Partnerova reakcia na môj nesúhlas s fotením: Ako ju vyriešiť?
Pekny vecer. Ide o to ze mam chvilu partnera a dnes ma fotil a nevedela som o tom. A proste ked som si vsimla ze ma foti ta som trochu zvysila hlas a povedala ze neeeee nefot ma prosim vymaz to 😀 proste nemam to rada a neviem kto by to mal rad. Jeho reakcia bola ze znechutene povedal ze : co ti je? .. a potom celu cestu bol ticho a potom povedal ze som mala divnu reakciu ze jakeby mi tym chcel nieco zle urobit alebo ublizit.
Neviem ja zas nechapem jeho reakciu, co som zazila druhy muz sa zasmial nad tym a este sme sa natahovali o telefon nech vymaze a on sa smial 😀
Akoze je tam viac tych takycy veci ale nechcem to tu rozpisovat a tak ze aky mate na toto nazor.. dakujem.
Urazil sa za tvoju, pre neho zrejme neprimeranu reakciu a riesi to tak, ze sa nerozprava. Je to jeho reakcia. Kazdy mame nejaku. Ja sa nerozpravam tiez, ked ma muz urazi. On uz to vie. Zvykol si. Trva mi niekedy 1-2 dni, kym ma to prejde.
Ak mate do 20r, je to vsetko OK. 😃
Ak mate do 20r, je to vsetko OK. 😃
@anonym_2923e3 No ved vravim, ze zajtra je skola. Najvyssi cas.
Mal by rešpektovať keď si niečo nezelas aj keď sú to "len" takéto veci .Ako ťa môže rešpektovať v niečom dôležitejšom keď sa ešte on za takú kravinu znechutí, urazí?
@anonym_autor pockaj co robi ked spis
Otras spravanie na chlapa
Je divny
@anonym_autor a povedal že načo mu budú také fotky? Či sa chce s nimi niekde chváliť ? mala si ho tiež odfotiť v pózach, ktoré si on nepraje, že či sa mu to bude páčiť.
@anonym_autor Sú muži, čo si nafotili dlhoročné manželky v spodnom prádle a zavesili ich na discord, aby sa nimi potešili iní úchyláci. Aj ja by som na tvojom mieste bola opatrná, hlavne, keď ste spolu krátko.
Mne by vôbec neprišlo smiešne, naťahovať sa o telefón, nech sa fotky vymažú...
@anonym_autor ak si tak zareagovala, no čo ti poviem, ale chápem, tiež neznášam ak ma niekto druhý fotí, možno niekedy je lepšie zareagovať kludnejšie
Poznate sa kratko, vie vobec, ze sa nerada fotis? fotil ta nahu? ci na zachode? alebo len ako si sedela a pozerala televizor?
V dnesnej dobe chcu mat ludia fotky osoby, ktoru maju radi - preco by mal hned hadzat tvoje fotky niekam na internet. Len ta ma rad prirodzenu a chcel si ta tak zachytit. Mozno mu vadia fotky, kde su napucane zeny, s vyspulenymi ustami, pozami a zdvihnutymi prstami do V. Ked si ty zdvihla hlas, tak sa necudujem, ze sa urazil. Kricis po nom ako po soplavom decku. Keby si sa ho normalne opytala, preco to robi, keby si mu povedala, ze sa nerada fotis a chces aby to respektoval, mozno by aj jeho reakcia bola uplne ina.
A to ešte nevieš koľko cudzích mužov si ťa už odfotili 🤦♀️ v práci, v obchode, v škole atď. a vešajú to na net
Mne tiež toto robil bývalý .. platila som pri pokladni a on vytiahol telefón a robil si somnou selfie … sedeli sme na káve, v reštike, boli na prechádzke atď. to iste … nemala som šancu ani zareagovať, usmiat sa, výstrieť a na tých fotkách som vyzerala hrozne a v tej najhoršej pozícii. A potom mi ich rád posielal a strašne sa čudoval prečo sa mi nepáčia a urážal sa, že sú to momentky a že už mi žiadnu nepošle. Čo som ho Teda aj prosila aby nerobil, ale aj tak to nerešpektoval. Čiže chápem že Ti to vadí mne to tiež dosť vadilo a ostalo z druhej strany nepochopené ..

Ze treba ist spat, lebo zajtra je skola (tipujem podla prispevku🙄)