icon

Partner si ma kvôli úveru nechce vziať, čo robiť?

nelly9991
7. máj 2026

Chcela by som sa opýtať či máte rovnaký problém mám a aký máte na to názor že chlap si vás nechce zobrať kvôli úveru čo máte a máte spolu aj jedno dieťa ale nepovie vám to že kvôli tomu vyhýba sa teme alebo to není ani kvôli úveru a ozaj má nemiluje preto nechce svadbu neviem som zmätená viem že existuje predmanželský zmluva alebo niečo podobné neviem ako sa to nazýva keď ma jeden dlh s partnerov a pri svadbe urobia zmluvu žeby jeho dlhý nešli na manžela ale ostanú len jemu.....alebo neviem čo má za problém

anonym_23c335
7. máj 2026
@anonym_982536

Prečo si ešte stále s ním? Aj vzhľadom na tvoj prechádzajúci príspevok.
To sa musíš takto ponižovať?
A predmanželská zmluva nie je možná.

Sutorka-hlavne pouzivajte Atk. Nemali by ste sa viac mnozit.
@anonym_982536 mas pocit, ze ma na nieco lepsie?

susedbielek
7. máj 2026
@anonym_ccc1fb

predmanželská zmluva na sK nie je platná.

@anonym_ccc1fb Neratifikovali teraz nový občiansky zákonník, kde už je predmanželská zmluva zakotvená?

luccys
7. máj 2026
@rozculena

ja neviem,ale niekedy by mali byť povinné IQ testy.....

@rozculena Vsade sa hovori, ze treba popdporovat porodnost, ale ono to ocividne nie je az taky dobry napad😃

abbey1
7. máj 2026

Vždy keď čítam takúto tému, tam ma chytí zlosť, že aj toto tu reprezentuje určitú časť matiek akože sanoživiteliek, ktorým treba pomáhať.
Stále sa pomáha blbcom, ktorí si za svoje problémy môže sám na úkor, tých, ktorí skutočne pomoc potrebujú.

bratislava28
7. máj 2026

@nelly9991 panebože 🙄 ste obaja rodičia veľmi jednoduchí, bez penez, zázemia a strechy nad hlavou. Predpokladám nízke vzdelanie, ziadna perspektiva- Poviem len jediné chudák dieťa.

luccys
7. máj 2026

Mna fascinuje aj rychlost zmien zivotnych postojov- 4.maja mu nevedela prist na meno a 7.maja ju najviac trapi, ze si ju nechce zobrat😄😄

anonym_7fe66b
7. máj 2026

Nefandi si. To nie je kvoli uveru. Nechce si ta vziat, lebo mas iq tykve.

anonym_aedd83
7. máj 2026

A prečo teda ho nenehas aby všetko napravil? nejako tomu nerozumiem

anonym_aedd83
7. máj 2026

A hlavne súhlasím
Dieťa si to najviac odskace
Lebo aj ze ho stále vyhodis
Snáď sa nehadate aspoň pred dieťaťom
Nehaj to na nom,urovnajte vzťah a potom riešte svadbu

sense
7. máj 2026

Veď tvoje dieťa otca má, chodí za ním. A prepáč ale ty keď si nechcela byť slobodná matka, mala si sa chrániť a mať dieťa.az po svadbe. Je jedno aký má chlap dôvod, ak nechce tak nechce. Všetko záleží na tebe ako sa k tomu postavis

crazy_cat_lady
7. máj 2026

Tvoje dlhy su tvoj/Vas najmensi problem

anonym_3b92b5
7. máj 2026
@susedbielek

@anonym_ccc1fb Neratifikovali teraz nový občiansky zákonník, kde už je predmanželská zmluva zakotvená?

@susedbielek budúci rok, ak prejde hlasovaním.

anonym_9a8d48
7. máj 2026

Keby mal o teba vážny záujem a počítal s tebou že budeš jeho jediná žena tak si ťa dávno zoberie pred snažením o dieťa.

anonym_3ceb60
7. máj 2026

@nelly9991 pred troma dňami si od neho odišla a dnes riešiš, ze si ta kvoli úveru nechce vziať? Ze ty si z osady? Bez urážky voči romom. Pisat nevies, sebaúctu nemáš, iba dlhy a nezodpovednost. Pán boh ochraňuj to chuda dieta. Vyrastie z neho rovnaký debil ako jeho otec a to len kvoli tebe autorka. To, ze si si nasla debila sa stava, aj múdrejšim. Ale to, ze to dieta vystavujes takémuto prostrediu a dávaš mu takýto vzor je iba na tvoje triko. A my ostatné si budeme musiet velmi dobre vychovať dcery, aby takýto mužský odpad velmi rychlo selektovali. Prosim uz sa dalej nemnoz.

