Partnerove depresie z vekového rozdielu
Caute.
Chcem sa spytat, mare tu niekto starsieho partnera? O dost starsieho od vas. Ako beru ten vekovy rozdiel?
Ja som na starsich nikdy nebola, nepritahovali ho. Bola som dlhsie sama, synator na internate, do cesty mi vosiel starsi chlap. Zo zaciatku som tu naklonnost ignorovala, ale ta jeho nesmelost, take tie nenapadne prejavy voci mne ma zacali strasne pritahovat. Skratim to- no dala som tomu sancu. Sme spolu pol roka, je fakt mily, vludny, nezny, pozorny, starostlivy, taky az ideal by som povedala. Ale! On ma strasne stavy kvoli svojmu veku. Hocikedy na neho pride a zacne sa tak ako keby lutovat, ze je stary, ze uz tu dlho nebude, ze uz nema take moznosti, bla bla. Zo zaciatku som to vzdy otocila na srandicky, tak sme premostili, ale vcera on vam spustil asi 10 minut trvajuci monolog, ja som len cumela. A zabil to vetou, ze sa to u neho prehlbuje, odkedy sme spolu, ze pri inych zenach, co boli starsie ako ja take pocity nemal. Tak som mu povedala, ze ved mu nedrzim noz pri krku, nenutim ho, aby bol so mnou. Tak hned otocil, ako ma lubi, ako si bezo mna nevie predstavit zivot. To vsetci chlapi takto pred 60 sa tak radi lutuju? Uz mi to aj trochu vadi. Syn ma pokrocilu pubertu a raz sa neudrzal, akoze vramci srandy mu povedal dedko. Neviem, ci to on v nom tieto stavy nastartoval, len naozaj mam pocit, ze to uz prehana.
Uff, toto si neviem predstavit. My sme s muzom obaja 50tnici, takze sme na tom rovnako, sem tam zavtipkujeme na temu vek, ale ziadne lutovanie sa. Mozno keby som mala mladsieho partnera, tak by som to vedela pochopit a citila sa "staro", ale aj tak je to pre mna neimponujuce.
som čakala koĺko napíšeš.. a to ani 60 nemá. ešte ani nárok na dôchodok mu nevznikol...
môže to byť psychika. len aby ťa svojimi stavmi neťahal dole..
Tak moji rodicia maju po 60-tke a ano,su babka a dedko. 60r clovek nie je mlady junak,takze urazat sa na to je divne. Mozno ma muzsku menopauzu🤷♀️
Mam o dosť staršieho partnera odo mňa (jedna generacia ), ale nikdy sa neľutoval. Skôr sa zo seba smeje, že je starý. Týmto ma len provokuje a on to veľmi dobre vie 🙈
To sa ho tak dotklo, co mlady povedal? uff, no sebavedomia a nadhladu tento pan vela nema. ja aj moj muz mame lahko po 40, mame 16 r.dceru a ta tiez neraz uz utrusila, ze sme stari. synovci a netere svojim rodicom detto. vsak pre pubertiaka je stary kazdy, kto ma o 10 rokov viac, nie to nejaky 60-nik. pan sa mal usmiat a otocit to na srandu a nie sa urazat ako skolkar. pre mna je sebalutost u chlapa uplne antisexi, neviem si predstavit situaciu akoze ho ofukujem a utesujem, nech sa pozbiera, lebo mu nejaky pubertiak povedal, ze je stary.
moj bude mat 55 a este pred narodeniny z neho bude dedko... vek je vek, neovplyvnis... z coho moze mat stavy je, ze teba povazuje za vyrazne mladsiu a ze mu utecies...
A on má deti? Už mal kedysi predtým mladšiu priateľku? Možno sa cíti byť menejcenný tým, že je od teba o dosť starší a má pocit možno, že nie je pre teba dosť dobrý, že si neskôr nájdeš niekoho mladšieho, že ho necháš. Možno vidí, že si viac energickejšia ako on, že ti možno "nestíha" alebo tak, chápeš.
