Partnerove názory ma šokovali a urazili
Ahojte.. partnerovi som dnes hovorila niečo čo mi o svojom malom vravela tehotná kamarátka. On mi na to povedal:" A ty jej veríš? Ty veríš tehotnej? Ako sorry, ale vy ženy ste úplne ale úplne mimo, mimo reality keď ste tehotné. " Ja som ostala v šoku. Samozrejme sa mi nepáčilo ako uráža ženy, tak som povedala že tak toto si teraz prehnal, zabil si našu konverzáciu. Na to začal do mňa útočiť ze koľko mam rokov a ze je to tak a ze sa nemám urážať.. mame spolu jedno malé dieťa.. minule mi povedal že on je veľmi zvedavý ako ja budúci rok chcem ísť do roboty (konci mi materská), ze ved ja žijem úplne mimo reality, že mám disneyland a ze si pozrie ako zvládnem ísť do práce alebo ze ci budem pýtať druhé dieťa, aby som ešte zostala doma
. To ma tiež zabolelo, urazilo... doteraz sa za to nesopravedlnil, hádali sme sa kvôli tomu niekoľko dní a stále potom prekrucal ze to nepovedal doslova tak, že som si to zle vysvetlila...
Co si o tom myslite? Dosť ma to mrzí, nechcem aby synček mal takýto príklad 😞
@anonym_autor A odkedy takyto zacal byt? Ako sa maly narodil, ci uz skor si vnimala nejake jeho vybuchy, ci arogantne spravanie?
@motylik2559 keď som bola tehotna, v treťom trimestri...odvtedy je na nepoznanie
@motylik2559 keď som bola tehotna, v treťom trimestri...odvtedy je na nepoznanie
@anonym_autor vtedy mu asi došlo že bude otec a čo všetko sa tým mení. A on sa rozhodol že to teda nie a žije si svoj život akoby ste neboli. Dusevny mrzak toto. Uffff,musím to tu prestať sledovať lebo už som na MK kde čo prečítala ale do takejto témy píšem 1x - tak ma vytočil ten hnup čo doma máš.
@anonym_autor to je smutné, že takto s vami funguje, správa sa k tebe a k dieťaťu. To už aký vzor bude mať dieťa. Keď namiesto učenia, ho búcha po zadku a na teba pred ním zvyšuje hlas. A inak ho absolútne nezaujímate a radšej je od rána do večera vo firme. Predtým bol iný, vôbec sa neprejavoval? Ja by som si s ním nevedela život predstaviť.
@maury predtým nebol vôbec takýto... poviem úprimne, že keby som vedela aký bude otec a partner po splodeni dieťatka, tak s nim nemarnim toľko rokov... som z neho úprimne sklamaná. A ešte pred rodinou klame a vymýšľa si ako mu strihal nechty (nikdy to nerobil)alebo ze ho kúpeme každý 3.den a pritom ho kupem iba ja a každý deň... a podobne somariny... on ani nevie akú veľkosť oblečenia nosí synček alebo akú veľkosť plienok, akú má obľúbenú knižku a hračku.. ale príde domov večer, malý sa za ním rozbehne a tak hodinku max kým syn ide spať sa iba blaznia - synček po ňom skáče, akrobatske kúsky robia a to je všetko... nič ho ani nenaučil, žiadny zvuk zvieratka alebo slovo, alebo nejakú somarinku spraviť... nehrá sa s ním nejak zmysluplne... dneska som mu s nadšením ukázala novú hračku aká je milá a on mi na to povedal ze to mam odložiť, že som dospela a nie dieťa aby som bola natesena z hračky a ze normálnych dospelých ľudí hračky nezaujímajú... a ja ze si myslím ze 90% rodičov zaujímajú hračky pre ich deti... on ma vysmial ze určite nie a bolo po mojom nadšení.
