icon

Partner stojí vo všetkom pri svokre

katuskq
2. jún 2020

Asi sa chcem len vyrozpravat ... lebo odpovede budu ze nechaj to tak ... co tam este robis .? ...... No tak byvam s priatelom u svokrovcov ... dole oni hore... zacalo sa to nas zivot spolocny ked som otehotneela tesili sme sa ale dieta mi pri porode zomrelo.. je tomu rok ... potom sme pokracovali normlne bezny zivot ale komplilacie s jeho rodinou .. vkuse nam vyvolavali ked sme odisli z domu sa prejs ze kde sme stale nieco chceli .. id syna nech kupi a donesie .. attd to su malickosti ... potim som stratila pracu momentalne ... a len ma posielaju nech si najdem atak... neviem oco im ide akokeby ze ich syn ma zivy aj on stoji vo vsetkom pri svokre... chodi mi do luchyne berie veci .. atd.. malickosti le rozculia ... je toho tak vrla neviem co mam robit .. on tiez namna nadava ked spomeniem jeho mamu .
Nevazi si to ako da staram o domacnost a o neho .. berie to ako samozrejmost ale ked ho necham neviem pimozzz

Strana
z2
taskataska
Odpoveď bola odstránená
eliska13
2. jún 2020

@katuskq počúvni mamu, ze sa tam budeš len trápiť a odid😊muž preč nepôjde, lebo tam investoval, vždy tam budeš cudzia a vzťahy sú divoké.Muz sa možno spamätá, ale podľa toho čo píšeš nie je to dobré a asi je lepšie začať nanovo

vilma7
2. jún 2020

Neviem čo by ti malo chýbať. Nič nie je horšie ako syn závislí na rodičoch, čo nechce z domu odísť. On ti dal jasne najavo, kto mu je presnejší...a z takéhoto psycho prostredia by si utekala skôr či neskôr. Nájdi silu a choď za lepším životom.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
tina5959
2. jún 2020

@katuskq Najlepšia obrana je ... útek. Odídeš a za chvíľu príde on za tebou sa doprosovať- aby si prišla naspäť. Je len na tebe ako si zariadiš život.Prajem veľa síl.

lenuliatko84
3. jún 2020

A lreto by mladi nikdy nemali byvat s rodicmi....kazdy den su tu podobne prispevky

prasiatko30
3. jún 2020

Som sa musela zasmiat - ze svokra ma uz 64 rokov a asi jej uz svitori😂😂 - ako ak si myslis ze v 64r jej uz zbyva malo casu a nejako to vydrzis tak by som si to velmi dobre rozmyslela - ta zena je este v najlepsich rokoch a kludne moze zit este dalsich 30r takze byt tebou tak si prehodnotim ci chcem este dalsich 20-30r stravit v dome kde ti budu nicit nervy a zdravie alebo sa zbalis a odides a tvoj priatel ak ta ma radsej ako jeho matku a ma tuzbu sa osmostatnit tak ta bude nasledovat a ak nie tak budes moct zacat novu etapu bez ludi co ti robia zozivota peklo

nairia
3. jún 2020

sama pises, ze im ide o to, aby si odisla... z trucu sa tam budes trapit? urob im tu laskavost a chod... a vobec sa nepozeraj na to, ze trapit maminu svojimi lubostnymi problemami... bud rada, ze mamina ti chce pomoct, si jej dieta a zalezi jej na tvojom stasti, ona sa podla mna viac trapi tym, ze vie, ze tam trpis... mas to vo svojich rukach a ty si ta, ktora moze tu zmenu urobit... s takym chlapom ta nic dobre necaka (podla toho ako sa sprava voci svojim rodicom a voci tebe)... si mladucka, mas cely zivot pred sebou, jasne, ze rozchody su tazke, ale toto nie je zdravy vztah a cim skor to skoncis, tym lepsie...

leuchtturm
3. jún 2020

nie ste zobrati, nemate ziadne spolocne zijuce dieta...co ta tam drzi? Masochizmus?