Koľko roku v máš ty?
nebola by som s takým.Mne sa to prieči je to proti môjmu presvedčeniu.Ani si to neviem predstaviť.Lebo ja vyzerám v mojom veku stále ako decko.Malá,chudá.A takéhoto deda mať pri sebe.Mňa striaslo normálne.U mňa je tak 5,6 rokov hore dole rozdiel prípustný..Teda moji rovesníci cca .Pod túto hranicu nerada idem.Ani vlastne som nikdy nebola pod touto mojou hranicou.To mi potom príde buď ako teda dedek alebo dieťa ešte rozumovo.Ale ak to tebe nevadí.A syna chápem puberta.Ale vlastne už má aj čiastočne pravdu
To už aj muži mávajú takéto stavy? Potrebujes niekoho, koho budeš chlácholit? No ja nie a rýchlo by to pochopil, mladnúť už nebude čiže neviem co chce týmto dosiahnuť
Daj vek..
Ty máš koľko 35, 40?
Pan ma kolko?
A áno vadilo by mi, mat vedľa seba uskucaneho chlapa, večne so raného co sa ľutuje, opúšťa..
A Š takým to bude iba horšie.
Véd keď ti nestíha, nech ta nechá tak a dá priestor mladšiemu co ti ešte ukáže o com je život..
Nech ide na terapiu, fakt
@mk22 44, 59
@liusa82 tiez som to tak doteraz mala. Posledne 3 roky som sama, uz ma to prestalo bavit. V mojom okoli sa volni 40nici nejako minuli, nie su k dispozicii.
Nieee, to je veľa, ja mam 45 a neviem si predstaviť mat vedľa seba starnúceho 60r pána.. A ešte keby spustil monológ aký je už starý..
take stavy maju aj 40tnici ked si najdu mladu 20rocnu kocku, to nie je o jeho konkretnom veku ale o tom vekovom rozdiele
@lauruska_sumienka 40 ročný normálne stíhajú
20-tkam. V tom problém nevidím
Skor by sa mal tesit, ze ma mladsiu zenu pri sebe. Nech si uziva, ze je zaujem o neho aj u mladsej. Este nie je ani dochodca, tak neviem co sa opusta. Ved ani podla statu nie je stary, ked moze pracovat 😁. Treba mu to vysvetlit a ked nepochopi, tak nech si najde 60tnicku.
rozdiel 44 a 59 je veľa... by som si pripadala ako s dedkom... k tebe by sa hodil chlap max do 50 r.
@mischy00 jasné - stíhajú... otázka je že do kedy... 😉
@deti95060810 ako ktorí, keď nebudú stíhať , vrátia sa k rovesnickam 🙂
No našla si si dedka, tak sa nečuduj. Ja mám 48 a môj muž 44. Mladé mäso dlhšie vydrží, samozrejme žartujem. Nájdi si mladšieho a tamtoho dedka prenechaj nejakej dôchodkyni, budú si rozumieť.
@lauruska_sumienka no my taketo stavy nemame (23,44)
neznášam uskučaných chlapov
Ja mám staršieho a takto sa neľutuje nikdy. To nie je vekom, to je jeho sebahodnotou a sebavedomím a taký bol pravdepodobne stále.
@lauruska_sumienka u nás je to podobne ako u
@natalyya . Žiadne nariekanie kvôli vekovému rozdielu tam nebolo a ani nie je. A to uz 40tku ma za sebou. (31 a 53).
Neviem co je veľký vekový rozdiel, v mojom prípade bol 16 a 14rocny rozdiel, ani jeden nenariekal. Nedala by som vyplakavanie ohľadom veku. Načo? Nič s tým neurobí, ak s tak prirodzenou vecou nieje stotozneny a vníma to ako problém, nemohla by som s nim byť, velmi by mi to vadilo. Dupľom, ak by hovoril ze sa to prehlbuje odkedy je somnou.

Syn mal pravdu je to dedko v tom veku, nemá sa čo chlap urážať, vek nezmení, a ak má s tým problém potrebuje navstevu odbornika