@anonym_autor na rovinu, chlap, ktorý ženu miluje a váži si ju, nič takého nevypustí z úst, ani sa takto nechová. Ani otec, ktorý miluje svoje dieťa, sa takto nechová. Ako píše mizoko, vybrala si si debila, a riadneho. Aj keď si hooodne submisívna, nemala by si postávať s takýmto človekom
@danica2711 ďakujem
@anonym_autor prepáč,ale z toho čo všetko tu píšeš si si vybrala debila a dobrovoľne s ním minas svoj život. Na čo ti je taký idiot? Vážne sa zamysli či ti stojí za to byť s takým človekom. Si preňho handra a decko iba prívesok aby sa mohol ukazovať aký je skvelý - aj firmu má a aj rodinu. No sral by ho pes tupca. Choď čo najskôr do práce a odstrihnúť sa od neho. Veď tá má len na sex a na to,aby si mu poskuhovala. Až zle sa mi spravilo z toho čo píšeš a to absolútne nezvyknem komentovať takéto témy.
@mizoko presne si to vystihla. Ze ma firmu a rodinu. Jeho verejný status je super chlap milujúci rodinu, lebo všade ukazuje malého fotky, ospevuje ma aká som dobrá mama a potom mi doma povie pred kým ma chválil... lenže mne doma nehovorí také chvály, iba keď ma dobru náladu... ja som z neho taka sklamana, že s ním už ani nespím... aj tak väčšinou zaspí hneď po tom ako uložím malého do postieľky, takže už ani na to ma nemá
@anonym_autor vtedy mu asi došlo že bude otec a čo všetko sa tým mení. A on sa rozhodol že to teda nie a žije si svoj život akoby ste neboli. Dusevny mrzak toto. Uffff,musím to tu prestať sledovať lebo už som na MK kde čo prečítala ale do takejto témy píšem 1x - tak ma vytočil ten hnup čo doma máš.
@mizoko ďakujem za tvoj čas ❤️ nebudem už k tomu nič písať, je to asi tak ako si povedala... spätne keď si vybavím niektoré jeho komentáre aj keď bol synček bábätko, tak to sedí na to presne ze sa asi rozhodol ze on nič meniť vo svojom živote nebude.
Je to hrozné, chlap si urobí dieťa, aby si mohol na ňom vybíjať frustráciu a jeho matku mohol ponižovať za to že ho musí všetko naučiť a stará sa o neho 24/7.
Šetriť si peniaze a nečakať na zázrak, toto indivídum bude len ukazovať pravú tvár.
Je mi to ľúto, ale skor si myslím, že je za tým iná žena, ukazuje ti ako je s tebou nespokojný, nespí s tebou, lebo keď sa to prevalí, tak to všetko zvalí na teba.. lebo si nespĺňala jeho očakávania
Vďaka všetkým za názor. Chcela som len vedieť ci som naozaj nejaká precitlivela na bežné veci alebo to vnímam v poriadku
@mizoko presne si to vystihla. Ze ma firmu a rodinu. Jeho verejný status je super chlap milujúci rodinu, lebo všade ukazuje malého fotky, ospevuje ma aká som dobrá mama a potom mi doma povie pred kým ma chválil... lenže mne doma nehovorí také chvály, iba keď ma dobru náladu... ja som z neho taka sklamana, že s ním už ani nespím... aj tak väčšinou zaspí hneď po tom ako uložím malého do postieľky, takže už ani na to ma nemá
@anonym_autor nájdi si prácu a odíď. Ľahké to nebude lebo evidentne on sa postavil do pozície pána dokonalého a takto ho vidia aj ostatni. Keď odídeš tak sa mu ten domček z kariet zrúti a už nebude vyzerať tak dokonale takže ešte len vtedy uvidíš čo za hnoj si to doma mala. Vtedy príde fakt reálna podobá toho úžasného pána podnikateľa a skvelého otecka a manžela. Ale nech si to užije. Ono si veľa mužov neuvedomuje že majú firmu aj rodinu iba vďaka tomu že im to ich ženy umožnili. Niektorí sa preberú a pochopia a zmenia správanie. Ale taký ako ten tvoj tak ti nie.
