Partner žiada utajenie fajčenia pred rodinou. Ako reagovať?
Ahojte, ja občas fajčím ale nie stále, doposiaľ som nefajcila keď sme mali nejaké rodinne stretnutia, nezvyknem do sebou brávať cigarety, takže nikto vlastne nevie ze fajčím i keď sme spolu cez 2 roky. Ale nikdy neschovávala som sa pred nikým, moje príbuzenstvo vie že fajčím. A išli sme na víkend na návštevu k jeho rodičom, a chcela som si zafajcit pred domom. No a môj partner sa úplne zdesil že prečo to chcem robiť pred ich domom, že ešte ma zbadajú z okna… no tak som kus odtala zaskočená že čo to ma byť. Lebo ja som sa nijak netajila pred nikým a teraz akože neviem či očakáva že budem hrať pred celou jeho rodinou formu. Aký by ste mali pocit z toho? Neviem úplne ako sa k tomu postaviť ale kus mám zmiešane pocity. Nechápem prečo to chce tajiť , či mu tak veľmi záleží na ich názore alebo len nechce počúvať reči od príbuzných na mňa , netuším. Ani nechápem prečo by to malo zmeniť nejak zasadne ich nazor na mňa. Príde mi divne že chce nech to tajim, veď nie sme malé deti.
@anonym_0a94d6 No tento koment tvoj podla mna vypoveda len o tebe a o vyske tvojho IQ🤷♀️ Kopec tych fajciarov by ta strcili do vrecka s vedomostami aj inymi vecami, ty socialny pripad🤦♀️ Za to,ze si zaryta nefajciarka nemusis urazat a ponizovat inych ludi. Bohvie ake neduhy mas ty sama a tu sa nimi nepochvalis, aj keby ti mali prsty odrezat🤷♀️😄 A nie, nie som fajciarka, ale ani nevediem taketo prizemne nazory o inych ludoch ako ty. Pekny den...
@motylik2559 fajčí len tá najspodnejšia a najhlupšia vrstva... čize tvoje deti, muž? Že ich tak brániš?
@anonym_autor reagovala by som tak, ze by som sa spytala ci to vadi jemu, alebo im. Ak im fajcenie vadi, porozmyslala by som, kde mam na skale mojho priatela od 0-10, ako velmi ho mam rada, ak 10. alebo sa to blizi k 10, tak by som s fajcenim prestala.
Hanbí sa za to, ze vybral za matku svojich detí a ich vnúčat ženu, co fajčí.
@motylik2559 fajčí len tá najspodnejšia a najhlupšia vrstva... čize tvoje deti, muž? Že ich tak brániš?
@anonym_0a94d6 Absolutne moja zlata, nic z toho co pises🤷♀️ To neznamena,ze ked som ti takto odpisala,ze niekto z rodiny fajci🤦♀️ Inak ty musis byt dobre zakomplexovana, ked sa takto vyjadrujes o druhych ludoch, ktorí ocividne su rozumovo ovela hodnotnejsi ako ty🤦♀️🤷♀️ Sorry, ale takto pisat bezne o ludoch svedci len o tebe samej, to co pises o nich, si ty sama a nie oni🤷♀️ Asi ti nic nehovori, ze ako sa prezentujes, to si,ze? No skoda, ale aspon si sa prave nieco nove naucila...
