chce skúšať,že niečo iné. Čo iné,keď mal skoro všetko,myslím že fakt všetko a rozhovor tiež. Pýtam sa ho m,chýbalo ti niečo? Odpoveď . Nič moja. No tak ku*va prečo? On nevie...a skončila som. On nevie.
Ja to nerozlišujem, prihlasujem sa na pokec a kliknem na maily. Keď sa prihalasiš na azet ukazuje aj na pokeci. Ale teda takto, ja neobhajujem nikoho zadaného (ani muža ani ženu) keď sú na pokeci a vypisujú perverzne blbosti. Ale u teba nevieme (teda ráno sme nevedeli) čo si píše, keďže sa ospravedlňuje tak asi vie prečo (ale ráno sme túto skutočnosť nevedeli). Len ja nezvyknem obviniť človeka len tak, čiže to, že by som našla aplikáciu pokecu u mňa nič neznamená. Ale ak ste mali dohodu, že ma tieto účty zrušiť a on to nezruší? (Čiže po 3 rokoch si mala 1x jeho mobil v ruke?) Alebo si tu aplikáciu nanovo nainštaloval? V konečnom dôsledku to je jedno ak ste sa dohodli mal to rešpektovať. Ale aj tak mi to nesedí, susedov si vypisovať s druhou a ten s mobil chodil všade, všetci sme vedeli, že podvádza ženu (aj ona to vedela) ale on bez mobilu nešiel nikde cohareta, WC, sprcha, spal s mobil pod vankúšom (to povedala jeho priateľka) Takže vážne je tamy blbý, aby si písal s niekym a nechal ležať mobil ľade tade? Keď príde správa tak to cinkne, nie? Nebal sa toho?
@katka2602 nemala som cez tie 3 roky mobil v ruke,to sa asi ani nedá. Mňa štvalo,že ho obhajuješ a do večera ešte veľa vecí zistím. Ale aj tak,boha pokec 😩🤦
Ja neobhajujem jeho ak si s niekym písal. Ja som písala, že len na základe, že si zbadala aplikáciu si reagovala prudko, že hneď rozchod. Zjavne teraz už vieš toho viac a je pravda, že tam naozaj písal a po mojej skúsenosti ak muž povie "neviem, prečo" boji sa povedať pravdu, je jednoduchšie povedať neviem, ako povedať napríklad písal som si s niekym lebo som chcel vyskúšať inú. Tak nevážil si čo mal doma, tak bude mať figu, čo už. Radšej to zistiť teraz, ako keby ste boli manželia a boli by detičky.
Ja neobhajujem jeho ak si s niekym písal. Ja som písala, že len na základe, že si zbadala aplikáciu si reagovala prudko, že hneď rozchod. Zjavne teraz už vieš toho viac a je pravda, že tam naozaj písal a po mojej skúsenosti ak muž povie "neviem, prečo" boji sa povedať pravdu, je jednoduchšie povedať neviem, ako povedať napríklad písal som si s niekym lebo som chcel vyskúšať inú. Tak nevážil si čo mal doma, tak bude mať figu, čo už. Radšej to zistiť teraz, ako keby ste boli manželia a boli by detičky.
@katka2602 ja stále neviem či písal,ak písal,aké proste pokec... pokec. Čo sa rieši na pokeci? Čo?
Čo sa rieši na Pokeci? Dakedy viem, rieši sa to stále! Veď noo 🤔
Otázniky , namiesto výkričníkov. Asi ďalšia fáza,hnev.
Ja som Ti písala čo sa rieši na pokeci od ahoj ako sa máš, kde robíš, čo hľadáš na pokeci až po fajka za x€ 🤷♀️. Písala baba vyššie že ma kolegov čo sa nudia a vypisujú blbosti, písala som ja, že kamoš si robil zbierku fotiek žien a smial sa aké sú naivne a blbé (ale nikdy sa s nimi nestretol) , ale tak jasne že tam je toho ohľadom sexu viac než dosť. Ale tak za nieco sa ospravedlnil...tak zjavne niečo spravil.
Urobím dobre,keď pošlem chlapa po 3 rokoch do teplých krajín,pri zistení,že píše na Pokec? Asi stačilo toto...