Partnerove narážky na peniaze
Ahojte, čo si myslite o tom, keď partner, s ktorým ste krátko (cca mesiac) má stále nejaké narázky na peniaze? Alebo teda stále očakava, že mu jeho partnerka bude niečo kupovať (darceky a pod.). Dokonca si sám hovorí že čo by mu mala kúpiť🤔 Mne osobne to príde dosť nevhodné, ale zaujíma ma názor aj ostatných.
Ďakujem
😂😂😂Prepáč, neviem sa prestať smiať. To som dnes potrebovala, ďakujem.
Povedala by som mu čau a už by viac nevidel 😡
Že to bude taký ten typický primitívny sedlák, ktorému treba dať len jeden darček - kopačky
Ale len pre tú srandu aj nejaký konkrétny príklad prosím 😀
@otazka26 si strašne bohatá? A vydrziavas si ho? Vtedy by som to chápala ..ale tak daj konkrétne čo si pýta nech sa zasmejeme
@hopsas netyka sa to priamo mňa, ale mojej sestry, včera mi o tom porozpravala, ze jej sa to nezda moc normalne ale nevie ze ci nema prehnany pohlad na to😀 no a ja som jej povedala, ze asi by som s nikym takym nebola
A nie, nie je bohatá, jeho financnu situaciu nepoznam, a teda priamo nejake konkretne veci neviem, ale spominala ze sa jej casto pyta ci ho pozve niekam na dovolenku..a potom sa len smeje ze sranduje, ale jej to neprislo tak😀 alebo ze sa jej stale pyta ci mu kupi nieco v obchode ked sa maju stretnet, ze ma chut na nieco sladke a somarinky🤯neviem..mne to nepride este moc vhodne, ale to som jA
Made my day 🙂
Radsej vazne nechci vediet, co si o takom myslim.
Že už by bol bývalý.
A ked ti to pride nevhodne, aj s tym planujes nieco robit?
Edit: uz citam, ze ide o sestru. Sestra je nejaka zufala zena alebo on ho ma zo zlata?
@otazka26 pustila by som ho do obehu
Ja to vravím stále, stačí, že by ženy mali spermie aj vajíčka a už nebudeme chlapov ani potrebovať...
@otazka26 to je ale trapko😳
To je fakt nejaký sedlák.
Že to bude taký ten typický primitívny sedlák, ktorému treba dať len jeden darček - kopačky
Ale len pre tú srandu aj nejaký konkrétny príklad prosím 😀
@bomba36 no jeden priklad ti mozem dat, teraz som si spomenula🥲 (len podotykam, nie je to moj vztah, je to sestra a jej novy partner) a vraj ked sa stretli 3x, akoze na oficialne rande, tak jej vravel ze nedavno mal narodeniny a moze mu kupit topanky ..povedal jej vraj konkretnu znacku aj velkost, a potom ked videl asi jej pohlad, tak sa zacal smiat ze to bol vtip
Ja to vravím stále, stačí, že by ženy mali spermie aj vajíčka a už nebudeme chlapov ani potrebovať...
@anonym_ca5d2e haha😅😅 no, asi to tak bude vo vacsine pripadov, dnes je uz tazke najst dobreho chlapa
A ked ti to pride nevhodne, aj s tym planujes nieco robit?
Edit: uz citam, ze ide o sestru. Sestra je nejaka zufala zena alebo on ho ma zo zlata?
@diewcatqoo vravela ze sa zdal byt fajn, preto sa s nim aj stretavala a zacali spolu chodit a ze moc nebrala vazne tie veci co hovori..ale ked sa to stale opakuje uz spozornela
Zalezi od toho ci to sestre vadi. Ak ano, tak ho poslat do teplych krajin. Ale asi aj to by chcel, aby mu zaplatila 😁. Mne by to vadilo. Ved nech mu da sestra zoznam co vsetko jej ma kupit, konkretna znacka, este aj obchod a cenu by som mu napisala, aby nemusel hladat.
V zivote som nemala chlapa kt. Chcel co i len kavu zaplatit 😃. Ked som chcela,tak som nieco zaplatila alebo kupila.
Uboziak , ani by som s takym slovo neprehodila
Lol, sestra nech sa pozrie ako dopadla Podzámska pri Chrenovi. Nielen ženy sú povrchné a nie, zo srandy tie drííísty nie sú....riešiť po mesiaci kam ho vezme frajerka a otáčať to na žart, vpodstate si aj myslí, že Tvoja sestra je taka jednoduchšia.