@mizoko ďakujem za tvoj čas ❤️ nebudem už k tomu nič písať, je to asi tak ako si povedala... spätne keď si vybavím niektoré jeho komentáre aj keď bol synček bábätko, tak to sedí na to presne ze sa asi rozhodol ze on nič meniť vo svojom živote nebude.
@anonym_autor ja som sa ťa nechcela dotknúť,naozaj do takejto debaty píšem 1x lebo toto ma až dvihli zo stoličky. Strašný chrapun. Držím palce aby všetko dopadlo čo najlepšie pre teba a synčeka. A pán Úžasný padne na hubu lebo toto mu dlho nevydrží táto fasáda pána dokonaleho
@anonym_autor nájdi si prácu a odíď. Ľahké to nebude lebo evidentne on sa postavil do pozície pána dokonalého a takto ho vidia aj ostatni. Keď odídeš tak sa mu ten domček z kariet zrúti a už nebude vyzerať tak dokonale takže ešte len vtedy uvidíš čo za hnoj si to doma mala. Vtedy príde fakt reálna podobá toho úžasného pána podnikateľa a skvelého otecka a manžela. Ale nech si to užije. Ono si veľa mužov neuvedomuje že majú firmu aj rodinu iba vďaka tomu že im to ich ženy umožnili. Niektorí sa preberú a pochopia a zmenia správanie. Ale taký ako ten tvoj tak ti nie.
@mizoko viacmenej som naklonená tomu to ukončiť, viem zhruba co ma čaká hlavne zo strany jeho matky a rodiny, lebo nikto nevie ako sa doma chová, všetci si myslia aký je super. Pôvodný plán som mala odísť do iného mesta k mojej rodine- kde mam otca.. lenže budem tu musieť zostať ešte nejaký čas a vyhodiť jeho.. moja mama ma teraz potrebuje, bojuje s rakovinou, takže odísť z mesta by som nemala to srdce momentálne... bojím sa toho... nie žeby som to sama nezvladla s dietatom, lebo ja sa už teraz cítim ako slobodná mamička.. od jeho narodenia.. ale bojím sa po finančnej stránke ako to utiahnem
@anonym_autor ja som sa ťa nechcela dotknúť,naozaj do takejto debaty píšem 1x lebo toto ma až dvihli zo stoličky. Strašný chrapun. Držím palce aby všetko dopadlo čo najlepšie pre teba a synčeka. A pán Úžasný padne na hubu lebo toto mu dlho nevydrží táto fasáda pána dokonaleho
@mizoko ja viem, že nechcela, ani sa ma nič z toho co si písala nedotklo.. viacmenej skoro všetci tu bez servítky povedali taky ten surový názor co človek asi niekedy potrebuje počuť, aby si ešte viac možno otvoril oči a začal uvedomovať ze nekonečné ospravedlňovať niekoho za jeho správanie sa nedá.. a takisto žiť skoro 3 roky len zo sľubov (budem viac doma, pôjdeme na vylet, pomôžem ti cez víkend upratať, pôjdeme na dovolenku atď..) sa proste nedá... tak ešte raz vďaka a možno sem s odstupom času napíšem ako sa mame
@anonym_autor mne to ohladom prace hovoril tiez a cuduj sa svete, chodim do prace a v pohode zvladam a druhé dieta mi ani na um nezislo.
@anonym_8fc5c9 a ste ešte spolu?
@anonym_autor A chcel on vobec dieta? Lebo mne to pride, ze otcom ani byt nechcel. Alebo zistil, ze nechce. Lebo nie je normalne sa takto spravat k drobcovi za blbosti. Dieta bolo neplanovane? Myslim si,ze on skratka nema cit pre to, aby bol otec a zrejme aj toto je dovod spravania k tebe a k dietatu. Ale to ho vobec neospravedlnuje. Lebo ak ho skutocne nechcel, tak to mal s tebou komunikovat a chranit sa ako sa len da, aby sa tak nestalo a ak ho aj chcel, tak si ma stat za nazorom a nie menit sam v sebe nazory uz ked je dieta na ceste ako nevyzrety pako.