@martinmmartin v roku 2026 fajčia už len slabomyseľní a sociálne prípady, nikto s trojciferným IQ si nemôže dobrovoľne ničiť zdravie v dobe poznatkov, aké je fajčenie nebezpečné
@anonym_0a94d6 poznám niekoho IQ 148 a fajčí
Moji rodicia, surodenci, kamarati, skoro nikto nefajci a vzdy sme sa bavili o tom, ake je to nezdrave, nechutné, ze by sme si nikdy takeho partnera nenasli.. a keby som sa teraz velmi zamilovala do chlapa, ktory sem-tam fajci, tiez by som nechcela, aby ho videli rodicia, hoci by som im aj povedala, ze fajci.. citila by som sa pred nimi ako debil, ze som sice tvrdila, ze mi to vadi, ale aj tak mam takeho 😃
@anonym_0a94d6 a este stari, co zacali ako mladi a nedokazu s tym prestat, mam takeho dr, uz je po 70-tke a fajci ako duha
@zuzana76 fajčí ako komín
pije ako dúha
Nefajcim, ale ja by som sa teda nepretvarovala. Nech si zvykaju hned zo zaciatku, ze som, aka som 😄
Wow 😂 Fajčia iba asociáli, ľudia s IQ húpacieho koníka a spoločenská spodina a potetovaný sú iba basisti a grázly 😂 Nech žijú predsudky 😂😂😂
Fajčiar automaticky robí v živote blbé rozhodnutia, predá aj strechu nad hlavou kvôli krabičke cigariet, v prípade že je to nedaj bože žena bude hrozná matka,manželka, nevesta 😂😂
Autorka sa síce pýtala na niečo celkom iné,ale komu to vadí že? Hlavne že sa o svojej povahe a budúcom živote dozvedela kopu nových vecí 🤦
@anonym_autor Fujky, téma o fajčení. 😁 Ešte tu z toho nebodaj nejaká dokonalá žena skolabuje, veď ber trochu ohľad...
@martinmmartin v roku 2026 fajčia už len slabomyseľní a sociálne prípady, nikto s trojciferným IQ si nemôže dobrovoľne ničiť zdravie v dobe poznatkov, aké je fajčenie nebezpečné
@anonym_0a94d6 a ta najslabomyselnejsia s IQ 50 si ty.
@anonym_fa590a tak vieš ale on práve preto to chce, aby o tom nevedeli, aby ma nezbadali náhodou,
@anonym_autor nefajcis casto ale prides na navstevu a ides pred dom bafkat? Na co.. 2 roky si pred nimi nefajcila teraz si nevedela vydrzat?
Tu by ste sa mali vazne obaja medzi sebou porozpravat
Ak mu to vadi tak hold pred rodinou nefajci a bodka , ak sa budu pytat, zapalis si prilezitostne a dalej to nerozpitvavaj
Akože určite sa nenechaj.Ja by som mu dala či sa za mňa hanbí a ak áno tak nemám s takým čo strácať čas
@anonym_autor mne by to vadilo, veď nie je malý chlapec, ktorý musí niečo tajiť.A ide o teba nie o neho.ty fajcis...Tu sa každý boji o fajčiarov, ale, že ženy vypekaju a jedia čokolády, chipsy, rezne, vínko od stresu a majú kilá nadváhy to je v poriadku to nie je rizikový faktor.Alebo, že ich chytí infarkt z nulového športu a stresov doma, ale najhorší je fajčiar🙂čo sa boji, že mu rodičia vynadajú?😉ľudia robia horšie veci ako fajcenie
@anonym_autor mne by to vadilo, veď nie je malý chlapec, ktorý musí niečo tajiť.A ide o teba nie o neho.ty fajcis...Tu sa každý boji o fajčiarov, ale, že ženy vypekaju a jedia čokolády, chipsy, rezne, vínko od stresu a majú kilá nadváhy to je v poriadku to nie je rizikový faktor.Alebo, že ich chytí infarkt z nulového športu a stresov doma, ale najhorší je fajčiar🙂čo sa boji, že mu rodičia vynadajú?😉ľudia robia horšie veci ako fajcenie
@anonym_567b70 ty si fajčiarka? Fajčiari škodia nielen sebe...
Wow 😂 Fajčia iba asociáli, ľudia s IQ húpacieho koníka a spoločenská spodina a potetovaný sú iba basisti a grázly 😂 Nech žijú predsudky 😂😂😂
Fajčiar automaticky robí v živote blbé rozhodnutia, predá aj strechu nad hlavou kvôli krabičke cigariet, v prípade že je to nedaj bože žena bude hrozná matka,manželka, nevesta 😂😂
Autorka sa síce pýtala na niečo celkom iné,ale komu to vadí že? Hlavne že sa o svojej povahe a budúcom živote dozvedela kopu nových vecí 🤦
@marley3 polovica lekárov z nemocnice kde chodím na fyzio stoja pri bráne a fajčia.Minuly týždeň som bola na urgentne lekárka, ktorá vyšetrovala muža pri odchode fajčila so sanitarmi.Aj lekári, právnici, robotníci, učitelia fajčia.Dokonca to je tá nemocnica kde mal lekár pozitívny test na kokaín a další tiež.Ta drzosť🤣
@anonym_567b70 ty si fajčiarka? Fajčiari škodia nielen sebe...
