Partner si ma kvôli úveru nechce vziať, čo robiť?
Chcela by som sa opýtať či máte rovnaký problém mám a aký máte na to názor že chlap si vás nechce zobrať kvôli úveru čo máte a máte spolu aj jedno dieťa ale nepovie vám to že kvôli tomu vyhýba sa teme alebo to není ani kvôli úveru a ozaj má nemiluje preto nechce svadbu neviem som zmätená viem že existuje predmanželský zmluva alebo niečo podobné neviem ako sa to nazýva keď ma jeden dlh s partnerov a pri svadbe urobia zmluvu žeby jeho dlhý nešli na manžela ale ostanú len jemu.....alebo neviem čo má za problém
predmanželská zmluva na sK nie je platná.
@anonym_ccc1fb Neratifikovali teraz nový občiansky zákonník, kde už je predmanželská zmluva zakotvená?
Vždy keď čítam takúto tému, tam ma chytí zlosť, že aj toto tu reprezentuje určitú časť matiek akože sanoživiteliek, ktorým treba pomáhať.
Stále sa pomáha blbcom, ktorí si za svoje problémy môže sám na úkor, tých, ktorí skutočne pomoc potrebujú.
@nelly9991 panebože 🙄 ste obaja rodičia veľmi jednoduchí, bez penez, zázemia a strechy nad hlavou. Predpokladám nízke vzdelanie, ziadna perspektiva- Poviem len jediné chudák dieťa.
Mna fascinuje aj rychlost zmien zivotnych postojov- 4.maja mu nevedela prist na meno a 7.maja ju najviac trapi, ze si ju nechce zobrat😄😄
Nefandi si. To nie je kvoli uveru. Nechce si ta vziat, lebo mas iq tykve.
A prečo teda ho nenehas aby všetko napravil? nejako tomu nerozumiem
A hlavne súhlasím
Dieťa si to najviac odskace
Lebo aj ze ho stále vyhodis
Snáď sa nehadate aspoň pred dieťaťom
Nehaj to na nom,urovnajte vzťah a potom riešte svadbu
Veď tvoje dieťa otca má, chodí za ním. A prepáč ale ty keď si nechcela byť slobodná matka, mala si sa chrániť a mať dieťa.az po svadbe. Je jedno aký má chlap dôvod, ak nechce tak nechce. Všetko záleží na tebe ako sa k tomu postavis
@anonym_ccc1fb Neratifikovali teraz nový občiansky zákonník, kde už je predmanželská zmluva zakotvená?
@susedbielek budúci rok, ak prejde hlasovaním.
Keby mal o teba vážny záujem a počítal s tebou že budeš jeho jediná žena tak si ťa dávno zoberie pred snažením o dieťa.
@nelly9991 pred troma dňami si od neho odišla a dnes riešiš, ze si ta kvoli úveru nechce vziať? Ze ty si z osady? Bez urážky voči romom. Pisat nevies, sebaúctu nemáš, iba dlhy a nezodpovednost. Pán boh ochraňuj to chuda dieta. Vyrastie z neho rovnaký debil ako jeho otec a to len kvoli tebe autorka. To, ze si si nasla debila sa stava, aj múdrejšim. Ale to, ze to dieta vystavujes takémuto prostrediu a dávaš mu takýto vzor je iba na tvoje triko. A my ostatné si budeme musiet velmi dobre vychovať dcery, aby takýto mužský odpad velmi rychlo selektovali. Prosim uz sa dalej nemnoz.
@nelly9991 mala som chlapa, ktorý rozprával presne tieto sračky že veď sa vezmeme hocikedy, v preklade to znamenalo nikdy si ťa nevezmem. Takto sa skrátka vyjadrujú chlapi aby žena zavrela hubu a neotravovala ho so svadbou. Ty si si kvôli nemu zabila vlastné dieťa, máš z toho výčitky a dobrovoľne chceš tomu človeku otvoriť dvere znova aby ti urobil tretie dieťa s ktorým ťa znovu pošle na potrat? Chceš pre syna úplnú rodinu? No ja neviem, ja by som pre dieťa chcela radšej zdravú, stabilnú rodinu hoc aj iba z matky, ktorá nemení názory zo dňa na deň a myslí na budúcnosť a tomu dieťaťu dá do života zdravé postoje a sebaúctu k sebe aj k ženám. Si strašne naivná a hlúpa. A to nemyslím ako urážku ale tak to je.
@parvinka0001 Že vraj to ľutujem a chce to napraviť všetko a ho to mrzí chodí aj za synom ale neviem len rozmýšľam že kvôli synovi aby mal úplnú rodinu že mu dám ešte jednu šancu
@nelly9991 no jasne, ľutuje… momentálne nemá kam zasunúť, tak si mu dobrá aj ty… keď nájde iný objav, dvihne kotvy… jasne, že si ta nechce zobrať… keď si len hračka na chvíľku…
Keby chcel vsetko napravit, tak dojde s kyticou a prstenom, ked vie, ze chces svadbu. Ty chces, aby dieta vyrastalo v uplnej rodine a uz si cakala druhe dieta bez svadby. Keby si otehotnela, tak si ta zoberie? Nie, posle ta zas na potrat, lebo dalsie dieta nechce a teba tiez. Co sa ani neda cudovat pri tvojej inteligencii. Ale mozes snivat, ze si ta raz zoberie a budete zit stastne az do smrti.

Prečo si ešte stále s ním? Aj vzhľadom na tvoj prechádzajúci príspevok.
To sa musíš takto ponižovať?
A predmanželská zmluva nie je možná.
Sutorka-hlavne pouzivajte Atk. Nemali by ste sa viac mnozit.
@anonym_982536 mas pocit, ze ma na nieco lepsie?