icon

Partner vyžaduje príliš veľa pozornosti. Čo robiť?

7. aug 2026

Ahojte, asi som uz stara alebo divna ale vadi mi ked partner odo mna furt vyzaduje pozornost ked sme doma ci ked sme boli na dovolenke furt sa chce obimat,bozkavat,chyta ma to je v podstate oki patri to k vztahu viem ale ked to robi 20x na den tak mi to lezie na nervy...hoci ked len ide si lahnut len tak hned ma vola pod ku mne ,akoby som ani sama so sebou nemohla byt, mne to pride take detske

Strana
z2
cacianka
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d4ded1 asi jedina mi tu rozumiete,ano mam pocit ze on sam so sebou akoby nevedel byt...je to fakt niekedy na nervy

@anonym_autor príde mi ako nevyrovná osobnosť, manipulátor. Nervozita, krik, zvalivanie viny na teba a potom túlenie, mojkanie. ČO si dokazuje ?!
Potrebuješ takéhoto geroja ?!

jaond19
9. aug 2026

To sú taki týpci co nemaju problem ta zhucat na verejnosti a vzapati sa ist mojkat ako keby nic.... vsak oni nic neurobili a ty mas premyslat nad sebou... a velakrat to tak aj dopadne. Oni sa spravaju ako magori, ale druheho donutia sa za to citit vinní..

autor
9. aug 2026
@jaond19

To sú taki týpci co nemaju problem ta zhucat na verejnosti a vzapati sa ist mojkat ako keby nic.... vsak oni nic neurobili a ty mas premyslat nad sebou... a velakrat to tak aj dopadne. Oni sa spravaju ako magori, ale druheho donutia sa za to citit vinní..

@jaond19 presne sa takto citim, rozmyslam co som povedala alebo spravila zle ,hladam chybu ktoru robim ja

anonym_0eb6f0
9. aug 2026

Nehodite sa k sebe, bude to cely zivot tak, on si neveri preto, ze Ty nie ai na nom zavisla, hold budes nestastna, ak neodides

anonym_1e09b7
9. aug 2026

@anonym_autor no s takým chlapom by som ja nevydržala. Mne to príde také doterne, a takých neznášam.

anonym_883dbc
9. aug 2026
@anonym_6e282a

@anonym_883dbc ked s nim mas BLBY sex, tak sa necudujem, ze to neznasas. Najdi si takeho, s ktorym ten sex nie je blby

@anonym_6e282a hladam takeho ktory nechce sex

tiezjedna
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_d4ded1 asi jedina mi tu rozumiete,ano mam pocit ze on sam so sebou akoby nevedel byt...je to fakt niekedy na nervy

@anonym_autor pošli ho do obehu... správa sa naozaj ako Jojko...

anonym_ee88ad
9. aug 2026

Detské to nieje. Jeho jazyk lásky je fyzický dotyk, tvoj nie. Treba hľadať iného a inú.

autor
10. aug 2026
@cacianka

@anonym_autor príde mi ako nevyrovná osobnosť, manipulátor. Nervozita, krik, zvalivanie viny na teba a potom túlenie, mojkanie. ČO si dokazuje ?!
Potrebuješ takéhoto geroja ?!

@cacianka ano presne, a potom pride ze on ma fakt miluje a nechce o mna prist...on si aj prizna svoju chybu ale co z toho ked to je furt dookolo raz dobre a potom zas nieco pride a uz bum

cacianka
11. aug 2026
@anonym_autor

@cacianka ano presne, a potom pride ze on ma fakt miluje a nechce o mna prist...on si aj prizna svoju chybu ale co z toho ked to je furt dookolo raz dobre a potom zas nieco pride a uz bum

@anonym_autor tak sme ho diagnostikovali a čo teraz ? ako to budeš reišiť ? takto sa chceš trápiť a dokedy ?!

autor
Včera o 11:10
@cacianka

@anonym_autor tak sme ho diagnostikovali a čo teraz ? ako to budeš reišiť ? takto sa chceš trápiť a dokedy ?!

@cacianka dohodli sme sa,ze na cas pojdeme od seba...berie to dost zle ,vraj nemoze byt zo mna a je mu to luto...ale tiez mi dal otazku ze ako to bude so sexom lebo on ho potrebuje a potrebuje aj zenu a objatia atď...tak som mu vravela ze to uz na mna ako sa k tomu postavi ja mu v tom zakazat nemozem nic

anonym_4cc269
Včera o 11:25

@anonym_autor uplne, akoby si opisovala moju situaciu. u nas velmi dlho trvalo, kym zacal akceptovat moj osobny priestor. mala by si sa s nim porozpravat a nastavit hranice tvojho osobneho priestoru. ak to nepochopi, alebo to nebude akceptovat, tak snad vies co urobit..

cacianka
Včera o 12:51

tak sme doma, vrieskať a otvárať si papuľu a potom objatia a sex... prepnutý magor

autor
Včera o 16:56
@anonym_4cc269

@anonym_autor uplne, akoby si opisovala moju situaciu. u nas velmi dlho trvalo, kym zacal akceptovat moj osobny priestor. mala by si sa s nim porozpravat a nastavit hranice tvojho osobneho priestoru. ak to nepochopi, alebo to nebude akceptovat, tak snad vies co urobit..

