icon

Partner si ma kvôli úveru nechce vziať, čo robiť?

nelly9991
Dnes o 10:26

Chcela by som sa opýtať či máte rovnaký problém mám a aký máte na to názor že chlap si vás nechce zobrať kvôli úveru čo máte a máte spolu aj jedno dieťa ale nepovie vám to že kvôli tomu vyhýba sa teme alebo to není ani kvôli úveru a ozaj má nemiluje preto nechce svadbu neviem som zmätená viem že existuje predmanželský zmluva alebo niečo podobné neviem ako sa to nazýva keď ma jeden dlh s partnerov a pri svadbe urobia zmluvu žeby jeho dlhý nešli na manžela ale ostanú len jemu.....alebo neviem čo má za problém

Strana
z2
anonym_ccc1fb
Dnes o 10:28

predmanželská zmluva na sK nie je platná.

anonym_982536

Prečo si ešte stále s ním? Aj vzhľadom na tvoj prechádzajúci príspevok.
To sa musíš takto ponižovať?
A predmanželská zmluva nie je možná.

parvinka0001

To si tohoto chces zobrať čo už si od neho akože odišla ???

anonym_00fe46
Dnes o 10:30

inštitut predmanželskej zmluvy na slovensku neexistuje. Nechce si ťa vziať, lebo s tebou nepočíta do budúcnosti, nie preto, že máš dlh - to sa vie ošetriť jednoducho. Odíď od neho lebo aj tak už hľadá cestičky pravdepodobne ako sa vyhnúť dlhodobému záväzku

anonym_2a178e
Dnes o 10:31

Paneboze toto co je zase🤦‍♀️

nelly9991
autor
@parvinka0001

@parvinka0001 Že vraj to ľutujem a chce to napraviť všetko a ho to mrzí chodí aj za synom ale neviem len rozmýšľam že kvôli synovi aby mal úplnú rodinu že mu dám ešte jednu šancu

anonym_1b0936

Ak si ťa nechce vziať tak to zbytočne budeš siliť, keby si preňho bola dôležitá vezme si ťa aj keby čo bolo

anonym_7a2a3a
Dnes o 10:32

Tak ako majetok nadobudnuty pred sobasom tak aj dlhy sa do BSM nezapocitavaju. V kazdom pripade sa pytam, preco si silou mocou chces vziat chlapa, ktory ta nemiluje, ked on nechce. Nemusis odpovedat, ale podla komentu vyssie nebudete v poriadku ani jeden.

anonym_256b37
Dnes o 10:33

@nelly9991 ale veď to je tvoj dlh ktorý máš ešte pred manželstvom a po uzatvorení bude ten dlh stále len a len tvoj. jemu nič nehrozí. až úvery, pôžičky zobraté za trvania manželstva sú spoločné. tak ako aj opačný prípad, nadobudnutie majetku počas manželstva je spoločné a majetok ktorý nadobudneš pred manželstvom je zase len a len tvoj.

nelly9991
autor
Dnes o 10:34
@anonym_1b0936

Ak si ťa nechce vziať tak to zbytočne budeš siliť, keby si preňho bola dôležitá vezme si ťa aj keby čo bolo

@anonym_1b0936 keď on s tým začína lebo mu stále vravím že načo chodí keď snom niesom nežijem že sme dzucí že my ublížil už dosť že nechcem ho ani vidieť a on že som taká nedočkava že hneď by som všetko chcela aj svadbu že ako má niečo urobiť zmeniť keď ho nenechám a stále sa s ním hádam vyčítam mu všetko a hneď čo príde tak ho vyhodím aby odišiel

anonym_7a2a3a
Dnes o 10:36
@nelly9991

@anonym_1b0936 keď on s tým začína lebo mu stále vravím že načo chodí keď snom niesom nežijem že sme dzucí že my ublížil už dosť že nechcem ho ani vidieť a on že som taká nedočkava že hneď by som všetko chcela aj svadbu že ako má niečo urobiť zmeniť keď ho nenechám a stále sa s ním hádam vyčítam mu všetko a hneď čo príde tak ho vyhodím aby odišiel

@nelly9991 ty si fakt trafena. Chces sa vydavat za chlapa, ktoreho pri kazdej navsteve vyhadzujes. Mam pocit, ze je cas vyhladat odbornika

nelly9991
autor
Dnes o 10:36
@parvinka0001

@parvinka0001 nechcem ostať slobodná matka a chcem aby dieťa malo otca rodinu aj keď mi ublížil ale niečo k nemu cítim a chcem aby sa zmenil aspoň kvôli synovi a ukázal že mu na mne záleží aj na synovi

anonym_2543ff
Dnes o 10:37

Rec je o tom "hovadu" co ta odviezol na potrat?!? Tak potom nemam slov... A to, ze mas "na sebe" uver je najmensi problem u vas.

martinka13
Dnes o 10:37
@nelly9991

@parvinka0001 Že vraj to ľutujem a chce to napraviť všetko a ho to mrzí chodí aj za synom ale neviem len rozmýšľam že kvôli synovi aby mal úplnú rodinu že mu dám ešte jednu šancu

@nelly9991 výborný nápad....To vážne? Trochu sebaúcty! Ako si niekto takto dobrovoľne likviduje život?! Úbohé dieťa.

nelly9991
autor
Dnes o 10:38
@parvinka0001

@parvinka0001 že je mu to ľúto a kvôli dieťaťu som rozmýšľa že či mu neodpustím ak ukáže že to myslí vážne a sa zmení že sa bude ináč chovať

petrao2
Dnes o 10:38
@nelly9991

@parvinka0001 nechcem ostať slobodná matka a chcem aby dieťa malo otca rodinu aj keď mi ublížil ale niečo k nemu cítim a chcem aby sa zmenil aspoň kvôli synovi a ukázal že mu na mne záleží aj na synovi

