icon

Partnerove narážky na peniaze

otazka26
4. nov 2025

Ahojte, čo si myslite o tom, keď partner, s ktorým ste krátko (cca mesiac) má stále nejaké narázky na peniaze? Alebo teda stále očakava, že mu jeho partnerka bude niečo kupovať (darceky a pod.). Dokonca si sám hovorí že čo by mu mala kúpiť🤔 Mne osobne to príde dosť nevhodné, ale zaujíma ma názor aj ostatných.

Ďakujem

klotildabazarik
4. nov 2025

@otazka26 to kolko ma rokov?

enmery
4. nov 2025

A veď povedz sestra, že na MK je jedna zufalka, ktorá mu kupi topánky a on jej nabudúce tiež a stiahnu si spolu appky. Jak môj dedko hovoril,na bááársčo sa nájde kupca, aj na odpadky😉

astrobot
4. nov 2025

@otazka26 tri krát som.prexitala partnerove vyrážky na penise 🤣

enmery
4. nov 2025
@astrobot

@otazka26 tri krát som.prexitala partnerove vyrážky na penise 🤣

@astrobot Tie isto má tiež😂

brontofuz
4. nov 2025
@hopsas

@otazka26 si strašne bohatá? A vydrziavas si ho? Vtedy by som to chápala ..ale tak daj konkrétne čo si pýta nech sa zasmejeme

@hopsas aspon vidis ako sa sprava 80% zien, mozno aj viac

enmery
4. nov 2025
@brontofuz

@hopsas aspon vidis ako sa sprava 80% zien, mozno aj viac

@brontofuz Ďalší zakomplexovaný, ktorý si honí nad insta a only fans sľapkami a tie pozaduju len to jedno a obvinuje z toho všetky zeny, ze jemu stoji cicina iba z ku...

brontofuz
4. nov 2025
@enmery

@brontofuz Ďalší zakomplexovaný, ktorý si honí nad insta a only fans sľapkami a tie pozaduju len to jedno a obvinuje z toho všetky zeny, ze jemu stoji cicina iba z ku...

@enmery ako citam je tu dost zakomplexovanych zien =) insta vobec nenavstevujem ale ked vidim tie sliepky ako sa fotia kvoli instalajkom az mi je ich luto.

anonym_b58f25
4. nov 2025

Koľko rokov má sestra? A koľko tej jej partner?

enmery
4. nov 2025
@anonym_b58f25

@anonym_b58f25 15, dúfam😂Ale niečo mi hovorí, ze to bude 25 -/+

la_dolce_vita
4. nov 2025

A sestra s nim planuje vztah a dalej sa stretavat?! Potrebuje tohto zufaleho vtipalka? Topanky by som kupila sebe a typek by bol minulost na pobavenie ostatnych 🙂)

januska12323
4. nov 2025

Že partner, obyčajný frajer. Budúci bývalý.

negymama
4. nov 2025

prepac, ale partnerka?
po mesiaci mu ona nie je ziadna partnerka.
max. bz som ho nazvala "typkom" v zaciatku vztahu.

lentakyterapeut
4. nov 2025

@otazka26 je to uboziak.

otazka26
autor
4. nov 2025
@anonym_b58f25

@anonym_b58f25 sestra ma 24 a on 29

anonym_dffdce
4. nov 2025
@anonym_3a95ba

@otazka26 Nainštaluj si aplikáciu https://play.google.com/store/apps/details?id=c... pridaj ho do skupiny a priebežne si zapisujete spoločné výdavky aj pomer ako si ich budete deliť
raz zaplatí jeden, raz druhý a budeš vedieť udržať rovnomernosť kedy má kto platiť aby sa náklady vyrovnali, alebo si na konci mesiaca vyúčtujete a pošlete na účet

Normálne ideme s priateľmi na výlet, do reštiky zapíše sa kto zaplatil aký účet a rozdelí sa kto koľko skonzumoval, koľko stála vstupenka a podobne.

