Partnerove koníčky prekážajú spoločnému času
Ako by ste vy reagovali na partnera,ktorý si s vami dohaduje spoločný čas a nakoniec skončí niekde na svojom koníčku? Ale začne vam hustit ,že s vami chcel byt len ste ho mali počkať ,až sa vráti.
Prečo nemáte spoločný koníček? Čo vás dalo dokopy? Nejaký kompromis? Čo je jeho koníček, ktorý nepovažuješ za svoj?
@zuzanita1609 aký kompromis má prísť keď sme niečo plánovali a nakoniec to zmenil a spravil si po svojom?
Veď ale aký je to koníček? Je to bike a ty nevládzeš,tak radšej kapituluješ? 😆
Ked je to jednorazova zalezitost, tak by som to az tak neprezivala. Ak sa to deje pravidelne, a malokedy sa on prisposobi tvojim a spolocnym planom, tak treba pouvazovat nad tym, ako pokracovat dalej.
Prečo nemáte spoločný koníček? Čo vás dalo dokopy? Nejaký kompromis? Čo je jeho koníček, ktorý nepovažuješ za svoj?
@zuzanita1609 Absolutne nechapem, co to ma teraz s otazkou autorky spolocne 🤷. Jedna sa tu o konkretnu situaciu, ked sa na niecom dohodli a partner porusil slub/dohodu...
Autorka, pokial by sa to opakovalo pravidelne, tak by som prehodnotila, ci som pre partnera dostatocne dolezita.
Zalezi aj ako s tebou komunikoval. Keby sa mu zmenil program,ocenila by som,ak by zavolal a opytal sa,ci nanho pockam. Ak len tak ako buran oznamil,prehodnotila by som,ci je to schopny clovek na vztah.
Mame rovnaky problem v opacnom garde 😀 Partner to zvycajne pochopi.
Ak nepomôže rozhovor,tak ti nepomôže iné ako sa s tym zmieriť a venovať sa svojim koníčkom ,alebo rozchod.
Virc možností nie je veľmi. Pretože viem, ze3sa to zle číta,ale časom bude aj horšie.
Je to o dohode,tolerancii a uvedomí či chceš takto fungovať, alebo nie.
Vieš treba si uvedomiť jednu vec, že sú aj taký muži, ktorí sa nechcú prispôsobiť a vzdať svojich koníčkov .A väčšina žien sa prispôsobí a snaží sa vyťážiť s toho.
Teda poznám rybárov, motorkárov,športovcov atď..a ženy s nimi.Ak chcú s nimi tráviť čas tak sa museli prispôsobilť Ale sú aj taký, čo majú koníčky hry, počítač, filmy a nikto s nimi kna.Vzdy je podľa mňa najlepšia zlatá stredná cesta. Raz sa venujem svojim koníčkom ry svojim, potom spoločná aktivita. Veď je dobré čas tráviť aj každý sám a robiť si co chcem...Ale zase občas sa aj on musí premôcť a robiť s tebou čo máš rada ty. Partneri by nemali byť úplne jeden na druhom závislý.Dusiť toho druhého.
Myslím, že je dosť podstatné, aký je to koníček..