Partnerka chce ísť na potrat
Ahojte, viem že táto stránka je pre ženy a ja som muž. Ale chcel by som radu a neviem kde inde sa na ňu opýtať s mojou rodinou také veci prebreať nechcem a ženské kamarátky nemám. S priateľkou sme spolu len dva roky a pošmyklo sa nám, hoci brala antikoncepciu, je v 7tt a oznámila mi že dieťa nechce a vybavila si veci pre interupciu. Ma len 21 rokov a ešte študuje, jej odbor sa externe študovať nedá a to je hlavným dôvodom prečo chce ísť na interpciu. Lenže ja neviem ako ju presvedčiť aby nešla. Vraj nechce aby sa o ňu niekto staral hoci som jej to ponúkol. Som z toho nahnevaný lebo sme sa pohádali. Povedala mi že si vezme aj veci a odíde ak budem tlačiť. Pretože ona sa vraj na dieťa necíti pripravená. Podľa mňa ju do toho veľki tlačí jej mama. Ja som jej navrhol aj spoločné bývanie lenže ona mi povedala že v žiadnom prípade. Neviem čo viacej preto môžem urobiť. Ja som deti vždy chcel. Nie tak skoro možno no keď sa už zadarilo. Termín má v stredu čo viem akeď na to pomyslím.
Je mi to ľúto.. Aspoň sa raz stretneš s malým anjelikom v nebi keď ti to nebolo dopriate tu na zemi... Keď niekto dokáže žiť so svedomim že zabil živú bytosť tak je to o dosť smutnejšie.... A tiež mi ta je ľúto ze ta nebrala na vedomie asi by som s nou na tvojom mieste prerušila kontakt keďže si asi neuvedomuje co spôsobila... Lebo na dieťa sa nikdy cítiť nebude... Ide skôr o to ze keď tu je už dieta tak ci ho prijme alebo nie
@sisaka jo ja tejto tene tiež neverim. 25rocny chalan mà 4 izbak v Ba.( slobodny mlady hypo na 4izbak v najdrahsom meste na Sk) A ked zbuchne frajerku ide si vyliat srdce na MK. A ona študuje medicinu v Košiciach. ( bez urazky studovala by ju v Ba alebo v Prahe ked uz mimo) a chlapi v 7tt ani nevedia este spracovat ze je to nejake “dieta” nie to este Strasne ho chciet milovat a bojovat za jeho prava na život. Keby to aj bolo realne. Tak by milujuci partner chcel partnerku pochopit a Nie sa na nu stazovat na nete ze titul a postava su pre nu najviac. Vedel by že mà narocnu skolu aj to aka je a taketo nechcene teho by nebol dovod na rozchod. Baby pišu ze ho nemiluje ked nechce jeho dieta. Tak ani on ju nemiloval ked ju teraz koli potratu nechce. Ale cele je to fake, A urcite by si nepytala polku na potrat ked by bol proti. A to ze porodom by si znicila postavu je len drievko do ohna.
ak by to niekoho zaujimalo..
Dean Cain on His New Movie "Gosnell" 2018. Ano, Dean Cain ten zo supermana.
Film nakruteny podla skutocnej udalosti dr. Kermitta Gosnella, ktoreho povodne obvinili z nelegalneho predpisovania liekov proti bolesti. Potratove kliniky v niektorych statoch vo vyspelej Amerike nie su kontrolovane, aby nevznikala zbytocna "bariera" pre slobodnu volbu zeny.
trailer
@miadi to je blbosť za blbostou,prepáč.. ani neviem, kde začať.. tak asi zaradom. Všelijaké platy sú,poznám nejedného,čo mal v tomto veku hypo na byt v BA.