@anonym_3a95ba ty si aj precitala tu diskusiu? tvoj koment nema ziadne opodstatnenie - ludia uz vobec nevedia citat s porozumenim, ale hlavne musia za kazdu cenu vyjadrit svoj nazor
ze ja sa este vobec rozculujem nad tym, ostanem rozculena 🙂

anonym_3a95ba
4. nov 2025
@anonym_dffdce

@anonym_3a95ba ty si aj precitala tu diskusiu? tvoj koment nema ziadne opodstatnenie - ludia uz vobec nevedia citat s porozumenim, ale hlavne musia za kazdu cenu vyjadrit svoj nazor
ze ja sa este vobec rozculujem nad tym, ostanem rozculena 🙂

@anonym_dffdce veď mu môže skúsiť navrhnúť, že si budú spolu evidovať financie aby nikto nebol ukrátený, alebo mal dojem že je využívaný
čo je na tom nezrozumiteľné?

anonym_dffdce
4. nov 2025
@anonym_3a95ba

@anonym_dffdce veď mu môže skúsiť navrhnúť, že si budú spolu evidovať financie aby nikto nebol ukrátený, alebo mal dojem že je využívaný
čo je na tom nezrozumiteľné?

@anonym_3a95ba este raz a znovu si precitaj hlavne vsetky autorkine prispevky, okrem toho ze tam nejde o nu, tak tam ide o nieco uplne ine, ako pises ty
ale ze sa ja tu vobec snazim
pa, lasko

anonym_419fa8
4. nov 2025
@otazka26

@anonym_ca5d2e haha😅😅 no, asi to tak bude vo vacsine pripadov, dnes je uz tazke najst dobreho chlapa

@otazka26 Uz by som sa s nim nestretavala. Trapko.

anonym_cbd540
4. nov 2025

Najväčší darček má byť pre neho partnerka a tak by to mala uzavrieť tvoja sestra a keď sa mu nepáči tak nech si kúpi sám

lucylaw
4. nov 2025

Mala som čo dočinenia s podobným trapkom a lakomcom,ako príklad uvediem,že sme spolu boli na týždeň v Tatrách,mali sme polpenziu,dohodli sme sa,že obedy budeme platiť na striedačku,raz ja,raz on..Keď platil on,tak "dnes nie som veľmi hladný,nepotrebujem ani polievku,dám si len bryndzové halušky (za 8€)"..Keď som platila ja,tak to bolo "dnes som strašne hladný,dám si aj polievku a môžem si dať ako druhé hovädziu roštenku?" A bolo X takýchto situácií,kde mu proste nebolo vôbec trápne očakávať odo mňa,že niečo kúpim/zaplatím,podotýkam som rozvedená matka,v tom čase malo moje dieťa 4 roky,platila som hypo na byt a podobne..Už nikdy v živote by som s takýmto chlapom nič nemala a byť tebou,tak sestre vysvetlím,že je to debil a bude sa to len zhoršovať..To,že sa to snaží potom prehodiť na žart je len preto,lebo sestra nezareagovala tak,ako on čakal,inak by kľudne všetky tie veci od tvojej sestry prijal..Nech zabudne na to,že takýto človek by raz ťahal finančne celú domácnosť,keby ona bola na materskej..

simca06022011
4. nov 2025
@otazka26

@hopsas netyka sa to priamo mňa, ale mojej sestry, včera mi o tom porozpravala, ze jej sa to nezda moc normalne ale nevie ze ci nema prehnany pohlad na to😀 no a ja som jej povedala, ze asi by som s nikym takym nebola

A nie, nie je bohatá, jeho financnu situaciu nepoznam, a teda priamo nejake konkretne veci neviem, ale spominala ze sa jej casto pyta ci ho pozve niekam na dovolenku..a potom sa len smeje ze sranduje, ale jej to neprislo tak😀 alebo ze sa jej stale pyta ci mu kupi nieco v obchode ked sa maju stretnet, ze ma chut na nieco sladke a somarinky🤯neviem..mne to nepride este moc vhodne, ale to som jA

@otazka26 ale moze byt ze naozaj zartuje, su takyto ludia co neustale zartuju okolo darov, penazi a kadecoho... vsak nech mu normalne povie, nech s tym prestane, ze jej to vtipne nepride a je jej to neprijmne a uvidi co sa bude diat.... u nas v rodine sa tiez taketo zarty casto robia a viem si predstavit, ake sokantne to musi byt pre niekoho noveho, ked sa zartuje o kupe auta, alebo dovolenke, alebo zaplateni domova dochodcov:DD priapdne pri poziadavke o kupenie toho alebo hentoho pri vyklade :D musim povedat, ze moj chlap toto tiez dlho sa ucil :D do dnes roluje ocami, ked nabehne otec moj napriklad, ze ci mu kupim toto.. (a nie, ten chlap si odo mna nikdy nezobral ani cent :D) = pre chlapa ktory ani len z domu nie je nauceny financie riesit,akekolvek, toto bol priam kulturny sok.
nie je tu nic na sudenie a riesenie, jedine tvoja sestra si proste musi otvorit usta tam kde treba = pri chlapovi.
nikde nepises o tom ze je lakomec ani ze realne od nej berie peniaze.. cize kludne ot moze byt len nevhodny humor, asi sa mu to zda zaujimave..