@nelly9991 ked si nechcela byť slobodná matka nemala si si robiť dieťa pred svadbou
Uver je najmenší vás problém

anonym_982536
Dnes o 10:40
@nelly9991

@nelly9991 Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Viac ti k tomu ani nebudem písať. A nie, nezmení sa. Otvor oči už konečne, alebo vyhľadaj odbornú pomoc.

anonym_6367ee
Dnes o 10:41

Prepac, ale naozaj si psychicky narusena...

ivik4
Dnes o 10:41

Mna urve 🤣🤣🤣
Tak tuto paninka si chce vziat za muza chlapa na ktoreho nakyda, ktory nie je dobry a on este na nu aj kasle. Pane boze to je strasne zufalstvo !!!
Tu uz len dalsie dieta isto pomoze, ver mi

nelly9991
autor
Dnes o 10:42
@petrao2

@nelly9991 ked si nechcela byť slobodná matka nemala si si robiť dieťa pred svadbou
Uver je najmenší vás problém

@petrao2 Ja som chcela svadbu keď som zistila že som tehotná a vravel že na čo ponáhľať že sa vezmeme hocikedy ale doteraz nič a zrazu už by aj chcel a potom zas nie a vraví že ako všetko ľutuje a je mu to ľúto že ho mám nechať že to všetko napravi

anonym_7a2a3a
Dnes o 10:42
@nelly9991

@parvinka0001 že je mu to ľúto a kvôli dieťaťu som rozmýšľa že či mu neodpustím ak ukáže že to myslí vážne a sa zmení že sa bude ináč chovať

@nelly9991 jasne, jasne, kvoli dietatu aby malo kompletnu rodinu, teda aby sa mama s otcom denne hadali, vykrikovali si veci z minulosti, natahovali sa peniaze... No parada prezivat detsvo s takymi rodicmi, ale hlavne, ze su dvaja a maju na seba papiere. Chuda dieta, mat za rodicov dvoch nekompletnych, to ho poznaci na cely zivot.

petrao2
Dnes o 10:43
@nelly9991

@petrao2 Ja som chcela svadbu keď som zistila že som tehotná a vravel že na čo ponáhľať že sa vezmeme hocikedy ale doteraz nič a zrazu už by aj chcel a potom zas nie a vraví že ako všetko ľutuje a je mu to ľúto že ho mám nechať že to všetko napravi

@nelly9991 lenže to dieťa uz bolo a on bol debil uz predtým (neverím ze sa zmenil až potom)
Takze si mala dávať väčší pozor aby si nebola v tejto situacii

mogaa
Dnes o 10:47
@nelly9991

@nelly9991 ale on sa nezmení.....a to je presne to, čo by si si mala uvedomiť ty.....druhý človek sa zmení len keď naozaj chce on sám, nie keď to chce po ňom ten druhý.....ak si uvedomuje svoje chyby, tak mu ešte daj šancu ale nie hneď svadba......a ak si ich neuvedomí, tak lepšie ti bude bez neho....nestačí to, že ty k nemu niečo cítiš...to je veľmi málo na vzťah a ešte menej na manželstvo....ano ľúbiť niekedy nestačí.....

anonym_536733
Dnes o 11:03
@anonym_2a178e

Paneboze toto co je zase🤦‍♀️

@anonym_2a178e
Kazdy den lepsie pribehy, vcera jedna lubi neschopneho, smradlaveho a dnes za kazdu cenu zobrat si za muza debila co ju nechce 🖕

anonym_b3d24b
Dnes o 11:07

@nelly9991 neotravuje tu už a zmier sa s tým, že si ťa proste zobrať nechce. A nie kvôli tvojmu úveru, nechápeš že to je len výhovorka?! Veď úver ktorý si nadobudla pred svadbou, sa jeho nijako netýka. Nechce ta, preber sa už.

rozculena
Dnes o 11:14

ja neviem,ale niekedy by mali byť povinné IQ testy.....

puertorico
Dnes o 11:21

ty si myslíš že sobáš je záruka na to, že muž sa bude správať pekne a budete kompletná rodina bez hádok ?

anonym_e4e2cb
Dnes o 11:24
@nelly9991

@nelly9991 Dobrým otcom môže byť dieťaťu, aj bez toho aby vy ste boli spolu. AJ ja som tak vyrástla a radšej mať dvoch rodičov, ktorí sú od seba, ale v živote spokojní ako v jednej domácnosti v nefunkčnom vzťahu plnom hádok. Ak mu chceš dať silou mocou druhú šancu, tak daj, to je na tvoje triko, ale je nezmysel hrnúť sa do svadby, čiže toto riešiš úplne zbytočne. Ešte nevieš, či naozaj dokážete spolu fungovať, či naozaj ľutuje a či sa naozaj zmenil. Lebo reči sa hovoria a chlieb sa je a ľudia sa málokedy naozaj zmenia, za to pretvarovať sa chvíľu dokáže takmer každý.

vevesh
Dnes o 11:25
@ivik4

Mna urve 🤣🤣🤣
Tak tuto paninka si chce vziat za muza chlapa na ktoreho nakyda, ktory nie je dobry a on este na nu aj kasle. Pane boze to je strasne zufalstvo !!!
Tu uz len dalsie dieta isto pomoze, ver mi

@ivik4 nejak nevidim dlhu zivotnost tohto modelu, kedze "milost pan ju rad kedykolvek odvezie na potrat" vid predchadzajuci prispevok....😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

januska12323
Dnes o 11:26

Ty fakt nevieš čítať medzi riadkami?

Strana
z2