Je to hrozné, chlap si urobí dieťa, aby si mohol na ňom vybíjať frustráciu a jeho matku mohol ponižovať za to že ho musí všetko naučiť a stará sa o neho 24/7.
Šetriť si peniaze a nečakať na zázrak, toto indivídum bude len ukazovať pravú tvár.
Je mi to ľúto, ale skor si myslím, že je za tým iná žena, ukazuje ti ako je s tebou nespokojný, nespí s tebou, lebo keď sa to prevalí, tak to všetko zvalí na teba.. lebo si nespĺňala jeho očakávania
@anonym_cf14d6 ja mam tiež také podozrenie, uz som sa ho to aj na rovinu opýtala keď mal zase na mňa nejaký svoj vylev a povedal ze nie ze kedy by to stíhal keď je furt v robote... ale myslím si ze za tou jeho zmenou správania bude asi toto, inak si to neviem vysvetliť... najjednoduchšie by potom pre mňa bolo mat nejaký dôkaz.. keby ho mam, tak mi po rozchode dá pokoj aj jeho rodina keby toto bol hlavný dôvod... lebo sťažovať by som sa mohla hocikolko ako sa správa, aj tak by mi to nepomohlo pred jeho mamou, uz to mam odskúšané...
@anonym_autor A chcel on vobec dieta? Lebo mne to pride, ze otcom ani byt nechcel. Alebo zistil, ze nechce. Lebo nie je normalne sa takto spravat k drobcovi za blbosti. Dieta bolo neplanovane? Myslim si,ze on skratka nema cit pre to, aby bol otec a zrejme aj toto je dovod spravania k tebe a k dietatu. Ale to ho vobec neospravedlnuje. Lebo ak ho skutocne nechcel, tak to mal s tebou komunikovat a chranit sa ako sa len da, aby sa tak nestalo a ak ho aj chcel, tak si ma stat za nazorom a nie menit sam v sebe nazory uz ked je dieta na ceste ako nevyzrety pako.
@motylik2559 dieťa bolo plánované a v dlhorocnom vzťahu... o to viac som sklamaná ako sa to vyvŕbilo
@motylik2559 dieťa bolo plánované a v dlhorocnom vzťahu... o to viac som sklamaná ako sa to vyvŕbilo
@anonym_autor No ja ti neviem, ale to naozaj chces pri nom drzat ako sa hovori hubu a krok a chodit okolo neho po spickach, aby nahodou nevybuchol alebo nemal pichlave poznamky? Ani k dietatu sa nechova ako otec. Naozaj popremyslaj, ci by nebolo lepsie, kebyze aj s drobcom od neho odides. Mas pocit, ze toto zvladnes do konca zivota, resp. v najlepsom pripade, kym drobec nevyrastie? Mysli aj na maleho co zaziva od neho aku "lasku" uz teraz, ked je malicky, a to nehovorim o tom,ze ked zacne rozumiet aj tomu ako sa on s tebou bavi. Chces, aby si vzal vzor od otca a bol raz taky aj on? Daj si odpovede aj na taketo otazky, aj ked je to tazke, ale pevne verim,ze sa rozhodnes spravne.