muchotrafka298
4. nov 2025

Z mojich dlhorocnych skusenosti napisem jedno, ze on si srandu nerobi. Lebo toto nie je ziadny druh humoru. A stretla som takych muzov aj zeny, co toto presne robili. Ze zaplat,kup,vybav a nemali vobec ziadny problem s tym, hlavne ti chlapi, aby ich zena tymto sposobom zivila. A neboli to socky.
A presne ako pise hore @lucylaw ruky prec od takehoto chlapa.

amdornik
4. nov 2025
@otazka26

@anonym_b58f25 sestra ma 24 a on 29

@otazka26 a kto teda platí, keď niekam šli. káva, večera, kino alebo iné... idú napoly alebo sestra či on?

rosavia
4. nov 2025

Mne sa uz vidi, ze kazda druha tema je tu vymyslena. Su mesiac spolu a stale si pyta nejake darceky? To by s nim ozaj niekto bol?

otazka26
autor
4. nov 2025
@rosavia

Mne sa uz vidi, ze kazda druha tema je tu vymyslena. Su mesiac spolu a stale si pyta nejake darceky? To by s nim ozaj niekto bol?

@rosavia cca 3 mesiace si pisali a mesiac su realne spolu.."spolu" no ze chodia von na tie rande

otazka26
autor
4. nov 2025
@amdornik

@otazka26 a kto teda platí, keď niekam šli. káva, večera, kino alebo iné... idú napoly alebo sestra či on?

@amdornik plati aj on aj ona, samozrejme, zas asi az tak tupý nebude, ale vraj je velmi rad ked sa sestra ponukne ze zaplati, ..nemyslim teraz ze skace od radosti, ale vraj mu to vidi na ociach ze ho to tesi

otazka26
autor
4. nov 2025
@simca06022011

@otazka26 ale moze byt ze naozaj zartuje, su takyto ludia co neustale zartuju okolo darov, penazi a kadecoho... vsak nech mu normalne povie, nech s tym prestane, ze jej to vtipne nepride a je jej to neprijmne a uvidi co sa bude diat.... u nas v rodine sa tiez taketo zarty casto robia a viem si predstavit, ake sokantne to musi byt pre niekoho noveho, ked sa zartuje o kupe auta, alebo dovolenke, alebo zaplateni domova dochodcov:DD priapdne pri poziadavke o kupenie toho alebo hentoho pri vyklade :D musim povedat, ze moj chlap toto tiez dlho sa ucil :D do dnes roluje ocami, ked nabehne otec moj napriklad, ze ci mu kupim toto.. (a nie, ten chlap si odo mna nikdy nezobral ani cent :D) = pre chlapa ktory ani len z domu nie je nauceny financie riesit,akekolvek, toto bol priam kulturny sok.
nie je tu nic na sudenie a riesenie, jedine tvoja sestra si proste musi otvorit usta tam kde treba = pri chlapovi.
nikde nepises o tom ze je lakomec ani ze realne od nej berie peniaze.. cize kludne ot moze byt len nevhodny humor, asi sa mu to zda zaujimave..

@simca06022011 takze ozaj myslim ze je to cele len ako humor?

amdornik
4. nov 2025
@otazka26

@amdornik plati aj on aj ona, samozrejme, zas asi az tak tupý nebude, ale vraj je velmi rad ked sa sestra ponukne ze zaplati, ..nemyslim teraz ze skace od radosti, ale vraj mu to vidi na ociach ze ho to tesi

@otazka26 no tak je divný. nechcela by som ho. ani keby bol jediný na svete.

letfenixa
4. nov 2025

@otazka26 vieš čo, ak je to aj humor, ak sestre nesedí taká forma, nech mu to povie na rovinu.

enmery
4. nov 2025
@otazka26

@simca06022011 takze ozaj myslim ze je to cele len ako humor?

@otazka26 Nie, nie je to celé len humor. Aj keby bol/čo nie je/ nech ho sestra prenechá dámam ako táto s humorom. A iná s appkou na delenie platieb. Oni si porozumejú a keď sem tie ženy napíšu o pár rokov s detmi, tak si vypočujú za svoju hlúposť v zmysle, po svadbe a deťoch sa zmení...