anonym_d13229
7. máj 2026

@nelly9991 mala som chlapa, ktorý rozprával presne tieto sračky že veď sa vezmeme hocikedy, v preklade to znamenalo nikdy si ťa nevezmem. Takto sa skrátka vyjadrujú chlapi aby žena zavrela hubu a neotravovala ho so svadbou. Ty si si kvôli nemu zabila vlastné dieťa, máš z toho výčitky a dobrovoľne chceš tomu človeku otvoriť dvere znova aby ti urobil tretie dieťa s ktorým ťa znovu pošle na potrat? Chceš pre syna úplnú rodinu? No ja neviem, ja by som pre dieťa chcela radšej zdravú, stabilnú rodinu hoc aj iba z matky, ktorá nemení názory zo dňa na deň a myslí na budúcnosť a tomu dieťaťu dá do života zdravé postoje a sebaúctu k sebe aj k ženám. Si strašne naivná a hlúpa. A to nemyslím ako urážku ale tak to je.

anonym_a2f3e9
7. máj 2026
@nelly9991

@parvinka0001 Že vraj to ľutujem a chce to napraviť všetko a ho to mrzí chodí aj za synom ale neviem len rozmýšľam že kvôli synovi aby mal úplnú rodinu že mu dám ešte jednu šancu

@nelly9991 no jasne, ľutuje… momentálne nemá kam zasunúť, tak si mu dobrá aj ty… keď nájde iný objav, dvihne kotvy… jasne, že si ta nechce zobrať… keď si len hračka na chvíľku…

cimage
7. máj 2026

Keby chcel vsetko napravit, tak dojde s kyticou a prstenom, ked vie, ze chces svadbu. Ty chces, aby dieta vyrastalo v uplnej rodine a uz si cakala druhe dieta bez svadby. Keby si otehotnela, tak si ta zoberie? Nie, posle ta zas na potrat, lebo dalsie dieta nechce a teba tiez. Co sa ani neda cudovat pri tvojej inteligencii. Ale mozes snivat, ze si ta raz zoberie a budete zit stastne az do smrti.

parvinka0001
7. máj 2026

A nezabudni zase otehotnieť

petronelag
7. máj 2026

Vám dvom je lepšie nemať svadbu.

anonym_8d9269
7. máj 2026

Ten chlap ma viac rozumu než ty.

anonym_7a2a3a
7. máj 2026

Ja sa nemozem zbavit pocitu, ze panko si ju nikdy nechcel vziat, tak naivna a hlupa si myslela, ze dieta bude zaruka sobasa, ked po jednom dietati pan nic, tak si zariadila dalsie tehotenstvo v presvedceni, ze dve deti uz budu nepriestrelny argument na to aby sa s nou hrnul pred oltar. Nevysiel ani plan B, tak sa vratila k planu A a stale dufa, ze jedneho pekneho dna mu docvakne a k tomu oltaru ju odvedie. On asi nie je az taky hlupy a vidi, ze vsetko bude fungovat aj bez papiera z matriky. Sice sem tam budu nejake obdobia prehanok, mozno aj burok, ale v konecnom dosledku sa k nemu vzdy vrati a furt mu da. Jemu viac netreba, len zenu, ktora nema sebeuctu a s ktorou bude zametat stale znova a znova.

marci9
7. máj 2026

A ty by si si vzala chlapa, čo má úver, alebo iné dlhy? Ja nikdy.

domkakvet
7. máj 2026

@nelly9991 navstiv odbornika, ty nemozes byt normalna.

anonym_e6448b
7. máj 2026

Najlepsie, co by sa tvojmu dietatu stalo, by bolo, keby ti ho odobrali. Lebo davat mu takyto vzor, matka uplna handra, bez sebaucty, tento vzorec sa nikdy neprelomi. A tebe odobrat svojpravnost a zakazat sa dalej mnozit. Krute, ale fakt by mali byt IQ testy na rodicovstvo.

simca06022011
7. máj 2026

Boze to su bludy, zena preber sa, na takehoto chlapa sa vykasli, len si zavaris... predmanzelska zmluva u nas nie je ako ti spravne pisali, okrem toho.. uver spred manzelstva sa kedy stava dlhom aj muza? ak by ste sa nebodaj rozviedli, je to zavazok tvoj.. z minulosti, tak ako majetok nadobudnuty pred manzelstvom nie je sucastou bozp

romiada
8. máj 2026

@nelly9991 byt slobodna matka je nejaka hanba či čo? A asi si dost vyrastala na rozpravkach ked chces svoje štastie podmienovat svadbou. Rozpravka : vzali sa a žili šťastne až kym nepomreli je možna aj bez svadby. S blbym človekom ti manželsky zväzok ešte viac moze život skomplikovať. Niekto to ma odvezie na potrat svojho vlastneho dietata by mi nestal za tu namahu s nim zostať, nieto ešte robit si kvoli nemu starosti so svadbou.