@anonym_autor No ja ti neviem, ale to naozaj chces pri nom drzat ako sa hovori hubu a krok a chodit okolo neho po spickach, aby nahodou nevybuchol alebo nemal pichlave poznamky? Ani k dietatu sa nechova ako otec. Naozaj popremyslaj, ci by nebolo lepsie, kebyze aj s drobcom od neho odides. Mas pocit, ze toto zvladnes do konca zivota, resp. v najlepsom pripade, kym drobec nevyrastie? Mysli aj na maleho co zaziva od neho aku "lasku" uz teraz, ked je malicky, a to nehovorim o tom,ze ked zacne rozumiet aj tomu ako sa on s tebou bavi. Chces, aby si vzal vzor od otca a bol raz taky aj on? Daj si odpovede aj na taketo otazky, aj ked je to tazke, ale pevne verim,ze sa rozhodnes spravne.
@motylik2559 presne tieto otázky, najmä to ze sa bojím ze si synček nebude vážiť zeny napríklad alebo bude tak aj on so mnou jednať, že bude taky teatralny a bez radosti z hraciek a detstva, to ma najviac desí a to je asi najväčším dôvodom ze som priklonena rozísť sa s nim... ja sa snažím a aj budem z neho vychovávať zdvorileho slušného chlapčeka, ktorý sa dokáže tešiť z maličkostí a ktorý vie prejaviť lásku. Pre mňa je smutné napríklad aj to ze synček hocikde - detsky kútik, vonku na ihrisku, na gymnastike, všade si vyhliadne nejakého cudzieho chlapa a ide za nim, chytí ho vysmiaty za ruku a taha ho sa hrat alebo mu donesie loptu a pod... raz sa dokonca k jednému pritulil... a to on vôbec nie je takýto na cudzích... myslím si ze to robí preto ze mu chýba tatino... aj som to povedala partnerovi v domnení ze si uvedomí ze ho potrebujeme doma aby s nami trávil čas, ale on sa na mňa nahneval, že to určite nerobi preto a ze prečo malému dovolím chytať za ruky cudzích chlapov. A ze si neželá aby si nejaký cudzi chlap kopal s jeho synom loptu... potom mi to ešte vycital najbližšie týždne keď si na to spomenul
Ostan doma navždy, nemusíš pracovať.
@motylik2559 presne tieto otázky, najmä to ze sa bojím ze si synček nebude vážiť zeny napríklad alebo bude tak aj on so mnou jednať, že bude taky teatralny a bez radosti z hraciek a detstva, to ma najviac desí a to je asi najväčším dôvodom ze som priklonena rozísť sa s nim... ja sa snažím a aj budem z neho vychovávať zdvorileho slušného chlapčeka, ktorý sa dokáže tešiť z maličkostí a ktorý vie prejaviť lásku. Pre mňa je smutné napríklad aj to ze synček hocikde - detsky kútik, vonku na ihrisku, na gymnastike, všade si vyhliadne nejakého cudzieho chlapa a ide za nim, chytí ho vysmiaty za ruku a taha ho sa hrat alebo mu donesie loptu a pod... raz sa dokonca k jednému pritulil... a to on vôbec nie je takýto na cudzích... myslím si ze to robí preto ze mu chýba tatino... aj som to povedala partnerovi v domnení ze si uvedomí ze ho potrebujeme doma aby s nami trávil čas, ale on sa na mňa nahneval, že to určite nerobi preto a ze prečo malému dovolím chytať za ruky cudzích chlapov. A ze si neželá aby si nejaký cudzi chlap kopal s jeho synom loptu... potom mi to ešte vycital najbližšie týždne keď si na to spomenul
@anonym_autor Mala by si ho viac zapojit do starostlivosti o dieta . A povedz mu vsetko co ti vadi co ta zranuje ak chce pokracovat vo vztahu treba nastavit zmeny .
@anonym_autor hrozne ako sa k Tebe a dietatu chova, je mi to luto. Obavam sa ze toto lepsie nebude a jedina cesta ako neznicit zivot sebe a dietatu je odist
@anonym_autor mala som kamosku vo veľmi podobnej situácii. Jedného dňa vybuchla, pohádali sa. Zbalila kufor a odišla sama preč na víkend. Po víkende, kde bol otec sám s dieťaťom doma sa u nich veci zmenili😉 ak to nechceš tak radikálne riešiť, oznam mu, že ideš na wellness , nech sa zariadi.