Medicína v KE 🤦Akože vysvetli mi prosím,logicky,prečo by nemohla jeho priateľka študovať tam.. To tam nikto nestuduje? Si predstav, na medicínu sa veľmi veľká časť študentov dostane štýlom,hlavne niekde urobiť prijímačky,veď neskôr prestupim. Polovicu spolužiakov som mala prestupenych, úplne bežná vec na tejto škole, a ver tomu, že veľká časť aj neprestupi, a dostuduje v meste,kde pôvodne ostať nechcela. Lebo už má zázemie,kamošov atď..
Že 25r chlap nemôže chcieť nechať si neplánované dieťa? Ani radšej nekomentujem, s jedným živým príkladom toho,že takí muži su, žijem dvanásty rok v spoločnej domacnosti (aj s tou našou jednou neplánovanou a druhou planovanou dcerou). Mal presne 24,keď sme to isté riešili..
Že keby ju miloval, nejde vyplakavat na koňa? Ale snažil by sa ju pochopiť?
Veď to už musí byť aká zúfalá snaha o pochopenie zeny, keď chlapa privedie az na koňa.
Že prerušenie nie je dôvod na rozchod?
Zabiť spoločne dieťa je sakra dobrý dôvod na rozchod. Neviem, či si vôbec dokážem predstaviť lepší.
A fake?! Akože prečo?! Načo?! Asi keby šlo o tak znudeného človeka, že si musí vytvárať vzrušo v živote zakladaním kontroverzných diskusii na nete,asi by sa aspoň prišiel pozrieť na reakcie, čo mu tam vzniknú. Vidíš,že tento človek tu bol aktívny pár dní,keď sa snažil niečo zachrániť.. bohužiaľ nezachránil a tým skončila preňho celá diskusia.
@lovelizoe tu to nezachrani prisiel sem uplne zbytocne. Nepovedala som zeby nemohol chciet dieta. Je tu kopec falosnych profilov je jednoduche zalozit jeden odist zalozit iny. Uplne odveci rozobrat potrat na MK s cudzimi ženami a v realite sa o tom nevediet nechciet bavit. A je to kazdej zeny individualne pravo sa rozhodnut cize to mohol riešit len snou. Nedal jej ziadne istoty len sluby . Keby to bolo aj realne nie je to len o nej ze ona je 21r studentka karieristka bla bla ale aj o ich vztahu. Keby to bolo take ružove ako to opisoval tak snim to dieta mà a riesenie by nasla aj sama.
@lovelizoe tak toto volám čistá naivita
Takéto príspevky sa nezakladajú z nudy, týmito príspevkami sa zisťujú názory, politici si tu sondujú nálady v spoločnosti a pod
Tu sa zisťuje ako by ženy reagovali keby sa napr. schválilo niečo take, ako zákaz potratu, ak partner nesúhlasí a podobne pro life fanatické extrémy
Plánovala, neplanovala, ty si tiež neplanoval a stalo sa dačo, čo tie plány zmenilo. V živote to už tak chodí... Ze plány nie vždy vyjdu a treba sa prispôsobiť situácii. Ty si zodpovedný, chceš sa situácii postaviť celom, ako chlap a teda máš môj obdiv. Priateľka mi príde ako nevyzrete decko, prišla prvá životná "lekcia" ale ona ju nevie spracovať a postaviť sa zodpovedne. V živote príde možno ešte veľa takých "kríz". Ok, ak silou mocou ona pôjde na ten zákrok, ty to nezmenís. Ale potom by som sa zbalila a jednoznačne ukončila vzťah. Predstav si, že o pár rokov by sa trebárs stalo niečo iné, závažné, nedajbože nejaká vážna nehoda, alebo nieco podobne. Opäť bude "utekať"? A nie je ospravedlnenie, že je mladá, a podobne. Bohužiaľ, život nie vždy pozerá na vek... Ani na naše "plány"...

@thoughtfulweirdo nehovoriac o tom, že vdovske je až po 5.rokoch manželstva a vypočítava sa z predpokladaného dôchodku zomrel eho, čo je v prípade mladých chlapov úplná katastrofa :(