@anonym_4cc269 uz som to skusala,vravela som mu ze,nerespektuje moje potreby,napr ked chcem byt sama a tak,lebo stale ma vola pod ku mne,alebo ked sa pohadame a vie ze potrebujem vychladnut a byt sama ale nie bude dotieravo doliezat, a na silu ma obimat a uz som tu vravela...ta on vraj nedokaze byt sam musi mat pri sebe niekoho

cacianka
Dnes o 06:00
@anonym_autor

@anonym_4cc269 uz som to skusala,vravela som mu ze,nerespektuje moje potreby,napr ked chcem byt sama a tak,lebo stale ma vola pod ku mne,alebo ked sa pohadame a vie ze potrebujem vychladnut a byt sama ale nie bude dotieravo doliezat, a na silu ma obimat a uz som tu vravela...ta on vraj nedokaze byt sam musi mat pri sebe niekoho

@anonym_autor nech si kúpi gumenú Anču alebo veľkého medveďa z plyšu, môže sa túliť do bludu. aj hučať na ne môže do bludu.
Toto ja tak neznášam, keď sa pohádame (našťastie nie často), alebo ma naserie že opakovane robí sprostosti, tak potrebujem kľud a vyvetrať , nie sa túliť. trochu vykecať, vysvetliť si problém normálnou komunikáciou, nie ju nahrádzať objímaním a sexom. ale mať až takéhoto prepínáka by som nezniesla, neustále výkyvy psychiky, by letel do PPP !

autor
Dnes o 06:46
@cacianka

@anonym_autor nech si kúpi gumenú Anču alebo veľkého medveďa z plyšu, môže sa túliť do bludu. aj hučať na ne môže do bludu.
Toto ja tak neznášam, keď sa pohádame (našťastie nie často), alebo ma naserie že opakovane robí sprostosti, tak potrebujem kľud a vyvetrať , nie sa túliť. trochu vykecať, vysvetliť si problém normálnou komunikáciou, nie ju nahrádzať objímaním a sexom. ale mať až takéhoto prepínáka by som nezniesla, neustále výkyvy psychiky, by letel do PPP !

@cacianka ved toto, ze chcem klud byt sama a on vtedy je dotieravy a rychlo chce vsetko urovnat...proste nerespektuje to v tej chvili a to ma vytaca...teraz sme da dohodli ze pojdeme od seba a uvidime ako to bude ,vzal.to celkom oki...ale potom si asi uvedomil ze je zle a dolieza za mnou,vkuse to chce riesit,furt chodina obima ma ide mi to na nervy som vycerpana psychicky ,lebo on nedokaze byt sa a chce istotu ze ked sa zmeni ostaneme spolu

anonym_4cc269
Dnes o 08:10
@anonym_autor

@anonym_autor to je zle. je to manipulator, ked nerespektuje tvoje nie a na silu ta este objima. to je jasny red flag. drzim palce, aby si sa ho zbavila.

anonym_7f0826
Dnes o 09:06
@anonym_883dbc

@anonym_autor a vsetko len za ucelom blbeho sexu ze? Jak ja to neznasam. Navzdy budem zavidiet zenam ktore tu zakladaju temy kde ich muzi nechcu sex/chcu minimalne

@anonym_883dbc ver mi nezáviď😉nie je čo...moj muž absolútne nema záujem o sex. Som atraktívna žena v najlepších rokoch a Nikdo ani len netuší ze uz 5r.žijem v celibate. 🥲🙄😬🤐
A nie viem že nikoho nemá, inak manželstvo tip top

autor
Dnes o 14:44
@anonym_4cc269

@anonym_autor to je zle. je to manipulator, ked nerespektuje tvoje nie a na silu ta este objima. to je jasny red flag. drzim palce, aby si sa ho zbavila.

@anonym_4cc269 ano, mne to pride ze skuša to na mna ,ci povolim.Boji sa ostat sam

cacianka
Dnes o 16:25
@anonym_autor

@cacianka ved toto, ze chcem klud byt sama a on vtedy je dotieravy a rychlo chce vsetko urovnat...proste nerespektuje to v tej chvili a to ma vytaca...teraz sme da dohodli ze pojdeme od seba a uvidime ako to bude ,vzal.to celkom oki...ale potom si asi uvedomil ze je zle a dolieza za mnou,vkuse to chce riesit,furt chodina obima ma ide mi to na nervy som vycerpana psychicky ,lebo on nedokaze byt sa a chce istotu ze ked sa zmeni ostaneme spolu

@anonym_autor on sa nezmení....
možno na chvíľu, par dní, týždňov ale zase sa vráti k tomu čo ma v krvi

Strana
z2