icon

Partner si ma kvôli úveru nechce vziať, čo robiť?

nelly9991
7. máj 2026

Chcela by som sa opýtať či máte rovnaký problém mám a aký máte na to názor že chlap si vás nechce zobrať kvôli úveru čo máte a máte spolu aj jedno dieťa ale nepovie vám to že kvôli tomu vyhýba sa teme alebo to není ani kvôli úveru a ozaj má nemiluje preto nechce svadbu neviem som zmätená viem že existuje predmanželský zmluva alebo niečo podobné neviem ako sa to nazýva keď ma jeden dlh s partnerov a pri svadbe urobia zmluvu žeby jeho dlhý nešli na manžela ale ostanú len jemu.....alebo neviem čo má za problém

Strana
z3
anonym_3ceb60
8. máj 2026
@nelly9991

@nelly9991 či kvôli tomu že som cigánka a on bieli neviem prečo je na Slovensku taký rasizmus ale najviac asi na Slovensku tuna

@nelly9991 rasizmus nie boze chráň ale ved nevies pisat. Nehnevaj sa nie je ti rozumieť a z osady je taký trend robit si deti aj ked sa nevedia postarat. Uraziť ta urcite nechcem naco ved ta nepoznám.
Ale aj biele ženy maju taku vlastnost, ze si myslia, ze bez muža su nic a tak sa ho držia ako kliešť. Pripadne mu robia matrac, rohozku, slúžku a urobia možné aj nemožné aby si ho udržali. Alebo skáču z muža na muža ako opice na konár. Neschopné byt same. Je to strasne smutne a úbohé zároveň, hlavne kvoli detom, lebo vyrastajú ďalšie rovnaké generácie s toxickými vzorcami. Ja verim aj ti prajem, aby si si dala život do poriadku a kvoli detom žila inak 🙂

nelly9991
autor
26. máj 2026
@anonym_3ceb60

@nelly9991 rasizmus nie boze chráň ale ved nevies pisat. Nehnevaj sa nie je ti rozumieť a z osady je taký trend robit si deti aj ked sa nevedia postarat. Uraziť ta urcite nechcem naco ved ta nepoznám.
Ale aj biele ženy maju taku vlastnost, ze si myslia, ze bez muža su nic a tak sa ho držia ako kliešť. Pripadne mu robia matrac, rohozku, slúžku a urobia možné aj nemožné aby si ho udržali. Alebo skáču z muža na muža ako opice na konár. Neschopné byt same. Je to strasne smutne a úbohé zároveň, hlavne kvoli detom, lebo vyrastajú ďalšie rovnaké generácie s toxickými vzorcami. Ja verim aj ti prajem, aby si si dala život do poriadku a kvoli detom žila inak 🙂

@anonym_3ceb60 za to ty vieš písať prečítaj si po sebe či to máš bez chyby ,,ved nevies pisat,, kde máš mäkčene a malo by tam byť písať a nie pisat keď tak počuješ

nelly9991
autor
26. máj 2026
@nelly9991

@anonym_3ceb60 za to ty vieš písať prečítaj si po sebe či to máš bez chyby ,,ved nevies pisat,, kde máš mäkčene a malo by tam byť písať a nie pisat keď tak počuješ

@nelly9991 poučuješ a klávesnica na telefóne niekedy robí svoje tak sa mi to nechce vždy opravovať tak za to nemôžem byť už sprostá

anonym_3ceb60
26. máj 2026
@nelly9991

@nelly9991 mäkčene považuješ za dôležitejšie ako hrúbky i/y, pravopisne chyby, slovosled a kontext? A co uz si od neho odišla ci sa nechas dotlačiť do ďalšej interupcie a budes ho prosiť o svadbu?

nelly9991
autor
26. máj 2026

Ženy buďte radi tie ktoré máte morálnych chlapov a milujú vás sú dobrými manželmi otcami pre vás pre deti ale nie každý má to šťastie ja som tiež nevedela že taký bude alebo pri ňom toto zažijem chceli sme dieťa aj ona aj ja podarilo už predtým som mu hovorila o svadbe ale on že máme čas môžme hocikedy a to som už bola tehotná proste som verila že budeme šťastný normálna rodina druhé dieťa som nechcela asi to je aj moja chýba keď on je hovedo tak som sa mala ja chrániť....stále má výhovorky že potrat som chcela ja a neviem čo hlavne že v ňom som oporu nemala sám má zaviezol na potrat a keď mu to stále vykrikujem že nič nerobte že má nechce aj potrat tak vždy sa bráni že to ja som chcela a že som robila predtým že som nemala morálny vzťah a neviem čo ale máte pravdu tu už ani svadba nič nepomôže nieže chcem nasilu svadbu ale aspoň keby mi to povedal do očí že proste jak mi ublížil alebo sa ospravedlnil ale ešte sa bráni a vždy niečo si nájde keby sa viac snažil pomáhal staral aspoň o to jedno dieťa ale ani to nie je....

nelly9991
autor
26. máj 2026
@anonym_3ceb60

@nelly9991 mäkčene považuješ za dôležitejšie ako hrúbky i/y, pravopisne chyby, slovosled a kontext? A co uz si od neho odišla ci sa nechas dotlačiť do ďalšej interupcie a budes ho prosiť o svadbu?

@anonym_3ceb60 nie som slobodná matka aj ostanem načo mi takého už som mu to vravela na potrat to hej svadba nič len nadávanie starať sa ne ....tak nech si nájde bielu a bude spokojnejší čo pochybujem keď je rozvedený teraz už chápem prečo je rozvedený

nelly9991
autor
26. máj 2026
@nelly9991

@anonym_3ceb60 nie som slobodná matka aj ostanem načo mi takého už som mu to vravela na potrat to hej svadba nič len nadávanie starať sa ne ....tak nech si nájde bielu a bude spokojnejší čo pochybujem keď je rozvedený teraz už chápem prečo je rozvedený

@nelly9991 ja sa sama starám o syna mne nikto nepomáha a aj sa budem starať ani nikoho o pomoc nežiadam nechcem nič moje dieťa má všetko čo potrebuje

nelly9991
autor
26. máj 2026
@nelly9991

@nelly9991 ja sa sama starám o syna mne nikto nepomáha a aj sa budem starať ani nikoho o pomoc nežiadam nechcem nič moje dieťa má všetko čo potrebuje

@nelly9991 asi preto tak urobil lebo sa nechcel viazať a asi nechcel byť celkom sám veď čo len cigánka ne s bývalou toto urobil a nie s cigankou škoda že som na to prišla tak neskoro ani to jedno dieťa by som s ním nemala

nelly9991
autor
26. máj 2026

Nemyslím to zle ale po niektorý biely keď majú ciganku na začiatku dobre a potom s nej handru urobia nie všetci ale sú taký a tá žena je potom neviem aká zlá alebo neviem čo lebo je cigánka čo je potom ten chlap keď ani na svoje dieťa nepozerá ja byť chlapom nerobím deti keď nechcem záväzok alebo sa starať alebo tu ženu nechcem

anonym_832f06
26. máj 2026

Prosím ta nerieš svadbu ale rozchod. To bude najlepšie.

anonym_35730c
26. máj 2026

Tak on na Teba kasle, len si este obcas pride vyprazdnit gule a Ty sa chces k debilovi nasilu viazat, ked by si mala utekat. Hmmm.. Jasne, to dava zmysel.

Strana
z3