@anonym_autor budeš nešťastná celý život. Nástupom do práce sa váš vzťah rapídne zhorší. On nemá mozgovú kapacitu, aby žil rodinný život a vážil si ťa ako ženu. Aby chápal o čom je výchova detí a starostlivosť o domácnosť. Na všetko budeš sama. Pripravuj sa na to pomaly. Vysvetľovanie nemá význam.
@anonym_autor Mala by si ho viac zapojit do starostlivosti o dieta . A povedz mu vsetko co ti vadi co ta zranuje ak chce pokracovat vo vztahu treba nastavit zmeny .
@miadi zbytočne. Už mu to určite hovorila sto krát. On sa nezmení, lebo je presvedčený, že on má pravdu. A zapájať sa nebude. Pošle ju do prdele.
Myslim, ze ked zena od zaciatku vztahu vsetko porobi a chlap nemusi, lebo vsak tvrdo pracuje chudacik, a potom mu ani vlastne dieta nezveri ani na hodinu...tak to takto potom vyzera....poradit neviem 🙂 ale drzim palce 😉
@anonym_autor nuž ako sa vraví..pravú tvar ženy spoznaš vtedy, keď nemá peniaze a pravú tvar muža spoznas vtedy, keď mu žena otehotnie…
@anonym_autor materska je ako disneyland, cely den si popoluška,akurat s tym rozdielom ze vecer ta necaka princ na bielom koni,ale v tom pripade len ten kôň. Tu vidno,ze si absolutne nevazi zeny matky a berie to ako ze su hlupe a zneuzivaju materstvo aby nemuseli do prace. Lenze s tym rozdielom ze v praci robis 40hodin tyzdenne a na materske 24/7.
@denithestrange1993 kôň je ešte pekný výraz, ja by som ho nazvala inak: vôl.
@anonym_autor choď do práce čím skôr toto už lepšie nebude. Ak sa bude dať odkladaj 💰
Môj manžel zostal bez problémov doma s 2detmi, normálne to zvládol, nemal problém byť očr, chodiť po doktoroch, zozstať s dieťaťom v nemocnici,brať kvôli nám dovolenku.
@miadi zbytočne. Už mu to určite hovorila sto krát. On sa nezmení, lebo je presvedčený, že on má pravdu. A zapájať sa nebude. Pošle ju do prdele.
@anonym_d55496 tak tak..
Myslim, ze ked zena od zaciatku vztahu vsetko porobi a chlap nemusi, lebo vsak tvrdo pracuje chudacik, a potom mu ani vlastne dieta nezveri ani na hodinu...tak to takto potom vyzera....poradit neviem 🙂 ale drzim palce 😉
@venom19 to sa mýliš. Vždy aj navaril, upratovali sme spolu, robil veci sam od seba doma, nebolo treba mu ani hovoriť... ale odkedy mame dieťa upratal raz... nepomôže mi doma s ničím absolútne. A pritom vie ze ma to hnevá. Ďalšia vec- on to dieťa ani sam nechce strážiť a keby si videla aký je malý z neho občas nervózny tak ani ty by si mu ho nenechala, keď nemá záujem sa vedieť lepšie starať... poprosím ho nech ho oblečie do pyzamka... príde s pyzamom za minutu ze snažil som sa a dá ho mne... poprosím ho aby mu vymenil plienku - najprv povie ze to je moja robota a potom zas za minútu príde ze nedalo sa.. a takto je to so všetkým čo sa týka maleho

@anonym_autor na rovinu, chlap, ktorý ženu miluje a váži si ju, nič takého nevypustí z úst, ani sa takto nechová. Ani otec, ktorý miluje svoje dieťa, sa takto nechová. Ako píše mizoko, vybrala si si debila, a riadneho. Aj keď si hooodne submisívna, nemala by si postávať s takýmto človekom