heleninamama
3. jún 2020

Odhliadnúc od dieťaťa, aj keby bolo, ty im nie si nič. Zrejme ani nič nemáš a do vzťahu si prišla s holým zadkom - to, čo investoval Tvoj priateľ, je len jeho vec. Jemu tu ženy nakladajú, ale Ty tiež nie si výhra. A ak celé dni len ležíš, ľutuješ sa a sťažuješ, tiež by si mi šla na nervy takáto "nevesta".
Ak chceš normálny život a zdravý vzťah, musíš do neho aj Ty investovať, nielen čakať. Zbaľ sa, nájdi si prácu a bývanie a ak chlap za niečo stojí, príde za Tebou. Ak nepríde, nemáš za čím žiarliť, začni odznova.

laguna28
3. jún 2020

@katuskq viem, máš to ťažké. Ja som mala niečo podobné. Nakoniec po jednej výmene názorov so svokrovcami som šla do izby a začala som baliť, že odchádzam. Môj muž zobral ďalšie vrece a balil so mnou. Odsťahovali sme sa a máme kľud. Po roku sa svokra ozvala a ospravedlnila sa. Asi jej došlo, kam to jej správanie viedlo. Tak nejak by sa mal správať muž, ktorý svoju ženu miluje.

bmuller
3. jún 2020

@katuskq S priatelom vas spaja vela a najma smutna udalost 😢 tak odist len tak nie je lahke, ale zas zostat v sucasnom stave tiez nie je vyhra. Ak mas priatela rada, daj mu poslednu sancu. Premysli si svoje pocity a argumenty, a daj si s priatelom vazny rozhovor, v ktorom mu povies, co a ako... Uvidis jeho reakcie, ci si uvedomi, ze vas sposob zivota/vztahu len vyraba napatie, ze by minimalne so svojou mamou mal urobit "poriadok", aby vam nenarusala vztah, aby ukazal, ze o teba stoji... A ak si nic neuvedomi, tak nemas velmi nad cim vahat - mas kam ist, nie ste manzelia, si este mlada... neumaraj sa zbytocne na mieste, kde o teba velmi nestoja a zacni novy zivot 🙂

kitycat
3. jún 2020

@katuskq vies z toho co si napisala mi vychadza...a neber to zle, ze ste spolu len preto lebo ste mali mat babatko. To nevyslo co mi je velmi luto a on asi nebude uplny kreten, aby ta vyhodil. ALE a to ale tam je...sa sprava necitlivo. Byvate u jeho rodicov tak samozrejme, ze rodicia od neho budu vyzadovat, teraz si vzal este pozicku na ten dom cize vlastne byvanie nehrozi a ty nie si stastna ste spolu len preto, ze nieco mate odzite..Ty sa musis pohnut dalej ked ti to nevyhovuje kvoli sebe...Bude ti chybat on alebo ten pocit ze niekoho mas?

Opustit komfortnu zonu byva tazke

tncka
3. jún 2020

@katuskq toto nema buducnost. Naco ti je taky chlap? Mamickin cecok?! Hrozne uz len predstavit si a nie este u starych aj byvat

leskovael
4. jún 2020

@katuskq veľmi dobre ti radím odíd a čím, vlastne keď pozerám príspevok, už by si mala byť dávno presťahovaná.... Chceš mať raz rodinu, normálneho muža, dieťa a šťastný život? Tak s tým rýchlo niečo urob, nemáte spolu deti, niesi šťastná, nenávidíš jeho rodičov a trpíš tam, máš kam ísť, tak ti poviem narovinu NEBUĎ HLÚPA!!! Každý sme si strojcom svojho šťastia, hold niekto strojom aj nešťastia. Týraš takto samu seba... A ver že aj tvoju mamu, lebo ja si ako matka neviem predstaviť žeby moje dieťa žilo niekde zdeptane a nič s tým nechcelo urobiť... Kurník žena sa preber a naber odvahu ak chceš prežiť šťastný život...

Strana
z2