@anonym_ce2660 komu škodím, keď nefajčím na priestranstve, v reštaurácii?Pár rokov dozadu sa facilo aj na zastávke, a ešte pár desiatok dozadu aj v kanceláriách.
@anonym_ce2660 komu škodím, keď nefajčím na priestranstve, v reštaurácii?Pár rokov dozadu sa facilo aj na zastávke, a ešte pár desiatok dozadu aj v kanceláriách.
@anonym_567b70 a kde fajčíš? A nalej (si) čistého vína, kam na tých miestach dávaš ohorky?
@anonym_0a94d6 Ej ha. Koľko lekárov poznám,.ktorí fajčia,.koľko právnikov, VŠ vzdelaných ľudí, učiteľov atď. tak toto tvrdiť je dosť prehnané.
@marley3 polovica lekárov z nemocnice kde chodím na fyzio stoja pri bráne a fajčia.Minuly týždeň som bola na urgentne lekárka, ktorá vyšetrovala muža pri odchode fajčila so sanitarmi.Aj lekári, právnici, robotníci, učitelia fajčia.Dokonca to je tá nemocnica kde mal lekár pozitívny test na kokaín a další tiež.Ta drzosť🤣
@anonym_567b70 vidíš a všetko sú to slabomyseľní retardi a sociálne prípady! 😂 komentujuci asi opisovali seba …
@anonym_0a94d6 Ej ha. Koľko lekárov poznám,.ktorí fajčia,.koľko právnikov, VŠ vzdelaných ľudí, učiteľov atď. tak toto tvrdiť je dosť prehnané.
@anonym_ce2660 ja vonku nefajčím iba doma, alebo v reštaurácii.Teraz tu mám rodinu zo zahraničia fajčia normálne cigarety ja igos bratranec má železnú krabičku a do tej vloží spak.Celkom ma to prekvapilo, ale u nich sú veľké pokuty za ohorky na ulici, tak nosí vlastnú železnú krabičku
@anonym_2768a5 Miško Páleník výživový poradca fajčí jednu od druhej😆kamarátka je vizážistka a líci hercov v Slube 90% z nich fajčí Hana Gregorova s Dzurikovou veľa veľa.Kiko Baran, Aďka Brncalova fajčili po predstavení pred kultúrnym domom a ľudia sa s nimi fotili s cigaretou.Sme ľudia aj so svojimi chybami a závislosťami.
@anonym_ce2660 ja vonku nefajčím iba doma, alebo v reštaurácii.Teraz tu mám rodinu zo zahraničia fajčia normálne cigarety ja igos bratranec má železnú krabičku a do tej vloží spak.Celkom ma to prekvapilo, ale u nich sú veľké pokuty za ohorky na ulici, tak nosí vlastnú železnú krabičku
@anonym_2768a5 Miško Páleník výživový poradca fajčí jednu od druhej😆kamarátka je vizážistka a líci hercov v Slube 90% z nich fajčí Hana Gregorova s Dzurikovou veľa veľa.Kiko Baran, Aďka Brncalova fajčili po predstavení pred kultúrnym domom a ľudia sa s nimi fotili s cigaretou.Sme ľudia aj so svojimi chybami a závislosťami.
@anonym_567b70 no vidíš, idete s trendmi, so vzdelanými a známymi ľuďmi, len sa nevzdávajte!

@martinmmartin by ma zaujimalo z akého zdroja berieš take zaujímavé závery
@anonym_autor S cim presne nesuhlasis? Konkretne ak sa ti da prosim