Ak ma sestra 60+ a on do 30 a vtaka zo zlata, je to normalne. Ak maju priblizne rovnaky vek tak bud povazuje tvoju sestru za uplnu spatu/chuderu, ktora musi za spolocnost platit … alebo je „divny“. Proste skusa, nielen zeny maju gold diggerske geny … aj chlapi. Len pochybujem, ze tvoja sestra je prototyp sugar mum
🤣🤣🤣🤣že kúpiť mu topánky...tak toto je úlet 🤣🤣🤣. Chlapec bude dobre vychcany, s takýmto niečím som sa teda ešte nestretla
@bomba36 no jeden priklad ti mozem dat, teraz som si spomenula🥲 (len podotykam, nie je to moj vztah, je to sestra a jej novy partner) a vraj ked sa stretli 3x, akoze na oficialne rande, tak jej vravel ze nedavno mal narodeniny a moze mu kupit topanky ..povedal jej vraj konkretnu znacku aj velkost, a potom ked videl asi jej pohlad, tak sa zacal smiat ze to bol vtip
@otazka26 mamička nech mu kúpi.. to je kus chuja toto 🤦
Tak toto je riadne trápne, povedala by som mu, že o tento typ chlapov nemám záujem, nech ide skúšať šťastie inam, že takéto zlatokopecké indivíduá nikdy v živote podporovať nebudem.
Už som počula všeličo, že chlap zoberie ženu na prvé rande do treťotriedneho podniku a požičia si staré auto, aby videl reakciu či to žena prekusne a ide jej hlavne o lásku, ale vyžadovať darčeky je trapas.
A sestra je hus čo znáša zlaté vajcia? Alebo ich má vari on,keď je s týmto zlatokopom? 😁
Ja som si takého zažila a nejakú dobu som ho vydrziavala úplne - platila som mu plný benzín, cestu, jedlo v reštaurácii .... Mne nezaplatil ani nepreplatil vôbec nič a nikdy mi nedal žiadny darček, aj cestu za ním som si uhradzala sama až kým som nedostala rozum a po nejakom čase som ho poslala kade ľahšie.
Myslela by som si že nie som taká zúfalá aby som si musela vydržiavat chlapa
@otazka26 Nainštaluj si aplikáciu https://play.google.com/store/apps/details?id=c... pridaj ho do skupiny a priebežne si zapisujete spoločné výdavky aj pomer ako si ich budete deliť
raz zaplatí jeden, raz druhý a budeš vedieť udržať rovnomernosť kedy má kto platiť aby sa náklady vyrovnali, alebo si na konci mesiaca vyúčtujete a pošlete na účet
Normálne ideme s priateľmi na výlet, do reštiky zapíše sa kto zaplatil aký účet a rozdelí sa kto koľko skonzumoval, koľko stála vstupenka a podobne.
Boze mna by naplo, keby odo mna chlap jediny raz vypytal peniaze, nie este po mesiaci randenia. Ze jeho hanba nefacka, tak by mala aspon tvoju sestru, ze sa taha s takym tragedom. Ja som strasne hakliva na chlapov, co pytaju od zien peniaze, alebo od kohokolvek - muz sa ma starat, nie zena.
@otazka26 No to je teda sestra....,tak jej predsa porád,že najvhodnejšie sú kopačky značky "Odpál".
@otazka26 Nainštaluj si aplikáciu https://play.google.com/store/apps/details?id=c... pridaj ho do skupiny a priebežne si zapisujete spoločné výdavky aj pomer ako si ich budete deliť
raz zaplatí jeden, raz druhý a budeš vedieť udržať rovnomernosť kedy má kto platiť aby sa náklady vyrovnali, alebo si na konci mesiaca vyúčtujete a pošlete na účet
Normálne ideme s priateľmi na výlet, do reštiky zapíše sa kto zaplatil aký účet a rozdelí sa kto koľko skonzumoval, koľko stála vstupenka a podobne.
@anonym_3a95ba To radšej budem do smrti slobodná a šťastná, než mať toto s chlapom. To nie je vztah, to je kalkul a biznis...

@otazka26 si strašne bohatá? A vydrziavas si ho? Vtedy by som to chápala ..ale tak daj konkrétne čo si pýta nech sa zasmejeme