Partner si ma kvôli úveru nechce vziať, čo robiť?
7. máj 2026
Chcela by som sa opýtať či máte rovnaký problém mám a aký máte na to názor že chlap si vás nechce zobrať kvôli úveru čo máte a máte spolu aj jedno dieťa ale nepovie vám to že kvôli tomu vyhýba sa teme alebo to není ani kvôli úveru a ozaj má nemiluje preto nechce svadbu neviem som zmätená viem že existuje predmanželský zmluva alebo niečo podobné neviem ako sa to nazýva keď ma jeden dlh s partnerov a pri svadbe urobia zmluvu žeby jeho dlhý nešli na manžela ale ostanú len jemu.....alebo neviem čo má za problém
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

@nelly9991 či kvôli tomu že som cigánka a on bieli neviem prečo je na Slovensku taký rasizmus ale najviac asi na Slovensku tuna
@nelly9991 rasizmus nie boze chráň ale ved nevies pisat. Nehnevaj sa nie je ti rozumieť a z osady je taký trend robit si deti aj ked sa nevedia postarat. Uraziť ta urcite nechcem naco ved ta nepoznám.
Ale aj biele ženy maju taku vlastnost, ze si myslia, ze bez muža su nic a tak sa ho držia ako kliešť. Pripadne mu robia matrac, rohozku, slúžku a urobia možné aj nemožné aby si ho udržali. Alebo skáču z muža na muža ako opice na konár. Neschopné byt same. Je to strasne smutne a úbohé zároveň, hlavne kvoli detom, lebo vyrastajú ďalšie rovnaké generácie s toxickými vzorcami. Ja verim aj ti prajem, aby si si dala život do poriadku a kvoli detom žila inak 🙂