maca1984
8. máj 2026

Ty musíš byť nakreslená 🙈

hopsas
8. máj 2026

@nelly9991 tak určite je úver dôvodom že si ťa nechce vziať ...

nelly9991
autor
8. máj 2026
@anonym_3ceb60

@nelly9991 pred troma dňami si od neho odišla a dnes riešiš, ze si ta kvoli úveru nechce vziať? Ze ty si z osady? Bez urážky voči romom. Pisat nevies, sebaúctu nemáš, iba dlhy a nezodpovednost. Pán boh ochraňuj to chuda dieta. Vyrastie z neho rovnaký debil ako jeho otec a to len kvoli tebe autorka. To, ze si si nasla debila sa stava, aj múdrejšim. Ale to, ze to dieta vystavujes takémuto prostrediu a dávaš mu takýto vzor je iba na tvoje triko. A my ostatné si budeme musiet velmi dobre vychovať dcery, aby takýto mužský odpad velmi rychlo selektovali. Prosim uz sa dalej nemnoz.

@anonym_3ceb60 s osady isto nie mám školu bývanie staram sa sama o dieťa a si predstav že ten chlap je bieli a čo je na Tom či je niekto čierny biely ja som normálna romka predtým som mala 5r vzťah s bielym nevyšlo to lebo robil zo seba chudáka že má chorého brata dlhý šiel do Nemecka a zrazu zabudol na mňa hlavne že na peniaze som mu bola dobrá hlavne keď sme šli niekam na benzín som mu dávala jedlo som mu platila lebo som bola sprosta bolo mi ho ľúto uverual som jeho rečiam a tiež som ho milovala a potom čo už som nechcela bieleho nie kvôli predsudkom ale stalo sa písali sme si dlho začali chodiť von a čo jedno dieťa síce platil staral sa o mňa ale jak prišlo dieťa tak sa zmenil chová sa jak ku handre potom prišlo druhé decko a čo žiadna podpora reči o potrate a nakoniec čo som si povedala radšej idem na potrat než jak s dvomi deťmi sama na všetko a vždy chvíľu dobre a zas potom taký je proste nemám šťastie na chlapov a to bieli a čo je na tom predtým než som ostala tehotná som pracovala od 18 lebo mama bola chorá aj sestry sme pomáhali doma a doteraz robia moje sestry aj otec a žijeme normálne si predstav a žiadna osada nie každý jak ty píšeš že cigán isto alebo neviem čo že osada není každý rovnaký

nelly9991
autor
8. máj 2026
@nelly9991

@anonym_3ceb60 s osady isto nie mám školu bývanie staram sa sama o dieťa a si predstav že ten chlap je bieli a čo je na Tom či je niekto čierny biely ja som normálna romka predtým som mala 5r vzťah s bielym nevyšlo to lebo robil zo seba chudáka že má chorého brata dlhý šiel do Nemecka a zrazu zabudol na mňa hlavne že na peniaze som mu bola dobrá hlavne keď sme šli niekam na benzín som mu dávala jedlo som mu platila lebo som bola sprosta bolo mi ho ľúto uverual som jeho rečiam a tiež som ho milovala a potom čo už som nechcela bieleho nie kvôli predsudkom ale stalo sa písali sme si dlho začali chodiť von a čo jedno dieťa síce platil staral sa o mňa ale jak prišlo dieťa tak sa zmenil chová sa jak ku handre potom prišlo druhé decko a čo žiadna podpora reči o potrate a nakoniec čo som si povedala radšej idem na potrat než jak s dvomi deťmi sama na všetko a vždy chvíľu dobre a zas potom taký je proste nemám šťastie na chlapov a to bieli a čo je na tom predtým než som ostala tehotná som pracovala od 18 lebo mama bola chorá aj sestry sme pomáhali doma a doteraz robia moje sestry aj otec a žijeme normálne si predstav a žiadna osada nie každý jak ty píšeš že cigán isto alebo neviem čo že osada není každý rovnaký

@nelly9991 či kvôli tomu že som cigánka a on bieli neviem prečo je na Slovensku taký rasizmus ale najviac asi na Slovensku tuna